- 27 Ocak 2017
- 339
- 138
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Sizi il değiştirmeye iten şey nedir ?Oturduğum yerde artık kalmak için bı sebep bulamıyorum sıkılmak mı dersiniz ev sorunları mı dersiniz büyük şehrin verdiği yük mü dersiniz vs ben olumlu bişey göremiyorum bulamıyorum uzun zamandır aklımdan çıkmayan şey il ve ev değiştirmek istiyorum tabi eşim sabit Kendi işi dolayısıyla taşınmaya hiç sıcak bakmıyor konuyu kapatıyor.İki çocukla büyük şehirde de olmuyor sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor gitmeye ikna etmeye mi çalışsam yoksa herşeyi boşverip olduğum yerde mi kalsam mutlu olamıyorum bu durum eve de yansıyor sanırım fikirlere ihtiyacım var
Sizi il değiştirmeye iten şey nedir ?
Yani kendi başınıza olsanız tek yasasaniz tamam derim de ,
Eşiniz var çocuklarınız var, oturduğunuz yere en büyük sebeb eşinizin işi olabilir mi ?
Hani sosyal hayatınız mi yok ,yakindiginiz şey tam olarak nedir anlayamadım.
Son 6 yılda 2 ülke, 4 şehir değiştirdim, tek çocuğu 2 yaptım :) ben seviyorum yeni düzen kurmayı. Ama sanırım sizin eşiniz esnaf. Eğer öyleyse tekrar dükkan kurmaktan çekinmekte haklı. Nedir sizi rahatsız edenler? Onlara bakış açınızı değiştirmeniz mümkün mü?Oturduğum yerde artık kalmak için bı sebep bulamıyorum sıkılmak mı dersiniz ev sorunları mı dersiniz büyük şehrin verdiği yük mü dersiniz vs ben olumlu bişey göremiyorum bulamıyorum uzun zamandır aklımdan çıkmayan şey il ve ev değiştirmek istiyorum tabi eşim sabit Kendi işi dolayısıyla taşınmaya hiç sıcak bakmıyor konuyu kapatıyor.İki çocukla büyük şehirde de olmuyor sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor gitmeye ikna etmeye mi çalışsam yoksa herşeyi boşverip olduğum yerde mi kalsam mutlu olamıyorum bu durum eve de yansıyor sanırım fikirlere ihtiyacım var
Kendi işi olan birinin il değiştirmesi bir memura göre daha da zor. Özellikle bu ekonomi şartlarında. Gitmeyi düşündüğünüz il ailenizin olduğu il falan mı? Gidince sorunlarınızın geçeceğine, daha kolay bir hayat süreceğinize en önemlisi mutlu olacağınıza emin olabiliyor musunuz? Zira insan içindeki sıkıntıyla gider, nereye giderse...Oturduğum yerde artık kalmak için bı sebep bulamıyorum sıkılmak mı dersiniz ev sorunları mı dersiniz büyük şehrin verdiği yük mü dersiniz vs ben olumlu bişey göremiyorum bulamıyorum uzun zamandır aklımdan çıkmayan şey il ve ev değiştirmek istiyorum tabi eşim sabit Kendi işi dolayısıyla taşınmaya hiç sıcak bakmıyor konuyu kapatıyor.İki çocukla büyük şehirde de olmuyor sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor gitmeye ikna etmeye mi çalışsam yoksa herşeyi boşverip olduğum yerde mi kalsam mutlu olamıyorum bu durum eve de yansıyor sanırım fikirlere ihtiyacım var
Ev kimin? Sizin mi? Kirada mısınız? Eşiniz yoğun çalıştığı için mi çocuklarla vakit geçiremiyor, kendisi ilgisiz bir baba mı?Ev küçük Bir takım sorunları var ve biz lüzumsuz kişiler yuzunden bunun üstesinden gelemiyoruz çocuklar da rahat hareket edemiyor sıkılıyorlar evde babalarıyla bile 5 dk vakit geçirmek onlar için büyük Bir şans onun disinda iş iş iş evet belki ekmek aslanın ağzında ama bazı şeylerin eksik olması da haklı bı sebep değil
Üniversite mezunlarının BİM’de kasiyerlik yaptığı bir devirdeyiz maalesef. Diploması var;ama hangi üniversite mezunu, kaç dil biliyor, deneyimi var mı, hepsi çok önemli hususlar.Üniversite mezunu yani kendi işini birakabilip kendi mesleğini yapma gibi bir avantajı var fakat o. Kolay olanı seçiyor gitmek istediğim yerde tanıdığım birinin olmasına gerek yok ya ben alışırım keşke eşimde razı olsa
Üniversite mezunu yani kendi işini birakabilip kendi mesleğini yapma gibi bir avantajı var fakat o. Kolay olanı seçiyor gitmek istediğim yerde tanıdığım birinin olmasına gerek yok ya ben alışırım keşke eşimde razı olsa
Ev kendimizin sorunlu bir kişi yüzünden evin oluşan tadilat ihtiyaçlarına müdahale edemiyorz eşimde farkında bu evde olmayacaginin başka bi semte gitsek bu sefer yol vs mesafe uzaklık olucak ilgilendigi zaman çocuklarıyla güzel vakit geçirebiliyor ama nadir denecek kadar az bir ayda toplasan iki kez onlara ilgili olabiliyor iş bitse dahi esim mesai yapmayı tercih ediyor yani eve de biraz vakit ayrıbilse diye bekliyoruz sanırım başka şehir bize İyi gelicekEv kimin? Sizin mi? Kirada mısınız? Eşiniz yoğun çalıştığı için mi çocuklarla vakit geçiremiyor, kendisi ilgisiz bir baba mı?
Üniversite mezunu yani kendi işini birakabilip kendi mesleğini yapma gibi bir avantajı var fakat o. Kolay olanı seçiyor gitmek istediğim yerde tanıdığım birinin olmasına gerek yok ya ben alışırım keşke eşimde razı olsa
Esiniz isini tasiyamiyorsa bir sekilde kabullenin durumu.Oturduğum yerde artık kalmak için bı sebep bulamıyorum sıkılmak mı dersiniz ev sorunları mı dersiniz büyük şehrin verdiği yük mü dersiniz vs ben olumlu bişey göremiyorum bulamıyorum uzun zamandır aklımdan çıkmayan şey il ve ev değiştirmek istiyorum tabi eşim sabit Kendi işi dolayısıyla taşınmaya hiç sıcak bakmıyor konuyu kapatıyor.İki çocukla büyük şehirde de olmuyor sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor gitmeye ikna etmeye mi çalışsam yoksa herşeyi boşverip olduğum yerde mi kalsam mutlu olamıyorum bu durum eve de yansıyor sanırım fikirlere ihtiyacım var
Ev kendimizin sorunlu bir kişi yüzünden evin oluşan tadilat ihtiyaçlarına müdahale edemiyorz eşimde farkında bu evde olmayacaginin başka bi semte gitsek bu sefer yol vs mesafe uzaklık olucak ilgilendigi zaman çocuklarıyla güzel vakit geçirebiliyor ama nadir denecek kadar az bir ayda toplasan iki kez onlara ilgili olabiliyor iş bitse dahi esim mesai yapmayı tercih ediyor yani eve de biraz vakit ayrıbilse diye bekliyoruz sanırım başka şehir bize İyi gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?