O zaman ne yapman gerektiğini biliyorsunKatlanamam asla çok kötü bir durum olur Allah korusun... Sevgi denen şey çok önemliymiş bunu böyle birşey yaşayınca daha iyi anladım
Ben kendisine söyledim birşeyler hissetmediğimi enerji alamadığımı kendiside dedi ki bu kadar kısa sürede mi karara verdin dedi bırakmak istemediğini anlaştırdı bana. Hem herhangi umut verici bir davranış sergilemiyorum. Bunun ne demek olduğunu ben de iyi bilirim merak etmeyin. Onun üzüleceğini düşünerek şimdiden üzülüyorum bile ama çok uzatmayacağım zaten...Açık konuşayım ben sizin gibi insanları hiç sevmiyorum.
Madem ısınamadın madem birşey hissetmiyorsun ayrıl da adamın vaktini boşa harcama. Dahada kötüsü sen hissetmiyor olabilirsin ama o sana giderek daha çok bağlanabilir. Bunu ona yapmaya ne hakkın var?
Sevmiyorsun ama iyi insan maddi durumu iyi diye ayrılmayarak onu kendisini sevmeyen birisine bağlanmasına sebep oluyorsun. Suçu iyi bir insan olmak mı nedir?
Yarın adamın yeni sevgilisi konu açar buraya sevgilim eski ilişkisinde darbe yemiş şimdi banada güvenmiyor diye. Ne alaka diyebilirsiniz ama bu çok olası bişey. Sonuçta her insan geçmişinde yaşadıkları tecrübe ile gelecektekilere davranır.
Hissetmiyorsanız ayrılın yolunuza bakın. O adamda kendisini gerçekten sevecek birisini bulsun.
Ben eşimle görüşürken 2.-3. ayda aşık olmuştum. Ayrıca ben ilişkinin temelinde sevgi vs değil güven olduğuna inanıyorum sonra Sevgi . Size değer veren insanlara değer verin bakın bakalım etrafındaki insanlara canlılara nasıl davranıyor . İnce ruhlu insanları uzmeyin eğer sizi takıntı yapmışsa da yakınında durmayınMerhaba öncelikle. Ben 26 yaşında çalışan genç bi kadınım. Evlenmeyi istiyorum ama sevdiğim biriyle olmalı bu. En yakın arkadaşımın iş arkadaşı vasıtasıyla biriyle tanıştım. 31 yaşında işi gücü çok güzel yerinde ekonomik olarak rahat edebileceğim biri.Ciddi anlamda görüşüyor benimle. Aynı mahallede oturuyoruz. Tanışalı 2 hafta oldu. 3-4 kez görüştük yüz yüze. Bir yerlere gittik. Zaman geçirdik vs neyse. Bu kişi düzgün tam bir aile babası olabilecek ağır biri. Her gün mesaj telefon konuşuyoruz sorun yok ama ben bu adama bi türlü kanım kaynamadı ısınamadım. Hiç heyecan hissedemiyorum. Kendisi benden hoşlandığını beni beğendiğini ve eğer olmazsa üzüleceğini söylüyor. Bu çocuk bana gittikçe alışıyor ama ben enerji alamadığımı biraz zaman tanıması gerektiğini söyledim. Malesef ki oluşmuyor ben de birşeyAilem çok istiyor. Bırakma bu çocuğu diyorlar. Çünkü şimdiye kadar ki görüştüklerim düzgün insanlar çıkmadı ve üzüldüm. Mantık olarak çok iyi uyuyor hem kendisi hem ailesi kültürlü insanlar ama ben de aşk, sevgi, minicik bi kıpırtı hatta kıskanma bile yok. İki arada bir derede kaldım.Kızlar hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu ? Olduysa ne yaptınız fikir lütfen...Çünkü benim içimde bir kıpırtı oluşmadan ne elini tutabilirim ne de ileriye götürebilirim
Üzgünüm ama aşk kalıcı ve sürekli bir duygu değil ki.hiç hoşlantı begeni yoksa evlenme
bende aşık olmadan evlendim babam senı sevenle evlen mutlu olursun derdi ,
öyle yaptım çok şükür mutluyum kocamda çok iyi ama o AŞK yok mu o AŞK o heyecan başka birşey
Malesef işte zorluyorum kendimi belki zamanla olur diye ama onada umut verici davranmıyorum tabi. Kendisi farkında ve biliyor beniAdamdan hiç mi etkilenmedin? Yani süper yakışıklı değildir ama mesela güzel gülüyodur veya elleri saçları çok güzeldir.Ses tonu konuşması güzel sözleri vs. yok mu? Hiç mi bişey yok yani?
Bakın bu çok önemli bir nokta.Adamdan hiç mi etkilenmedin? Yani süper yakışıklı değildir ama mesela güzel gülüyodur veya elleri saçları çok güzeldir.Ses tonu konuşması güzel sözleri vs. yok mu? Hiç mi bişey yok yani?
Zamanla belki olur diyorum ben de zatentek bir şey yazıyorum : "2 hafta"
Çok güzel açıklamışsın. Çevre söyledikçe zorundaymış gibi hissediyorum kendimi dinlediğim zaman ama bişeyler oluşamadığını görüyorum. Ben biraz daha zaman tanıyacağım kendime ve ona ön yargılı biri değilim aslaBen de eşimle sevgili olmadan önce böyle hissediyordum ama 1 ay falan sürmüştür bu durum daha fazla değil.O 1 ayda hep gözlemledim , sohbet ederdik çok , her gün görüşürdük.Eşimin dışarıdan maço görünen ama çok yumuşak kalpli romantik olduğunu fark etmiştim mesela.Dışarıdan maço duruyormuş aslında.Ben biraz tanıdıkça sevenlerdenim belki de ondandır.Bir de eşim yakışıklıdır(ben demiyorum bunu başkaları da söyler) düşün ona rağmen çok ısınamamıştım.Bence biraz daha görüş , kendini şartlandırma olsun veya olmasın diye.
Biraz da etrafın seni daraltıyor bence.Belki de sen bu adamı dışarıda kendin bulup tanışan bişeyler hissedecektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?