- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Keşke bıraksaymış. Bu düşüncede olan birinin öğretmenlik yapması sağlıklı gelmiyor bana.Zaten Sevdiğiniz için mesleğinizi bırakır misiniz isimli bir konusu var, şehir farkından dolayı. neyse ki bırakmamiş
Nasıl tavır almak değilde bu bakış açımı nasıl değiştiririm diye kendinizi eğitin .Çünkü bakış açınız hoş değil.Siz artık bir aile olmuşsunuz.Bu bakışla siz karşı tarafa hep olmayacak anlamlar yüklüyorsunuz.Elti bu kaynını kardeşi olarak göremez mi.Demek ki size göre olamaz böyle bir şey.Samimiyeti seviyesizlik olarak nitelendiriyorsunuz.Dediğim gibi biraz kitap okuyun dünyaya bakış açınızı eğitin.yoksa hırpalanan siz olursunuz.Yarın eşinizi de bıktırırsınız bu tavırlarla....Merhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Ortada tavır almanızı gerektirecek bir durum yok.Eşinizin yengesi ve siz eve gelen bir misafir herhangi biri gibi tepki veriyorsunuz.Ne sakıncası olabilir .Ben kaynımı uyandırmazdım mesela çünkü farklı bir sehirde yaşıyor,hiç bir zaman yakın ilişkimiz olmadı.Hatta sayılı görmüşümdür.Ama sizde ilişkiler yakın.Dr ve seviyesini koruyamıyor derken insan ilişkileri konusunda yakın davranıyor olabilir,bu onun cıvık olduğu anlamına gelmez.Eşinizi uyarmanız çok tuhaf olmuşMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Ben eşimi ona karşı tavırlı mesafeli ol diye uyardım,bir kaç gün sonra yine aynı şey, daha farklı şakalaşmalar. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum ama yine de ben rahatsız oldum. Nasıl bir tavır almam gerek
Bana siz daha seviyesiz geldiniz açıkçası. Niyetiniz kötü bir kere!Merhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Gece odalarına çekilerek uyunan uykudan değil de daha çok kestirmeden bahsediliyor.Benim kocam direk ic camasiriyla yatar, bazen ustunu de ortmez. Nasil uyuduguna ve hangi camasiri giydigine bagli bazen pipisi firlayabilir camasirindan
Ben de askiliyla uyurum. Bazen uyandigimda gogsumden bi tanesi neredeyse disarda gibi olur. Yani kari koca pek bi ciplagizdiro yuzden biri odamiza girip bizi uyandirmak isterse herseyi gormeye hazir olmali
Neyse art niyet aramiyorum. Acikcasi kapiyi acmadan, kapinin arkasindan seslenmekten yanayim. Ama konuda takildigim yeni gelinin esine abisinin karisina tavir yapmasi konusundaki israri. Aile icin gerilim ne gereksiz.
Bi evin içinde bir araba horanta, adam kapısı kilitsiz yerde cıbıl uyuyor bir de vinci kaldırıyorsa asıl görgüsüz odur.Benceye odaya girmesi hoş değil ..belki erkek erekte olmuş olabilir yahut çıplak yatıyor olabilir vs vs ...ama kapıyı tıklama görgü kuralına sahip değilse, eşiniz ona hatırlatmali onun harici art niyetli değil görgüsüz olduğunu düşündüm eltinizin...
Kendinize dert arıyorsunuz sanırımMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
Yalnız bu anlattığınız basbayağı fantezi.Benceye odaya girmesi hoş değil ..belki erkek erekte olmuş olabilir yahut çıplak yatıyor olabilir vs vs ...ama kapıyı tıklama görgü kuralına sahip değilse, eşiniz ona hatırlatmali onun harici art niyetli değil görgüsüz olduğunu düşündüm eltinizin...
Yok fantezi değil yaşanıyor o yüzden yazdımYalnız bu anlattığınız basbayağı fantezi.
Nerde ahlak şövalyeliğine soyunan birini görsem altından rengarenk bir dünya çıkıyor. Hiç mi şaşmaz jdjddkhs
Ablası gibi görüyordur kendini. Ne var bunda? Ben olsam yapmam ama yapanda da kötü niyet aramam bunca senelik abla kardeş ilişkisi varkenMerhaba. Aslında sorum başlıktaki gibi. Eşim ailenin en küçüğü 27 yaşında, eltim 33, yeni evliyiz misafirliğe gittiğimizde eşim dinlenmek için bir odaya geçmişti uyumuş. Eltim onun yattığı odaya gidip ona seslenerek uyandırmaya çalışıyor. Ben sesleri duyunca anladım. Sadce benim mi garibime gitti normal bir durum mu bu? Kendisi zaten normalde dr çok seviyesini korumayan biz cıvık deriz öyle birisi. Eşimi hala kendi gelin geldiği zamanki yaşında mi sanıyor nedense çok seviyesiz oluyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?