- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Allahım yaahhahahasana şunu şunu he bide şunu demiştim ama tabi şakaydı sende alındın herhalde baya bi e tabi sende haklısın diyomuşum D
Ne mcfc mi ? Ben masumumMcfc beni bulsa bir kaşık suda boğacak Faceye bi girdim anam mc sayfaları beni paylaşmış yüklenin şu kıza diye Twitterden falan bastılar okul, sınıf adresimi verdim artık gelin diye Benim planımda sadece arkadaşım görecekti yazdığım şeyi büyük ihtimalle zaten yazdığım kötü şeyde bi taklitti. Neyse hiç değilse profilime teşrif etti engellemek içinde olsa onla gurur duyuyim Ama şu mcfc ne söyle ben dostum düşman değilim bana hakaret ediyorlar bende dönsem bende mc yi seviyorum desem korktu diyecekler geri dönemiyorumda. Ayyyyy adamla foto çekinme hayalleri kurarken antisi oldum çıktım felç geçiriyorum galiba
bu arada ben mustafa cecelinin twitter adresinde öyle bir tartışma göremiyorum :44:
Ben yoğun bir fanım, bu dediklerini bi aralar (ergenken) Michael Jackson fanlarıyla birleşip yapardık. Aralarına pek karışımıyom ama takip ederim :) o kadar kızdırdığına göre harbi kötü bişey dedin hııığm. Rezillik olmuş ama neyse ya unutulur boşver sen fanları :-D adam seni düşman bilmesin de ona bak =)
İrem dericiye yazdığı yazı var hani şu sinemalarda yazıcak diye bekliyorum tarzı birşey onun altında tartıştık baya bi hararetlendi ortamMc yi etiketliye etiketliye dalaştık maşallah Sonra tabi sadece irem dericinin yorumu kaldı orda diğerleri silinmiş. Otomatik olarakmı siliniyor mc kendimi siliniyor ben twitterde bi bunu çözemedim daha Mesela bazı durumlarda hayranlarının yaptığı yorumlar ilkte çıkıyor sonra kayboluyor kendi silse dicem nasıl uğraşıcak bu kadar silmek için. Ama tuhaf
Allahım ya
Oda hatırlamadım hastamısın kızım derse şaşma
Bende mcfc den bağımsız bir fanımmcfc dekiler maşallah Mustafa ceceli yetmemiş sinemin eltisinden tut mc nin baldızına kadar hayranlar. Bende 13-14 yaşlarında olsaydım belki bende köküne kadar yaşardım hayranlığımı onlar gibi ama şimdi geçti mc yi düşünmekten bile kurtulmak istiyorum. Zaten terketti beni. Engellemiş zaten daha ne düşman bilecek O değilde twitterime girince onca durumlarını rt lediklerim yanda paylaştığım şarkı onlarıdamı görmedi biraz acır insan beni seviyo bu engellemiyim der acaba bide şarkımı paylaşmış utanmadan falan demişmidir
yorum yok sadece 2 tane var?:26:
Yav ben öylesine mcfc dediydim harbi manyakmış onlar =) sayfa falan beğendim ama hiç dikkat etmemiştim. Amaan, boşver her ergen gibi saçmalıyolar işte. Geçer :-D ben kaç kişinin fanı oldum sayısı kayıp =P
dipnot: pişmanım.
Şu an sadece MJ & MC kaldı.
Mustafa ceceli
Kendisi akrabam oluyor benim hiç alakam yok tabiki öyle aileler arası bayram misafirliği falan olur sadece ailesinin geri kalanı ceceli ailesi akrabamız olanlar işte çankırı atkaracalarda yaşıyolar hala :)
Ceceliyi hiç gördünmüAra bi söyle engelimi kaldırsın bişey dicem
Mustafa ceceli
ceceli evli evladım
Bekar olsaydı sanki benle evlenicekti
Malesef akraba görüşmelerinden her zaman kaçmışımdır o yüzden bayram bile olsa denk gelmem akrabalarla :) birde atkaracaları sevmediğim gerçeği var ortada o yüzden senede 1 zorla götürülürüm :)
Bekar olsaydı sanki benle evlenicekti
neden evlenmesin ayol bülent serttaş ve bir çok ünlü hayranı ile evli ,
neden evlenmesin ayol bülent serttaş ve bir çok ünlü hayranı ile evli ,
ahhh sılada bekar ama benle evlenmez sanmam ahh sılammm ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?