Bir türlü ayrılamadığım erkek arkadaşım

Benal85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
18
7
1
24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım

acıkcası benim eşimle olan ilişkimde ilk günden beri anlattığın gibi, ikimizde oturup evlenmeden önceki tartışmalarımızı anlatıp işteo gün bizim ayrılmamız lazımdı diye konusuruz
kopma anlarımız vardı aslında. ama aramızdaki sevgi-aşk her neyse bizi birlikte tutmaya yetti, hala da öyle ama zorlanıyoruz..
eğer ayrıldığında çok fazla hayatında boşluk yaratmayacak rahatlayacaksan, yıpranmadan yıpratmadan kurtulmaya bak derim.

Mesleğim itibariyle çevremdeki herkes kadın ve ben onlara anlatamıyorum dedikodu oluyor Diye aileme hiç anlatamıyorum ilerde bişi olursa kötü bilmesinler diye bende napıcağımı şaşırdım

Hakaret ediyor ve şiddet eğimi mi var? Siz yazdıklarınızın farkında mısınız? Bu adamdan şimdi ayrılmazsanız çok değil iki sene sonra eşim beni dövüyor, bana hakaretler yağdırıyor diye konu açarsınız. Hiçbir adamın aşkı kendinize duyduğunuz saygıdan fazla olamaz.

Şaka gibi bir konu daha ya. İstediği kadar iyi olsun şiddet eğilimi var ve hakaret ediyor. Küçük kıskançlıklar olur ama böyle saçma sapan hareketleri sevgi sanmayın artık ya.
İnsana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış.
Neden insan kendine eziyet eder anlamıyorum.

Umarım kafa buluyorsundur bu konunla diyerek yorumumu yazayım.
Evlen canim evlen de gör dünyanın kac bucak olduğunu.
Adam hem hakaret ediyor hem de şiddete meyili var evlenince o meyillenme tam şiddete dönüşür sonuçta artık elindesin herşeyi yapar

Eşim bana hakaret edecek yerin dibine sokarım o adamı.

Kendisi de bu durumdan rahatsız mı?

Hakaret ediyor, şiddete meyilli ! Bunlar bence bu ilişkinin bir geleceğinin olmadığının en net göstergeleri.
Sevgi ne demek biliyor musunuz? Seven insan karşısındakini üzmeye kıyamaz, seven karşısındakine hakaret etmez, seven insan karşısındakini ona şiddet uygulayacak potansiyelde biri olduğunu hissettirmez...
Bence eğer evlenmek gibi planlarınız varsa iyi düşünün...

hakaret ve şiddet bir kadının kendisine reva görebileceği durumlar olmamalıdır. bir insan her ne kadar "çok iyi bir insan" olsa da karşısındaki insana fiziksel veya psikolojik şiddet uygulayıp bunu bir de hakaretleri ile taçlandırıyor ise o aslında o kadar da iyi bir insan değildir.
partneriniz bunlara eğilimli ise -ki öyle olduğunu zaten siz söylüyorsunuz- evlendikten sonraki o rahatlık mı desem artık ayrılamaz nasılsa düşüncesi mi desem her neyse ona kapılırsa -ki çoğu kapılıyor- bunları yaşamanız kaçınılmaz olur ne yazık ki. illaki hayatınızda kalsın istiyorsanız evlenmeden önce muhakkak bu problemini çözmesini ve bir uzmandan yardım almasını sağlayın.

Hadi konu sahibini geçtim daha evlenmemiş, belli ki çevresinde de akıl alabileceği biri yok ama sırf kendi eşi de agresif ve evlenmiş diye normal görüp yorum yapanlar var!!

Evlisiniz ve bir şekilde o evlilik yürüyor diye baştan doğru bir karar vermiş sayılmazsınız. Kendinizi kandırıyorsunuz bari başkasının hayatını tehlikeye atmayın.
Olay sadece sürekli tartışma, hakaret değil ki öyle bile olsa ben evlilik düşünemezdim. Konu sahibi şiddete meyili var demiş.
Onun da benimle anlaştığı söylenemez demiş...
Bence bu ilişkinin devamı evlilik olmamalı. Eğer o kendini sakinleştirmeyi öğrenemezse, siz anlaşamadığınız ne ise onunla ilgili orta yolu bulamazsanız evlenmeyin.

Bir insanda birkaç iyi özellik var diye hayatının geri kalanını zehir edecek özellikleri görmezden gelmeyin hanımlar.

Onun da benle çok anlaşabildiği söylenemez

Hayır o anlamda sormadım aslında. Kendisinin, size olan davranışlarından rahatsız mı? Şiddete meyil diyorsunuz mesela bunu ya da diğer sorunları kökten çözmeyi düşünüyor mu? Özür dilemek bir çare değil zira. Psikolojik yardım alır mı ya da düşünür müsünüz?

Haklısınız. Kendi başını yakmışsın bırak bari başkası yakmasın..

Pişman oluyor söz yapmicam diyor yine yapıyor .aslında ben ona kızmıyorum küçükken öyle büyümüş annesi dövmüş sövmüş çocuğa o da ondan böyle ama içi o kadar temiz ki .senelerdir bunu görüyorum .tek ayrılmama sebebim bu .

Reactions: 000
Emniyette çalıştığı için psikoloğa giderse işten atılabileceğini yoksa gitmek istediğini söyledi.ve çalıştığı iş stresli olduğu için de böyle izinli olduğu çalışmadığı zamanlar pamuk gibi bi insan

Reactions: 000
Olsun canım o övülen adamların hepsi "özünde iyi biri"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…