Bir torun meselesi

iki gunde bir yikanan tuvalet kokuyormus kokusu evi sariyormus kapiyi kapatmayida akil edemiyorlar biri edemedi ikinci edemedi afedersinizde ucuncu ne boka yariyo o evde 8 kisi var hadi kv kb hasta digerlerininde 5 duyu organi calismiyo sanirim
Kardeş ahşap kapı altına su deye deye erimiş afedersin klozette degil çömelsen herşey meydan da kapı tutmuyor ki yenisini yaptırmaları lazım koca insan hacet giderirken kapının o halinden rahatsız olmaz mı

Evet malesef ama ben elimden gelen iyi niyeti gösterdim gerisi onlara kalmıs ben bebegimi düşünmek zorundayım

Bana gelsinler bende kalsınlar ama kp evdekiler aç kalır diye gelmiyor kv de göndermiyor hala varsa yoksa ogulları

Empati yap o zaman sen gidip bebegini kv verirmisin oyle bir evde otururmusun

Bana gelsinler bende kalsınlar ama kp evdekiler aç kalır diye gelmiyor kv de göndermiyor hala varsa yoksa ogulları

Kvniz tedavi görmüyo mu ?
Çevreyi bırakıp eşi dostu önemsemeyip bi kliniğe yatırın tedavisini olsun.

Oturdukları evi satıp yeni bi evde alabilirsiniz o 5 kardeşte bi zahmet temizlesin evini

Aynen iki gunde bir nereyi temizliyormus bu kiz. Ustelik kendi kizlari ve para aliyormus. Çok tuhaf bir aileymis gercekten. Annesinin o haliyle orada onlara hizmet etmesine nasıl göz yumuyor acaba.
Görümcemin çalışmaya ihtiyacı var abileride gel annemize bak evi çek çevir biz sana verelim hasta bakıcı yerine zaten bir kadın tutulsa da kv zaptedemez ilaçlarını içiremez böyle anlaştılar temizlik yapıyordur tuvalet banyo mutfak yemek ama halı serilmeyen ayakkabı ile odalarda dolaşan tuvaletin kapısının olmadıgı bir evde temizlik ne kadar görünür sadece her gittiginde 3 makina çamaşır yıkıyormus

Kusura bakma o zaman benimde annem kardeşimle yaşıyor ama yanında yaşayan yapsın demem herkes kendinden ve vicdanından sorumlu.

Ayrıca bir saat gitmekle çocuk mikrop kapmaz. O kadar çok pis ve içiniz almıyorsa evlenmeseydiniz sürekli muhattap olmak ve gitmek zorunluğunuz olmazdı,bayramda mecbur gideceksiniz.

Anneannemde böyleydi pis evi topla bir sonraki gün yine aynıydı ama biz buna gitsek mikroptan ölürüz demedik.Teyzemler dayım yanında ama annemde gidince yardım eder. Pis diye yakınır ama pis bu gitmeyelim demez ayrıca oldukça çirkef ve kavgacıdır eli ayağı da tutuyor. Çok aşırı sevgimiz yok o da bizi sevmez ama saygı var ve yapmak zorundayız vicdanen,evine de gitmek zorundayız.

Bu vicdana bağlı yarın pis olacağını bilsende en azından ben bana düşeni yaptım diyor insan.

Yardım edin ya da etmeyin mecbur gideceksin hatta eşiniz bu akşam kalalım derse kalacaksınız da,kızgınlıkla bıkkınlıkla bir şey dese de ailesi onlar kalmak isteyedebilir.
Siz onun ailesine o sizin ailenize mecburen sevmese,gitmek istemese bile katlanmak zorunda eşe duyulan saygıdan.

Yani bayramda gideceksiniz ve bunda bir şey yok.

Size ekstra kötü bir şey demiyorum ama aileyse piste olsa tahammül etmek zorundayız.Bende bayılarak gitmiyorum anneannemlere mesela uyuyamıyorum bile en fazla bir gün kalıyorum. Ve aşırı pis. Ama yapacak bir şey olmuyor zorunda oluyorsun buna istinaden söylüyorum

Bence dusunceniz cok yanlis bide bayramda hasta oldugu icin gitiik diyorsunuz yani hasta olmasalar yine gitmeyecektiniz.sizinde kiziniz varmis gun gelir kizinizda size aynisini yapar bence kacmak yerine* helede esiniz *yardimci olabilirsiniz bidahada cocugumu buraya getirmem demis bence hic iyi birsey degil gorumcen haftada gidip temizliyorsa ogluda yapsin yada bi temizlikci bulsun.okadarda anne babadan igrenilmez

Kvniz tedavi görmüyo mu ?
Çevreyi bırakıp eşi dostu önemsemeyip bi kliniğe yatırın tedavisini olsun.

Oturdukları evi satıp yeni bi evde alabilirsiniz o 5 kardeşte bi zahmet temizlesin evini
Yatırdık 1 ay kadar sonra dayanamayıp tedavi bitmeden çıkardılar yarım kaldı korku verdiler kendilerince bak seni kapatırız hastaneye diye ev abisinin üstüne zaten o aldı ancak söyledik daha giriş katta düz ayak kullanıslı bir ev alınsa diye kulak asmadılar

Benim sizin eşinizin ailesi gibi bir ilişkim yok biz zaten görüşmüyoruz ben kendi insiyatifimi kullandım ne eşim nede ailesi beni asla mecbur tutamaz yasanılan seyler var ben onlara onlar bana yabancı bayram seyran gidip gelelim yok bizde

Gorumcenle konuşup bayram üsttü temizlik yapmayı teklif ederdim işleri bölüserek ve gönlum ve gozum daha rahat eder bence bu olay bayramlarda elimden geldiğince yapardim çocuğum yok bakim konusunda babasına bırakırdım yada anneme diye düşündüm

Benim bebegim henüz 2 aylık buldugunu agzına götürmesinden ziyade kv etegi ile bebegin agzını silmişligi var ve eşim buna müdahale etmedi ben edincede annem 9 çocuk büyüttü oluyor

Ne diyeyim , eşten önemli olan ailedir derler büyükler hep.
Işiniz zor. Idare etmek zorundasınız.
Belli ki siz şikayet ettikçe eşiniz savunmaya geçiyor.

sarjim bitti yazamadim canim. Senin yapabilecegin pek birsey varmis gibi gorunmuyor canım. Hele ki oyle bir abi varken evde. Sadece evlatlık gorevinizi yerine getirip ziyaretlerjne gidin elinizden geldigince yardimci olun. Gorumcene de uzuldum bi yandan tabi o kızında kendince sıkıntıları vardır. Ama kimsede annesinin bu durumda magdur olmasini istemez. Vallahi Allah sabır versin sana yani ne diyecegimi bi yandan da bilemiyorum. Kendi kv kb dusunuyorum empati yapiyorum yani gercekten zor bir durum.

Son düzenleme:
Boyle bir duruma asla musade etme. Ufacik bebek o hemen mikrop kapiyorlar. Ben onca dikkat etmeme ragman 15 gunlukken bakterili ishal oldu bebegim cok zor bir durum. Bebeginizin sagligi icin esinizi kibarca uyarin ailesini kotulemeyin. Bebeginizi one surun. Ben agiz mendiliyle kustugu yeri sildiklerinde tekrar o mendili kullanmiyorum. Ve herkesi uyariyorum sadece agizini silin diye. Bebegin konusunda kesinlikle dikkat et. Ama gitmemezlik yapma canım ayda yilda birde olsa git. Bizde yaslanicaz ne edersek onu buluruz karsimizda.

Benim kızım enfeksiyondan 7 gğn küvezde yattı her gün 5 dk görmek için yogun bakım kapısında yattım tekrar eder diye gitmek istemiyorum Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama tekrar aynı şey olursa diye aklım çıkıyor kimsenin içi benim kadar acımadı

Kimse annesine laf ettirmez onuda anlıyorum ama o ortamda enfeksiyon kaparsa annesini getirsin bakayım ben diyorum kabul etmiyorlar

canım annesinsen tabiki senin canın acıyacak kimseye bebegin konusunda taviz vermemelisin. Esine ben gitmem deme direk. Seni yanlis anlar. Ailemi istemiyor der. Ne biliyim gidince sıkılıyorum hepsi erkek de. Gidelim ellerini opelim ama cok kalmayalım de. Gidincede bebegi esine ver ama onu tembihle oyle yapma bunu yaptirma dikkat et diye. Bu arada sende ufak tefek isleri yap mesela bulasik varsa yika. Goze batan seyleri yap git tuvalet temizle demiyorum daha basit seyleri. En azindan geliyo hicbisey yapmiyo soyle boyle diyemezler arkandan. Zaten kucuk bebegin var karnjni doyurmak altini temizleyip gazini cikarmak bir saatini aliyor insanin sonra onunla ilgilen esin ailesiyle vakit gecirsin. Sonra gidelim diye esine kas goz yapar getirirsin. Ne biliyim yani buda bi cozum. Torunumuzu gormuyoruz gelmiyolar falan demesinler. Hem yazik ozluyorlardirda.

Gidin görün gece otelde kalın bebekte rahat etsin sizde. Ama aileye çok üzüldüm yaa

Ben de o yüzden kisa da olsa götür bebeği mumkunse dedim zaten konu sahibine. Ama empati sadece bu kısımla kurulabilir diger türlü o kadar insan kendi islerini yapabilsinler pisligin içinde yan gelip yatıp da baskasından iş beklemek olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…