Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyiimmm,güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyiiim:119::119::119::119:
bende çok severim şarkılarını falan
ama adam evli geçenlerde de çocuğu oldu
vazgeç bu sevdadan
Hayranlığım yok ama iyi bir şarkıcımızdırOy oy var mı Mustafa abiciğim gibisii?:13:
Hayranlığım yok ama iyi bir şarkıcımızdırtey tey tey
hadi yaaArın Ceceli 2011'de doğmuş zaman ne çabuk geçiyor
konu sahibi deşer yalnızO hoş sesine duygu dolu şarkılarına insan kayıtsız kalamıyor :) adam mikemmel
Öyle valla ama harbi su gibi akıyor zaman...
hadi yaa
ben baya gerilerde kalmışım
sanki geçen tvde gördüm ya yeni bebeği olmuştu
konu sahibi deşer yalnız
Cık cık. Bir Mcfc üyesi olarak seni kın kın kınıyorum canım.
Şaka bi yana, kötü olmuş ya. Ama unutur o zaten :) seksi tüm şarkıcılara onbin basar Ceceli'm, hem çok sempatik, hem de çok yetenekli. Yiring
Allah eşine, evladına ve bize bağışlasın O'nu :)
Valla konu sahibi onu tanıyacak diye imza gününe gitmemeyi koymuş kafaya bizde burda adam hoş iyi miyi diyoz,ecelimiz yakındırBizim eve de beklerimdeşicek ne var canım aa
aşık değilim ama bende çok severim sanatçılırın efendisi efendiliğiyle... dediğin gibi yap affeder
Valla konu sahibi onu tanıyacak diye imza gününe gitmemeyi koymuş kafaya bizde burda adam hoş iyi miyi diyoz,ecelimiz yakındır
bence aynı bize anlattığın gibi onada anlat hayranınım proflime girip beni engellemen bile beni mutlu etti inanırmısınız felan de . bide benim için Allah yokluğunu göstermesin deAyy öylemi yapsam. Diğerleri o kadar diyince boşversemmi diyordum. Bide çok zor beni yeniden görmesi için tweet attığı anı yakalamam gerek. Bi yandan şöyle düşünüyorum engellemeseydide beni hiç bi zaman görmücekti sanki engellememiş haliylede hiçbişeyim olmuyodu şimdi engellemek için bile olsa hiç değilse gördü profilime girdiPolyannamı olsam biraz Biiri bizi barıştırsın ama yaa
Oda "ne engeli bacııı" derseİmza günü olursa ilk imzayı alıp foto çekinirim sonrada birinin arkasına saklanıp o benim engelimi kaldır lütfen derim artık ahhaaha
bence aynı bize anlattığın gibi onada anlat hayranınım proflime girip beni engellemen bile beni mutlu etti inanırmısınız felan de . bide benim için Allah yokluğunu göstermesin de
Oda "ne engeli bacııı" derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?