Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Aynen öyle burda ismini görünce aklıma geldi yoksa aklına bile gelmez ki bide bizim anne baba her iki taraftan da fazla ünlü var bakan bile var o yüzden tınlamıyorum o resmiyetten de hoşlanmıyorum yalnız Ceceliler aşırı ötesi dindarlar aile olarak hatta onlarla o konuda büyük teyzemin bi olayı bile var eski bi olay tabi

yapılırmı mustafa ceceliye adam gibi adam

hayranıyım ama aşk anlamında değil beyfendiliğinin ve müziğinin hayranıyım

bu arada mustafa ceceli evli yoksa boşandımı ki :26:

Merak ettim o olayı anlatırsan sevinirim Evet belli oluyor zaten Ceceli'nin sevilmesindeki en büyük etkende bu herhalde efendi, dinine bağlı olması.

yapılırmı mustafa ceceliye adam gibi adam

hayranıyım ama aşk anlamında değil beyfendiliğinin ve müziğinin hayranıyım

bu arada mustafa ceceli evli yoksa boşandımı ki :26:

Yok evli hala Allah bozmasın Yapılırmı yapılırmı ama olan oldu hayranı olarak beni farketmesini sağlıyamadım ama düşmanı olarak gördü

Merak ettim o olayı anlatırsan sevinirim Evet belli oluyor zaten Ceceli'nin sevilmesindeki en büyük etkende bu herhalde efendi, dinine bağlı olması.

Benim büyük teyzem dinine bağlı ama saçı açıktır bigün cecelinin bi dayısı yemeğe geliyor o biraz büyük ve sofraya oturduğunda diyoki ben bu masada yemek yemem masada başı açık varsa o sofraya oturmam diyo tabi biraz gerginlik oluyo tatsız şekilde :/

Yok evli hala Allah bozmasın Yapılırmı yapılırmı ama olan oldu hayranı olarak beni farketmesini sağlıyamadım ama düşmanı olarak gördü

canım okadar çok yazan vardır li ona inan belki üzüleceksin ama senin yazını dahi çoktan unutmustur,düşman değilsin merak etme

bu arada bir arkadaş daha önce konu açmıştı mustafa ceceliye aşık olduğunu aklından çıkaramadığını yazmıştı aklıma o geldi konunuzu okurken.okadar çok varki hayranı adam hangisine yazsın

Şimdi bu dayı bizim cecelinin kaçıncı kuşaktan nesi oluyor ?

Unutmuş olması benim için daha güzel Ben haziran gibi konserine gittiğimde 1 ay bunu aklımdan çıkaramamıştım sonra unuttum hevesim kaçtı sonra bu çarşamba kadınlar matinesindeki konsere gittim izliyorum diyorum oh ne güzel aşkım depreşmedi Sonra bu sahneden atladı ben en öndeydim geldi tam önümde şarkıyı bana bakarak söyledi güldü ay bittim tabi bu an 10 saniyelik bişeydi sonra diğer taraflara gittide ben o anda kaldım Şimdi buna böyle diyincede içime battı diyorum adam o kadar sıcakkanlı olsun sen git böyle de oldumu şimdi

Hiç şaşırmadım ailesinin böyle olduğuna. Bende düşünüyordum bu adam niye hayranlarıyla fotoğraf çektirirken hiç sarılmıyor birazda bu düşüncelerinin etkisi var herhalde.

Kesinlikle abartılı olduğunu söyleyebilirim yani benim fikrim :) zaten o köy eskiden beri diğer köylerden daha fazla dindar ama onlar biraz daha farklı :) boşver ya ünlü falan hikaye herkes bi dert :)

Yaşın 17 adam gibi davransana kız
mustafa ceceli gibi birine yapılıcak şey mi ülkede ajdar varken yani ayıpladım

.

Son düzenleme:
Mehmet aslantuğa yazık olmuş vazgeçmişsin adamcağızdan

Mustafa Cecelliden vazgeçersen ona da yazık olur diye düşünüyorsan düşünme bir şey olmaz.
Hayranlık normal tabi ki hala tv de görsem izlerim vs ama konserine gidip acı çekmene gerek yok.
Hem şöyle düşün belki kokuyor adam
Senin yaşlarında ulaşılamaz şeyler hep daha cazip ve heyecan vericidir ve tabi geçici.

Kıız sana olan bana da olmuştu. Kolpa konserinde Barış Yurtcu (solist) bana gülümsedi =) çokta tatlıydı yaaaa..gözgöze falan kaldım o an aşık olduydum adama. =) Ama tabi zaman içinde geçti şarkılarını bile sevmiyorum şimdi pek, sıkıcı geliyor. :-D zaten konserde lyrics açıp telden eşlik etmiştim 4 şarkısını biliyordum sadece :-D
MJ Michael Jackson canım bu arada . =)

Böyle gülümseyip tatlı tatlı şeyler yapmasınlar işte onlar yüzümüzü hatırlamazken olan bize oluyor sonra

bende gökhan özene aşıktım liseliyken, hala tvde görünce ufaktan bi iç geçiririm ,tabi kocaya çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…