Bir torun meselesi

Kafanızda canlanan bilindik bir ilişkimiz yok bizim ben o evde istenmiyorum o yüzden de ısrar etmiyorum işimede geliyor 2 senedir evliyim 1 yılda nişanlıyken toplam 3 yılda 5 i geçmez gittigim onların tercihi böyle olması zorla güzellik olmaz. Ramazan bayramında götürdüm ölümlü dünya gelip görmediler diye ev felaket kötü ben cocugumu sokakta bulmadım ya dogal olarak bebegimin saglıgı benim için önemli. 8 yetişkin insan temizlige yardımcı kadın tutmayı mutlaka akıl etmiştir almıyorlarsa sorumlusu ben degilim

8 yetişkin akıl edemiyor mu temizlikçi tutmayı sanıyorsunuz ben

8 yetişkin akıl edemiyor mu temizlikçi tutmayı sanıyorsunuz ben
hanfendı zaten hıc bırının akıl saglıgı yerınde degıl
normal olsalar o pıslıgın ıcınde oturmazlar

pekı.
nasıl bılıyorsanız oyle yapın sız daha ıyısını bılırsınız

Benim bebegim henüz 2 aylık buldugunu agzına götürmesinden ziyade kv etegi ile bebegin agzını silmişligi var ve eşim buna müdahale etmedi ben edincede annem 9 çocuk büyüttü oluyor

Kaç tane çocuğu varmış kendi parası var mı yok mu bilemem ama toplanıp bi koltuk alamıyolar mı ?

Alın koltuğu örtüde alın ayda 1 kere çıkartıp yıkasın temizliğe gelen kişi.

Kızı 2 günde 1 geliyo temizliyo demişsinde nereyi temizliyo ?

Banyoyada gavlu yerine havlu kağıt koyun kullanıp atsınlar

s
Sizinki yalnız bizimki degil aklı başında 8 yetişkin var temizliklerini yapsınlar ben mecbur degilim temizlemeye yada temizlettirmeye sizin yasadıgınız gibş saygı sevgi hürmetli bir ilişkimiz yok bizim zaten konuda bu değildi

Aynen iki gunde bir nereyi temizliyormus bu kiz. Ustelik kendi kizlari ve para aliyormus. Çok tuhaf bir aileymis gercekten. Annesinin o haliyle orada onlara hizmet etmesine nasıl göz yumuyor acaba.

Anlamadgm sey kızları 2 gunde 1 temzlk yapıosa baayramda niye temzlememşte pismiş? Cok ilginç ben olsam gtmezdm bebegm dha degerli onlrdan sonucta bdr sizofreni bi kv tovbe tobe

Canim onceki ve bu yazdiklarini okudum helal olsun sana valla bu yaptiklarin icin bide hallerini acidim acikcasi wawirdimda sizin kv kp halini daha kotu bence imkanlari iyi anladigim.kadariyla neden hizmetci tutmuyorsunuz ki temiz hali olunca evi gelsinki korkup kacmasin

Aynen iki gunde bir nereyi temizliyormus bu kiz. Ustelik kendi kizlari ve para aliyormus. Çok tuhaf bir aileymis gercekten. Annesinin o haliyle orada onlara hizmet etmesine nasıl göz yumuyor acaba.

Anlamadım ki .

Hadi yerler pis ayakkabıyla geziyolarmış e koltuklar kırlentler ? Kırlenti atar makinaya yıkarsın

2 günde temizlenen ev nasıl kokar ki ?
Çarşaflarıda değiltiryo napıyo bu bulaşık mı yıkıyo acaba

Ben sizi anladım konu sahibi arkadaşım. Bu durumda elinizden birşey gelmez ve küçük bir bebekle o eve gitmek istememekte de haklısınız. Benim çok titiz bir akrabam vardı. Sonrasında huyu değişti. Evini temizlemez,yerinden kalkmaz oldu. Evini temizlememize de izin vermiyordu. Hatta temizlememizden rahatsız oluyordu. Çok ısırar edince sinirleniyordu. Eğer psikolojik rahatsızlığı varsa müdahale de edemezsiniz. Sonuçta ev onların,hayat onların. Siz sık gitmezsiniz olur biter. Onlar o şekilde mutlu ise yapacak birşey yok. Vicdan azabı,üzüntü gereksiz

Ben kızını çok ayıplıyorum. Bir evlat kolay yetişmiyor. Binbir zahmetle büyütüyoruz. Ve sizi neden istemiyorlar? Daha once yazdiniz mi bilmiyorum affiniza siginarak soruyorum.
Belli bir nedeni var mi ? Kotu mu davraniyorsunuz yada onlar mi size kotu davraniyor?

Aldığımız koltugun taksiti yeni bitti koltukları attı çöpe pis diye gerçekten bilmiyorum nereyi temizliyor ama temizlesede görünmez 23 yasındaki adama ayakkabısı ile tuvalete girip oda oda dolasıyor o eve temizlik mi dayanır

iki gunde bir yikanan tuvalet kokuyormus kokusu evi sariyormus kapiyi kapatmayida akil edemiyorlar biri edemedi ikinci edemedi afedersinizde ucuncu ne boka yariyo o evde 8 kisi var hadi kv kb hasta digerlerininde 5 duyu organi calismiyo sanirim

Canım benim yerleri anlarım ayakkabıdanda çarşaf havlu koltuk kırlent ve kokuyu anlıyamam.

Sen konuşsan kızıyla olmaz mı ?

Kendiniz de deyip duruyorsunuz ruhsal sıkıntısı varmış. Sizce bu durumda bir insan ev temizleme derdinde mi olur ? Hadi gidip gelmeyin anlarız ama insanları niye öcü gibi gösteriyorsunuz eşinizi dünyaya onlar getirmedi mi ?

iki gunde bir yikanan tuvalet kokuyormus kokusu evi sariyormus kapiyi kapatmayida akil edemiyorlar biri edemedi ikinci edemedi afedersinizde ucuncu ne boka yariyo o evde 8 kisi var hadi kv kb hasta digerlerininde 5 duyu organi calismiyo sanirim

Yaa sifonumu çekmiyolar ? İlaçlardan ağır koku olabilir.

Rezervuara atılan koku blokları var klozete takılan şeyler var

Bence temizlemiyo kırlent çarşafta 2günde kayış gibi olmaz

ben görüöceme çok üzülüyorum evlendi baskılardan kurtulamadı şimdi 2 ev idare ediyor çekilecek dert degil sadece anne baba olsa yaparsın
En büyük abisi eşim benimle evlenecegini söylediginde benimle yattıgı idda edip bizi öldürmeye kalktı biz kulak asmadık tehdit mahkeme kavga gürültü eşim ailesine rest çekti onlarda beni mecburen kabul ettiler benim o eve gitmem yasak eşimde abisi yüzünden gitmiyor

Sende haklısın benim bebegimde iki aylık çok iyi anlıyorum seni canım ama bu aile hiç ama hiç normal degilmiş sen yapsan ne olacak cocuk degillerki hangi birine laf anlatasin huylu huyundan vazgecmez. Genlerine işlemis pislik. Gotur bebegini goster yazik babannesi dedesi ama cok fazla elletme opturme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…