Bir yaşıma daha girdim: Sisterzone.

Öncelikle herkese günaydın,

Kısa bir süredir iletişim kurduğum biri var. Yüz yüze nadir de olsa görüşüyorduk, iletişimimiz çoğunlukla telefonla konuşma veya görüntülü aramayla devam ediyordu (çünkü kendisi farklı milletten ve farklı bir ülkede yaşıyordu). İki hafta önce Türkiye'ye geldi, burada yaşamak istermiş. Ev bulana kadar bende kalmak istedi, üç gecedir birlikteyiz (aynı yerdeyiz, yanlış anlaşılmasın :KK70:). O günlerde de akşamları uzun süreli göz kontağı, el ele tutulmadan sonra fiziksel teması ilerlettik. Ama öpüşmede bıraktık. İşin tuhafı, ev ortamında ilk kez biriyle birlikte olmak istedim o an. Ondan da çoktan etkilenmiştim. Kendisi durdu, "biraz ara verip düşünmem gerekiyor" dedi. Ben yürüyüşe çıkıp eve tekrar geldiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Konuştuğumuz süre içerisinde beni daha iyi tanımayı iple çektiğini, göz teması kurarken ve el ele tutuşurken benden etkilendiğini, lâkin sıra sekse geldiğinde bu etkilenmenin yanlış olduğunu, çünkü beni KARDEŞ gibi gördüğünü söyledi... Bunu da internette, özellikle İngilizce sitelerde araştırdığımda "sisterzone" diye bir kelimeyle karşılaştım. O alana düşmüşüm.
"Friendzone"da olsaydım, hiç olmazsa oradan çıkmak için şansım az da olsa vardı. Sonuçta sadece arkadaşı olarak kalırdım. Ama bu durum çok... çok farklı ve işin garibi, bu alana ilk kez düşmüyorum. Ama şimdi ismi var en azından.
Ona karşı sözel iletişimimi düşürdüm, evin tek ortak bölümü mutfak olduğu hâlde o varken oraya bile giremiyorum. Neyse ki cumartesi günü gidecek. Bundan sonra konuşur muyuz, onu da bilmiyorum. Kendisi bana durmadan nasıl hissettiğimi soruyor, "gerçekten merak mı ediyorsun, yoksa suçluluk dereceni mi ölçmeye çalışıyorsun?" dedim en son. Ki suçlu da değildi bence. Duygularımızı seçemiyoruz sonuçta.
Bu duruma defalarca düştüğüm hâlde sebebini bir türlü bulamıyorum, çünkü friendzone kadar durulmadı üzerinde. Bu durumu yaşayanınız, yaşamış ve atlatmış olanınız var mı? Hoşlandığımız kişi bizi neden kardeşi gibi görür? Şimdiden teşekkürler.

İtalyan filansa şahsen öbüşme filanda yeter bana ya evde üstsüz gezebilir.

Şahsen ben olsam kuru kuru kovmakla kalmazdım. Çok güzel unutamayacağı anılar bırakırdım kendisine. Sonra sağda solda anlatırdı “reis tr kızlarıyla ne bacı olursun ne kank ne sevgili” diye anlatırdı😂😂

yenGEnC yenGEnC sizi çok cimri gördüm hemen evden atiyorsunuz adam sebişmiyo diye. 😂😂😂 Nolmuş azicik bedava kalmiş surda 3 gun.

Yok öyle yağmaa, öbüştük sarıldık gerisi gelmeyecekseee ikile deseydiniz🥸

yenGEnC yenGEnC sizi çok cimri gördüm hemen evden atiyorsunuz adam sebişmiyo diye. 😂😂😂 Nolmuş azicik bedava kalmiş surda 3 gun.
yenGEnC yenGEnC ciğim en cimri üye olarak aklımda yer etti yalnız, konu sahibi yerine koydum da hayal edemedim şuvannn :KK53:
Doğru sahi yenGEnC yenGEnC zaten cimriydi. 😂
Malesef erkeklere para yedirme konusunda cimri değilim ya, benim Rus'a ev bulup depositosunu vermekle kalmamis, bensizken tıka basa yiyip yabanci kredi kartınin geçmeyen yerler olduğunda akşam gider tek tek öderdim 😂
Okeyde tavlada ben kaybedince (hesabı kaybeden oder) garsonu çağırıp bir tatlı daha isterdi 😅😅

Bu arada konusahibi adamı couchsurfingden bulmuş. Ben sohbet sitesinden falan tanıştılar sanmıştım. Couchsurfing ile gelen kişi zaten 'evinde kalabilir miyim' demek için yazmıştır. Sayfanın ismi bile kanepe sörfü, tek amacı bu.
Sırf adam yakışıklı diye bir şey beklemek sonra da evden kovmak o sitenin ruhuna aykırı. Ben de hep kullanıyorum, yani gittiğim yerde adamla koyniş koyniş film de izleyebilirim,ama bu demek değildir ki senle yatayım. O ayrı o ayrı.
Sırf bu sebeple kabul ettiğin birini evden kovmak bence yakisikalmamis. İnşallah adam kötü referans yazmaz, ki ben olsam yazardım🙄🙄🙄

Konuyu okuyunca 50 yaş birden attım😬Sister zone couchsurfing ??? Bizim zamanımızda adamla muhallebiciye giderdik, şimdilerde kanepende sörf yapalım öpüşüp koklaşalım ama dünya ahiret bacımsın modelleri çıkmış😱

Şaka bir yana da evinize davet ettiğiniz birine git denmez, ayrıca çekim hissettiğimiz her erkek bize aynı duygularla yaklaşacak diye bir şey de yok, farklı başlamış olsa da adamın size karşı dürüst olması takdir edilecek bir şey bence, zira kadınlara nefes alsın yeter düşüncesiyle yaklaşan erkekler de var.

Konuyu okuyunca 50 yaş birden attım😬Sister zone couchsurfing ??? Bizim zamanımızda adamla muhallebiciye giderdik, şimdilerde kanepende sörf yapalım öpüşüp koklaşalım ama dünya ahiret bacımsın modelleri çıkmış😱

Şaka bir yana da evinize davet ettiğiniz birine git denmez, ayrıca çekim hissettiğimiz her erkek bize aynı duygularla yaklaşacak diye bir şey de yok, farklı başlamış olsa da adamın size karşı dürüst olması takdir edilecek bir şey bence, zira kadınlara nefes alsın yeter düşüncesiyle yaklaşan erkekler de var.
Ben enseste yatkınlık fikrini bile aklımdan geçirdim. Bu forumda bir psikoterapist varsa yorum yapsın lütfen. 😂 Şaka bir yana, ben dürüst erkekleri en çok yabancı uyruklulardan tanıdım (Ortadoğuluları es geçiyorum). O yüzden bunu hem yüzüme söylemiş olması, hem çekinmeden söylemiş olması takdirimi kazandı. Eve geldiğimde daha sakindim, çünkü kafamı iş ve kickbox ile meşgul ettim. Caddelerde yürüdüm, düşünecek zamana bayağı sahiptim. Sonuç olarak zihnim berrak, dünü daha az hatırlayarak iletişim kurmaya çalışıyorum kendisiyle. Ya da ben susuyorsam o konuşuyor, bazen ikimiz de sessizliği dinliyoruz. Ev Fransız dram filminin atmosferine girdi anlayacağınız. 😂
Onun düşüncesine saygı duymakla birlikte, reddeden ilk insan olmadığı gibi sonuncusu olmayacağı fikri de beni üzüyor. Ben erkeklere çok mu anaç davranıyorum? Buna cevap arıyorum. E uzak durunca da sürüsüne dayılanan güvercininkine benziyor suratım. 🙄 Neyse çok uzun yazdım. Sonraki hedefim din değiştirip manastıra kapanmak, onu da son konu başlığımda haber veririm artık. 🥲

Malesef erkeklere para yedirme konusunda cimri değilim ya, benim Rus'a ev bulup depositosunu vermekle kalmamis, bensizken tıka basa yiyip yabanci kredi kartınin geçmeyen yerler olduğunda akşam gider tek tek öderdim 😂
Okeyde tavlada ben kaybedince (hesabı kaybeden oder) garsonu çağırıp bir tatlı daha isterdi 😅😅

Bu arada konusahibi adamı couchsurfingden bulmuş. Ben sohbet sitesinden falan tanıştılar sanmıştım. Couchsurfing ile gelen kişi zaten 'evinde kalabilir miyim' demek için yazmıştır. Sayfanın ismi bile kanepe sörfü, tek amacı bu.
Sırf adam yakışıklı diye bir şey beklemek sonra da evden kovmak o sitenin ruhuna aykırı. Ben de hep kullanıyorum, yani gittiğim yerde adamla koyniş koyniş film de izleyebilirim,ama bu demek değildir ki senle yatayım. O ayrı o ayrı.
Sırf bu sebeple kabul ettiğin birini evden kovmak bence yakisikalmamis. İnşallah adam kötü referans yazmaz, ki ben olsam yazardım🙄🙄🙄
Ama gelişen şey tek taraflı değildi.
O zaman bir gün önce "senden etkileniyorum" demeseydi, el ele tutuşmasaydık. Ben de ona göre "hadi bir de onu tanımaya çalışayım, bir şeyler geliştirmeye başlayayım" diye düşünmeseydim. Ki kızdan çok erkek ağırladım evimde ama böyle bir şeyi hiçbir erkekle yaşamadım. İstemedim de zaten. Bu istisna idi (ısrar etmedim, tekrar ediyorum), ama kendi topuğuma sıktım.
Başka bir yer bulma ricasını kibarlıkla yaptım. Yaklaşımım "benimle yatmadın, defol git"ten ziyade, "seni görünce aklıma o anlar geliyor, hatırladıkça kendimi kötü hissediyorum" idi. Zaten bu gece de bende kalacak, ricamı tekrar etmedim, normal hayatın akışından konuştuk. Durum şimdilik böyle. Dünün etkilerini neredeyse unuttum, çünkü yapmak zorundaydım.

Back
X