Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

bende çok severim şarkılarını falan
ama adam evli geçenlerde de çocuğu oldu
vazgeç bu sevdadan

aşık değilim ama bende çok severim sanatçılırın efendisi efendiliğiyle... dediğin gibi yap affeder

Ne mcfc mi ? Ben masumum Mcfc beni bulsa bir kaşık suda boğacak Faceye bi girdim anam mc sayfaları beni paylaşmış yüklenin şu kıza diye Twitterden falan bastılar okul, sınıf adresimi verdim artık gelin diye Benim planımda sadece arkadaşım görecekti yazdığım şeyi büyük ihtimalle zaten yazdığım kötü şeyde bi taklitti. Neyse hiç değilse profilime teşrif etti engellemek içinde olsa onla gurur duyuyim Ama şu mcfc ne söyle ben dostum düşman değilim bana hakaret ediyorlar bende dönsem bende mc yi seviyorum desem korktu diyecekler geri dönemiyorumda. Ayyyyy adamla foto çekinme hayalleri kurarken antisi oldum çıktım felç geçiriyorum galiba

aşık değilim ama bende çok severim sanatçılırın efendisi efendiliğiyle... dediğin gibi yap affeder

Ayy öylemi yapsam. Diğerleri o kadar diyince boşversemmi diyordum. Bide çok zor beni yeniden görmesi için tweet attığı anı yakalamam gerek. Bi yandan şöyle düşünüyorum engellemeseydide beni hiç bi zaman görmücekti sanki engellememiş haliylede hiçbişeyim olmuyodu şimdi engellemek için bile olsa hiç değilse gördü profilime girdi Polyannamı olsam biraz Biiri bizi barıştırsın ama yaa

Valla konu sahibi onu tanıyacak diye imza gününe gitmemeyi koymuş kafaya bizde burda adam hoş iyi miyi diyoz,ecelimiz yakındır

İmza günü olursa ilk imzayı alıp foto çekinirim sonrada birinin arkasına saklanıp o benim engelimi kaldır lütfen derim artık ahhaaha

bence aynı bize anlattığın gibi onada anlat hayranınım proflime girip beni engellemen bile beni mutlu etti inanırmısınız felan de . bide benim için Allah yokluğunu göstermesin de

bence aynı bize anlattığın gibi onada anlat hayranınım proflime girip beni engellemen bile beni mutlu etti inanırmısınız felan de . bide benim için Allah yokluğunu göstermesin de

ahahhahahaha beni engellemen bile mutlu etti hahaha Ya bi kız mc hayranı kız görmüştüm mc ye soru sormuş o da cevap vermiş kızda verdiği cevabı her yerde kapak fotosu falan yapmış işte bana cevap verdi diyerek. Bende içimden diyorum bana kötü bişey diyipte engelleseydi bende artık onu yapardım kapak fotosu . ahahah Eski mesajlara gitmiştim çünkü birisi illuminati falan demiş buna sanırım o da beyinsiz tarzı bişeyler demişti baya sinirlenmişti. Ama beni sadece engellediğiyle kaldı

bu arada ben mustafa cecelinin twitter adresinde öyle bir tartışma göremiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…