- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
ahahhao hayranlarda ne hayrandır ama
Bende kaçmışımdır ama ceceli akrabam olsaydı durum aynı olurmuydu bilemiyorumGerçi ceceli akrabam olsaydı hatta görüyor falan olsaydım herhalde pek tınlamazdım şimdi ulaşılmaz olduğu için çekici geliyor
nie kız b.serttaşın eşini gördünmü sen bebek gibi kadın
Aynen öyle burda ismini görünce aklıma geldi yoksa aklına bile gelmez ki bide bizim anne baba her iki taraftan da fazla ünlü var bakan bile var o yüzden tınlamıyorum o resmiyetten de hoşlanmıyorumyalnız Ceceliler aşırı ötesi dindarlar aile olarak hatta onlarla o konuda büyük teyzemin bi olayı bile var eski bi olay tabi
yapılırmı mustafa ceceliye adam gibi adam
hayranıyım ama aşk anlamında değil beyfendiliğinin ve müziğinin hayranıyım
bu arada mustafa ceceli evli yoksa boşandımı ki :26:
Merak ettim o olayı anlatırsan sevinirimEvet belli oluyor zaten Ceceli'nin sevilmesindeki en büyük etkende bu herhalde efendi, dinine bağlı olması.
Yok evli hala Allah bozmasınYapılırmı yapılırmı ama olan oldu hayranı olarak beni farketmesini sağlıyamadım ama düşmanı olarak gördü
Benim büyük teyzem dinine bağlı ama saçı açıktır bigün cecelinin bi dayısı yemeğe geliyor o biraz büyük ve sofraya oturduğunda diyoki ben bu masada yemek yemem masada başı açık varsa o sofraya oturmam diyo tabi biraz gerginlik oluyo tatsız şekilde :/
canım okadar çok yazan vardır li ona inan belki üzüleceksin ama senin yazını dahi çoktan unutmustur,düşman değilsin merak etme
bu arada bir arkadaş daha önce konu açmıştı mustafa ceceliye aşık olduğunu aklından çıkaramadığını yazmıştı aklıma o geldi konunuzu okurken.okadar çok varki hayranı adam hangisine yazsın
Şimdi bu dayı bizim cecelinin kaçıncı kuşaktan nesi oluyor ?
En yakın akrabalarından biri işte uzak değil :)
Hiç şaşırmadım ailesinin böyle olduğuna. Bende düşünüyordum bu adam niye hayranlarıyla fotoğraf çektirirken hiç sarılmıyor birazda bu düşüncelerinin etkisi var herhalde.
Kesinlikle abartılı olduğunu söyleyebilirim yani benim fikrim :) zaten o köy eskiden beri diğer köylerden daha fazla dindar ama onlar biraz daha farklı :) boşver ya ünlü falan hikaye herkes bi dert :)
Mehmet aslantuğa yazık olmuş vazgeçmişsin adamcağızdan
Kıız sana olan bana da olmuştu. Kolpa konserinde Barış Yurtcu (solist) bana gülümsedi =) çokta tatlıydı yaaaa..gözgöze falan kaldım o an aşık olduydum adama. =) Ama tabi zaman içinde geçti şarkılarını bile sevmiyorum şimdi pek, sıkıcı geliyor. :-D zaten konserde lyrics açıp telden eşlik etmiştim 4 şarkısını biliyordum sadece :-D
MJ Michael Jackson canım bu arada . =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?