- 31 Ağustos 2015
- 228
- 176
- 33
- Konu Sahibi Ask hikayesi36
-
Olay anında diyorum çocuğa öyle davranma ama benimle konuşma diyor. Aramız duzeldikten sonrada bu konuyu açmak yeniden tartışmaya sebep olacak diye konusmuyorumBu konuyu eşinizle paylaştınız mı?
Bende derim zaten 2 çocuğu büyüttüm seni buyutemedim diyeAnacım senin 3 cocuğun varmış
Bence konuşmalısınız. Biz tartışsakta çocuklara belli etme onlara davranışın değişmesin diye güzel dille anlatın bence.Olay anında diyorum çocuğa öyle davranma ama benimle konuşma diyor. Aramız duzeldikten sonrada bu konuyu açmak yeniden tartışmaya sebep olacak diye konusmuyorum
Bizde mi öyle olacagiz ya nasıl yaraliyor içimi nasıl. .. kavga sebebimizi unutup buna üzülüyorumbabamda böyleydi. anneme küsünce bizimlede diyalogu asgari düzeye indirirdi. nasıl çabalardım onunla konuşmak için çocuk aklımla. hey gidi hey.
neyse duygusal moddan çıkıyorum. babam 60 yaşını geçince o küsme huylarını bıraktı. ona göre hesap et işte :)
Çok kötü ya demek kimse bulamıyor çözümüDemek ki siz ona iyi davrandıkça o da cocuklara iyi davranıyor.
Bunun bir modelide annemin başında var
Çözümünü bizde bulamadık.
Allah razı olsun canım. Normal zamanda çok çok iyi bir baba dir. Çocuklar ona çok duskunler oynar ilgilenir ama tartisirsak dediğim gibi oluyor.Belkide bu yüzden tartışmamak için hep sabirliyimBöylesini de ilk defa duydum. Hani hep ilgisizdir falan dersin ki hep böyle. Eşiyle küsüp çocuğuna trip atan da varmış. Valla ne desem kardeş esiniz kendini ilkokulda mi sanıyor acep? gerçek anlamda tuhaf. Allah size uzun sağlıklı ömür versin diyim artık. Kolay gelsin
Yakın zamanda konuşayım inşallah ise yarar ama umudum yok. Ya çocuk aglayip yanına gidiyor ama o sağır oluyor sanki, bu huyu beni bitirdiBence konuşmalısınız. Biz tartışsakta çocuklara belli etme onlara davranışın değişmesin diye güzel dille anlatın bence.
seni üzmek istemiyorum ama bu en çok çocukları yaralıyor. inan çocukluğumda babamın o davranışları geldi aklıma. burnumun direği sızladı. hem çekinirdim tersler diye hemde konuşmaya bahane olsun diye uğraşırdım.Bizde mi öyle olacagiz ya nasıl yaraliyor içimi nasıl. .. kavga sebebimizi unutup buna üzülüyorum
Sizin içinde üzüldüm çocukluk unutulmuyor. İnşallah cocuklarimda ilerde böyle hatirlamazlar. Bu nasıl mantiktir aklım almiyorki, çocuklar ne yaptı sana diye çığlık atasim geliyorseni üzmek istemiyorum ama bu en çok çocukları yaralıyor. inan çocukluğumda babamın o davranışları geldi aklıma. burnumun direği sızladı. hem çekinirdim tersler diye hemde konuşmaya bahane olsun diye uğraşırdım.
kocanla en iyi zamanında konuş bu konuyu. erkekler çocuk gibi. inşallah düzelir.
Gulsemmi aglasammi bilemedim inanki. Koca adamlara yakismiyor bu hareketlerBenim babamda böyle annemle kavga etsin bize de küser anaları kılıkllılar der yıllardır böyle biz alıstık artk kavga edince evde topluca hepimiz küsüyoruz gelip kendi barışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?