24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
Hakaret ediyorçok iyi bi insan
Şaka gibi bir konu daha ya. İstediği kadar iyi olsun şiddet eğilimi var ve hakaret ediyor. Küçük kıskançlıklar olur ama böyle saçma sapan hareketleri sevgi sanmayın artık ya.24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
Onun da benle çok anlaşabildiği söylenemezKendisi de bu durumdan rahatsız mı?
Onun da benle çok anlaşabildiği söylenemez
Hadi konu sahibini geçtim daha evlenmemiş, belli ki çevresinde de akıl alabileceği biri yok ama sırf kendi eşi de agresif ve evlenmiş diye normal görüp yorum yapanlar var!!
Evlisiniz ve bir şekilde o evlilik yürüyor diye baştan doğru bir karar vermiş sayılmazsınız. Kendinizi kandırıyorsunuz bari başkasının hayatını tehlikeye atmayın.
Olay sadece sürekli tartışma, hakaret değil ki öyle bile olsa ben evlilik düşünemezdim. Konu sahibi şiddete meyili var demiş.
Onun da benimle anlaştığı söylenemez demiş...
Bence bu ilişkinin devamı evlilik olmamalı. Eğer o kendini sakinleştirmeyi öğrenemezse, siz anlaşamadığınız ne ise onunla ilgili orta yolu bulamazsanız evlenmeyin.
Bir insanda birkaç iyi özellik var diye hayatının geri kalanını zehir edecek özellikleri görmezden gelmeyin hanımlar.
Emniyette çalıştığı için psikoloğa giderse işten atılabileceğini yoksa gitmek istediğini söyledi.ve çalıştığı iş stresli olduğu için de böyle izinli olduğu çalışmadığı zamanlar pamuk gibi bi insanHayır o anlamda sormadım aslında. Kendisinin, size olan davranışlarından rahatsız mı? Şiddete meyil diyorsunuz mesela bunu ya da diğer sorunları kökten çözmeyi düşünüyor mu? Özür dilemek bir çare değil zira. Psikolojik yardım alır mı ya da düşünür müsünüz?
Olsun canım o övülen adamların hepsi "özünde iyi biri"Hadi konu sahibini geçtim daha evlenmemiş, belli ki çevresinde de akıl alabileceği biri yok ama sırf kendi eşi de agresif ve evlenmiş diye normal görüp yorum yapanlar var!!
Evlisiniz ve bir şekilde o evlilik yürüyor diye baştan doğru bir karar vermiş sayılmazsınız. Kendinizi kandırıyorsunuz bari başkasının hayatını tehlikeye atmayın.
Olay sadece sürekli tartışma, hakaret değil ki öyle bile olsa ben evlilik düşünemezdim. Konu sahibi şiddete meyili var demiş.
Onun da benimle anlaştığı söylenemez demiş...
Bence bu ilişkinin devamı evlilik olmamalı. Eğer o kendini sakinleştirmeyi öğrenemezse, siz anlaşamadığınız ne ise onunla ilgili orta yolu bulamazsanız evlenmeyin.
Bir insanda birkaç iyi özellik var diye hayatının geri kalanını zehir edecek özellikleri görmezden gelmeyin hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?