Bir yaşıma daha girdim: Sisterzone.

sisterzone freezone gibi biseymi 😁
adam hoşlanmamis, opusurken elektrik alamamis ama evden de gitmemek icin dunya ahiret bacımsına dönmus iş sanirim.
misafirperverliginize guvenip kardeşini sokaga atacak degildir heralde diye düşündü zaar.
ben olsam gönderirdim sevişmeyeceksek evimin havasinida kirletmesin yahu 🤪
misafirlik dediğinin üç gün olduğunuda ögretin bence 😁

Yaaa allah aşkına, evinden defetsene bu sülüğü...
Neymiş burda yaşayacakmış, o kadar kolay mı yaa pat diye gelip hemen yerleşmek.

Hatta git şikayet et pasaport süresi ne kadar bu dangozun .. Tilt oldum yeminle..Hala ne tutuyorsun evinde? Resmen seni kandırıp kullanmış evine çökmek için...Mutfağı ortak kullanmak vs bu ne ya...miktirsin gitsin afedersin

How i met your mother'in sekssiz hancı bölümünü izlesene (s5e4), o olmasın senin durum??
Link de paylasiyorum, netflixin yoksa.
Bence olay sisterzonedan falan ziyade gelince işlerini halletmeye yardımcı olacak, o sırada evini açacak, nazıni çekecek birini bulmak.
İnternet aracılığıyla mi tanıştınız ve sizi o mu buldu??

Bir de ayni evin icerisindeler sonuçta yanliş alarm olan bir etkileşim olmasi gayet ön gorulebilir bir şey. Belki ayni eve girmeseler boyle bir ortam bile oluşmayacakti.
o da olabilir.
kendimden örnek vereyim, mesela bana da genelde baş başayken bi haller olur. bu bahsettiğim şahısla atıyorum bişeyler içmeye gitmişiz, karşılıklı oturuyoruz sohbet ediyoruz, gülüyoruz falan o an aklımın ucundan geçmiyor onu öpmek ya da ona sarılmak. ne zaman ki arabayla benim evin önüne geliyoruz, kontağı kapadıktan sonra bana doğru dönüyordu, ben o zaman coşuyordum :KK70: başbaşayız ya hani o an, ortam da karanlık ahaha. yiyesim geliyordu bak hatırladıkça gülüyorum. bi keresinde dalga geçti, ayakta götürdün resmen beni, dedi. aaa rahatsız mı oldun yoksa? dedim. hayır, aksine çok hoşuma gidiyor, dedi. iyi o zaman dedim, geri çekildim, iyi geceler dedim gittim. tabii bu da onu şaşırtmıştı, devamı gelir sanmıştı bak :KK70: severim bu tarz vur kaçları. ama benimkisi normal flörttü yani bu konudaki gibi çıkar mıkar yoktu.

sisterzone freezone gibi biseymi 😁
adam hoşlanmamis, opusurken elektrik alamamis ama evden de gitmemek icin dunya ahiret bacımsına dönmus iş sanirim.
misafirperverliginize guvenip kardeşini sokaga atacak degildir heralde diye düşündü zaar.
ben olsam gönderirdim sevişmeyeceksek evimin havasinida kirletmesin yahu 🤪
misafirlik dediğinin üç gün olduğunuda ögretin bence 😁
Evet friendzone ile benzer durum, ama aile benzetmesi daha kötü oluyor tabii. 🙄
Belki sizin dediğiniz durum da söz konusu olabilir, sonuçta bir beyin okuyucu değilim.
Ya benim derdim sevişmek değil 😂
Misafirlik anlayışımız da farklı olabilir, çünkü ağırladığım tek Rus o değildi. Slavların gittikleri yerlerde biraz daha uzun kaldıklarını gördüm. Nedendir bilmem.

How i met your mother'in sekssiz hancı bölümünü izlesene (s5e4), o olmasın senin durum??
Link de paylasiyorum, netflixin yoksa.
Bence olay sisterzonedan falan ziyade gelince işlerini halletmeye yardımcı olacak, o sırada evini açacak, nazıni çekecek birini bulmak.
İnternet aracılığıyla mi tanıştınız ve sizi o mu buldu??
Uygun olduğumda izlerim attığınız bölümü. Teşekkürler şimdiden. :)
Son sorularınıza "evet" diyorum.

Rus muuuu?????
Ay ben bu yorumu görmedim mesajimdan önce:)))
Bacım, Rusları sen gel bana sor ya, benim hayatımın 4,5 yılı ayrıl barış bir rusla geçti, en son Aralık ayında 'biriyle konuşmaya başladım, günlük sohbetlere son verelim' dedim, utanmamis hala bana 'baharda birkaç ay yanına gelmek istiyorum' yazıyor. Konuşmanın son cümlesi de 'belki yakında fikrini degistirirsin. (Onla) tatiliniz nasıl geçti,erkek arkadaşımla ilişkin nasıl gidiyor, her şey iyi mi?' yazmış 😂😂😂
IMG_20220311_134151.webp

Russa normal bir olay. Onların erkekleri çok tuhaf.
Ben ne zaman yeni birinden hoslansam haber veririm, konuşmaya ara vermek için. Hiç gocunmaz mesela:) ara ara yoklar hala hayatımda mi diye, ayrıldığımi anladığında bir atakta bulunur, supriz yapar, gelir eder falan :p
Ama şeytan tüyü de var, çok korkuyorum bir gün her şeyin sonunda yine onla evlenicem diye. Çünkü ben de biraz salagim, yapabilirim böyle şeyler 😂😂😂

İkinci olarak, Rus erkekleri gerçekten çok ilginç insanlar. Genelleme yapacak kadar çok insan taniyorum, birilerini kullanmayı, işlerini yaptirmayi çok severler.
Bir Rusla tanışmıştım bir tatilde,hatta flört etmiştik bildiğin. Zamanla daha arkadaşlığa evrildik, hatta evlendi falan. Eşiyle ne zaman Türkiye'ye gelecek olsa öncesinde bana beşyüz mesaj atar, yardım ister. Ama ciddi anlamda binbesyuz mesaj. Her konuda yardım ister. Zamanla eşiyle falan da arkadaş olduk,mektuplasmaya başladık. Şimdi son olaylardan sonra tekrar gelecekler yakın tarihte, bugüne bile çocuğun soru mesajıyla uyandım . Gümrükten geçirecegi şeylerle ilgili soru sormuş 😂😂
Uğraşma, yoksa dadanir çocuk, her sıkıntısında sana gelir
Davay davay de yolla gitsin, problemlerine de sakin çözüm bulma:) vallahi dadanir, ben çok pişmanım. Ama malesef 'bilmiyorum' diyemedigim için cekiyorum

Uygun olduğumda izlerim attığınız bölümü. Teşekkürler şimdiden. :)
Son sorularınıza "evet" diyorum.
İnternetten tanistiysan adamın Türkiye planı vardı demek, öncesinde birileriyle tanışayım,evinde falan kalırım diye aradı netten,seni buldu yazdi.
Çünkü 3 gündür evinde, cumartesiye kadar sende kalacak.
Bak bakalım airbnb'ye, paylaşımlı evler bile 250-300. Otel desen, İstanbulda en saçma otellerin penceresiz odalari geceliği 350 liradan başlıyor. Adam yolunu bulmuş, şimdiden en az 1500 liralık kârda (sonucta Ruslar Euro kazanmiyor,onlar için de az para değil. Hele ki şu dönemde).
Bence olay bu. Adamın seninle yatmamasinin sebebi de yatıp da ilişki yaşıyor gibi olmak istememesi. Çünkü ilişki içinde olduğunuzda rahat olamayacak, senin beklentilerin,onun sorumlulukları olacak . Bir anlaşmazlık durumunda da komple seni kaybedecek. Ama sadece şimdiki gibi flört ettiğinizde gönlünce senden yardım isteyip dilediği her an seni kullanabilir. Ona karşı zaafın da var. Bir şeyine de karisamazsin çünkü sevgilisi değilsin,aranızda bir şey yok...
Kârlı iş çocuk için. Bunu mahvetmek istememiştir

Adam ilk baslarda sizden hoslansa da elektriklenme esnasında sogumus belli ki. Kimisinin agzı kokar kimisinin kılı mılı çıkar kimisinin en hassas oldugu bi yerde negatif bir sey görür falan. Belki size yansıtmamıs olabilir bu durumu diye düsünüyorum yanlıs anlamayın beni ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum.

Yani düsünüyorum da bi erkek o ana gelinceye kadar bacımsu olarak görüyorum diyosa midesini bulatacak bisey olmustur diye düsünüyorum yoksa oraya kadar gelip kim yarım bırakabilirdi ki bacım macım falan dinlemezdi. Kovun siz herifi.

adam kalacak yer bulmak için seni kullanmış, üzgünüm. hatta daha önce bahsedilen himym sexless inkeeper bölümü aklımda canlanmıştı direk, yazıldığını görünce bu kadar olur dedim :D tam senin duruma uygun.

Adam ilk baslarda sizden hoslansa da elektriklenme esnasında sogumus belli ki. Kimisinin agzı kokar kimisinin kılı mılı çıkar kimisinin en hassas oldugu bi yerde negatif bir sey görür falan. Belki size yansıtmamıs olabilir bu durumu diye düsünüyorum yanlıs anlamayın beni ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum.

Yani düsünüyorum da bi erkek o ana gelinceye kadar bacımsu olarak görüyorum diyosa midesini bulatacak bisey olmustur diye düsünüyorum yoksa oraya kadar gelip kim yarım bırakabilirdi ki bacım macım falan dinlemezdi. Kovun siz herifi.
Yok yanlış anlamadım, olabilir her şey. Belki kendisini soğutacak bir özelliğim var.

Rus muuuu?????
Bacım, Rusları sen gel bana sor ya, benim hayatımın 4,5 yılı ayrıl barış bir rusla geçti, en son Aralık ayında 'biriyle konuşmaya başladım, günlük sohbetlere son verelim' dedim, utanmamis hala bana 'baharda birkaç ay yanına gelmek istiyorum' yazıyor. Konuşmanın son cümlesi de 'belki yakında fikrini degistirirsin. (Onla) tatiliniz nasıl geçti,erkek arkadaşımla ilişkin nasıl gidiyor, her şey iyi mi?' yazmış 😂😂😂Eki Görüntüle 3023496
Ben ne zaman yeni birinden hoslansam haber veririm, konuşmaya ara vermek için. Hiç gocunmaz mesela:) ara ara yoklar hala hayatımda mi diye, ayrıldığımi anladığında bir atakta bulunur, supriz yapar, gelir eder falan :p
Ama şeytan tüyü de var, çok korkuyorum bir gün her şeyin sonunda yine onla evlenicem diye. Çünkü ben de biraz salagim, yapabilirim böyle şeyler 😂😂😂

İkinci olarak, Rus erkekleri gerçekten çok ilginç insanlar. Genelleme yapacak kadar çok insan taniyorum, birilerini kullanmayı, işlerini yaptirmayi çok severler.
Bir Rusla tanışmıştım bir tatilde,hatta flört etmiştik bildiğin. Zamanla daha arkadaşlığa evrildik, hatta evlendi falan. Eşiyle ne zaman Türkiye'ye gelecek olsa öncesinde bana beşyüz mesaj atar, yardım ister. Ama ciddi anlamda binbesyuz mesaj. Her konuda yardım ister. Zamanla eşiyle falan da arkadaş olduk,mektuplasmaya başladık. Şimdi son olaylardan sonra tekrar gelecekler yakın tarihte, bugüne bile çocuğun soru mesajıyla uyandım . Gümrükten geçirecegi şeylerle ilgili soru sormuş 😂😂
Davay davay de yolla gitsin, problemlerine de sakin çözüm bulma:) vallahi dadanir, ben çok pişmanım. Ama malesef 'bilmiyorum' diyemedigim için cekiyorum

Ama adam ilk defa bir sey rica etmiş benim anladigim kadariyla. Daha onceden talepleri olmamiş diye anliyorum? 😁 Hep bir istekle cika gelirse darlarsa, sadece işi düşünce yazarsa, ararsa o zaman kullanmak diyebiliriz ama kimse 1 seferlik birini evinde agirlamaz mi? Bu hemen kullanmak mi olur? Adam tatile gelmiyor ki yerleşmeye geliyor.
Ben yurtdisina yerleşecek olsam ve tek başıma olsam beni iadere edecek tanidigim kizçelerim var 1-2 tane.

Bu yaz Hollandaya gidecegiz annemler orada yasiyor yeni yerlestiler. Ama annemlerin evleri dar, rahat edelim diye otelde kalmayi planliyorduk ki kuzen bizim Hollandaya gelecegimiz vakit Turkiyeye gelecekmiş ve 😂 Evlerini bize birakacaklar. Bedavaya geldi yani🤑🤑🤑 Bu ilk defa oluyor tabi ve haberleri olunca kendileri teklif ettiler. O ladar da ince şey yapmaya gerek yok bence

Rus muuuu?????
Bacım, Rusları sen gel bana sor ya, benim hayatımın 4,5 yılı ayrıl barış bir rusla geçti, en son Aralık ayında 'biriyle konuşmaya başladım, günlük sohbetlere son verelim' dedim, utanmamis hala bana 'baharda birkaç ay yanına gelmek istiyorum' yazıyor. Konuşmanın son cümlesi de 'belki yakında fikrini degistirirsin. (Onla) tatiliniz nasıl geçti,erkek arkadaşımla ilişkin nasıl gidiyor, her şey iyi mi?' yazmış 😂😂😂Eki Görüntüle 3023496

Ya bu anlattığınız güldürdü beni 😂 genetik soru zinciri oluşturmuşlar

Sisterzone ne ola ki friendzonedan farkı ne :KK51:

Konuya geleyim ben olsam atarım evden bir işe yaramadan yiyen içen semiren herifi beslemem :KK48:

Konu sahibesi sen de halis muhlis Türk erkeği varken yabancılara meyletmişsin cezanı çekiceksin hak ediyorsun başına gelenleri:deli:
:KK48::deli:

Öncelikle herkese günaydın,

Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın :KK70:). O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi. Ben yürüyüşe çıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuştuğumuz süre içerisinde beni daha iyi tanımayı iple çektiğini, göz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lâkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, çünkü beni KARDEŞ gibi gördüğünü söyledi... Bunu da internette, özellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana düşmüşüm.
"Friendzone"da olsaydım, hiç olmazsa oradan çıkmak için şansım az da olsa vardı. Sonuçta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum çok... çok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez düşmüyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sözel iletişimimi düşürdüm, evin tek ortak bölümü mutfak olduğu hâlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi günü gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gerçekten merak mı ediyorsun, yoksa suçluluk dereceni mi ölçmeye çalışıyorsun?" dedim en son. Ki suçlu da değildi bence. Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta.
Bu duruma defalarca düştüğüm hâlde sebebini bir türlü bulamıyorum, çünkü friendzone kadar durulmadı üzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi görür? Şimdiden teşekkürler.
sister la opusen adam :skandal:her bıseyı yapıp sex yapamam dıyen kızlar gibi olmus :KK22:

Sisterzone ne ola ki friendzonedan farkı ne :KK51:

Konuya geleyim ben olsam atarım evden bir işe yaramadan yiyen içen semiren herifi beslemem :KK48:

Konu sahibesi sen de halis muhlis Türk erkeği varken yabancılara meyletmişsin cezanı çekiceksin hak ediyorsun başına gelenleri:deli:
:KK48::deli:
İkisi de aşka karşılığın verilmediği durumlar, ama birinde kişiyi arkadaş olarak görmek, diğerinde kardeş olarak görmek söz konusu.
Ah ah Türk erkeğinin halisini bulsam bir sorun kalmayacak. 😂 Şu ana kadar iki yabancı flörtüm oldu, ikisi de ileriye dönük bir şey istemediklerini söylediler, bitirdik karşılıklı. Ama bizimkiler bin dereden su getiriyor. Cinsellik istese sevgi sözcükleriyle süslüyor. O yüzden dürüst bulmuyorum onları.

Back
X