• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Baştan yazıyorum konu sahibi arkadaşım daha deminki mesajım yollanmamış.
Senle aynı yaştayız bende aamir khana hayranım. Benim hiç görme şansım ben ne yapıyim. Sen gene görmüşsün konserde falan:)

Off o daha çok acı veriyor dibimde olupta ulaşamamak :D

Bende Emre Aydın'ı seviyorum acaba ona hakaretli tweet atsam beni görür mü? :37: :1:

Ceceli'ye de dert olmuştur kesin... Düşünüp düşünüp duruyordur :ssz: Ardından da unut gitsin kim haklı kim haksız diye efkarlı efkarlı söylüyodur :9::9::9:

Ceceli'ye de dert olmuştur kesin... Düşünüp düşünüp duruyordur :ssz: Ardından da unut gitsin kim haklı kim haksız diye efkarlı efkarlı söylüyodur :9::9::9:

haahahhah :D :D $lalallaa.webp Ona dert oldumu bilmem ama bana bu yazıyı görmek dert oldu :D

olur o hayranlıklar sonra geçer gider.tabii şimdi ki gençler bilmez ama bende bi zamanlar fenerbahçeli boliçe hayrandım 90 kuşağı iyi bilir onu ama sonra noldu o memleketine döndü ben büyüdüm geçti gitti :1:

ayrı dünyaların insanlarıydık zaten :27:

olur o hayranlıklar sonra geçer gider.tabii şimdi ki gençler bilmez ama bende bi zamanlar fenerbahçeli boliçe hayrandım 90 kuşağı iyi bilir onu ama sonra noldu o memleketine döndü ben büyüdüm geçti gitti :1:

Benimkininde geçtiği günleri görürüm umarım :17:

Bende küçükken Mehmet Aslantuğ a aşıktım büyüyünce onunla evlenicem diyordum.
Adam evliymiş vazgeçtim kocamla evlendim :ssz:

ben de burak kut hayranıydım :27: o zaman dergilerden çarşaf çarşaf poster biriktirirdim.. hatta arkadaşlarla mektup yazacaktık da yazacak konu bulamamıştık :27: memleketten mektup var gibi birşey de olmaz dedik vazgeçtik :27: dediğin gibi 90 kuşağı iyi bilir, selam olsun buradan kendilerine :60:

Bende 14-15 yaşlarındayken Yalın'a aşıktım. Şimdi üstüne para verseler almam. :27:

Tamam canim sakin ol ceceli efendi bi adam ama asla cekici degil bosver
Onun sarkilariyla dugununde dans edersin yavrucum

Cık cık. Bir Mcfc üyesi olarak seni kın kın kınıyorum canım. :20:
Şaka bi yana, kötü olmuş ya. Ama unutur o zaten :) seksi tüm şarkıcılara onbin basar Ceceli'm, hem çok sempatik, hem de çok yetenekli. Yiring :16:
Allah eşine, evladına ve bize bağışlasın O'nu :) :23:

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyiimmm,güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyiiim :71::71::71::71::71::71::71::69::69::69::69::69::69::119::119::119::119:

Back
X