Bir türlü ayrılamadığım erkek arkadaşım

Sana bir büyük tavsiyesi, kestir at. Düşünme, sorgulama, minnet duyma...

Onun zor günleri olsa, sen de aynı şekilde yanında olmayacak mıydın? Zaten ilişki denen şeyin en temel noktası bu. İyi ve kötü günde destek olmak. Bu kimseye karşılığında agresif davranma, hakaret etme hakkı vermez! Şiddetee seni doğuran ananın bile hakkı yok. Bunu aklından çıkarma.

Tutup da 5 yılı bu adam için heba edersen, bu seferde ben buna yıllarımı verdim, bir daha birini tanımak için enerjim yok diye ayrılmak çok çok daha zor olacak.

Psikologa gidip terapi alacağına iş stresini sizi hırpalayarak kanalize ediyor yani.
Şu an savunma mekanizması ile erkek arkadaşınızı koruduğunuzun farkında mısınız ?
Dıştan şiddete meyilli, kavgacı, agresif ama içte adeta bir istanbul beyefendisi..

Ben buna hiç inanmadım.

Yapma Allah aşkına arkadaşım adamın şiddete meyili var okumadın sanırım, evlenince o meyil gerçek olur.
Kiz tabiki yorumumda ciddi degilim bizim dememizle isler olu vermiyor öylesine dedim .
Konu sahibi kendi bilir o yasayacak sonuçta

Mesleğim itibariyle çevremdeki herkes kadın ve ben onlara anlatamıyorum dedikodu oluyor Diye aileme hiç anlatamıyorum ilerde bişi olursa kötü bilmesinler diye bende napıcağımı şaşırdım

Kötü bilsinler, belki engel olurlar.

Hastayken ilgilenmesi çok büyük meziyet değil. Böyle agresif, hakaret eden, şiddete meyilli adam sizi hasta eder. Hayatta en önemli şey sağlık.

Boyle agresif diye ayirlmak dogru degil bnce seviyorsun bide.
Benimde esim agresiftir cok kiskanc bi anda parlayam biri ama ben onu her haliyle seviyorum.tabi düşünceler farkli dir.
İroni yapıyorsunuzdur inş

Profilinize baktım hemşiresin.
Eğer bir gün çalıştığın hastahaneye komaya girene kadar dövülmüş bir kadın getirilirse (temennim olmasın yönünde ama illa ki sizin gibi özünde iyi insan diye düşünüp dayakçı kocalarını bırakmayan o kadar kadın var ki) iyice ona bak.
Zannediyoruz ki okumuş etmiş devlet memuru olmuş erkek yapmaz.
Bu stereotip düşünce hatalıdır.
Erkeğin karakteri, duygu durumu bozuksa ne mevkide olursa olsun yapar.
O kadınları hastahanede gözlemleyin.Ve düşünün.

Bolca düşünün. Öyle karar verin.

Son düzenleme:
Hakaret ve şiddete meyilli ve hala erkek arkadaşın gerçekten sürekli böyle konular okumaktan ruh hastası olucam evlen de gör dünya kaç bucak küfürden dayaktan yaşayabilir misin, adam mı kalmadı etrafta. Karakterin ve gururun varda hakaret ettirmezsin ya da tekmeyi basarsın

Reactions: 000
Ayrıl gitsin. Evlendikten sonra daha zor ayrılmak. Benim eşimin de iletişim sorunu var. Bir sorun olduğu zaman konuşup çözmek mümkün olmuyor. Haftalarca susuyor. Küsüyor. Şimdiki aklım olsa evlenmezdim, ayrılırdım ama bilemedim o zamanlar. Gerçek yüzünü göstermedi. Şimdi iki çocukla her şey daha da zor. Siz ayrıldığınızda bir süre ağlar, üzülür sonra atlatırsınız. Ömrünüzü heba etmeyin derim.

buraya daha sık takılırsan böylesi hastalardan ayrılman daha kolay olur

Benim de hayatıma biri girmişti, henüz sevgili değildik, konuşmamızın üçüncü günü, bir daha birine aşık olurum da olmazsa, ayyaş mı olurum,katil mi olurum bilmiyorum demişti.
Sırf o cümlesinin üzerine engelledim her yerden.
Çünkü psikolojisi düzgün biri bu cümleyi kurmaz. Sevgili olsaydım, yakınlaşsayım kim bilir neler olacaktı, Allah kurtardı inşallah diye bakıyorum.
Sen de bu türk davranışları düzelir diye bekleme. Düzeleceğine inanmıyorsan bitir.

ah kardeşim ya, bende 2.eşimle evlenmeden önce ne kadar sinirli olduğunu biliyordum çok göstermiyordu ama hissediyordum ama çekecek çile işte evlendik malesef hiç sebep yokken bağırıp çağırmalar, hayatımda duymadığım küfürleri duydum ondan ki ortada ciddi birşey bile yokken eften püften sebepler şuan ayrılık aşamasındayım lütfen evlenme hayatının baharındasın, ,işin gücün de var ne olur acele etme biraz gençliğini yaşa gez toz kendine yatırım yap, erkek arkadaşın ne iş yapıyor kaç yaşında ?

Sana hakaret eden ve şiddete meyilli birinin iyi bir insan olduğuna seni inandıran nedir peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…