- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
Pişman oluyor söz yapmicam diyor yine yapıyor .aslında ben ona kızmıyorum küçükken öyle büyümüş annesi dövmüş sövmüş çocuğa o da ondan böyle ama içi o kadar temiz ki .senelerdir bunu görüyorum .tek ayrılmama sebebim bu .
kaç yıldır o işi yapıyor, muhtemelen çok değildir, ya uzun yıllar bu işi yaparsa ne olacak daha çok stres daha çok kavga...küçükken öyle büyümüş olması onun da aynı davranışları yapması için bir bahane değil malesef, peki canım yarın birgün evlendiğinizde o da aynı davranışları kendi çocuğunuza yaparsa o zaman ne yapacaksın ? yok işi stresli yok çocukken böyle görmüş diyebilecek misin ?Emniyette çalıştığı için psikoloğa giderse işten atılabileceğini yoksa gitmek istediğini söyledi.ve çalıştığı iş stresli olduğu için de böyle izinli olduğu çalışmadığı zamanlar pamuk gibi bi insan
ağzın bal yisin.Olsun canım o övülen adamların hepsi "özünde iyi biri"
Kesinlikle haklısınayrıl delırme.bekar bekar takıl.kımseye yüz verme.dunyayı gez maaşını ye.
Kolumu tutuyor bana bişi yapmasa sağa sola saldırıyorŞiddete meyili olduğunu nasıl anladınız? Bir şeyleri mi kırıp döküyor, üstünüze mi yürüyor, kolunuzu mu sıkıyor?
Şiddete meyilliyse, psikolojik tedavi görmediği sürece, o meyil tırmanışa geçecek bir durum. Ve bir gün patlar. Büyük ihtimalle de size patlar. Sonuçta hayat sürekli toz pembe ilerlemiyor. En ufak pürüzde, anlaşamamazlıkta özündeki o iyi adamla değil, bastırılmış psikopatla karşılaşacaksınız. Bu işler böyle olur. Şiddet uygulayan ruh hastaları, sürekli bir şeyleri kırıp dökerek dolaşmıyorlar zaten. Önemli olan kriz anlarında, tartışmalarda nasıl bir insan haline geldiği.
Haklısınız.Siddet var hakaret var
Hastayken bakiyormus ama. Ne marifet. Gonderin gitsin,hasta olursaniz gunluk yevmiyeyle kendinize bir hanim bakici tutarsiniz, en azindan kibar olur
Bence bunlardan çekindiğim için fikrinizi almak istedim .bende öyle düşünüyorum zaten fikrinizi almak iyi oldu teşekkürlerkaç yıldır o işi yapıyor, muhtemelen çok değildir, ya uzun yıllar bu işi yaparsa ne olacak daha çok stres daha çok kavga...küçükken öyle büyümüş olması onun da aynı davranışları yapması için bir bahane değil malesef, peki canım yarın birgün evlendiğinizde o da aynı davranışları kendi çocuğunuza yaparsa o zaman ne yapacaksın ? yok işi stresli yok çocukken böyle görmüş diyebilecek misin ?
Haklısınız ya en iyisi ayrılmakah kardeşim ya, bende 2.eşimle evlenmeden önce ne kadar sinirli olduğunu biliyordum çok göstermiyordu ama hissediyordum ama çekecek çile işte evlendik malesef hiç sebep yokken bağırıp çağırmalar, hayatımda duymadığım küfürleri duydum ondan ki ortada ciddi birşey bile yokken eften püften sebepler şuan ayrılık aşamasındayım lütfen evlenme hayatının baharındasın, ,işin gücün de var ne olur acele etme biraz gençliğini yaşa gez toz kendine yatırım yap, erkek arkadaşın ne iş yapıyor kaç yaşında ?
Yani şiddet size de yönleniyor ama bugün kendini tutuyor. Yarın bir gün tutamayacak emin olun. Öyle eline ayağına hakim olamayan insandan uzak durmak lazım.Kolumu tutuyor bana bişi yapmasa sağa sola saldırıyor
Yani o kadar basit konulardan çıkıyor ki bir eşya düşünün bu niye burda duruyordan bile çıkabiliyorHangi durumlarda yapıyor bunu anlatır mısın?
Zaten bizim ki de o kadar eften püften çıkıyor ki benim üzüldüğüm ve kabullenemediğim bu.yani ilerde çoluk çocukla herşey daha da zorlaşır gibi geliyor .ah kardeşim ya, bende 2.eşimle evlenmeden önce ne kadar sinirli olduğunu biliyordum çok göstermiyordu ama hissediyordum ama çekecek çile işte evlendik malesef hiç sebep yokken bağırıp çağırmalar, hayatımda duymadığım küfürleri duydum ondan ki ortada ciddi birşey bile yokken eften püften sebepler şuan ayrılık aşamasındayım lütfen evlenme hayatının baharındasın, ,işin gücün de var ne olur acele etme biraz gençliğini yaşa gez toz kendine yatırım yap, erkek arkadaşın ne iş yapıyor kaç yaşında ?
eski sevgilimle dört yıl flört ettik o da hakaret ve küfür ediyordu yeni ayrıldım sayılır hala içimde bir şeyler eksik ama inan bende asılda iyi biri diyerek kendimi kandırdığımı farkettim.24 yaşındayım.memurum çok şükür düzgün bi işim düzenli gelirim var.ama hayatımda çözümleyemediğim çok önemli bi sorunum var ki o da hayatımda olan insan.uzun süredir görüşüyoruz hep yarı kavgalı yarı barışık .sorun şu ki çok iyi bi insan sağlık problemleri yaşadım o dönem çok yanımda oldu .ne zaman hastalansam hep destekçim oldu bebek gibi baktı bana.bunların farkındayım .sahipler korur kollar ama çok agresif .aniden yükseliyor saçma sapan kavgalar çıkıyor.hakaret ediyor o hakaret edince benim hiç konuşasım kalmıyor sonra özür diliyor ama benim kalbim doğrulmuyor hiç.şiddete meyli de var bunlar benim gözümü çok korkutuyor ama seviyorum da .ayrılamıyorz bir türlü ya o beni arıyor ya ben onu.keşke herşey muhteşem olsa da evlensek .o da olmuyor .napıcağımı şaşırdım
Emniyette çalıştığı için psikoloğa giderse işten atılabileceğini yoksa gitmek istediğini söyledi.ve çalıştığı iş stresli olduğu için de böyle izinli olduğu çalışmadığı zamanlar pamuk gibi bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?