Bir Tuhaf EŞ....

Bazı insanlar böyle
Örneğin boşanıyorlar kadın eski kocasından nefret ettiği için çocuğunu bile görmek istemiyor.
Sizle küsünce de banane anneniz baksın moduna giriyor demekki.
Kavgalı olmadığınız bir anda alın karşınıza konuşun.
Yazık çocukların günahı ne
İnsan babam beni sevmiyor mu bile der

Çok haklisiniz, çocukların zihninde böyle şeyler olmasın diye çabalıyorum ama eşim o an hiçbişey düşünmez. Allah akıl fikir versin boylelerine

Ah canım ya kimseye rahat yok bu dünyada. Allah yardimcin olsun, sinirli insanla yaşamak zordur. Kolaylık diliyorum sana ve cocuklarina
Sağol canım Allah razı olsun, evet çok zor, inan hep diken üstündeyim, bazen kendi kendime soruyorum bu hayat böyle nasıl geçecek diye, ama yapacak bişey yok malesef imtihan dünyası işte inşallah ahirette rahat ederiz

Ya bunu okuyunca bir tuhaf oldum bende evliligimin ilk yillarinda kizim ufakken bu hatayi yapiyordum ve aklima geldikce cok kiziyorum kendime kizima nasil yapabildim diye zamanla duzelir insallah bence esinle konus sonuçta ebebeynlerin tartismasi küslügü cocuklara yansimamali

Çocukları size karşı kullanıyor, yani zaafınızdan faydalanıyor.
Yaptığının ve sizin bundan rahatsız olduğununuzun gayette farkında.
Bilinçli yapıyor bence onunla tartışmamanız için, kendince bir yöntem bulmuş.
Düzelmez diye bir şey yok düzelmek zorunda çocuklara günah çünkü.
Net bir şekilde konuşun gerekirse tartışın.

O hatayı bende bugün ilk defa yaptım ve şu an içim yanıyor. Şeytanın Allah belasını versin

Size olan siniri herşeye olan sevgisinin üstüne çıkıyor demekki. Bencede konuşmalısınız. İnsan sinirlendiğinde kimseyle muhattap olmak istemez ama evlat başkadır. Bunu anlamasını sağlayın konuştuğunuzda sinirlense bile siz alttan alın güzel bir dille halledilebilir bence

Bnde esimle kusunce herkesle kusuyorum dilim tutulyo kmseyle knusasim gelmyo haliyle kustugumuz anlaslyo bu bnm icnde bi sorun ama elmden bsy gelmyo

Sakin bi zamanınızda bi psikolog yada pedagog eşliğinde görüşün eşinizle. Bu durumu sizin uydurmadığınızu, yaptığı kaprisin cezasını çocuklarının psikolojisiyle ödeyeceğini farkettirin. Siz konuşsanız pek kaale almaz gibi geliyor bana. O yüzden daha ikna edici ve kesin bir yol bulun derim

Sana tepkisini böyle gösteriyordur. Ya da seninle tartıştıktan sonra hiçkimse umrunda olmuyordur. Ya da "Bak çocuklarımla geçinemeyecek kadar sinirliyim" havası vermek istiyordur. Ya da çocuklarınla normalde gözüne girmek için ilgileniyordur. Ya da kocan hastadır

bir soz vardir simdi aklima geldi anne olunce babanin bir gozu kor hele hele baba baskasi ile evlenince iki gozu kor demis atalarmiz malesef cogu baba evlatlara karsi anne ölunce cok degisiyor

Ben de tamamen böyle düşünüyorum ve bilinçli yapması çok vicdansızca.

Çocuğunuz okuma yazma bilse duruma üzüldüğünü babaya anlatsa belki kırar bu huyunu hani ufak bir not filan annem böyle yapardi bende kağıtlar a yazardım annem bulup okuyunca huyundan vazgeçti

Burda yazılanları çocukluğunda babasının küsmeleri yüzünden canı yananların deneyimlerini aynen esinize okutun. Ve görsün ne yaptığını çok iyi bir çözüm olur bence

Bunun kadın versiyonları çok duydum gördüm de..

Kadından kocasına : " mutsuz anne mutlu coçuklar yetiştiremez"

"Sen beni mutlu etmezsen ben oğlumuzu nasıl mutlu edebilirim?"

"Ama bak sen benle ilgilenmiyorsun ben de kızlarımızla ilgilenemem sonra.."

Üvey olsa yapılmaz bu vicdan diye bişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…