Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
G.t göbek görmek istemeyen göz bandı taksın. Evinizde ne b.k yerseniz yiyin ama toplumda kimsenin giyimine kuşamına laf edemezsiniz. İsteyen çarşafla isteyen bikiniyle gezer, memnun değilsen evinden çıkmayacaksın
G.t göbek görmek istemeyen göz bandı taksın. Evinizde ne b.k yerseniz yiyin ama toplumda kimsenin giyimine kuşamına laf edemezsiniz. İsteyen çarşafla isteyen bikiniyle gezer, memnun değilsen evinden çıkmayacaksın
bekarken oturduğum evin karşısındaki adam sanırım o işi yaptıktan sonra baya bi acıkıyordu ki, çırılçıplak buzdolabına koşuyordu. Buzdolabının ışığı yanınca acı gerçekler ortaya çıkıyordu Öyle vücudum olsa karıma bile göstermem ..
Şu sahneleri nasıl görüyorsunuz merak ettim.
Bizim de yan apartman çok dibimizde yani perde açık olsa bizim de mutfağımızı görebilirler.
Hatta gecenin bir yarısı içi yanan kocacımı çıplak vaziyette buzdolabının önünde elinde su şişesiyle görebilirler.
Aynen biz de onları görebiliriz.
Her daim perde kapalı olduğu için hiç kimse birbirinin boxer markasından haberdar değil.
Anlamadığım hadi komşu perde kapatmayı sevmiyor siz de mi açık perdeden hoşlanıyorsunuz?
Artı; o vücudun görüntüsüne takılmıyordur eminim onun karısı. Daha çok kalbiyle ilgileniyordur...
Yazan:Koca göbekli, bol kıllı adamın güzel karısı.
Hanımlar hiç kusura bakmayın topiği kapatıyorum, insanların plajdaki hallerine ve yanlarındaki eşlere kadar laf söylemeye hiç kimsenin hakkı yok.
Belli ki sizler konuyu farklı anlayıp giyim kuşam tercihlerine sövmek istiyorsunuz.