- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Hayır o mesele kapandıbaştan söyleyeyim yargılamak ya da eleştirmek için söylemiyorum bunun sonradan araya lise aşkınızla ilgisi var mı?
bu işlerin sonu öyle dizilerde ki gibi bitmiyor da.
Hayır şiddet hakaret böyle seyler Yok evliliğimizde aksine eşim iyi biri bana fazlasıyla yardımcı oluyor ama içimde ona karşı bi aşk Yok ben böylemi yaşayacağım yani tüm evlilikler bu şekildemi oluyor sevgisizŞiddet, hakaret yoksa çocukta varsa bence boşanmayın... Aşk uzun süreli bir duygu değil zaten yerini dinginliğe monoton ev hayatına bırakıyor kimin aşkı ilk günki gibi taze kalmışki. Pişman olacağınız bi karar vermemenizi öneririm...
Valla bacım burda büyük bir aşkla tutkuylu bulutlarda uçarak evlenip bikaç ayda ağzı gözü dağılan o koca aşkın yerini tiksintiye bıraktığı onlarca konu okuyoruz... Şimdi boşansan zannediyormusunki eşinden daha iyisini aşkı bulacaksın ? Mesleğimde yok diyorsun 24 yaşında dul mesleği olmayan bi bayanı harcarlar aklını kullan bunu kendine ve çocuğuna yapma !!Hayır şiddet hakaret böyle seyler Yok evliliğimizde aksine eşim iyi biri bana fazlasıyla yardımcı oluyor ama içimde ona karşı bi aşk Yok ben böylemi yaşayacağım yani tüm evlilikler bu şekildemi oluyor sevgisiz
Zaten düşündüğüm sadece oğlum var iyi şartlarda şuanda bir çok çocuga göre ben onu bu şartlardan alı koymakta iştemiyorumValla bacım burda büyük bir aşkla tutkuylu bulutlarda uçarak evlenip bikaç ayda ağzı gözü dağılan o koca aşkın yerini tiksintiye bıraktığı onlarca konu okuyoruz... Şimdi boşansan zannediyormusunki eşinden daha iyisini aşkı bulacaksın ? Mesleğimde yok diyorsun 24 yaşında dul mesleği olmayan bi bayanı harcarlar aklını kullan bunu kendine ve çocuğuna yapma !!
HaklısınızBosaninca nolcak o dizilerdeki asktan mi yasayacaginizi dusunuyorsunuz.Ne guzel iyi insanlarmis bu devirde cok zor iyi insanlrla karsilasmak sonra cok pisman olursun.Inanma o dizilere sen yok oyle bi dunya.
Cinsel olarak mi cekim hissetmiyirsun yoksa icinde hic sevgi mi kalmadiHaklısınız
İkisideCinsel olarak mi cekim hissetmiyirsun yoksa icinde hic sevgi mi kalmadi
Bu icindeki sogukluktan kurtulmak icin ugras.Bak bende bosandim iyi erkek cok az cogunun mayasi bozuk.Senin bi de cocugun var daha cok zorlanirsinİkiside
Piskolejik problemlerim var neden bunu istediğimde belli değil soğudum ondan eskisi gibi değilim üstelik oglum eşime inanılmaz bağlı onları ayırmakta istemiyorumDizilerdeki gibi evlilik yok ki ... Bir sure sonra monotonlaşıyor herseyde olduğu gibi evlilikte . Bu kiminle evlenirsen evlen böyle .
Ayrıca sen ağrısız basına Ağrı mı arıyorsun .
Bence sen bir süre psikolojik yardım al madem sorun Olduğunu kabul ediyorsun .Piskolejik problemlerim var neden bunu istediğimde belli değil soğudum ondan eskisi gibi değilim üstelik oglum eşime inanılmaz bağlı onları ayırmakta istemiyorum
İnkar Etsemde sanırım bu eski lise aşkı aklımı karıştırıyor o hayatımda değil suanda ama bu benim için çok pişmanlık onu evliyken hayatıma almak bunun pişmanlığını çok yaşıyorum kınadım basıma geldiBu icindeki sogukluktan kurtulmak icin ugras.Bak bende bosandim iyi erkek cok az cogunun mayasi bozuk.Senin bi de cocugun var daha cok zorlanirsin
Şuan alıyorum devamlı ilaç kullanıyorumBence sen bir süre psikolojik yardım al madem sorun Olduğunu kabul ediyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?