• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yanımın eksik olması...çok acı veriyor..

Nurrrs

Müslümanım demek başka ,müslümanca yaşamak başka..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
145
404
18
Çok kötüyüm kardeşlerim ..vücudumun her zerresi farklı ağrılar veriyor bana..çünkü 2 gündür eşimle ayrıyız.. o da benim gibimidir acaba ..bi yanı eksikmidir ben gibi .. :(

Sorununuzu açıkça yazarsanız daha net çözümler bulabilirsiniz

Eşimin annesigile , annesigilin eşime düşkünlüğü yüzünden aramız hic düzelmedi .. ve şuanda da 2 gündür ayrıyız..:cry:

Yine bir kaynana vakası sanırım :KK55:

Eşimin annesigile , annesigilin eşime düşkünlüğü yüzünden aramız hic düzelmedi .. ve şuanda da 2 gündür ayrıyız..:cry:
Hmmmm
Sonuçta ailesi kopamaz komamalid bana göre tabi aileye göre de değişir bu durum herneyse
Sanırım bu sefer durumunuz daha ciddi
Büyük kavganiz falan mi oldu en son öyle mi ailesine mi çekip gitti
Çok büyük kavga değilse düzelir belki

Kardeslerim çalışan bi bayanım ..esim ve ailesi birbirlerine çok düşkündü. Ama asla bu durumu yadırgamadım olabilir dedim ..ama hem yeni evlendik (1.5 senelik) hemde çalışmam dan dolayı vede eşimin ailesinin çalışmamı istediklerinden dolayı açıkça söylemeseler de , ben hic evimde huzur dinlenme vakti eşimle vakit bulamadım ..ama hep alttan aldım sustum esim küstü haksiz olduğu halde sürekli ben yalvardim özür diledim sırf yuvamızda mutlu olalım diye ama nafile kimse anlamadı beni ..annesigil hep beraber yanyana olmak istediler hep hep hep :cry:

Hmmmm
Sonuçta ailesi kopamaz komamalid bana göre tabi aileye göre de değişir bu durum herneyse
Sanırım bu sefer durumunuz daha ciddi
Büyük kavganiz falan mi oldu en son öyle mi ailesine mi çekip gitti
Çok büyük kavga değilse düzelir belki

Bu defa hic iyi değiliz..esim demiş artik olmaz istemiyorum ..ama ben hala daha üzülüyorum ..

Bu defa hic iyi değiliz..esim demiş artik olmaz istemiyorum ..ama ben hala daha üzülüyorum ..
Büyükler araya girsin birşeyler olsun yaaa
Yuva kurmak kolay mi çok üzülüyorum böyle ayriliklara.:(
Cokda büyütecek bi durum yok yani eşinizin abartacagi kadar
Ne aldatmalara şiddete rağmen bile evliliğini sürdürmek için mücadele edenler var öyle her tartismada çekip gitmek hoş değil
Umarım düzelir aileler ne diyo

Büyükler araya girsin birşeyler olsun yaaa
Yuva kurmak kolay mi çok üzülüyorum böyle ayriliklara.:KK43:
Cokda büyütecek bi durum yok yani eşinizin abartacagi kadar
Ne aldatmalara şiddete rağmen bile evliliğini sürdürmek için mücadele edenler var öyle her tartismada çekip gitmek hoş değil
Umarım düzelir aileler ne diyo

Haklisin aslında ama.. ben evimde çok acılar çektim sürekli esim beni azarlayıp kapıyı çarpıp annesigile gitti ...annesigil birkerede git yalniz sen git oğlum halledin aranizda demediler hep kendileri geldiler beni haksiz yerine koyup eşimi savundular..

Daha yeni .. 2 gun olmuş. Biraz zaman verin. Siz de kendinizi dinleyin.. Olaylar daha sıcak.
Ama aileye düşkünlük derecesine bağlı. Onun disinda da ailesidir baglarini koparamaz. Ayni sey sizin için de geçerli. Siz nasıl ki ailenizle kopamiyorsunuz o da öyle. Ha onun dışında ailesi ayırmak için birşeyler yaptıysa bilemem..Onun dışında ailesi sizin çalısip çalışmayacağıniza neden karar veriyor. Detay vermediginiz için ancak bu kadar tahmin edebildim. Umarim düzelir. Toparlayin kendinizi.Salmayin. Eşiniz de anlayacaktır.

Haklisin aslında ama.. ben evimde çok acılar çektim sürekli esim beni azarlayıp kapıyı çarpıp annesigile gitti ...annesigil birkerede git yalniz sen git oğlum halledin aranizda demediler hep kendileri geldiler beni haksiz yerine koyup eşimi savundular..
Bak bunlari bilmiyordum
Yanlış var işte ortada hemde çok fazla.:(
Ne denir bilmiyorum
Umarım eşin hatalarini anlar
Yani evliliktede alttan alsan zarar almasan zarar böyle bi halt saniyolar kendilerini
Dua etmelisin hakkında hayırlısı olur inşAllah

Ben daha nişanlıyken bu sorunları yaşadım hep altan aldım özür diledim yalvardım yakardım . Aslında 10 yıldır dısarıda yasayan adam yuzugu taktı kıymetlı oldu ailesi evi barkını bırakıp geldiler dertlerı bize ev kurmamız da yardım etmekti güya nişan atılmasına sebeb oldu bir kere bile araya girmedıler düşünüyorum da senin durumun çok da kötü

Ben daha nişanlıyken bu sorunları yaşadım hep altan aldım özür diledim yalvardım yakardım . Aslında 10 yıldır dısarıda yasayan adam yuzugu taktı kıymetlı oldu ailesi evi barkını bırakıp geldiler dertlerı bize ev kurmamız da yardım etmekti güya nişan atılmasına sebeb oldu bir kere bile araya girmedıler düşünüyorum da senin durumun çok da kötü

:KK42:

Kardeslerim çalışan bi bayanım ..esim ve ailesi birbirlerine çok düşkündü. Ama asla bu durumu yadırgamadım olabilir dedim ..ama hem yeni evlendik (1.5 senelik) hemde çalışmam dan dolayı vede eşimin ailesinin çalışmamı istediklerinden dolayı açıkça söylemeseler de , ben hic evimde huzur dinlenme vakti eşimle vakit bulamadım ..ama hep alttan aldım sustum esim küstü haksiz olduğu halde sürekli ben yalvardim özür diledim sırf yuvamızda mutlu olalım diye ama nafile kimse anlamadı beni ..annesigil hep beraber yanyana olmak istediler hep hep hep :cry:
Hatayı baştan yapmışsınız
Neden hep alttan aldınız? Neden sustunuz? Neden sürekli siz yalvardınız, özür dilediniz?

Yuvada mutlu olmak için bunlar işe yaramıyormuş demek ki.

İnsan önce kendini sevip, kendine değer vermeliymiş ki başkası da ona değer versin, değer göstersin.

Eşiniz yaşça büyümüş ama koca olabilecek olgunluğa gelememiş biri demek ki.

Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Sakın hamile kalmayın, tek diyeceğim odur.

Bak bunlari bilmiyordum
Yanlış var işte ortada hemde çok fazla.:KK43:
Ne denir bilmiyorum
Umarım eşin hatalarini anlar
Yani evliliktede alttan alsan zarar almasan zarar böyle bi halt saniyolar kendilerini
Dua etmelisin hakkında hayırlısı o:KK42:lur inşAllah

Aminn canım sagolasin insallah

Kardeşler bende bu kavgaları yasarken evimdeyken boşanmayı çok düşündüm ama simdi ayrıyız ya ayrı evlerde ..Çok canım yanıyor ..özlem alışkanlık galiba :KK42:

Back
X