Bir Tuhaf EŞ....

Yanlız değilsiniz canım ,
Ben Çocukken benim babamda öyleydi gerçi büyüdüm evlendim çoluk çocugum oldu üstelik annemlerdende uzakta yaşadığım halde babam hala aynı birde bu yetmiyormuş gibi maaaaalesef benim eşimde böyle saçma bir huya sahip benim çocukluğumda yaşadıklarımı şimdi kendi Çocuklarım yaşıyor

Morali çok bozuluyor demekki kavga edince.
Yani adamın hayat enerjisi sifira iniyor.
Yoksa cocuklarla tabiki bir alakası yoktur.
Demekki kavga çıkınca adam hayattan soyutlaniyor resmen. Ben öyle yorumladım

Demek ki siz ona iyi davrandıkça o da cocuklara iyi davranıyor.
Bunun bir modelide annemin başında var
Çözümünü bizde bulamadık.
aynı model babam
annem le kavga ettimi bizden bisey istemez su vs konusmaz odasına gider

hatta mümkün oldugunca yemeyinide kendi hazırlar ben bi kere babama sofra hazırlıyodum istemem sizin yemeyinizi dedi

sonra barıstırlar her evlilik konusması oldugunda yüzüne vururum sana kül köle olan bi kadına bile sen neler dedin sen annemi haketmiyosun demisimdir

Gulsemmi aglasammi bilemedim inanki. Koca adamlara yakismiyor bu hareketler

Aynen ama yani ben kendimi bildim bileli böyle bu durum başta üzülüyordum bide Allah'ım o ara okulda para ya da dersaneden para isteniyorsa vay halimize anneme baskı yapardım artık barışın adam elini ayağını çekiyor bizden :) Sanırım annemi bizle cezalandırıyordu hala da öyle yapar

Annem de bir kez ağzından kaçırmıştı babaniz bana kizinca sizi de yaninizda istemez kovalardi diye. Ben de ona karşı öfkemi hep merak etmişimdir. Neyse eşiniz çocuklarini kaybetmek istemiyorsa bu huyundan vazgeçsin.

Nekadar zor değilmi inan kahroluyorum o an nefret ediyorum. Benle konusmamasi umrumda değil ama evdeki olayı çocuklar anlasın istemiyorum. Kızım artık olayı anlıyor farkediyorumki bizde muhabbet gormeyince sorularını hep bana soruyor oysa normal zamanda babayla vakit gecirmeyi sever.

Maalesef esiniz babalık ile kocaligin ayrı kulvarlar olduğunun farkında değil
Ebeveynlerin bence en olumsuz davranışı kendi aralarındaki anlasmazliklari çocuklarına mal etmek
İyi oldugunuz zamanda konuşabilirsimiz bu durumu belki düzelir

Morali çok bozuluyor demekki kavga edince.
Yani adamın hayat enerjisi sifira iniyor.
Yoksa cocuklarla tabiki bir alakası yoktur.
Demekki kavga çıkınca adam hayattan soyutlaniyor resmen. Ben öyle yorumladım
Aslında der tartismaktan nefret ediyorum benle tartışma diye. Ama işte bazen benimde sinir olduğum şeyler oluyor. Bir ömür tartismamayi basarmaliyim ama zor iste

Haklısınız, biz ertesi gün iyi oluyoruz ama çocuklarda izler kalacak. Artık konuşmayı deneyeceğim nasıl bir savunması olacak acaba. Çocuk gibi malesef..

Benim hem annem hem babam boyleydiler...
İkisi tartisinca biri digerine fendini ispat etmek icin cocuklarini yani bizi azarlarlardi eger diyeri daha ofkeli ve sinirli odugunu ispat etmek isterse daha daha kotu ve kati davranirdi kizim sana diyorum gelinim sen anla hesabi ...
Yani arada biz heder olduk.

Evet çok zor ama malesef yapacak bişey yok, huylarını değiştirebileceklerini sanmıyorum. Bizim ve çocuklarımızın bununla yaşamayı öğrenmesi lazım

Zaten bende çocukların ondan kopacagina inanıyorum. Bu huy insanı soğutur. Bunu istemedigimdende üzülüyorum. Degismezsede kendisi bilir artik

Sizinki daha kötüymus canım ya çocuklara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok

Reactions: nio
Ayy ne kötü, bir babanın böyle yapmasını tamam asla onaylamıyorum ama o kadar çok tuhafıma gitmiyor ama bi anneye böyle bi huyu hiç yakıştıramadım

Güldürdün beni ya!! Tuhaf bir psikoloji bunlardaki. Ya kalkıp bana şiddet gösterse böyle canım yanarmiydi diyorum bazen. Adam sadece küsuyor.

Çok yakın bi arkadaşım vardı sanki onun eşini anlattın bi an. Kocası arkadaşıma küsünce bana da küserdi oğluna da küserdi normal bi davranış değil bu. Şimdi boşandılar. İnşallah düzeltir o huyunu.

Evet çok zor ama malesef yapacak bişey yok, huylarını değiştirebileceklerini sanmıyorum. Bizim ve çocuklarımızın bununla yaşamayı öğrenmesi lazım
Degismezler demi malesef aynı fikirdeyim. Biz bi arayı duzeltelim bide bu konuyu açıp tartışmayı düşünüyorum. Konusmadikca bişey degismedi.

Bizim sonumuz da ne olur bilinmez ama bu huy insanı hayattan sogutuyor. İnanın tartışma sebebim aklıma gelmiyor zaten basit bişeydi ama akşam ogluma tavrı nefretle doldurdu beni

Degismezler demi malesef aynı fikirdeyim. Biz bi arayı duzeltelim bide bu konuyu açıp tartışmayı düşünüyorum. Konusmadikca bişey degismedi.
Eşin sakin bir yapıya sahipse konuş mutlaka, benimki malesef sakin biri değil onunla oturup sakin sakin problem çözmek mümkün değil hemen bağırıp çağırmaya başlıyor. Normal hayattada öyle hep kendimi sıkıyorum ha bağırdı bağıracak ha çocuklara kızdı kızacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…