Rus muuuu?????
Ay ben bu yorumu görmedim mesajimdan önce:)))
Bacım, Rusları sen gel bana sor ya, benim hayatımın 4,5 yılı ayrıl barış bir rusla geçti, en son Aralık ayında 'biriyle konuşmaya başladım, günlük sohbetlere son verelim' dedim, utanmamis hala bana 'baharda birkaç ay yanına gelmek istiyorum' yazıyor. Konuşmanın son cümlesi de 'belki yakında fikrini degistirirsin. (Onla) tatiliniz nasıl geçti,erkek arkadaşımla ilişkin nasıl gidiyor, her şey iyi mi?' yazmış

Eki Görüntüle 3023496
Russa normal bir olay. Onların erkekleri çok tuhaf.
Ben ne zaman yeni birinden hoslansam haber veririm, konuşmaya ara vermek için. Hiç gocunmaz mesela:) ara ara yoklar hala hayatımda mi diye, ayrıldığımi anladığında bir atakta bulunur, supriz yapar, gelir eder falan

Ama şeytan tüyü de var, çok korkuyorum bir gün her şeyin sonunda yine onla evlenicem diye. Çünkü ben de biraz salagim, yapabilirim böyle şeyler

İkinci olarak, Rus erkekleri gerçekten çok ilginç insanlar. Genelleme yapacak kadar çok insan taniyorum, birilerini kullanmayı, işlerini yaptirmayi çok severler.
Bir Rusla tanışmıştım bir tatilde,hatta flört etmiştik bildiğin. Zamanla daha arkadaşlığa evrildik, hatta evlendi falan. Eşiyle ne zaman Türkiye'ye gelecek olsa öncesinde bana beşyüz mesaj atar, yardım ister. Ama ciddi anlamda binbesyuz mesaj. Her konuda yardım ister. Zamanla eşiyle falan da arkadaş olduk,mektuplasmaya başladık. Şimdi son olaylardan sonra tekrar gelecekler yakın tarihte, bugüne bile çocuğun soru mesajıyla uyandım . Gümrükten geçirecegi şeylerle ilgili soru sormuş

Uğraşma, yoksa dadanir çocuk, her sıkıntısında sana gelir
Davay davay de yolla gitsin, problemlerine de sakin çözüm bulma:) vallahi dadanir, ben çok pişmanım. Ama malesef 'bilmiyorum' diyemedigim için cekiyorum