Aylardan Temmuz, hangi kapkaranlık ?Sosyalleşmek için bir kitap kulübüne katıldım..buluşmalar merkezde oluyor ben ise ilçede yaşıyorum akşam oluyor üstelik. Giderken sıkıntı değilde eve dönerken sıkıntı olur. Ailem izin vermez hadi diyelim ki onlar verdi kapkaranlikta eve tek başıma nasıl döneceğimbir tavsiye verin
Sosyalleşmek için başka alternatifler arayın, sosyalleşeceğim diye can güvenliğinizi tehlikeye atmayın.Gündüz yapılan kurslar var belediyelerin ücretsiz ve yelpazesi geniş onlara bakın....Sosyalleşmek için bir kitap kulübüne katıldım..buluşmalar merkezde oluyor ben ise ilçede yaşıyorum akşam oluyor üstelik. Giderken sıkıntı değilde eve dönerken sıkıntı olur. Ailem izin vermez hadi diyelim ki onlar verdi kapkaranlikta eve tek başıma nasıl döneceğimbir tavsiye verin
Bazı yerler öyle maalesef benim ailem Anadolu'nun küçük bir ilçesinde 21 :00den sonra sokakta serserilerden başka kimse yok.Eskiden öyle değildi cıvıl cıvıldı,Biz 23:00 e kadar gezerdik.Geriye doğru gidiyor bazı bölgelerAylardan Temmuz, hangi kapkaranlık ?
Katılırken size saatler söylenmedi mi zaten sıkıntılı bir aileniz var akşam eve dönme saatleri konusundaSosyalleşmek için bir kitap kulübüne katıldım..buluşmalar merkezde oluyor ben ise ilçede yaşıyorum akşam oluyor üstelik. Giderken sıkıntı değilde eve dönerken sıkıntı olur. Ailem izin vermez hadi diyelim ki onlar verdi kapkaranlikta eve tek başıma nasıl döneceğimbir tavsiye verin
Haftasonu gündüz yapılsın bu toplaşma neden akşam yapılıyor ki.
Tabii tabii, gökten son donanımlı mikemmel koca inecek, onu şahane bir hayata kavuşturacak. Kpss falan da neymiş. Asgari ücretle de çalışamaz, ne münasebetelif , fenomen olup en zengin adama evlenecek sonra da yurtdışına taşınacak arkadaş değil miydi ?
Herkes elifin isteklerine göre hareket etsinHaftasonu gündüz yapılsın bu toplaşma neden akşam yapılıyor ki.
Merak ettim İstanbul'da da vardır mutlaka kitap buluşmaları. Ben de bir bakayımYa zaten ayda 1 gün olmuyor mu bu buluşmalar? Biz öyle yapıyoruz en azından. Merkezden binerken sorun olmaz zaten, ilçeden de biri gelsin alsın sizi duraktan madem korkuyorsunuz.
Gitmeyin yapacak birşey yok. Önce güvenlik. O gün oraya yakın arkadaşınız varsa onda kalmak bir seçenek.Sosyalleşmek için bir kitap kulübüne katıldım..buluşmalar merkezde oluyor ben ise ilçede yaşıyorum akşam oluyor üstelik. Giderken sıkıntı değilde eve dönerken sıkıntı olur. Ailem izin vermez hadi diyelim ki onlar verdi kapkaranlikta eve tek başıma nasıl döneceğimbir tavsiye verin
Yönetici ile konuştum. Mekan uygunluğuna göre saatler ayarlanıyor dediHaftasonu gündüz yapılsın bu toplaşma neden akşam yapılıyor ki.
Şaşırdım doğrusuBazı yerler öyle maalesef benim ailem Anadolu'nun küçük bir ilçesinde 21 :00den sonra sokakta serserilerden başka kimse yok.Eskiden öyle değildi cıvıl cıvıldı,Biz 23:00 e kadar gezerdik.Geriye doğru gidiyor bazı bölgeler
Onlara da başvurdum katılacağımHalk eğitimin kursları erken saatte ve inanılmaz işlevsel tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?