Yapma Allah aşkına arkadaşım adamın şiddete meyili var okumadın sanırım, evlenince o meyil gerçek olur.evlen evlen sen beni dinlemillet yorumumu hic beğenmemis
Sana bir büyük tavsiyesi, kestir at. Düşünme, sorgulama, minnet duyma...24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
Psikologa gidip terapi alacağına iş stresini sizi hırpalayarak kanalize ediyor yani.Emniyette çalıştığı için psikoloğa giderse işten atılabileceğini yoksa gitmek istediğini söyledi.ve çalıştığı iş stresli olduğu için de böyle izinli olduğu çalışmadığı zamanlar pamuk gibi bi insan
Kiz tabiki yorumumda ciddi degilim bizim dememizle isler olu vermiyor öylesine dedim .Yapma Allah aşkına arkadaşım adamın şiddete meyili var okumadın sanırım, evlenince o meyil gerçek olur.
Mesleğim itibariyle çevremdeki herkes kadın ve ben onlara anlatamıyorum dedikodu oluyor Diye aileme hiç anlatamıyorum ilerde bişi olursa kötü bilmesinler diye bende napıcağımı şaşırdım
İroni yapıyorsunuzdur inşBoyle agresif diye ayirlmak dogru degil bnce seviyorsun bide.
Benimde esim agresiftir cok kiskanc bi anda parlayam biri ama ben onu her haliyle seviyorum.tabi düşünceler farkli dir.
Tatlı şakalar diyelimİroni yapıyorsunuzdur inş
Allah iyiliğini versin yaKiz tabiki yorumumda ciddi degilim bizim dememizle isler olu vermiyor öylesine dedim .
Konu sahibi kendi bilir o yasayacak sonuçta
Allah iyiliğini versin ya
Profilinize baktım hemşiresin.24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?