- 27 Ekim 2015
- 94
- 55
- 3
- Konu Sahibi Ask hikayesi36
-
aynı model babamDemek ki siz ona iyi davrandıkça o da cocuklara iyi davranıyor.
Bunun bir modelide annemin başında var
Çözümünü bizde bulamadık.
Gulsemmi aglasammi bilemedim inanki. Koca adamlara yakismiyor bu hareketler
Nekadar zor değilmi inan kahroluyorum o an nefret ediyorum. Benle konusmamasi umrumda değil ama evdeki olayı çocuklar anlasın istemiyorum. Kızım artık olayı anlıyor farkediyorumki bizde muhabbet gormeyince sorularını hep bana soruyor oysa normal zamanda babayla vakit gecirmeyi sever.Yanlız değilsiniz canım ,
Ben Çocukken benim babamda öyleydi gerçi büyüdüm evlendim çoluk çocugum oldu üstelik annemlerdende uzakta yaşadığım halde babam hala aynı birde bu yetmiyormuş gibi maaaaalesef benim eşimde böyle saçma bir huya sahip benim çocukluğumda yaşadıklarımı şimdi kendi Çocuklarım yaşıyor
Aslında der tartismaktan nefret ediyorum benle tartışma diye. Ama işte bazen benimde sinir olduğum şeyler oluyor. Bir ömür tartismamayi basarmaliyim ama zor isteMorali çok bozuluyor demekki kavga edince.
Yani adamın hayat enerjisi sifira iniyor.
Yoksa cocuklarla tabiki bir alakası yoktur.
Demekki kavga çıkınca adam hayattan soyutlaniyor resmen. Ben öyle yorumladım
Haklısınız, biz ertesi gün iyi oluyoruz ama çocuklarda izler kalacak. Artık konuşmayı deneyeceğim nasıl bir savunması olacak acaba. Çocuk gibi malesef..Maalesef esiniz babalık ile kocaligin ayrı kulvarlar olduğunun farkında değil
Ebeveynlerin bence en olumsuz davranışı kendi aralarındaki anlasmazliklari çocuklarına mal etmek
İyi oldugunuz zamanda konuşabilirsimiz bu durumu belki düzelir
Evet çok zor ama malesef yapacak bişey yok, huylarını değiştirebileceklerini sanmıyorum. Bizim ve çocuklarımızın bununla yaşamayı öğrenmesi lazımNekadar zor değilmi inan kahroluyorum o an nefret ediyorum. Benle konusmamasi umrumda değil ama evdeki olayı çocuklar anlasın istemiyorum. Kızım artık olayı anlıyor farkediyorumki bizde muhabbet gormeyince sorularını hep bana soruyor oysa normal zamanda babayla vakit gecirmeyi sever.
Zaten bende çocukların ondan kopacagina inanıyorum. Bu huy insanı soğutur. Bunu istemedigimdende üzülüyorum. Degismezsede kendisi bilir artikAnnem de bir kez ağzından kaçırmıştı babaniz bana kizinca sizi de yaninizda istemez kovalardi diye. Ben de ona karşı öfkemi hep merak etmişimdir. Neyse eşiniz çocuklarini kaybetmek istemiyorsa bu huyundan vazgeçsin.
Sizinki daha kötüymus canım ya çocuklara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yokBenim hem annem hem babam boyleydiler...
İkisi tartisinca biri digerine fendini ispat etmek icin cocuklarini yani bizi azarlarlardi eger diyeri daha ofkeli ve sinirli odugunu ispat etmek isterse daha daha kotu ve kati davranirdi kizim sana diyorum gelinim sen anla hesabi ...
Yani arada biz heder olduk.
Ayy ne kötü, bir babanın böyle yapmasını tamam asla onaylamıyorum ama o kadar çok tuhafıma gitmiyor ama bi anneye böyle bi huyu hiç yakıştıramadımBenim hem annem hem babam boyleydiler...
İkisi tartisinca biri digerine fendini ispat etmek icin cocuklarini yani bizi azarlarlardi eger diyeri daha ofkeli ve sinirli odugunu ispat etmek isterse daha daha kotu ve kati davranirdi kizim sana diyorum gelinim sen anla hesabi ...
Yani arada biz heder olduk.
Güldürdün beni ya!! Tuhaf bir psikoloji bunlardaki. Ya kalkıp bana şiddet gösterse böyle canım yanarmiydi diyorum bazen. Adam sadece küsuyor.Aynen ama yani ben kendimi bildim bileli böyle bu durum başta üzülüyordum bide Allah'ım o ara okulda para ya da dersaneden para isteniyorsa vay halimize anneme baskı yapardım artık barışın adam elini ayağını çekiyor bizden :) Sanırım annemi bizle cezalandırıyordu hala da öyle yapar
Degismezler demi malesef aynı fikirdeyim. Biz bi arayı duzeltelim bide bu konuyu açıp tartışmayı düşünüyorum. Konusmadikca bişey degismedi.Evet çok zor ama malesef yapacak bişey yok, huylarını değiştirebileceklerini sanmıyorum. Bizim ve çocuklarımızın bununla yaşamayı öğrenmesi lazım
Bizim sonumuz da ne olur bilinmez ama bu huy insanı hayattan sogutuyor. İnanın tartışma sebebim aklıma gelmiyor zaten basit bişeydi ama akşam ogluma tavrı nefretle doldurdu beniÇok yakın bi arkadaşım vardı sanki onun eşini anlattın bi an. Kocası arkadaşıma küsünce bana da küserdi oğluna da küserdi normal bi davranış değil bu. Şimdi boşandılar. İnşallah düzeltir o huyunu.
Eşin sakin bir yapıya sahipse konuş mutlaka, benimki malesef sakin biri değilDegismezler demi malesef aynı fikirdeyim. Biz bi arayı duzeltelim bide bu konuyu açıp tartışmayı düşünüyorum. Konusmadikca bişey degismedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?