- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Haklısınız. Ben sadece boşluktayım sanırım bundan böyle seyler yapıyorum ve düşünüyorumArada çocuk var. Aldatma, dayak, şiddet, hakaret yok. Bana kalırsa bu şartlarda eski duygularım kalmadı diye veya tvdeki aşklar gibi değil diye boşanmak çocuğa haksızlıktan başka bir şey değil.
Bak eski lise aşkın kafanı karıştırmasın seni kullanır mendil gibi kenara atar sonra gider hiç evlenmemiş annesinin bulduğu bir kızla evlenir... Oyüzden bulgura giderken evdeki pirinçtende olma...İnkar Etsemde sanırım bu eski lise aşkı aklımı karıştırıyor o hayatımda değil suanda ama bu benim için çok pişmanlık onu evliyken hayatıma almak bunun pişmanlığını çok yaşıyorum kınadım basıma geldi
Doktorun ne diyor bu düşüncene ?Şuan alıyorum devamlı ilaç kullanıyorum
Benimki sınırda kişilik bozukluğuDoktorun ne diyor bu düşüncene ?
Suan hayatımda değil ben sadece yaptığım hata için kendimi affedemiyorumBak eski lise aşkın kafanı karıştırmasın seni kullanır mendil gibi kenara atar sonra gider hiç evlenmemiş annesinin bulduğu bir kızla evlenir... Oyüzden bulgura giderken evdeki pirinçtende olma...
Sana tek diyeceğim şey yıkma yuvanı pişman olursun . Tedavini ol .Benimki sınırda kişilik bozukluğu
Borderline mi ? Ya bence kişiliğin falan bozuk değil sınırdada değil... Bence tamamen evde can sıkıntısından şeytan seninle biraz fazla uğraşıyor.. Oyüzden eğer inancın varsa namaza başlamanı öneriririm...Benimki sınırda kişilik bozukluğu
Haklısınız teşekkür ederim tedaviye devam ediyorum ilaçları bir gün aksatınca böyle düşüncelerim oluyorSana tek diyeceğim şey yıkma yuvanı pişman olursun . Tedavini ol .
Ilaçlarını düzenli kullan . Bir de meşgale bul kendine .Haklısınız teşekkür ederim tedaviye devam ediyorum ilaçları bir gün aksatınca böyle düşüncelerim oluyor
Borderline kişilik bozukluğu yazıyor ben 5 vakit kılıyoumBorderline mi ? Ya bence kişiliğin falan bozuk değil sınırdada değil... Bence tamamen evde can sıkıntısından şeytan seninle biraz fazla uğraşıyor.. Oyüzden eğer inancın varsa namaza başlamanı öneriririm...
Ne diyim Allah yardımcın olsun bol bol dua et... Kendimi affedemiyorum demişsin, boşanıp yanlış bi karar verdiğinde eşin başkası ile evlendiğinde ozaman kendini hiç affedemezsin oyüzden önce kendini affetmekle işe başla herkes hata yapar.. unut artık.Borderline kişilik bozukluğu yazıyor ben 5 vakit kılıyoum
Bu yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim bana çok iyi geldiNe diyim Allah yardımcın olsun bol bol dua et... Kendimi affedemiyorum demişsin, boşanıp yanlış bi karar verdiğinde eşin başkası ile evlendiğinde ozaman kendini hiç affedemezsin oyüzden önce kendini affetmekle işe başla herkes hata yapar.. unut artık.
Bak hepimizin hayatında Allahım ben bunu nasıl yaptım nasıl bukadar salak olabildim dediği yanlışları, hataları olmuştur, benimde var, herkesin keşkeleri var hayatta,, mühim olan hataları tekerrür etmemek, bunları düşünüp hayatı kendine zehir etme hatalarından ders alıp önüne bak güzel kardeşim...Bu yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim bana çok iyi geldi
Dikkat edin dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın, zamanla aşk bitiyor yerini sevgi saygı alıyor eğer mutsuzsanız iletişiminiz yoksa eşiniz yardımcı biri değilse boşanın tabi illa aldatma şiddet olmasına gerek yok ama hiçbir şey yokken TV kitap aşklarından etkilenip ayrılmayın öyle bir aşk büyük ihtimal bulamayacaksınız burada bir kız vardı hoşlandığı biri için sevgilisini terk etmişti belki ayrıldıktan sonra buldu bilmiyorum her neyse yeni mükemmel aşkı en son sokak ortasında onu saçından sürüklemişti keşke o konuyu bir okusanız boşanınca birden hayatınızın aşkı gelip çocuklara iyi bir baba size iyi bir eş olmayacak bunu bilerek adım atınMerhaba 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bi evladım var.
Şuan çalışmıyorum bir mesleğim yok.
Eşime eskisi gibi değilim olamıyorum eskiden kıskanırdım kıskanmıyorum eskiden küstümüzüde hemen gider gönlünü alır barısırdım şimdi içimden ona karşı birsey gelmiyor eşim ve ailes iyi insanlar arada ufak tefek seyler oluyor tabi eşim her konuda yardımcı ve destek sağolsun ama size nasıl tarif etsem içimde bir şeyler soğudu kalmadı artık dizilerdeki aşklara özenir oldum içimden ona karşı hiç bir şey gelmiyor o beni çok seviyor farkındayım elinden geleni yapıyor ama niye oeki daha ne istiyorsun diyeceksin ama içimde birşeyler Yok oldu size bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.. çok kararsız ve boşluktayım ablalarımdan be arkadaşlarımdan bi yardım bi yol istiyorum İnan'ın iyi değilim..
Önce televizyonu uzaklaştır hayatından .sonra kendi evliliğine dön be bak,eşinşn bir sürü güzel huyları nı yazmışsın sevecek bir çok nedenin var.şükret bence .yastık değişir ama kader değişmez.cocuğun için eşini sevmeye çalış.Merhaba 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında bi evladım var.
Şuan çalışmıyorum bir mesleğim yok.
Eşime eskisi gibi değilim olamıyorum eskiden kıskanırdım kıskanmıyorum eskiden küstümüzüde hemen gider gönlünü alır barısırdım şimdi içimden ona karşı birsey gelmiyor eşim ve ailes iyi insanlar arada ufak tefek seyler oluyor tabi eşim her konuda yardımcı ve destek sağolsun ama size nasıl tarif etsem içimde bir şeyler soğudu kalmadı artık dizilerdeki aşklara özenir oldum içimden ona karşı hiç bir şey gelmiyor o beni çok seviyor farkındayım elinden geleni yapıyor ama niye oeki daha ne istiyorsun diyeceksin ama içimde birşeyler Yok oldu size bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.. çok kararsız ve boşluktayım ablalarımdan be arkadaşlarımdan bi yardım bi yol istiyorum İnan'ın iyi değilim..
Hayır şiddet hakaret böyle seyler Yok evliliğimizde aksine eşim iyi biri bana fazlasıyla yardımcı oluyor ama içimde ona karşı bi aşk Yok ben böylemi yaşayacağım yani tüm evlilikler bu şekildemi oluyor sevgisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?