- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Kelebekcim noldu aramadı mı seninki? Sen de adım atmadın herhalde? Benimki aramadı, ya nasıl bir rahatlık bir karaktersizlik örneği bu =( Ortada bitmiş bir şey varsa bile insan açıklama nezaketini göstermez mi. Çok kırıldım ben. Senin durumu merak ettim
Ay inanmıyorum ya şaka gibi, siz gayet de sevgilisiniz, nasıl aramaz sormaz. Hiç mi rahatsızlık duymaz böyle belirsiz olmasından. Hiçbir kabahatim yoktur eminim canım, hani insanlar sevgili olurlar ve anlaşamazlarsa ayrılırlar ama madem öyle bi durum varsa konuşması lazımdı. Kendi kendine bu ortada kaybolma nedir. Ve gördüğün gibi ikimizin başına gelen şey de aynı. Yaptıkları şey saygısızlıktan başka bir şey değil.yok canım aramadı. ben de aramadım. çoktan yedim sanırım boynuzu. bu hafta okula gidecem ders kaydı için. karşılaşma ihtimalimiz yüksek suratına bakmıyacağım. bitti bizim ilişkimiz anlıyorum ve aynı şekilde bitti deme zahmetini bile göstermedi. bir kabahatim olsa da böyle yapsa anlarım. ama suç onda başından beri iki yüzlü olan oydu. ben üzülmedim de, kırılmadım da alıştım böylesi daha iyi. böyle diyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor kimle ne yapıyor, eski mi yeni mi diye. yemek yerken bile aklıma geliyor şimdi kimle yemek yiyor diye.iyice paranoyaya bağladım.
bizim problemlerimiz büyük aramaz normalde. senin kine ne oluyor anlamadım. ben arar diye tahmin ediyodum. ortada öyle aramayacak sormayacak bir problem yok. madem başlamıyacak seni neden oyaladı. tek kelimeyle her soruda dengesiz oldukları anlamı çıkıyor. dengesiz bencil insanlar. kendilerinden başkasını düşünmüyorlar malesef. bir daha yengeç burcu mu aman aman uzak kalsın.
Ay inanmıyorum ya şaka gibi, siz gayet de sevgilisiniz, nasıl aramaz sormaz. Hiç mi rahatsızlık duymaz böyle belirsiz olmasından. Hiçbir kabahatim yoktur eminim canım, hani insanlar sevgili olurlar ve anlaşamazlarsa ayrılırlar ama madem öyle bi durum varsa konuşması lazımdı. Kendi kendine bu ortada kaybolma nedir. Ve gördüğün gibi ikimizin başına gelen şey de aynı. Yaptıkları şey saygısızlıktan başka bir şey değil.
Bu arada benim eski sevgilimle de benzer bir şey olmuştu. 1 yıl sürdü ilişkimiz gelgitlerle, yine bir konuda tartıştık ve ben onun yüzüne kapattım telefonu. Haklıydım da, bana verdiği sözü tutmamıştı ve o konuda tartışıyorduk. Yüzsüzce üste çıkmaya çalışıyordu. Neyse tam 1 ay boyunca beni aramadı, ben de inat ettim aramadım. 1 ay sonra ben aradım, ancak bitirmek için. Oysa ki beyefendi canım cicim kaldığımız yerde devam ediyor sanki hiçbir şey olmamış gibi. Nasıl sinirlendim, 1 ay aramıyorsun ama hala sevgiliyiz sanıyorsun, oldu canım. Ben bitirdim ama o saatten sonra yalvarmaya başladı. Nafile, artık içimdekiler bitmişti ve geri dönmedim. İyi bir örnek mi kötü mü bilemedim, ancak belki aradığında seninki de bir şey olmamış gibi devam etmeye çalışabilir. Hoş, zaten senin bıktığın durum da bu zaten, bir şey olmamış gibi tavırları. Böyle olacağına bitsin daha iyi.
Ben hala yengecimi bekliyorum, elimde değil. Ama biliyorum bir süre sonra toparlanacağız, böyle olmaz.
Ben başka bir kişi ile görüştüm canım ama yok yani yapamadım. Eski yengece hislerim bitmemiş ne yazık ki. Bir de hani ulaşılmazın çekiciliği var. Kendi kendine yokoldu gitti ve benim için ulaşılmaz oldu. O aramadığı için ben de aramadım malum 1 ay oldu. Ama eskisinden daha iyiyim artık, en azından beklememeye karar verdim. Hislerimin kendi kendine geçmesini bekliyorum =(Verdiğin örnek tam bu duruma verilebilecek bir örnek tatlım. Dediğin gibi eğer ben ararsam hiçbir şey olmamış gibi davranabilir. Hep böyle zaten.Ama bitirmek için bile aramak içimdem gelmiyor aramayacağım. Oda belki çok sonra arar ama iş işten geçecek. Ben diğer çocukla çıkmaya başlayacağım. Görüşeceğiz okul açılınca. Belki onunla olursa bir şeyler benim aramam gerekecek bitti demek için. Bir ay olacak neredeyse aramıyor. İstemediğim onaylamadığım şeyler yapmaya başladım. Eğer bir başkasını bulmamışsa çoktan çok üzülecek, biter bitmez bir de diğer çocukla görmesi tuz biber ekecek. Benim hakkımda kötü düşünecek belki. Nefret edecek. Ne düşünürse düşünsün umurum da değil. Birazda o üzülsün. 1 yıldır beni çok yıprattı. Ayrıyken olsun beraberken olsun.
Bilmiyorum ki canım sana ne söylesem. Ne olacağı hiç belli olmaz hayat bu ummadığın anda çıkarıverir karşına. Yine de sen her şeye hazırlıklı olmalısın. Dönmeye de bilir.
Kendi kendine küsüp barışması durumu bizim olayları açıklıyor sanırım. Ya gayet güzel ilerleyen bi flört durumumuz söz konusuyken, bir anda pat diye aramayı kesti. Bu nedir yani neye bozuldu neye kırıldı neyi beğenmedi neye küstüEski sevgilim yengeçti.
Aman Allahımmm 7 sene resmen anamdan emdiğim süt burnumdan geldi dengesizin önde gideni hödük herif yüzünden
Çekmek çok zor ki ben terazi burcuyum uyum sağlarım herşeye.Ama gel gör ki kendi kendine küsüp barışan bi adamı da daha fazla idare edemedim anacım
Adam hava yağmurlu diye gökyüzüyle kavga ediyordu alla sen
Ben başka bir kişi ile görüştüm canım ama yok yani yapamadım. Eski yengece hislerim bitmemiş ne yazık ki. Bir de hani ulaşılmazın çekiciliği var. Kendi kendine yokoldu gitti ve benim için ulaşılmaz oldu. O aramadığı için ben de aramadım malum 1 ay oldu. Ama eskisinden daha iyiyim artık, en azından beklememeye karar verdim. Hislerimin kendi kendine geçmesini bekliyorum =(
Sen diğer çocukla görüştün mü? Okulda karşılaştın mı eski yengecinle? Okul dersler derken soramadım ama hala aklımda sizin durumunuz.
Ciddi misin canım ya ben iyisindir diye düşünmüştüm, demek unutamadın hala =( Ki ben de aynı durumdayım güçlü durucam ve aramıcam dedim sözde güçlüyüm ama içten içe onu çok özlüyorum. Ben de görüştüm başkalarıyla ama olmadı, aklımda o varken başka kimseye bir şeyler hissedemedim.tatlım malesef biz ayrıldık o aramadı. okulda karşılaştık konuşmadı ben de konuşmadım. sinirlerim bozuldu tabi. sonra ben mesaj attım artık bitti aramanı bekliyordum ama artık arama dedim. bitti diyosan bitmiştir dedi. öyle olsun dedim. bitti. ama hala unutamıyorum onu çok seviyorum ama olmuyor onun çabası olmadan.
diğer çocukla da bugün görüştüm ama olmadı sırf onu unutmak için buluştum. ama yapamıyorum. onu aldatmış gibi hissediyorum. malesef çok kötü durumdayım çok üzgünüm...
Ciddi misin canım ya ben iyisindir diye düşünmüştüm, demek unutamadın hala =( Ki ben de aynı durumdayım güçlü durucam ve aramıcam dedim sözde güçlüyüm ama içten içe onu çok özlüyorum. Ben de görüştüm başkalarıyla ama olmadı, aklımda o varken başka kimseye bir şeyler hissedemedim.
seninkinden de hayır gelmez artık tatlım unutman, daha doğrusu unutmamız gerekiyor. seninki ortada bir şey yokken çekti gitti. benimki benim prensiblerimi ters gelen şeyleri yapmıyorum diye sürekli olay çıkardı bir de çapkınlığı var tabi unutmamak lazım onu da. hem suçlu hem güçlü özür bile dilemedi. her zaman yaptığı gibi ört bas etmek istedi benden adım bekledi. boşa bekledi.
bugün ders olayları için odasına gitmek zorunda kaldım iki yabancı gibi konuşmadık bakışmadık. ben oda arkadaşına işimi yaptırırken bir ara baktım bakmıyordu bilgisayarla uğraşıyordu. tekrar bakmadım ama yanından geçip giderken arkamdan bakakaldı. neden böyle yaptı anlam veremiyorum. gözlerinde aşkı gördüğüm dediğim adamın amacı sadece benden faydalanmak mıydı? ben yanlış mı gördüm. amacına ulaşamadı diye mi çekip gitti.başkasını mı seviyor. sebep ne olursa olsun beni sevmemiş demek ki.
canım malesef olmuyor. sevdiğin başka biriyken başka bir erkekle yapamıyorum. anlaşılan sende yapamıyosun. kızların çoğu çivi çiviyi söker diye birinden ayrılıp diğerini ertesi gününe buluyorlar. ama sökmüyor o çivi çiviyi bize gelince. erkeklere öyle kızlar lazım canım. artık yengeçlikten çıktı durum erkekler böyle saf, temiz, gerçek duygularla sevene değer vermiyorlar. onlar onları kullanan, parasını yiyen, yalan söyleyen, aldatan kızlara daha çok kıymet veriyorlar. onu hiç kimseyi sevmediğim kadar sevdim, bekledim, her yaptığını sineye çektim, kabullendim sırf aşkımdan. normalde kendimden ödün vermem ona gelince akan sular durdu. o ne yaptı: terk edip gitti. bir selamı bile çok görüyor artık.
benim düştüğüm durumlara düşme canım. acı çektirme kendine. o çocuğun bir sıkıntısı var ki böyle yaptı boşver uğraşma. eğer seni gerçekten sevseydi böyle yapmazdı. kimse senin canından, sağlığından, ailenden kıymetli değil. ben artık boşverdim kapattım bu defterleri bir süre. kafam rahat. erkekler için üzülmeye değmez. insan istiyo yanında sevdiğini ama olmayınca da ne yapacaksın elden birşey gelmiyor. nasip kısmet değilmiş deyip bitirceksin kafanda. zamanla unutulur elbet. geçmişte çok sevdiğim biri vardı platonikti açılamadım. onun yüzünden bana gelen hiç bir teklifi kabul etmedi bir o vardı gözüm kimseyi görmezdi. çok acı çekerdim onu her gördüğümde. şimdi evli düğün resimlerini internetten gördüm. inan gülüp geçtim ne aptalmışım dedim hiç yanmadı içim. bu defaki farklı ama unuturum unutmak istersem şimdiye kadar unutmak istemediğimden unutmadım. yavaş yavaş unutmaya başladım bile eskisi gibi değilim. sende unutursun umarım.
Şu an ağlamaktan yazamıyorum bile, uzun uzun anlatıcam umarım seni sıkmam ama paylaşmazsam çatlayacak gibiyim.
Ben buna mesaj attım 1 aydır görüşmüyoduk biliyosun. Direk ilanı aşkta bulundum, "Ben sana aşıktım hiç farketmedin mi, kimseye özel yemek yapmadım kimseye böyle hissetmedim, ama sen kendi iç dünyana kimseyi yaklaştırmıyosun, kendi dertlerin var belli ki ama paylaşmıyosun, yanına yaklaşamıyorum" tarzı can alıcı bi mesaj yazdım. Hem kızgınlık hem de aşk içeriyodu. Cevap atacağını bile sanmıyodum kendimi hazırlamıştım, sadece kendimi rahatlatmaktı amacım. Keşke atmasaydı da cevap. Sonra mesajlar attı aradı cevap vermedim evime geldi direk. Hemen sarıldı öptü. Ben karşısında baya utandım ama beni rahatlattı, çok güzel bi gece geçirdik. Rezil olurum diye korkuyordum ama o korkumu yendim. Rezil olmuşum gibi davranmadı. Ama beni sevdigini de söylemedi. Aşk diye bir şeyin olduğuna bile inanmıyor sanki, böyle şeylere sadece etiketmiş gibi bakıyor. Kendisini duygularda arındırmış, ben duygusuzum şeklinde ortalıkta geziyor. Ben onu bi zorunluluğa sokmadım, illa sevgilim ol demedim. Sadece ona sarılırken çok mutluydum. 1 ay boyunca görüşmedik biliyodun, onu unutmaya çalışırken kendimi kandırmışım. Geldiğinde ona sarıldığımda hala ilk günkü heyecanımı ve mutluluğumu yaşadım, o kadar huzurluydum ki.. Böyle görüşmeye devam edicez sandım, çünkü zaten ben de illa "sevgili" etiketini arayan bi insan değilim. Ama sonuç: ben sana zarar veririm diyerek gitti, arkasına bile bakmadan. Görüşmek istemiyosan söyle dedim. Öyle söylemedim ben dedi. Görüşmeyelim gibi bi cümle kuramıyor, o kadar kesin bir şeye gelemiyor. Ben sandım ki olumlu yanıt aldım, değilmiş. Ertesi gün attığım mesajlarıma cevap vermedi. Sonrasında yine mesaj atıp yüzyüzlüğe vurdum. Açıklama beklediğimi söyledim. "Benimle görüşmek istemediğini söyle, mesaj atmıcam artık" dedim. Yine cevap yok. Ben onu unutamıyorum. Yine gelse çıksa karşıma sarılsam onun kollarında huzurlu olurum, dünyanın en mutlu insanı olurum. Duygularım mantığımın önüne geçiyo ilk defa. Kendimi rezil ettim ama pişman değilim. İlk defa bi erkeğe açıldım, açılmaktan pişman değilim. Ama her zamanki duruma üzülüyorum. Bir şey değişmedi, hala o eski adam, hala onu özlüyorum. Ona açılmam konusunda beni ezmedi asla gururumu kırmadı. Ama yine olmadı, yine dengesiz bi adam olarak devam etti. Çok kötüyüm onu düşünmekten hayatıma devam edemiyorum.
Sevdiğimi söylemek konusu rezillik değil tabi ki, ben cesaret ettim o da cesaretimden etkilendiğini söylemişti zaten. Mesajımdaki samimiyeti görünce hemen gelmiş. O gün o kadar kadar güzel bi gece geçirdik ki beraber. Rezil oldum dediğim konu: sonuçta ertesi gün yine yokoldu, mesajlarıma cevap vermedi, ben ise ısrarla bi açıklama istedim, ben "istemiyosan söyle, rapunzel beni arama senle görüşmek istemiyorum dersen aramam" diye ısrar ettim, ama yine cevap vermedi. aradım aradım açmadı zaten. İstenmediğini bi türlü anlamayan kız oldum onun gözünde. İşte burda rezil oldum diye düşünüyorum ısrarcı kız gibi =( Ama biliyosun 3-4 aylık sürecimiz boyunca hiç rahatsız etmedim, mesaj bile atamazdım o atmayınca. Rahat davranan sallamıyo görünen kız iken de bi işe yaramadı, dürüstçe duygularını açan kız olduğumda da işe yaramadı. Adam her şekilde gelgitler ile yaşıyor işte. Zaten en başınan beri bağlılık sözü vermedi ama madem benden kaçıcak o kadar zaman niye görüştü ki? Hadi onu da geçtim, ilanı aşk mesajıma neden anında olumlu davranıp koşarak yanıma geldi. Oysa ki ben cevap atacağını bile düşünmemiştim, sadece içimi dökmek için açılmıştım. Bana ümit verdi tek bir gecede. Ve ertesi gün yine yokoldu.tatlım kendini neden rezil ettiğini düşünüyosun anlamadım. bir insana onu sevdiğini söylemek neden rezillik olsun? o da seni seviyorsa gayette iyi olur. sevmiyorsa güle güle der geçersin. her zaman bir risk vardır tabi. sonuç kötü de olabilir üzülünür, ağlanır belki. ama olur muydu olmaz mıydı düşüncesinden kurtulmuş olunur. bu işin kadını erkeği olmamalı bence. hani belki diyorsun şimdi söylemesi kolay diye. hiç öyle değil. çok zor biliyorum. ben ilk adımı atmıştım biten ilişkimde. bir de benim hocam konumundaydı biliyosun. düşün okulumu bile riske attım. hiç bir şeyi gözüm görmedi. bu adım atışımda acı çekmedim mi çok çektim. benim o hayvanat eski sevgilim onu sevdiğimi görünce her yerden yaraladı beni ezdi küçük duruma düşürdü. olsun içimde kalmadı. kötü de olsa çoğu zaman beni anlamasa da sevdiğim adam yanımdaydı. mutluydum. hiç pişman değilim ben. iyi ki bildi. yoksa ona kalsa koca fakültede bir ben mi vardım onun seveceği açılacağı. boşa beklemiş olurdum. bir sene kadar bekledim de. yazık olurdu aşkıma. umuyorum sende böyle düşünebilirsin sakinlenince.
senin ki kusura bakma da tam ıssız adam moduna girmiş. ne o öyle "ben sana zarar veririm" tam sorunlu ya. bir önceki mesajım da söyledim normal biri değil o diye. gerçekten anormalmiş doğru hissetmişim. sana cevap atmayışından belliydi durduk yere. sevgiye aşka inanmamak da ne demek bir insan sevmeden nasıl yaşar. aşık olmak kadar güzel bir şey var mı? belki acı çekilir ama hepsi çok güzel bitince gülümseyerek hatırlanır. ot gibi mi yaşıyo bu anlamıyorum.
yine söylüyorum ondan hayır gelmez. benimki aşka sevgiye önem veriyodu bide bak sonumuz ne oldu. insan sevmeden bir kızla nasıl ilişki kurar odun mu bu? çok sinirlendim ya. madem sana zarar verirmiş ne diye sana umut vermiş onca zaman. böyle yaparak az mı zarar verdi. tatlım aklını başına topla kendine gel yaklaşma artık ona mesaj atma. bir kaç gün bekle arar belki. kendine bir hedef koy şu güne kadar aramazsa unutcam beklemiyecem diye. aradığında da düzenli bir sevgili ilişkisi kurcaksa tek sen olcaksan hayatında kabul et. yoksa öbür türlü gel gitler sana zarar verir. bu şu güne kadar aramazsa zamanını da uzun tutma mesela 1 hafta, en fazla 2 hafta. fazlası sana acı verir. yaşadım bunları biliyorum. sen adım atma artık o atsın o da senin hedeflediğin zamanı aşarsa geçmiş olsun sen yoluna bakmış olacaksın. bence senin sevgini hakkeden bir değil canım. kesinlikle üzülmemelisin artık hepsi geçiyor. bu da geçecek emin ol.
ben alışamadım bu huylarına. ama doğaları böyle demek ki yapacak birşey yok bende sabrediyorum. resmen kıskaca aldı beni ne onunla ne osuz. çok tuhaf hissediyorum bazen böyle huylarından sıkılıyorum ama garip bir sıcaklığı var çekiyo kendine şeytan tüğü var bu yengeçlerde bi seven pişman bi sevmeyen...
Diğer başlığına da yazdım, biz çektik sen çekme kaç kaç kaç=)geçen günlerde aynı başlıkla konu açmıştım bende tesadüfen bugun gördüm konuyu... aynı bu durumdayım.ne onunla ne onsuz. aklına esince msj atıyor esmezse tık yok. görüşmeyelmd ediğimde kabul etmiyor. gram çözemedim. ama boşver deyip geçemiyorumda ilkkez böyle oldumm.
Diğer başlığına da yazdım, biz çektik sen çekme kaç kaç kaç=)
geçen günlerde aynı başlıkla konu açmıştım bende tesadüfen bugun gördüm konuyu... aynı bu durumdayım.ne onunla ne onsuz. aklına esince msj atıyor esmezse tık yok. görüşmeyelmd ediğimde kabul etmiyor. gram çözemedim. ama boşver deyip geçemiyorumda ilkkez böyle oldumm.
saol tatlım :) uzak durmaya calışıyorum. ben uzaklaştıkça o geliyo ben gittikçe o kaçıyo.tuhafDiğer başlığına da yazdım, biz çektik sen çekme kaç kaç kaç=)
ben de rapunzele katılıyorum bağlanmadan, ya da o seni terk etmeden sen et. yengeçden adam olmaz genellemek istemiyorum; ama onlar ne istediklerini bilmez onlar bir öyle bir böyle. ilerde anlıyacaksın ne demek istediğimi hiç aramaz ya da mesajlarına cevap atmayınca. baksana aynı ya. terk ed,lme korkusu var onlarda bi de senin terk edeceğini anladığı an terkediverir şaşar kalırsın.
merhaba kızlar;yengeç burcu sevgilim var. Fakat sürekli gel gitler yaşıyoruz. Ben onu çok seviyorum bir türlü vazgeçemiyorum. çok çektiriyo bana fakat hep alttan alıyorum hiç bir zaman özür dilemiyor. Dengesiz. Bir hali bir hallerini tutmuyor. çok içine kapalı ketum. Ben tam tersi bir sorun olduğunda konuşup durumu çözmeye çalışıyorum. O üzerini kapatıyor. O karmakarışık hep bi muallakta bırakıyo beni boğuyo neden böyle oldu nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. Ben başak burcuyum. Sizce bu durum hep böyle mi sürer. Hep kafamda bir soru işareti mi olcak. Yengeç burcu özelliklerini bire bir taşıyor kendisi. Burçlar hakkında bilgisi olanlar veya yengeç burcu bir erkekle birliktelik yaşamış, yaşayan herkesten yorum bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?