Bir Tuhaf EŞ....

Ask hikayesi36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
228
176
33
İyi geceler, benim sorunum anlaşıldığı üzere eşim. Aslında iyi anlasiriz, kötü bi alışkanlığı vs bi sorun yok, huzurlu bir evimiz var. Yalnız nadirde olsa tartisirsak ve kusersek eşim sanki cocuklardanda küsuyor. 5 ve 2 yaşlarinda cocuklarim var. Eğer eşimle aramız bozulduysa(bu akşamki gibi) çocuklarla ilgilenmez, küçüğü düşer de ağlayarak yanına giderse taş kesilir çocuğun yüzüne bakmaz. Büyüğü de birsey soracak olursa rahat bırak beni der. Bu konuda cildiriyorum. Aylarca tartismamiz olmazsa böyle bir davranışı olmaz aşırı ilgilidir. Sizce nedendir bu? Çok üzülüyorum, ben ölsem bu çocuklar ortada kalır diye dertleniyorum. Varmı bi önerisi olan? Teşekkürler

Böyle bir anne tanıyorum eşine sinirlendiği zaman acısını iyice abartıp çocuğundan çıkaran o bana baktıkça kocam bakıyor sanıyorum diyen bir kadın. Çözümü nedir bilmiyorum ama buz kesmiştim ben ondan bu cümleyi duyunca.

Böylesini de ilk defa duydum. Hani hep ilgisizdir falan dersin ki hep böyle. Eşiyle küsüp çocuğuna trip atan da varmış. Valla ne desem kardeş esiniz kendini ilkokulda mi sanıyor acep? gerçek anlamda tuhaf. Allah size uzun sağlıklı ömür versin diyim artık. Kolay gelsin

babamda böyleydi. anneme küsünce bizimlede diyalogu asgari düzeye indirirdi. üstelik küslükleri haftalarca sürerdi. nasıl çabalardım onunla konuşmak için çocuk aklımla. hey gidi hey.

neyse duygusal moddan çıkıyorum. babam 60 yaşını geçince o küsme huylarını bıraktı. ona göre hesap et işte :)

Olay anında diyorum çocuğa öyle davranma ama benimle konuşma diyor. Aramız duzeldikten sonrada bu konuyu açmak yeniden tartışmaya sebep olacak diye konusmuyorum
Bence konuşmalısınız. Biz tartışsakta çocuklara belli etme onlara davranışın değişmesin diye güzel dille anlatın bence.

Bizde mi öyle olacagiz ya nasıl yaraliyor içimi nasıl. .. kavga sebebimizi unutup buna üzülüyorum

Allah razı olsun canım. Normal zamanda çok çok iyi bir baba dir. Çocuklar ona çok duskunler oynar ilgilenir ama tartisirsak dediğim gibi oluyor.Belkide bu yüzden tartışmamak için hep sabirliyim

Bizde mi öyle olacagiz ya nasıl yaraliyor içimi nasıl. .. kavga sebebimizi unutup buna üzülüyorum
seni üzmek istemiyorum ama bu en çok çocukları yaralıyor. inan çocukluğumda babamın o davranışları geldi aklıma. burnumun direği sızladı. hem çekinirdim tersler diye hemde konuşmaya bahane olsun diye uğraşırdım.

kocanla en iyi zamanında konuş bu konuyu. erkekler çocuk gibi. inşallah düzelir.

Sizin içinde üzüldüm çocukluk unutulmuyor. İnşallah cocuklarimda ilerde böyle hatirlamazlar. Bu nasıl mantiktir aklım almiyorki, çocuklar ne yaptı sana diye çığlık atasim geliyor

Benim babamda böyle annemle kavga etsin bize de küser anaları kılıkllılar der yıllardır böyle biz alıstık artk kavga edince evde topluca hepimiz küsüyoruz gelip kendi barışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…