- 21 Ekim 2015
- 145
- 404
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HmmmmEşimin annesigile , annesigilin eşime düşkünlüğü yüzünden aramız hic düzelmedi .. ve şuanda da 2 gündür ayrıyız..![]()
Hmmmm
Sonuçta ailesi kopamaz komamalid bana göre tabi aileye göre de değişir bu durum herneyse
Sanırım bu sefer durumunuz daha ciddi
Büyük kavganiz falan mi oldu en son öyle mi ailesine mi çekip gitti
Çok büyük kavga değilse düzelir belki
Büyükler araya girsin birşeyler olsun yaaaBu defa hic iyi değiliz..esim demiş artik olmaz istemiyorum ..ama ben hala daha üzülüyorum ..
Büyükler araya girsin birşeyler olsun yaaa
Yuva kurmak kolay mi çok üzülüyorum böyle ayriliklara.
Cokda büyütecek bi durum yok yani eşinizin abartacagi kadar
Ne aldatmalara şiddete rağmen bile evliliğini sürdürmek için mücadele edenler var öyle her tartismada çekip gitmek hoş değil
Umarım düzelir aileler ne diyo
Bak bunlari bilmiyordumHaklisin aslında ama.. ben evimde çok acılar çektim sürekli esim beni azarlayıp kapıyı çarpıp annesigile gitti ...annesigil birkerede git yalniz sen git oğlum halledin aranizda demediler hep kendileri geldiler beni haksiz yerine koyup eşimi savundular..
Ben daha nişanlıyken bu sorunları yaşadım hep altan aldım özür diledim yalvardım yakardım . Aslında 10 yıldır dısarıda yasayan adam yuzugu taktı kıymetlı oldu ailesi evi barkını bırakıp geldiler dertlerı bize ev kurmamız da yardım etmekti güya nişan atılmasına sebeb oldu bir kere bile araya girmedıler düşünüyorum da senin durumun çok da kötüHaklisin aslında ama.. ben evimde çok acılar çektim sürekli esim beni azarlayıp kapıyı çarpıp annesigile gitti ...annesigil birkerede git yalniz sen git oğlum halledin aranizda demediler hep kendileri geldiler beni haksiz yerine koyup eşimi savundular..
Ben daha nişanlıyken bu sorunları yaşadım hep altan aldım özür diledim yalvardım yakardım . Aslında 10 yıldır dısarıda yasayan adam yuzugu taktı kıymetlı oldu ailesi evi barkını bırakıp geldiler dertlerı bize ev kurmamız da yardım etmekti güya nişan atılmasına sebeb oldu bir kere bile araya girmedıler düşünüyorum da senin durumun çok da kötü
Hatayı baştan yapmışsınızKardeslerim çalışan bi bayanım ..esim ve ailesi birbirlerine çok düşkündü. Ama asla bu durumu yadırgamadım olabilir dedim ..ama hem yeni evlendik (1.5 senelik) hemde çalışmam dan dolayı vede eşimin ailesinin çalışmamı istediklerinden dolayı açıkça söylemeseler de , ben hic evimde huzur dinlenme vakti eşimle vakit bulamadım ..ama hep alttan aldım sustum esim küstü haksiz olduğu halde sürekli ben yalvardim özür diledim sırf yuvamızda mutlu olalım diye ama nafile kimse anlamadı beni ..annesigil hep beraber yanyana olmak istediler hep hep hep![]()
Bak bunlari bilmiyordum
Yanlış var işte ortada hemde çok fazla.
Ne denir bilmiyorum
Umarım eşin hatalarini anlar
Yani evliliktede alttan alsan zarar almasan zarar böyle bi halt saniyolar kendilerini
Dua etmelisin hakkında hayırlısı olur inşAllah