Bir yenge kaynini uykudan uyandirir mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl tavır almak değilde bu bakış açımı nasıl değiştiririm diye kendinizi eğitin .Çünkü bakış açınız hoş değil.Siz artık bir aile olmuşsunuz.Bu bakışla siz karşı tarafa hep olmayacak anlamlar yüklüyorsunuz.Elti bu kaynını kardeşi olarak göremez mi.Demek ki size göre olamaz böyle bir şey.Samimiyeti seviyesizlik olarak nitelendiriyorsunuz.Dediğim gibi biraz kitap okuyun dünyaya bakış açınızı eğitin.yoksa hırpalanan siz olursunuz.Yarın eşinizi de bıktırırsınız bu tavırlarla....

Benceye odaya girmesi hoş değil ..belki erkek erekte olmuş olabilir yahut çıplak yatıyor olabilir vs vs ...ama kapıyı tıklama görgü kuralına sahip değilse, eşiniz ona hatırlatmali onun harici art niyetli değil görgüsüz olduğunu düşündüm eltinizin...

Ortada tavır almanızı gerektirecek bir durum yok.Eşinizin yengesi ve siz eve gelen bir misafir herhangi biri gibi tepki veriyorsunuz.Ne sakıncası olabilir .Ben kaynımı uyandırmazdım mesela çünkü farklı bir sehirde yaşıyor,hiç bir zaman yakın ilişkimiz olmadı.Hatta sayılı görmüşümdür.Ama sizde ilişkiler yakın.Dr ve seviyesini koruyamıyor derken insan ilişkileri konusunda yakın davranıyor olabilir,bu onun cıvık olduğu anlamına gelmez.Eşinizi uyarmanız çok tuhaf olmuş

Benim kocam direk ic camasiriyla yatar, bazen ustunu de ortmez. Nasil uyuduguna ve hangi camasiri giydigine bagli bazen pipisi firlayabilir camasirindan

Ben de askiliyla uyurum. Bazen uyandigimda gogsumden bi tanesi neredeyse disarda gibi olur. Yani kari koca pek bi ciplagizdir o yuzden biri odamiza girip bizi uyandirmak isterse herseyi gormeye hazir olmali

Neyse art niyet aramiyorum. Acikcasi kapiyi acmadan, kapinin arkasindan seslenmekten yanayim. Ama konuda takildigim yeni gelinin esine abisinin karisina tavir yapmasi konusundaki israri. Aile icin gerilim ne gereksiz.

Bana siz daha seviyesiz geldiniz açıkçası. Niyetiniz kötü bir kere!

Uyandırsın ne olmuş. Siz de adamın aklına sokun böyle şeyler tamam mı. Hatta de ki kocana bu kadın sana iş atıyor. Ya kardeşim siz ne yiyip içiyorsunuz da böyle şeylere kafa yoruyorsunuz. Neymiş kadın seslenmiş de kocasını uyandırmış. Kocanı yerler aman tut

Gece odalarına çekilerek uyunan uykudan değil de daha çok kestirmeden bahsediliyor.
Yani başkasının evinde bir odaya girip 1 saat kestirirken boxer ya da atletle yatılmaz sanırsam.

Bi evin içinde bir araba horanta, adam kapısı kilitsiz yerde cıbıl uyuyor bir de vinci kaldırıyorsa asıl görgüsüz odur.

Sizin yenge eşinize çay içer misin,yemek yer misin vs sorular soruyor mu?soruyorsa eyvah eyvahhh.
Yenge uyandırırken kalkıp yerinden sen uyandırsaydın ozaman.
Eşimin erkek kardeşi ile muhabbet ediyorum acaba eşi böyle düşünüyor mudur

Kendinize dert arıyorsunuz sanırım
Benim konularımı yada bdv de başka konuları okuyup dert sahibi olabilirsiniz eğer çok istiyorsanız

Yalnız bu anlattığınız basbayağı fantezi.
Nerde ahlak şövalyeliğine soyunan birini görsem altından rengarenk bir dünya çıkıyor. Hiç mi şaşmaz jdjddkhs

Nikah düşer, aman ha.
Neler duyuyoruz uykuda ereksiyonlar falan, sonra siz sanıp bir şeyler başlar, tövbe Allah korusun!
Köpekler hasar almasın diye boyunlukları vardır tedavi için, bildiniz mi?
Eşinizin beline ondan takın, çapı 4 5 metre olsun, canınız sıkılınca da fırıldak gibi döndürürsünüz iyi olur.

Önce ne olacak ki diye dusundum ama sonra erkekler uykuda ereksiyon olabiliyor (tuvalet ihtiyaci bile buna neden olur)
Uyurken çoğu kimse o şekilde görülmek istemeyebilir yani, odasina girip uyandirmamasi lazimdi.

Ben uyurken kaynim odaya giremez mesela mumkun değil, insan uyurken her şekilde olabilir bu nasil sacmaysa kadin da girmemeliydi.

Şöyle abuk sabuk sorular sorup üstüne "ama ben o anlamda sormadım kiiiii" demeleriniz yok mu
Hangi anlamda sordunuz, neyden rahatsız oldunuz?
Dertlendiğiniz şey yengesinin eşinizi ağzı ayrılmış salyası akarken görmesi ve eşinizin bundan utanacak olması mı mesela?
Neyi dert ettiğiniz belli işte ve çok çirkin.

Yalnız bu anlattığınız basbayağı fantezi.
Nerde ahlak şövalyeliğine soyunan birini görsem altından rengarenk bir dünya çıkıyor. Hiç mi şaşmaz jdjddkhs
Yok fantezi değil yaşanıyor o yüzden yazdım sizde kapıya tiklatma görgüsü yoksa bilemem tabi

Ablası gibi görüyordur kendini. Ne var bunda? Ben olsam yapmam ama yapanda da kötü niyet aramam bunca senelik abla kardeş ilişkisi varken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…