Bir türlü ayrılamadığım erkek arkadaşım

kaç yıldır o işi yapıyor, muhtemelen çok değildir, ya uzun yıllar bu işi yaparsa ne olacak daha çok stres daha çok kavga...küçükken öyle büyümüş olması onun da aynı davranışları yapması için bir bahane değil malesef, peki canım yarın birgün evlendiğinizde o da aynı davranışları kendi çocuğunuza yaparsa o zaman ne yapacaksın ? yok işi stresli yok çocukken böyle görmüş diyebilecek misin ?

Şiddete meyilli olan adam nasıl çok iyi olabilir?

Şiddete meyili olduğunu nasıl anladınız? Bir şeyleri mi kırıp döküyor, üstünüze mi yürüyor, kolunuzu mu sıkıyor?
Şiddete meyilliyse, psikolojik tedavi görmediği sürece, o meyil tırmanışa geçecek bir durum. Ve bir gün patlar. Büyük ihtimalle de size patlar. Sonuçta hayat sürekli toz pembe ilerlemiyor. En ufak pürüzde, anlaşamamazlıkta özündeki o iyi adamla değil, bastırılmış psikopatla karşılaşacaksınız. Bu işler böyle olur. Şiddet uygulayan ruh hastaları, sürekli bir şeyleri kırıp dökerek dolaşmıyorlar zaten. Önemli olan kriz anlarında, tartışmalarda nasıl bir insan haline geldiği.

Hakaret şimdiden başlamış evlendikten sonra şiddeti bir kere uyguladimi daha kurtulamazsin boyleleri anlaşmalı boşanmayı bile kabul etmiyorlar daha yolun basindasin sana iyi davranıyo diye evleneceksen iç yüzünü de sonrasında görürsün birazda kendini belli ettirmiş çözmüşsun onu seviyosun ama emin ol şiddet bir kere oldumu devamı gelir bu gibi insanların tarzları hep aynı kötü kırıcı sözler kullaniyolar kaç saat sonra hicbisey olmamış gibi davranıyorlar şiddete gelince dovuyolar sonra köpeğin olup özür diliyolar bidaa olmicak diyolar ama kurtuluşu yok bunun biliyorum çünkü ama iyi düşün sevgi biyere kadar hata yapma

Siddet var hakaret var
Hastayken bakiyormus ama. Ne marifet. Gonderin gitsin,hasta olursaniz gunluk yevmiyeyle kendinize bir hanim bakici tutarsiniz, en azindan kibar olur

ayrıl delırme.bekar bekar takıl.kımseye yüz verme.dunyayı gez maaşını ye.

Kolumu tutuyor bana bişi yapmasa sağa sola saldırıyor

Bence bunlardan çekindiğim için fikrinizi almak istedim .bende öyle düşünüyorum zaten fikrinizi almak iyi oldu teşekkürler

Haklısınız ya en iyisi ayrılmak

Hangi durumlarda yapıyor bunu anlatır mısın?

Sen onun psikologu degilsin. Onu iyilestirmek de senin gorevin degil. Itip kakmak bile fiziksel siddettir. Hakaret de onur kirici, ozguven zedeleyicidir. Suan ayrilamaz isrn evlenince he le de cocuk olunca hic ayrilamazsin. Su an yaralarini daha kolay saracakken, evlenince yaralarini sarmak daha zor olacaktir. Eger evlenirsen bile bile lades demis olacaksin. Sonra da pisman olacaksin...

Zaten bizim ki de o kadar eften püften çıkıyor ki benim üzüldüğüm ve kabullenemediğim bu.yani ilerde çoluk çocukla herşey daha da zorlaşır gibi geliyor .

Ben de sevgililerime kızdım ama hiç.hakaret etmedim normalde çok sinirli insanımdır ama onu kırmaktan korktum.Sevgiliniz gerçek yüzünü size erkenden göstermiş.Sevgilisine ya da eşine hakaret eden bağıran insanların şiddete eğilimi vardır nokta.Hepimiz sevdiklerimize kızarız ama kırılan kalbi onarmanın çok zor olduğunu bildiğimizden hakaret edemeyiz.

eski sevgilimle dört yıl flört ettik o da hakaret ve küfür ediyordu yeni ayrıldım sayılır hala içimde bir şeyler eksik ama inan bende asılda iyi biri diyerek kendimi kandırdığımı farkettim.

Benim de görüştüğüm bi polisin psikolojik sorunları vardı, kendisi özele gidiyordu yani doktorların muayenehanesine hatta terapi ücretlerinden şikayetçiydi, devlete gidersem ortaya çıkar demişti. Özelden destek alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…