Bir türlü ısınamadım :(

aynısını yaşadım arkadaş ısrarıyla görüştüm, zaten tanıyordum da çok efendi,olgun sağlam adımları olan birisiydi... 2 kere denedim hatta ama olmadı ... buluştuğumuzda bir nokta arıyordum sanki ısınabileceğim hoşlanacağım ama tık yoktu... " gözlerimin içine bakıyor birşeyler olacak" demiş halbuki bilmiyor ki benim kafada dönenleri... hala daha derim evleneceği kadın çok şanslı... belki birdaha öyle adam çıkmaz karşıma ama olmayınca da olmuyor... yok yere umutlandırma kendini de zorlayıp sıkma... şahsen benim uykularım kaçıyordu ama yapacak birşey yok

Benzer durumu geçtiğimiz günlerde yaşadım. Hiç bir şey hissetmediğim birine şans verdim ama OLMUYORR!!! Net! Davranışlarınla belli ediyosun zaten karşı tarafa.Uzatmadan da ayrıldım.

Tamam ilk sefer de aşık olmazsın ama bişeyinden etkilenirsin. Sesi olur, yürüyüşü olur, duruşu bile olur. Küçükte olsa bi albeni durumları olur yani. Ama o ‘beni sevenle devam edeyim, beni başüstünde taşır, belki severim’ gibi beylik laflarla olmuyor. Karşı tarafa da yazık, vakit kaybı..
‘O kalp atacak aga’ diye boşuna demiyorlar..

25-35 yaş aralığı erkekler gördüğüm kadarıyla rafın gerisinde kalan son tüketim tarihi geçmiş konserve gibiler. İçlerinde düzgün olan bir elin sayısı kadar. Görüşmeye devam edin kaçırmayın.

Ancak bu kadar benzerlik olurdu.Aynı durum bendede geçerli evleneceği kişi maddi olarak şanslı ama kendisini daha tam tanıyamadığım için ne kdar şanslı olur bilemicem. Umut vermiyorum zaten ama çok zor bişeymiş

Kaç senelik evlilikler bitiyor o olmazsa üzülürüm dediğinde tanımadan senin içinde benim içinde mutluluk olmaz de yani tanımaya devam et ama umutlandırmadan sonuçta gönülle oynamak iyi değil biraz daha zaman ver çünkü diğer yönleri iyi diyorsunuz sizi neyin ittiğini bulun

Biraz daha zaman geçirin elbet için ısınır ısınmazsada sevmediğin bir insanla gelecek düşünmen biraz zor olabilir.

ben tam anlamıyla tanıyorum da ... karakterinden de eminim hatta hayalimde ki erkek, hayat arkadaşı ama kalp atmayınca hiç birşeyin değeri kalmıyor... işin zor.. umarım kırmadan,kırılmadan sonuçlanır

Biz bayanlar neden bizi üzecek insanları seçeriz bak ne güzel olumlu yönleri var diyosun aşık olup evlendiğinde sana kötü biri olursa ne yapacaksin

Bende geçmişte benzerini yaşadım.
Tanıdık arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık. Çok düzgün efendi biriydi. Hatta tipi de iyiydi. Fakat ilk görüştüğümüz andan itibaren sanki karşı cinsle değilde bir hem cinsimle tanışmış gibiydim. Hiçbir şey hissetmedim. El sıkıştık, bana yakın oturdu ama bende hiç bir çekim olmadı. Ben o zaman bu olmaz dedim. Ve uzatmadan olmayacağını belli ettim. Çünkü ilk başta en ufak bir çekim, sıcaklık olsaydı deneyecektim ama onlar olmayınca aynı evde ev arkadaşı olmak istemedim.
Evet aşk geçici bir duygu ama aşkın yoğun bir sevgiye evrilmesi için karşılıklı çekim lazım.
Eğer ilk görüşmeden, bakışmadan itibaren bir etkilenme, çekim, sıcaklık hissi varsa denenmesi taraftarıyım.
Evet belki eş adayının çok iyi bir işi var, sizi çok rahat ettirir ama peki ya evlenince cinsel yaşantı nasıl olacak?
O size deli gibi aşık olacak, size hep yakın olmak isteyecek, siz onun kadar istemeyeceksiniz. Ve bu bir şekilde belli olacak.
Belki cinsellik yaşamak istemeyeceksiniz ve eşiniz bunu anlayacak. Yavaş yavaş tartışmalar sonra laf sokmalar başlayacak. Buna hiç gerek yok.
Bu arada senin sevdiğinle değil, seni sevenle evlenin diyenlere de katılmıyorum. Bizim duygularımız yok mu, neden karşılıklı aşk, sevgi, tutku, çekim hissettiğimiz biriyle evlenmeyelim ki?
Yani bence ilk andan itibaren içinizde bir sıcaklık, kıpırtı oluşmadıysa daha sonra da oluşmaz. Mantık olarak aday çok çekici geliyorsa ve evlenmeyi düşünürseniz de şunu düşünün; ben hiç çekim duymadığım bir erkekle cinsellik yaşayabilir miyim, yoksa bana yakın otursa bile rahatsız olur muyum diye düşünün.

Ama bence bu aday size uygun değil.

Ben de eşimle ilk görüştüğümde bişy hissetmemiştim. Aradan biraz zaman geçince birlikte zaman geçirmekten keyif aldığımı onu özlediğimi fark ettim.Zaman geçtikçe samimiyet ilerledi.Biraz daha zaman verin kendinize.

Zaten böyle düzgün insanları kaçırın, sonra şikayet edin nerede evlenecek erkek diye

Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...
Oldu. İçim ısınmadığı için şans vermedim, içimin ısındığıyla da evleniyorum.

Biriyle sırf iyi, ağır ya da yakışıklı diye birlikte olamazsınız çok zor çevreniz istediği kadar övsün.

Hem ben 5.yıllık birlikteliğimdeyim çok iyi aile babası olur diyemiyorum kırk yılda geçirseniz aynı çatı altına girince bambaşka bir dünya.

Bir çekim olmadıysa sırf çevrenizin ısrarıyla devam etmeyin karşıya da umut vermiş olursunuz boş yere.

Öpüşün bence. Çekim hissederseniz veya devamını getirmek isterseniz cinsel çekim var demektir,kadınlar duygusal, cinsel çekim oluşunca duygusal cekimi de beraberinde getirtebiliyor %80i.

Öncelikle 1.si ben de bu his olayına çok önem veren biriyim ve şuan deli gibi istediğim gibi mantıklı biri çıksa evet derim diyorum. Neden mi çünkü artık çevremden sürekli eleştiri almaktan kendimi teselli etmeyen çalışırken bir yandan da laf anlatmaktan yoruldum. Artık pes diyip köşeme geçmek istiyorum. Nereye kadar böyle his ısınma isteyebilirim ki bu duygunun garantisi yok ama şuan çıkan iyi adaylar 5 yıl sonra olur mu onu bir düşün.
2.si evlendikten sonra aşk kalmıyor sonuçta bir şeyler paylaşıyorsun ve benimsiyorsun her helükarda bir yerden sonra çocuklarının babası oluyor
3.sü benim çıkabilecek her yerden çıktı ve hep duygu istedim. Hep ısınayım dedim olmadı olmuyor biri çıkarsa gerçekten mantık dahilinde düşünmeye çalışmayı düşünüyorum çünkü artık kardeşim evleniyor insanların beni garipseyeceği duygusuyla başa çıkamıyorum.
4.sü ondan şunu talep edebilirsin bir süre ara verin yani atıyorum 10 gün sen bir sakin kal bir bak özledin mi hayatında yeri ne
5.si kesitip atma

Ben de ısınamadıgmı söylediğimde aynen bunu demişti zaman verdim 20 gün sonra baktım olmuyor bırakmak istedim. Ağzıma etti ne kişiliğim kaldı ne karakterim ne de terbiyesizliğim. Bu yorumunu okuyunca aynısını yaşadıgım için içim cız etti. Seninki öyle bir hayvanlık yapmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…