Ancak bu kadar benzerlik olurdu.Aynı durum bendede geçerli evleneceği kişi maddi olarak şanslı ama kendisini daha tam tanıyamadığım için ne kdar şanslı olur bilemicem. Umut vermiyorum zaten ama çok zor bişeymişaynısını yaşadım arkadaş ısrarıyla görüştüm, zaten tanıyordum da çok efendi,olgun sağlam adımları olan birisiydi... 2 kere denedim hatta ama olmadı ... buluştuğumuzda bir nokta arıyordum sanki ısınabileceğim hoşlanacağım ama tık yoktu... " gözlerimin içine bakıyor birşeyler olacak" demiş halbuki bilmiyor ki benim kafada dönenleri... hala daha derim evleneceği kadın çok şanslı... belki birdaha öyle adam çıkmaz karşıma ama olmayınca da olmuyor... yok yere umutlandırma kendini de zorlayıp sıkma... şahsen benim uykularım kaçıyordu ama yapacak birşey yok
Biraz daha zaman geçirin elbet için ısınır ısınmazsada sevmediğin bir insanla gelecek düşünmen biraz zor olabilir.Merhaba öncelikle. Ben 26 yaşında çalışan genç bi kadınım. Evlenmeyi istiyorum ama sevdiğim biriyle olmalı bu. En yakın arkadaşımın iş arkadaşı vasıtasıyla biriyle tanıştım. 31 yaşında işi gücü çok güzel yerinde ekonomik olarak rahat edebileceğim biri.Ciddi anlamda görüşüyor benimle. Aynı mahallede oturuyoruz. Tanışalı 2 hafta oldu. 3-4 kez görüştük yüz yüze. Bir yerlere gittik. Zaman geçirdik vs neyse. Bu kişi düzgün tam bir aile babası olabilecek ağır biri. Her gün mesaj telefon konuşuyoruz sorun yok ama ben bu adama bi türlü kanım kaynamadı ısınamadım. Hiç heyecan hissedemiyorum. Kendisi benden hoşlandığını beni beğendiğini ve eğer olmazsa üzüleceğini söylüyor. Bu çocuk bana gittikçe alışıyor ama ben enerji alamadığımı biraz zaman tanıması gerektiğini söyledim. Malesef ki oluşmuyor ben de birşeyAilem çok istiyor. Bırakma bu çocuğu diyorlar. Çünkü şimdiye kadar ki görüştüklerim düzgün insanlar çıkmadı ve üzüldüm. Mantık olarak çok iyi uyuyor hem kendisi hem ailesi kültürlü insanlar ama ben de aşk, sevgi, minicik bi kıpırtı hatta kıskanma bile yok. İki arada bir derede kaldım.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...Çünkü benim içimde bir kıpırtı oluşmadan ne elini tutabilirim ne de ileriye götürebilirim
Ancak bu kadar benzerlik olurdu.Aynı durum bendede geçerli evleneceği kişi maddi olarak şanslı ama kendisini daha tam tanıyamadığım için ne kdar şanslı olur bilemicem. Umut vermiyorum zaten ama çok zor bişeymiş
Biz bayanlar neden bizi üzecek insanları seçeriz bak ne güzel olumlu yönleri var diyosun aşık olup evlendiğinde sana kötü biri olursa ne yapacaksinMerhaba öncelikle. Ben 26 yaşında çalışan genç bi kadınım. Evlenmeyi istiyorum ama sevdiğim biriyle olmalı bu. En yakın arkadaşımın iş arkadaşı vasıtasıyla biriyle tanıştım. 31 yaşında işi gücü çok güzel yerinde ekonomik olarak rahat edebileceğim biri.Ciddi anlamda görüşüyor benimle. Aynı mahallede oturuyoruz. Tanışalı 2 hafta oldu. 3-4 kez görüştük yüz yüze. Bir yerlere gittik. Zaman geçirdik vs neyse. Bu kişi düzgün tam bir aile babası olabilecek ağır biri. Her gün mesaj telefon konuşuyoruz sorun yok ama ben bu adama bi türlü kanım kaynamadı ısınamadım. Hiç heyecan hissedemiyorum. Kendisi benden hoşlandığını beni beğendiğini ve eğer olmazsa üzüleceğini söylüyor. Bu çocuk bana gittikçe alışıyor ama ben enerji alamadığımı biraz zaman tanıması gerektiğini söyledim. Malesef ki oluşmuyor ben de birşeyAilem çok istiyor. Bırakma bu çocuğu diyorlar. Çünkü şimdiye kadar ki görüştüklerim düzgün insanlar çıkmadı ve üzüldüm. Mantık olarak çok iyi uyuyor hem kendisi hem ailesi kültürlü insanlar ama ben de aşk, sevgi, minicik bi kıpırtı hatta kıskanma bile yok. İki arada bir derede kaldım.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...Çünkü benim içimde bir kıpırtı oluşmadan ne elini tutabilirim ne de ileriye götürebilirim
Oldu. İçim ısınmadığı için şans vermedim, içimin ısındığıyla da evleniyorum.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...
Ben de ısınamadıgmı söylediğimde aynen bunu demişti zaman verdim 20 gün sonra baktım olmuyor bırakmak istedim. Ağzıma etti ne kişiliğim kaldı ne karakterim ne de terbiyesizliğim. Bu yorumunu okuyunca aynısını yaşadıgım için içim cız etti. Seninki öyle bir hayvanlık yapmaz umarımBen kendisine söyledim birşeyler hissetmediğimi enerji alamadığımı kendiside dedi ki bu kadar kısa sürede mi karara verdin dedi bırakmak istemediğini anlaştırdı bana. Hem herhangi umut verici bir davranış sergilemiyorum. Bunun ne demek olduğunu ben de iyi bilirim merak etmeyin. Onun üzüleceğini düşünerek şimdiden üzülüyorum bile ama çok uzatmayacağım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?