Bir türlü sosyalleşememek

ElifMavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
685
-687
98
Sosyalleşmek için bir kitap kulübüne katıldım..buluşmalar merkezde oluyor ben ise ilçede yaşıyorum akşam oluyor üstelik. Giderken sıkıntı değilde eve dönerken sıkıntı olur. Ailem izin vermez hadi diyelim ki onlar verdi kapkaranlikta eve tek başıma nasıl döneceğim bir tavsiye verin

Aylardan Temmuz, hangi kapkaranlık ?

Sosyalleşmek için başka alternatifler arayın, sosyalleşeceğim diye can güvenliğinizi tehlikeye atmayın.Gündüz yapılan kurslar var belediyelerin ücretsiz ve yelpazesi geniş onlara bakın....

Aylardan Temmuz, hangi kapkaranlık ?
Bazı yerler öyle maalesef benim ailem Anadolu'nun küçük bir ilçesinde 21 :00den sonra sokakta serserilerden başka kimse yok.Eskiden öyle değildi cıvıl cıvıldı,Biz 23:00 e kadar gezerdik.Geriye doğru gidiyor bazı bölgeler

Katılırken size saatler söylenmedi mi zaten sıkıntılı bir aileniz var akşam eve dönme saatleri konusunda

Ya zaten ayda 1 gün olmuyor mu bu buluşmalar? Biz öyle yapıyoruz en azından. Merkezden binerken sorun olmaz zaten, ilçeden de biri gelsin alsın sizi duraktan madem korkuyorsunuz.

elif , fenomen olup en zengin adama evlenecek sonra da yurtdışına taşınacak arkadaş değil miydi ?
Tabii tabii, gökten son donanımlı mikemmel koca inecek, onu şahane bir hayata kavuşturacak. Kpss falan da neymiş. Asgari ücretle de çalışamaz, ne münasebet

Ben de günümü evde yeğenlerimle ilgilenerek anneme ev işlerinde yardımcı olarak geçiriyorum. Bu durum beni çok bunaltıyordu evde durunca insan durmadan düşünüyor,takıntı yapıyor, psikoloji bozuluyor. Birkaç arkadaşım var sadece ama çok sık buluşmuyoruz. Pilates kursuna başladım. Hareket halinde olmak, spor yapmak iyi geldi bana. Zumbaya da kayıt oldum ona da gideceğim inşallah. Ayrıca iş arıyorum, hayırlısıyla bir iş bulabilsem çevrem genişler. Bence sizin de imkanınız varsa amigurumi, resim, müzik, dikiş, dans, yabancı dil öğrenmek vs ilgi alanınıza göre bir kursa kayıt olun.

Gitmeyin yapacak birşey yok. Önce güvenlik. O gün oraya yakın arkadaşınız varsa onda kalmak bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…