- Konu Sahibi nonickironick
-
kalp pılı var ve bunu kendısı bıle bılmıyordu oyle mıEğer önceden sorsaydınız seni aldatmış affetme , yalandan bahanelerine inanma derdim. Hastalığını kullanıyor, rahatsızsa ailesi ilgilensin. Annesinin kalp hastası oğlunu güya evden kovması çok komik. İnanma bunlara eğer affedersen bir sorun olunca yine hastalığını kullanır falan derdim.
hastalığını kullanmıyor, kendisinde kalp pili vardı ve o güne kadar ne ben ne kendisi bilmiyorduk. ailesi gizlemişti. ama eminim bunun da yalan olduğunu düşünen yazarlar çıkacaktır. teşekkürler umarım siz de mutlu olursunuz
hanımefendikalp pılı var ve bunu kendısı bıle bılmıyordu oyle mı
yahu kalp pılının bır omru var
kalp pılı olanların mangal yapması bıle yasakkullanması gereken ılac yapması ve yapmaması gereken sey var
bılmemesı IMKANSIZ
hanımefendi.. size bütün hayat hikayesini anlatmamı ister misiniz? yoksa bir kez olsun inanmayı dener misiniz.. bence bunu yapmayacaksınız o yüzden 2019 senesinden kalbinden ameliyat oldu o ameliyatta pil takıldı. ve pil takıldığı o güne kadar kendisinden gizlendi. çok şükür 2 ay önce de ameliyat oldu pil çıkartıldı. daha fazla uzatmayalım lütfenkalp pılı var ve bunu kendısı bıle bılmıyordu oyle mı
yahu kalp pılının bır omru var
kalp pılı olanların mangal yapması bıle yasakkullanması gereken ılac yapması ve yapmaması gereken sey var
bılmemesı IMKANSIZ
Rica ederim.Ah sabahtan beri okuduğum şeylerden sonra bana iyi gelen bir mesaj. Çok teşekkür ederim. Umarım başarabilirim bunu
ha bu arada evet ilaçlar kullanıyor ama zaten kalbindeki tek sorun bu olmadığından doktoru pil var bu yüzden kullanıyorsun demiyordu. evet gizleniyordu.hanımefendi
hanımefendi.. size bütün hayat hikayesini anlatmamı ister misiniz? yoksa bir kez olsun inanmayı dener misiniz.. bence bunu yapmayacaksınız o yüzden 2019 senesinden kalbinden ameliyat oldu o ameliyatta pil takıldı. ve pil takıldığı o güne kadar kendisinden gizlendi. çok şükür 2 ay önce de ameliyat oldu pil çıkartıldı. daha fazla uzatmayalım lütfen
Ailesinin böyle hassas bir durumu olan evlatlarını evden attığına inandın mı gerçekten? Ailesinin evden attığı ağır gelmeyecek miydi hassas kalbine?Eğer önceden sorsaydınız seni aldatmış affetme , yalandan bahanelerine inanma derdim. Hastalığını kullanıyor, rahatsızsa ailesi ilgilensin. Annesinin kalp hastası oğlunu güya evden kovması çok komik. İnanma bunlara eğer affedersen bir sorun olunca yine hastalığını kullanır falan derdim.
hastalığını kullanmıyor, kendisinde kalp pili vardı ve o güne kadar ne ben ne kendisi bilmiyorduk. ailesi gizlemişti. ama eminim bunun da yalan olduğunu düşünen yazarlar çıkacaktır. teşekkürler umarım siz de mutlu olursunuz
ha bu arada evet ilaçlar kullanıyor ama zaten kalbindeki tek sorun bu olmadığından doktoru pil var bu yüzden kullanıyorsun demiyordu. evet gizleniyordu.
hanımefendi sadece kalbinden rahatsız ve kalp krizi geçirme riski var yatalak hasta değil bu çocuk dışarı çıkıyor geziyor eğleniyor. annesi evden kovdu bir daha eve almadı demiyorum. öyle anlaşıldıysa affola, anlık sinirle o da kovmuş demek istedimAilesinin böyle hassas bir durumu olan evlatlarını evden attığına inandın mı gerçekten? Ailesinin evden attığı ağır gelmeyecek miydi hassas kalbine?
Anası bir anlık sinirle evden kovuyor bişeycik olmuyor, ama sevgilisi engeli basıp ayrılınca ölecek. Bu adam yorar, hazır soğumuşken bırak gitsin. Canının istediği her ayılığı yapacak, üstüne gelirsen '' Hasta o hasta, senin oğlumun canına kastın mı var? '' diye üstüne gelecek o şimdi sana yalvar yakar olan ailesi. '' Ne zaman biliyor musun? Seni elde gördükleri zaman.hanımefendi sadece kalbinden rahatsız ve kalp krizi geçirme riski var yatalak hasta değil bu çocuk dışarı çıkıyor geziyor eğleniyor. annesi evden kovdu bir daha eve almadı demiyorum. öyle anlaşıldıysa affola, anlık sinirle o da kovmuş demek istedim
Yardımcım, ahretliğimde var pil, öyle yıllardır haberinin olmaması çokkkkk imkansız.Konuda bazı noktalar kafamı karıştırdı. Kendisinde kalp pili olduğunu kendisi nası bilmiyor? Kalp pilini takmaları kan almak gibi bi işlem değilki. Ve ailesi böyle bir sebepten kalp hastası çocuğunu neden evden atıyor? Kalp hastası olmasa bile bu sebepten evden atılır mı?
Konuda bazı noktalar kafamı karıştırdı. Kendisinde kalp pili olduğunu kendisi nası bilmiyor? Kalp pilini takmaları kan almak gibi bi işlem değilki. Ve ailesi böyle bir sebepten kalp hastası çocuğunu neden evden atıyor? Kalp hastası olmasa bile bu sebepten evden atılır mı?
yıllar yılı olan bir durum değil, anlattım aslında nedense kimse inanmamayı seçiyor. ben de buna anlam veremedim..Yardımcım, ahretliğimde var pil, öyle yıllardır haberinin olmaması çokkkkk imkansız.
ayda iki kez mesaj atmış kız, 10dakikalık sohbet max. kötü hiçbir şey yoktu. zaten olsa neden devam etmek isteyeyim ki.. sorunum ondan ziyade bende, bunu net olarak anlatamamışımSevgilinizin eski sevgilisiyle mesajları nasıldı? Ne kadar sıklıkla konuşmuşlar ve neler konuşmuşlar?
Çünkü canım kardeşim, bunun günlerdir aylardır saklanamayacağını da biliyoruz. Babam kalp hastası, yardımcım canımda pil var.yıllar yılı olan bir durum değil, anlattım aslında nedense kimse inanmamayı seçiyor. ben de buna anlam veremedim..
Hanımefendi size yalan söylemek için en ufak bir nedenim yok. 1 sene boyunca söylenmedi. Kalp pilini mi çıkartıp takıyorsunuz ne demek saklanamaz algılayamadımÇünkü canım kardeşim, bunun günlerdir aylardır saklanamayacağını da biliyoruz. Babam kalp hastası, yardımcım canımda pil var.
ahh ahhHanımefendi size yalan söylemek için en ufak bir nedenim yok. 1 sene boyunca söylenmedi. Kalp pilini mi çıkartıp takıyorsunuz ne demek saklanamaz algılayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?