Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız Allah iyiliğini versin. Olayı nasıl teşhis etmişin öylee :):):) Korktumm korktuumSen kocanla aranda olan birseyi fatmaya anlation fatmada gidip kocasi hasana anlatiyo hasanda yemiyo icmiyo gelip senin herife soluyo... senin herifte sana soruyo:) sende yalan soluyosun??? Yillaaaaannn korktun mu? :)
sizin söylediğiniz kadının kocasına bunu demesi, o adamın da bu lafı sizin kocanıza yetiştirmesi... koca koca insanlar valla kavga çıksın da izleyelim diye tempo tutan liseli gibiler. bence lafı kocasına yetiştiren arkadaşınzla görüştüğünüzde konuşulan her şeyi eşine anlatmasının ayıp olduğunu, onu arkadaş bilip yanında rahat konuştuğunuzu vs söyleyin. sonra da muhabbeti çekin yavaş yavaş.
ayrıca kocanıza neden yalan söylediniz ki? madem bişey dediniz evet dedim deseydiniz.
Keşke yapılan iyiliği başkalarına anlatmasaydıniz .Ha onlarda bu iyiliği biraz suistimal etmişler ama belli ki siz artık gözden çıkarmışsınız.
Yapmışsınız bir hata onuda eşinize doğru anlatsaydınız.
Siz eşinizin verdiği borc üzerinden anlatıyorsunuz ve ekliyorsunuz mevlide gitmem altın takmış kadar olduk diyorsunuz. Borcu alamama konusunda haklısınız fakat anlattığınız kişinin eşine,eşininde diğerine,onunda eşinize yetiştirmemesine şaşırmamalısınız bence.
Bunu konuşacağınız kişi eşinizdi. Ben mevlide gitmeyeyim,borcu geri vermedi,altın takmış kadar olduk zaten diye eşinizle paylaşsaydınız keşke.
Valla bu her şeyi eşe/sevgiliye anlatmanın sonu iyi değil.Erkek o kadınla ilgili her ayrıntıyı öğrenebilir bu her şeyi eşine / sevgilisine anlatan kadınlar yüzünden.Arkadaşının özel hayatını sırlarını bile anlatan kadınlar bile var.Yuh yani.
Beni dedikoducu ilan edenlerin konuyu pek anlamadığını düşünüyorum.hatam bu kadinin kocasi dahil baskasina yumurtlamayacagini düşünmek.kocama yalanlasam da dedigimi gidip bak karin yalan söylüyor diye yapistirmaz.kadinlarin muhabbeti pek çekmez onu fakat anladigin arkadaşının kadinlarin muhabbetini cektigi.yeni doğum yapan kadin olsa bile kocasi yüZünden baskalarindam ne duyar allah bilir.ki benim dediğimin ona yapıştırılması solda sifir kalir.ayrica bu konuyu kocasına anlatan arkadas ve kocasi bu yenidogan yapan kadin iyilikleri suistimal eden kocasını bize hep sikayet ederler.baska görüştükleri arkadaşlarını da şikayet ederler.fakat biz tutup aaa kari koca şunlar hakkinizda bunu dedi diye yapistirmadik böyle şeyler yapmayizda.bazi arkadaslarin dedigi gibi kavga çıksında bakalim modundalar galiba.tabi bu insanlarin arkasından bunu diyen bizim hakkimizda ne der diye düşünüyor biraz bu kişiden ayagimi kesmem lazimBence siz kadınlar çok fazla görüşmeyin. Adamların da arası bozulacak.
:)Kız Allah iyiliğini versin. Olayı nasıl teşhis etmişin öylee :):):) Korktumm korktuum
benim kocam bu merakli arkadaşlara demişti bende vardım yaninda parami alamadim diye.kocamda bi nevi şikayet etmişti diyelimİii de kocanız size ben borç verdim alamıyorum bi el atarmısın dedi m. Siz ne karışıyosunuz erkeklerin arasındaki muhabbete
O zaman kocanıza sana yardım ettim deseydiniz neden yalan söyleyip demedim dediniZbenim kocam bu merakli arkadaşlara demişti bende vardım yaninda parami alamadim diye.kocamda bi nevi şikayet etmişti diyelim
uzak durarak . kesinlikle soğuk davranarak .kızlar kocam 4 tane arkadaşının eşi ile tanıştırmıştı.3ü de ev hanımı.tanışalı 6 ve fazlası olmuştur.ufak tefek gün gibi birşey yaptık ama sadece oturmaya gittik birbirimize para koymadık.ben çalışıyorum diğer bayanların durumu pek iyi değil. ben 33 yaşındaym. onlar 25-26 yaşında 2 si hamile benim gibi bir tanesi yeni doğum yaptı.
yeni doğum yapanın eşi hayırsız. çalışmak yerini alinin külahını veliye geçire geçire yaşamaya çalışıyor. iş buluyorlar beğenmiyor yada kavga edip çıkıyor.
kocam bu herife 500 tl borç vermiş artık (nasıl dilendiyse) ve ben çocuğunu dilenci gibi kullandığını düşünüyorum.borç istemek için.
tabi tek bizi çarpmamış bu.şimdi ona yardım eden kocam dahil diğer arkadaşlarına sokulamıyor para vermek istemediği ve işi görüldüğü için lazım değil kimse şuan.kocam öyle bir gün verip 3 gün sonra istememiş baya geçmiş benden habersiz borç vermiş.ben zamanında bu herif için çok uyardım kocamı ama dinlemedi.üstüne beni azarladı.
yakın zamanda bebeğinin 40 ı çıktı diye mevlid yaptı eşi.bende gitmek istemedim.
yine kocası ondan alacaklı olan kocamın arkadaşlarından bir tanesinin karısına mevlidden baya önce(tabi arkadaşız ya sözde) sır olarak kalsın demedim fakat söyle görüşümü belirttim."x in yaptığı mevlide katılmak istemiyorum pek kocam 500 tl vermiş bi tam altın takmış kadar olmuş" diye o da onaylamıştı beni.
sonra bu dediğimi gitmiş kocasına yumurtlamış kocasıda benim kocama yumurtlamış. akşam sen böyle mi dedin dedi. hayır dedim çünkü adamları ilgilendiren bir konu yok ortada.hani yoktan tartışma açmak istemedim. şimdi ben bu karıkoca arkadaşın bu saçma dedikodu zincirine karşı nasıl davranayım.?
dost sandığım dostum değilmiş.bana kadını şikayet edip edip sürekli onun işine koşmasından anlamalıydım.tuhaf bir durum.uzak durarak . kesinlikle soğuk davranarak .
terbiyesizler ya.
söyleme sırrını dostuna, o da söyler dostuna.
bunu unutmayın
Ne fenasin yaa. Burda millete cemkirecegine gitde kocana dogruyu soyle. Yazik kadinin cocugunun ne gunahi var laflarini ediyorsun kucuk dusuruyorsun. Kocan vermis kocanin sorunu. Arkasinda duramayacagin laflar edip sonra başkalarını kötü ilan etmehey Allahım ya çok enteresan insanlar var. bazıların 2-3 üyeliği mi var diye düşünmeye başladım biri banlanırsa diğerinden saydırmaya devam etmek için.ben karıştırmış olsam çoktan adamlar girerdi birbirine buraya sormaya gerek kalmazdı.buradaki bayanların beylerinden kadınlar arası muhabbetin peşine düşenleri baya fazla ki böyle yazıyorlar. hala bana kir atanlara he canım hee diyorum.
Hayir dedim cunku adamlari ilgilendiren bir konunyok ortada demissiniz ya iste borc para vermek olayi da adamlar arasinda olmus kadinlari ilgilendiren bir durum yok. Bence sizin gidip de o bayana biz onlara borc verdik demeniz cok cirkince.kızlar kocam 4 tane arkadaşının eşi ile tanıştırmıştı.3ü de ev hanımı.tanışalı 6 ve fazlası olmuştur.ufak tefek gün gibi birşey yaptık ama sadece oturmaya gittik birbirimize para koymadık.ben çalışıyorum diğer bayanların durumu pek iyi değil. ben 33 yaşındaym. onlar 25-26 yaşında 2 si hamile benim gibi bir tanesi yeni doğum yaptı.
yeni doğum yapanın eşi hayırsız. çalışmak yerini alinin külahını veliye geçire geçire yaşamaya çalışıyor. iş buluyorlar beğenmiyor yada kavga edip çıkıyor.
kocam bu herife 500 tl borç vermiş artık (nasıl dilendiyse) ve ben çocuğunu dilenci gibi kullandığını düşünüyorum.borç istemek için.
tabi tek bizi çarpmamış bu.şimdi ona yardım eden kocam dahil diğer arkadaşlarına sokulamıyor para vermek istemediği ve işi görüldüğü için lazım değil kimse şuan.kocam öyle bir gün verip 3 gün sonra istememiş baya geçmiş benden habersiz borç vermiş.ben zamanında bu herif için çok uyardım kocamı ama dinlemedi.üstüne beni azarladı.
yakın zamanda bebeğinin 40 ı çıktı diye mevlid yaptı eşi.bende gitmek istemedim.
yine kocası ondan alacaklı olan kocamın arkadaşlarından bir tanesinin karısına mevlidden baya önce(tabi arkadaşız ya sözde) sır olarak kalsın demedim fakat söyle görüşümü belirttim."x in yaptığı mevlide katılmak istemiyorum pek kocam 500 tl vermiş bi tam altın takmış kadar olmuş" diye o da onaylamıştı beni.
sonra bu dediğimi gitmiş kocasına yumurtlamış kocasıda benim kocama yumurtlamış. akşam sen böyle mi dedin dedi. hayır dedim çünkü adamları ilgilendiren bir konu yok ortada.hani yoktan tartışma açmak istemedim. şimdi ben bu karıkoca arkadaşın bu saçma dedikodu zincirine karşı nasıl davranayım.?
Hey Allah'ım bir akilli sensin. Şu hareketlere bak ya. Ben seni valla hiç iyi gormedim. Biraz kendine gel istersen. Bu insanlar niye hep ayni şeyi söylüyor diye bi düşün. Milletin işi yok senin icin on hesap açıp aynı yorumu yazicak. Demek aynı yorumlar geliyorsa bu senin HAKSIZ olduğunu gösteriyorpara gelsin de nasıl gelirse gelsin diyenler ne çokmuş.maşallah kimse yalan söylemiyor çok doğrucular ya.ondan ben kavga karışıklık çıkmasın diye yalan söyledim ya benim söylediğim yalanın peşine düşün belki kocamın benim hakkımı yiyene bir keramet gelir adam namusluk dürüstlük timsali olur siz beni gömmeye uğraştıkça
![]()
![]()
![]()