Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Off o daha çok acı veriyor dibimde olupta ulaşamamak

Bende Emre Aydın'ı seviyorum acaba ona hakaretli tweet atsam beni görür mü?

Ceceli'ye de dert olmuştur kesin... Düşünüp düşünüp duruyordur Ardından da unut gitsin kim haklı kim haksız diye efkarlı efkarlı söylüyodur

olur o hayranlıklar sonra geçer gider.tabii şimdi ki gençler bilmez ama bende bi zamanlar fenerbahçeli boliçe hayrandım 90 kuşağı iyi bilir onu ama sonra noldu o memleketine döndü ben büyüdüm geçti gitti

ayrı dünyaların insanlarıydık zaten

Benimkininde geçtiği günleri görürüm umarım

Bende küçükken Mehmet Aslantuğ a aşıktım büyüyünce onunla evlenicem diyordum.
Adam evliymiş vazgeçtim kocamla evlendim

ben de burak kut hayranıydım o zaman dergilerden çarşaf çarşaf poster biriktirirdim.. hatta arkadaşlarla mektup yazacaktık da yazacak konu bulamamıştık memleketten mektup var gibi birşey de olmaz dedik vazgeçtik dediğin gibi 90 kuşağı iyi bilir, selam olsun buradan kendilerine

Bende 14-15 yaşlarındayken Yalın'a aşıktım. Şimdi üstüne para verseler almam.

Tamam canim sakin ol ceceli efendi bi adam ama asla cekici degil bosver
Onun sarkilariyla dugununde dans edersin yavrucum

Cık cık. Bir Mcfc üyesi olarak seni kın kın kınıyorum canım.
Şaka bi yana, kötü olmuş ya. Ama unutur o zaten :) seksi tüm şarkıcılara onbin basar Ceceli'm, hem çok sempatik, hem de çok yetenekli. Yiring
Allah eşine, evladına ve bize bağışlasın O'nu :)

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyiimmm,güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyiiim :119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…