akıl verıp yonlendırebılırsın dıyorum gıt temızlık yap demıyorum farkındamısın ?8 kişi aynı evde yasıyorlar zaten ben bebegimi bırakıp gidip temizlik yapamam tutsunlar birini ama istemiyorlar xorla çöp ev diye belediye ye ihbar edip evi temizlettiremem ya evet olayın dısında durmam gerekiyor beni ilgilendiren konu o evin temizligi degil bebegimin saglıgı
Bosversin hic gerek yok benceEşim kendini mutlu etmek için götürmek istiyor yoksa kv zaten hatırlamayacak bile bizi
birincisi sizde yaşlanacaksınız evladınızın size ayda yılda bayramdan bayrama uğramasını istiyorsanız bu sisteme devam edin...(çünkü o çocuk gördüğünü yaşayacak annesinin babasının evine doğru düzgün gitmeyen bir anne baba figürüyle yetişecek..)2sitemizlik mevzusunda haklısınız pis bir yere bende çocuğumu götüremem kaldı ki sekiz yetişkin erkek ve sözde para karşılığı iki günde bir temizliğe giden bir kız kardeşten bahsediyorsunuz..Egosu tmin olsun 2 fotograf cekmek için bizi sürüklüyor benim kızdıgımda bu
Bi kac seferdır temızlık gorevını gorumcem aldı ustelık karsılıgında para alıyormus dıyorsunuz da...Kv evinde yabancı istemiyor gelene saldırıyormus o yüzden bu temizlik görevini görümcem aldı üstelik karşılığında para alıyor yetişemiyorsa ek birini bulsun benim görevim degil bunları düşünmek hayatımda 3-4 kere gittigim eve karışamam aklı başında 6 kardeş var aralarında anlaşsınlar temizlikmi yemek mi ne isterlerse yaptırsınlar paralarıda var ama istemiyorlar böyle memnunlar burda konu o evi kimin temizleyecegimde değil zaten bebegimi o ortama sokmak istemiyorum sadece onun saglıgı önemli
Evet destek kabul etmiyorlar herşeyin en iyisini biz biliriz sen karışma diyorlar. Bebegimi alınca vermiyor kv haliyle bende müdahale edemiyorum aman dikkat orası pis yatırma, ayagında sallama, başına yastık koyma diye söyleyince benim annem 9 cocuk büyütmüş diye söyleniyor
İşini yapamayacak aşamaya gelse ve titiz olsa zaten yardımcı alırdı. Demek ki pis insanlar normalde. Aksi halde yatalak olurlardı ve o Zaman konu sahibi zaten el atardı.İyi tek baslarina pislik icin de olsunler o zaman bu mu sizin istediginiz kadin zaten hasta olmasa yapardi temizligini ne bu bencilliginiz ya birde ici kalkmis vah vah sen hic yaslanmicaksin canm.hic hasta olmicaksin saglikli olcaksn hep Allah sizin gibilerin eline kimseyi dusurmesin
Merhaba ben boyle konularda cok yorum yapan biri deyilim ama bu konuda sessiz kalamiycam sizi anliyorum kinamak icinde yazmiyorum misafirliyinizi az tutarsaniz sanirim bir wey olmaz bir yardimci tutun onden temizlesin evleri oyle gidin yada kendiniz gidip temizleyin kizi gelip temizliyor dediniz yalandan temizlik herhaldeki evler oyle pis, ewinize hayret etdim insan ailesine nasil duyarsiz olur boyle, sizin anne babaniz boyle durumda olsaydi Allah korusun ne yapardiniz acaba merak etdim? Ha bide dersiniz ki konuwmak kolay buna benzer durumlar yawamiwliyim var tabi boyle pis olmasina imkan vermemiwtim ne diyim Allah yardimcilari olsunİyi geceler kısaca konuma geçeyim fikirlerinizi öğreneyim
Benim kp ve kv hastalar bize hiç gelmezler benim de onlara ziyaretim 5i geçmez. Eşim de ailesine çok düşkün degildir ayda bir zorlamam ile gider. Şimdi bizim 2 aylık bir kızımız var ramazan bayramın da hastalar diye bebekle ziyaret ettik. Ev çok pis tuvalet kapısı açık ev idrar kokuyor, yerde halılar yoktu ayakkabı ile geziyorlar, yataklar yastıklar kirden renk değiştirmiş gözünüzde yeterince canlanmıstır sanırım. Bu sebepler yüzünden ziyareti kısa kesmistim bebegim o zaman 22 günlük falandı mikrop kapmasını istemedim. Eşimde bir daha getirmem ev rezil gibi burda çocuk hasta olur diyince ben yorum yapmadım.
Önümüzde yine bayram var şimdi eşim bayram da götürelim diyor yine aynı tablo ile karşılaşacağımız aşikar. Benim bu konuda tavrım olumsuz olsa da sürekli ikna etmeye çalışıyor. Siz olsanız ne yapardınız
Not: Kv fiziksel bir sorunu yok şizofreni ve ilaçlarını düzenli kullanmıyor evde yabancı birini istemiyor küfür edip evden kovuyor(muş) Evde 6 bekar erkek var en küçüğü 18 en büyüğü 42 yaşında. Kız kardeşi 2 günde bir gidip temizlik ve yemek yapıyor ve bunun içinde para alıyor kısacası onlar hallerinden memnun benim karışmamı istemiyorlar. zaten
Yaşlılık sizin için zor geçiçek gibi görünüyor.Neden bana düşen bir durum yokki 6 bekar erkek 2 günde bir temizlige giden görümce var üstelik bunun için de abisinden para alıyor.
asla böyle düşünmüyorum. bayan kendi bebğini düşünür ama kadın psikolojik olarak hastaymış zaten temizlik istememesi gayet normal tedaviye ihtiyacı var bu insanın onların annesi banane dediği an ben vicdanı sorgularım çünkü resmen banane demeye getiriyor bayan. ve üç lafınan biri 'para alıyor' ... birde bana buyrun siz yapın demiş kolayı seçmektense eşine ön ayak olup anasını babasını o durumdan kurtarsın...İnşallah bunları notu okumadan once yazmışsınızdir. Konu sahibi duruma el atacak en son kisi bile diyemiyorum. Evde essek kadar 6 adam var çünkü. Insanliksa vicdansa konu onlar için geçerli yine. Kadın tabi bebeğini düşünecek. Geri kalan durumlar onu baglamaz. Hem tabiki para alıyor diyecek önemli bir ayrıntı. Çünkü alıyor ve o da yapmak zorunda degil ama madem para alıyor bi zahmet isini düzgün yapsin. Ha tabi o yapıyor da o 6 eşşek kadar adam evi kisa surede bu hale getiriyorlarsa ayri mesele. Konu sahibinin insanlığıni vicdanini sorgulayabilecegimiz bir olay yok burda.
asla böyle
asla böyle düşünmüyorum. bayan kendi bebğini düşünür ama kadın psikolojik olarak hastaymış zaten temizlik istememesi gayet normal tedaviye ihtiyacı var bu insanın onların annesi banane dediği an ben vicdanı sorgularım çünkü resmen banane demeye getiriyor bayan. ve üç lafınan biri 'para alıyor' ... birde bana buyrun siz yapın demiş kolayı seçmektense eşine ön ayak olup anasını babasını o durumdan kurtarsın...
Uslubuna dikkat et sensin terbiyesiz karsimda cocuk degil de yetiskin bir cahil goruyorumİşini yapamayacak aşamaya gelse ve titiz olsa zaten yardımcı alırdı. Demek ki pis insanlar normalde. Aksi halde yatalak olurlardı ve o Zaman konu sahibi zaten el atardı.
Tarzınıza dikkat edin karşınızda çocuk yok! Terbiyesiz ve saygısız bir kadınsınız o kadar işte!
erkek kardeşler diyorsun ne kadar temzlik yapabilrlerki .. en basitnden benm eşim bi ew süpürüyor hiç süpürülmemiş gbi veya bulaşık yıkadm sanıyor ama tabaklar berbat halde oluyor8 kişinin yaşadığı evi temizlemek bana düşmez isterlerse temizlikçi tutarlar benim tek sorunlulugum sadece kızım ve konuyuda onun için açtım
asla böyle
asla böyle düşünmüyorum. bayan kendi bebğini düşünür ama kadın psikolojik olarak hastaymış zaten temizlik istememesi gayet normal tedaviye ihtiyacı var bu insanın onların annesi banane dediği an ben vicdanı sorgularım çünkü resmen banane demeye getiriyor bayan. ve üç lafınan biri 'para alıyor' ... birde bana buyrun siz yapın demiş kolayı seçmektense eşine ön ayak olup anasını babasını o durumdan kurtarsın...
erkek kardeşler diyorsun ne kadar temzlik yapabilrlerki .. en basitnden benm eşim bi ew süpürüyor hiç süpürülmemiş gbi veya bulaşık yıkadm sanıyor ama tabaklar berbat halde oluyoryüzüne vurmuyorm eşimn o ayrı mesele ama.. duracğnz 2 saat bebeğnz mikrop kapmaz merak etmeyin. sadece Allah rızası içn yapabilrsinz. üstün körü yapcağnz bi temzlik bile onlar içn büyük bşe . oğlundan hayr olmayan gelininden ne bekler dmi sende haklısın. umarm yaşlandğnzda szde ewlatlarınıza muhtaç kalmazsınz.
Baştan aşağı temizlik yapılmalı oraya yardımcı olabilecek temizlikçi yani yardımcı bir kadın tutabilirsiniz bir günlüğüne baştan aşağı temizlesinn diyeİyi geceler kısaca konuma geçeyim fikirlerinizi öğreneyim
Benim kp ve kv hastalar bize hiç gelmezler benim de onlara ziyaretim 5i geçmez. Eşim de ailesine çok düşkün degildir ayda bir zorlamam ile gider. Şimdi bizim 2 aylık bir kızımız var ramazan bayramın da hastalar diye bebekle ziyaret ettik. Ev çok pis tuvalet kapısı açık ev idrar kokuyor, yerde halılar yoktu ayakkabı ile geziyorlar, yataklar yastıklar kirden renk değiştirmiş gözünüzde yeterince canlanmıstır sanırım. Bu sebepler yüzünden ziyareti kısa kesmistim bebegim o zaman 22 günlük falandı mikrop kapmasını istemedim. Eşimde bir daha getirmem ev rezil gibi burda çocuk hasta olur diyince ben yorum yapmadım.
Önümüzde yine bayram var şimdi eşim bayram da götürelim diyor yine aynı tablo ile karşılaşacağımız aşikar. Benim bu konuda tavrım olumsuz olsa da sürekli ikna etmeye çalışıyor. Siz olsanız ne yapardınız
Not: Kv fiziksel bir sorunu yok şizofreni ve ilaçlarını düzenli kullanmıyor evde yabancı birini istemiyor küfür edip evden kovuyor(muş) Evde 6 bekar erkek var en küçüğü 18 en büyüğü 42 yaşında. Kız kardeşi 2 günde bir gidip temizlik ve yemek yapıyor ve bunun içinde para alıyor kısacası onlar hallerinden memnun benim karışmamı istemiyorlar. zaten
ya adamın 5 tane kızı olsa 5ide ewe uğramasa temzlik yapmasa bu onların vefasızlığı.. anlatmak istedğm kendine yakışanı yapsın içinden geliyorsa tabi.. kmseye bakmadan kmseden beklemeden sadece Allah rızası içn .. dip kıyı köşe temzlemese üstün körü bi temzlik yapmak sadece bi saatini alır.. onud geçtk gidip gtmeyim mi die kararsız kalmış. anne baba duasını alsn. 2 saat o adamı yetiştrp büyüten insanlara çok deil.Valla yapamazlar diye birsey yok bence. Yapanlar nasil yapıyor? İşlerine gelmiyor.
Umarim muhtaç kalmazsiniz lafları dönüp duruyor bu konuda ama bu evdekilere soylenecek laf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?