• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Evli barklı adam, peşini bırak günahtır. Aklını çelme adamın. Yuva yıkanın yuvası olmaz çocuğum....... Derdi ninem:))

bende gökhan özene aşıktım liseliyken, hala tvde görünce ufaktan bi iç geçiririm ,tabi kocaya çaktırmadan:27:

Bende gökhan özenin bütün şarkılarını hep çok sevdim kendisinide beğendim ama nedense hiç hayranlık sevgi düzeyine çıkamadım. Diğer sanatçılardada işte. Ah bi tek bu mc yaktı beni :D:51:

Böyle gülümseyip tatlı tatlı şeyler yapmasınlar işte onlar yüzümüzü hatırlamazken olan bize oluyor sonra :D

e yaaani.... ama görsen ben sol tarafındayım, hep öne bakarlar ya, işte ben başımı iki elim arasına almış dinliyordum. Sonra bu benim tarafa baktı, ben tabi anında istemsiz sırıttım. o da gülümsedi gözümün içine bakaaa baka. :) hatta iki üç sn baktı ben utançtan ve şoktan çevirdim yüzümü üfffffff :25:

Son düzenleme:
e yaaani.... ama görsen ben sağ tarafındayım, hep öne bakarlar ya, işte ben başımı iki elim arasına almış dinliyordum. Sonra bu benim tarafa baktı, ben tabi anında istemsiz sırıttım. o da gülümsedi gözümün içine bakaaa baka. :) hatta iki üç sn baktı ben utançtan ve şoktan çevirdim yüzümü üfffffff :25:

e oda resmen cilve yapmış sana ama

e yaaani.... ama görsen ben sağ tarafındayım, hep öne bakarlar ya, işte ben başımı iki elim arasına almış dinliyordum. Sonra bu benim tarafa baktı, ben tabi anında istemsiz sırıttım. o da gülümsedi gözümün içine bakaaa baka. :) hatta iki üç sn baktı ben utançtan ve şoktan çevirdim yüzümü üfffffff :25:

Bende işte hep mc de yaşadım. İlk gittiğim konser staddaydı. Normalde herkes stadın içinde ayaktaydı. Stadın yan tarafında 20 kişilik falan oturma yeri vardı ama sahneyi yandan görebiliyodun yanımdakilerde hep kadındı zaten ben o zaman iş olsun diye gitmiştim mc konserine. Hiç alakadar etmiyodu beni şarkılarını seviyodum sadece. Bu konserin sonunda hep tek tek yapıyor ya ben öylesine el sallıyodum orda buna :D Bu eğilip baktı orda bana el sallayan arkadaş dedi :D İlk orda başladı herşey :D Sonra son konserdede yine sahnenin yan tarafındaydım herkes oturuyodu ben ve yanımda 3 kız vardı ayağa kalktık tek dayanamayıp bunu görünce koruma demirlerinin önüne geldik. Bu gene döndü el sallayıp bi gülüşü vardı :D Sonrada zaten sahneden atlayıp dibime geldi. Sevgilimi söylüye söylüye karşımda durdu :D

Açıkcası konuyu ilk okuduğumda gerçek olmadığını düşünüyordum.

Ama buldum seni tweetlerinde duruyor :)

Bende işte hep mc de yaşadım. İlk gittiğim konser staddaydı. Normalde herkes stadın içinde ayaktaydı. Stadın yan tarafında 20 kişilik falan oturma yeri vardı ama sahneyi yandan görebiliyodun yanımdakilerde hep kadındı zaten ben o zaman iş olsun diye gitmiştim mc konserine. Hiç alakadar etmiyodu beni şarkılarını seviyodum sadece. Bu konserin sonunda hep tek tek yapıyor ya ben öylesine el sallıyodum orda buna :D Bu eğilip baktı orda bana el sallayan arkadaş dedi :D İlk orda başladı herşey :D Sonra son konserdede yine sahnenin yan tarafındaydım herkes oturuyodu ben ve yanımda 3 kız vardı ayağa kalktık tek dayanamayıp bunu görünce koruma demirlerinin önüne geldik. Bu gene döndü el sallayıp bi gülüşü vardı :D Sonrada zaten sahneden atlayıp dibime geldi. Sevgilimi söylüye söylüye karşımda durdu :D

Omg! Seninki tam aşık olunasıymış yaaa ben bilee kıskandım yiring onu ben. Kel olsa da tatlı olcak o hıh =P

Karanfiilll merak ettim senii :D
Linkini atsana :D

Back
X