- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Eski kız arkadaş olayını biraz hatırlıyorum diğer konudan. Bu yengeçlerde saplantı oluyormuş eski kız arkadaş mevzusu zaten, öyle diyolarlar hep. Seninki seni seviyodur tamam da, o zaman eski kız arkadaşıyla düzgünce kestirip atsın. Niye bizim eski sevgililerimiz başımıza bela olmuyor da illa yengeclerinki oluyor. Çünkü zamanında adam gibi defedemiyorlar başlarından, sanırım. Siz çkarken bile böyle sürünceme gidiyor ise ben kendiminki için hiç dert yanmıyım =( "Benim bitirmemem lazım" demişsin, o ne manada? Yani sen bitirirsen ilerde pişman olursan falan diye mi?hem dengesizlikleri hem de başka sebeblerimiz var. beni sürekli başka kızlarla kıskandırmaya çalışıyor. normal arkadaşım diyo ama kızkarın niyetleri besbelli kendinde olmasa bile. en nefret ettiğim şeyi yapıyor kızınca da yanlış anlıyosun diyo küsüyor, kızıyo bana. eski kız arkadaşı zaten yakamızdan düşmedi bir türlü orası ayrı bir muamma. çekemiyorum artık çok yıpratıyor beni. ne hali varsa görsün şu an sürüncemede durumumuz bitircem gibi görünüyor. ama bir yandan da benim bitirmemem lazım. keşke o bitirse bana karşı cephe almaması lazım. kafam çok karışık.
birde benim biriyle çıktığımı bilmeden bana arkadaşlık teklifinde bulunanlar var. hepsini reddettim tabi doğal olarak. zaten erkek arkadaşımı çok seviyorum başkası aklımın köşesinden geçmiyor. ama onun bu kendini bulunmaz bursa kumaşı sanması da deli ediyor beni. şeytan diyo bırak uygun birisi var okuldan çık onla görsün gününü. ama benim hiç tarzım değil. öyle bişey yapsam okulda hayatı zindan eder bana. başından yanlıştı hiç başlamaması gerekirdi. sadece boğulduğumu hissediyorum artık. bitmesini istiyorum.
biraz daha bekle bakalım sesi çıkar onun durup durup ozaman kararını uygularsın.
Eski kız arkadaş olayını biraz hatırlıyorum diğer konudan. Bu yengeçlerde saplantı oluyormuş eski kız arkadaş mevzusu zaten, öyle diyolarlar hep. Seninki seni seviyodur tamam da, o zaman eski kız arkadaşıyla düzgünce kestirip atsın. Niye bizim eski sevgililerimiz başımıza bela olmuyor da illa yengeclerinki oluyor. Çünkü zamanında adam gibi defedemiyorlar başlarından, sanırım. Siz çkarken bile böyle sürünceme gidiyor ise ben kendiminki için hiç dert yanmıyım =( "Benim bitirmemem lazım" demişsin, o ne manada? Yani sen bitirirsen ilerde pişman olursan falan diye mi?
Seni sevmese yanında olmazdı ki canım ne zoru var, bence seni seviyor ama bu yengeçler dünyanın tüm sorunlarını kafalarında bulundurdukları için belki zaman zaman eskisini düşünüyordur. Yani onu seviyor şeklinde değil de, ne biliyim üzmüştür falan kızı belki onun vicdan azabıdır. Hem diyorsunya gözlerinde aşkı görebiliyorum, işte bu ancak hissedilir, somut dayanağa gerek yok. Benimki de öyleydi, sözle ifade yok ama hissediyordum, sabrettim 3 ay. Yanlış mı yaptım bilmem. Belki benimkinin de bi eski sevgili konusunda kafası karışıktır da ondan bu haldeyizdir. Sen çok düşüncelisin hala onu üzmemek için uğraşıyorsun, sabredemediğin halde sırf o üzülmesin diyorsun. Senin içinde tamamen bitti mi peki? Sırf o üzülmesin diye mi bitirmiyorsun, bunu kendi kafanda netleştir bence öncelikle.evet canım malesef defedemedi bir türlü, takıntı yaptıkları da doğru eski kız arkadaşlarını. unutamadı mı bilemiyorum. sürüncemede deme sebebim aramız bozuk ayrı gibiyiz ama tam olarak adı konmadı yani bitmedi. arayıp sormuyor bende aramıyorum. asıl problemimiz bu zaten hiç açık değil söylemiyor ne düşünüyor ne hissediyor. anca küsüyor çocuk gibi. beni sevmeseydi bana gelirmiydi bilmiyorum ama gözlerinde aşkı görebiliyorum. ondan çektim bu sıkıntıları sabrettim ama bir yere kadar artık.
ben bitirmek istemiyorum pişman olmaktan değil. zaten ilerde pişman olmak terk edilmekten iyidir bence. onun en büyük korkusu terkedilmek terk edersem acısını kesin çıkarır. o sebeble o beni terketmeli.
senin ki aradı mı bu arada?
Seni sevmese yanında olmazdı ki canım ne zoru var, bence seni seviyor ama bu yengeçler dünyanın tüm sorunlarını kafalarında bulundurdukları için belki zaman zaman eskisini düşünüyordur. Yani onu seviyor şeklinde değil de, ne biliyim üzmüştür falan kızı belki onun vicdan azabıdır. Hem diyorsunya gözlerinde aşkı görebiliyorum, işte bu ancak hissedilir, somut dayanağa gerek yok. Benimki de öyleydi, sözle ifade yok ama hissediyordum, sabrettim 3 ay. Yanlış mı yaptım bilmem. Belki benimkinin de bi eski sevgili konusunda kafası karışıktır da ondan bu haldeyizdir. Sen çok düşüncelisin hala onu üzmemek için uğraşıyorsun, sabredemediğin halde sırf o üzülmesin diyorsun. Senin içinde tamamen bitti mi peki? Sırf o üzülmesin diye mi bitirmiyorsun, bunu kendi kafanda netleştir bence öncelikle.
Benimki hala aramadı, ben terkedildiğimi düşünüyorum açıkçası. Yani benimki de seninki gibiydi aramıyor sormuyordu ama bu seferki abartı oldu baksana, çocuk gibi küsüyor demen çok doğru işte benimkisi de aynısını yaptı. Kimbilir neden kaçtı gitti bilmem ama ne bir açıklama ne bir ses yok, şaka gibi. İşin kötüsü daha adı bile konulmadan terkedildim, öyle hissediyorum.
Ben bitirmek istiyor muyum? Aslında hiç bitmesin istiyorum çok bekledim ben onu. Çok sabrettim. Ben değer verdikçe o beni yaraladı. Belki kendinin yerine kimseyi koyamayacağımı düşünüyor. Onu bırakamayacağımı düşünüyor. Belki de haklı böyle düşünmekle ben hep taviz verdim ondan. O da beni terk edemez kolay kolay. Adım da atmaz kendi kendi yer bitirir. Bir süre sonra ben de adım atmayınca ne yapar bilmiyorum. Ama ben bu defa kararlıyım adım atmayacağım. Artık kendisi bilir ben çok uğraştım. Birazda o uğraşsın.
Senin ki bence arayacak bir süre sonra. Düşünüyordur muhtemelen ne yapsam diye. Bu şekilde pat diye bitiremez gibi geliyor. Hiçbir şey olmasa da arkadaştınız. Onca vakit geçirdiniz. Sana bir şeyler söylemesi gerekiyor. Düşünsün biraz kendi haline bırak bakalım. Dönmese de artık sen üzülme elinden geleni yaptın. Hem çok zor yengeç erkeği. Gördün,tanıdın biraz. Çoğu zaman dengesiz. Başlayınca onunla yapabilecek miydin? Bir de bu tarafından bakmak gerek.
Onu seviyorsun ama bu hareketleri artık sevginin önüne geçti sanırım artık anladığım kadarıyla =( Sürünceme durumda devam etmeleri gerçekten çok ilginç bunların, bir sonuca bağlanmaması onu rahatsız etmiyor herhalde. Sen adım atmazsan hiç sanmıyorum onun olumlu adım atacağını, ancak bitirme konusunda da adım atmaz sanki. Cidden çekilecek dert değil yengeçle uğraşmak. Okuduklarım hep aynısını gösteriyor. Bence sen de adım atma bu sefer aranızın düzelmesi için, ancak ayrılık kararını verip gidersen o da sana yük olur. Bir müddet bekle diyorum, uzuuun süre herhangi bir adımda bulunmazsa baktın devam edemeyeceksin bitirirsin.Ben bitirmek istiyor muyum? Aslında hiç bitmesin istiyorum çok bekledim ben onu. Çok sabrettim. Ben değer verdikçe o beni yaraladı. Belki kendinin yerine kimseyi koyamayacağımı düşünüyor. Onu bırakamayacağımı düşünüyor. Belki de haklı böyle düşünmekle ben hep taviz verdim ondan. O da beni terk edemez kolay kolay. Adım da atmaz kendi kendi yer bitirir. Bir süre sonra ben de adım atmayınca ne yapar bilmiyorum. Ama ben bu defa kararlıyım adım atmayacağım. Artık kendisi bilir ben çok uğraştım. Birazda o uğraşsın.
Senin ki bence arayacak bir süre sonra. Düşünüyordur muhtemelen ne yapsam diye. Bu şekilde pat diye bitiremez gibi geliyor. Hiçbir şey olmasa da arkadaştınız. Onca vakit geçirdiniz. Sana bir şeyler söylemesi gerekiyor. Düşünsün biraz kendi haline bırak bakalım. Dönmese de artık sen üzülme elinden geleni yaptın. Hem çok zor yengeç erkeği. Gördün,tanıdın biraz. Çoğu zaman dengesiz. Başlayınca onunla yapabilecek miydin? Bir de bu tarafından bakmak gerek.
Onu seviyorsun ama bu hareketleri artık sevginin önüne geçti sanırım artık anladığım kadarıyla =( Sürünceme durumda devam etmeleri gerçekten çok ilginç bunların, bir sonuca bağlanmaması onu rahatsız etmiyor herhalde. Sen adım atmazsan hiç sanmıyorum onun olumlu adım atacağını, ancak bitirme konusunda da adım atmaz sanki. Cidden çekilecek dert değil yengeçle uğraşmak. Okuduklarım hep aynısını gösteriyor. Bence sen de adım atma bu sefer aranızın düzelmesi için, ancak ayrılık kararını verip gidersen o da sana yük olur. Bir müddet bekle diyorum, uzuuun süre herhangi bir adımda bulunmazsa baktın devam edemeyeceksin bitirirsin.
Gördüğün üzere benimki de benzer durum, onu cidden çok sevdim, hani ciddi bi bağlılık değildi belki. Ancak onu her görüşümde hala ilk seferki gibi heyecanlanmam, her elimi tutuşunun ilk heyecanı yaşatması. Bana "Ok" diye cevap atınca bile nasıl bir heyecanla sevinir mutluluktan ölürdüm. Yaşamak istediğim duygu da buydu zaten. Şu an bu duygularımı özlüyorum sadece. Bizimkinin nasıl başladığı bile belli değil iken, bir anda hiç bir sebebi yok iken bitti, ki bu bile hala muallakta. Beni geren şey, bitiş şekli. Hani insanlar çıkarlar ayrılırlar bu doğaldır, ya da artık benden hoşlanmıyordur söyler ve bitirir. Bir anda ortadan kaybolmak ne demek, nasıl bir saygısızlık bu. Yani aşık olmasa bile insanın karşısındaki insana bi saygısı olur dimi. Çok kızdım ama çok da özledim. Bana da bi süre sonra dönecek gibi geliyor, hiç bir şey olmamış gibi mesaj atar belki. Ancak şu an için bitirdi kafasında. 2 hafta oldu ses vermeyeli. Bir de meraktan öleceğim, NEDEN? Yani bir anda ne oldu ki acaba, başka bir kız varsa diyelim, bu zamana kadar nerdeydi ki aklı. En son çok mutlu görüştük ayrıldık, gidiş o gidiş.
Evet evet bi kısmını okumuştum canım cidden çok korkunç seninkinin yaptığı da. Sadıklığı bu ise aman kalsınBen kararlıyım zaten adım atmayacağım.
Başka bir kız varsa bunca zaman aklı neredeydi demişsin ya eğer böyle bir durum varsa aklı karışık olabilir. Çünkü benimki ilişkimiz daha önce başlayacakken. biz gayet rahat konuşup görüşüyorken birden kesti irtibatı. sonra ben onu eski kız arkadaşıyla gördüm. çıkmaya devam ettiler ve kaç ay aramadı beni. ben de suratına bakmadım.Ama hala beni sevdiğini hissedebiliyordum. Sonra bana yaptığı açıklama kendisi çıkmış gelmiş okula o çağırmamış kovsamıymış ne yapsaymış. Ben inanmadım tabi. çünkü kafası karışıktı kız da dönünce bu yeni bir ilişkiye başlamak yerine eskisini tercih etti. bu da burcunun bir özelliği geçmişten kopamama. böyle bir durumu da olabilir seninkinin. yeni bir şey değildir. eğer başka bir kız durumu varsa eskidir. çünkü biriyle çıkarken sadık oluyorlar yeni birini gözünün göreceğini sanmıyorum.
Evet evet bi kısmını okumuştum canım cidden çok korkunç seninkinin yaptığı da. Sadıklığı bu ise aman kalsınMadem sevgilisi var ve ona sadık kalacak, niye seninle görüşüyor ki. Hayır yani kanka gibi olmadığınız belli, seninle bariz bi flört durumu var. Ama sözde hala sevgilisine sadık. Benimkinde de öyle bi durum var gibi geliyor cidden. Kafaları çok karmaşık bunların. Ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar. Evet bu sefer sen de adım atma bakalım ne yapacak, bitirmeye cesaret edebilecek mi. Ben mecbur beklemedeyim de karşılaşma gibi bir şansım yok, dışarıda karşılaşsam ya da biriyle yakalasam da sorsam. Gerçi biriyle yakalasam daha çok üzülürüm ooof bilemedim beni karmakarışık bi hale soktu. Şimdi bazen nette karşılaşıyoruz ama orda da yazmıyor.
Peki sen o bir anda aramamaya başlayınca ne yaptın, sen de hiç aramadın galiba? Daha sonra başka kız ile görünce mi sordun da açıkladı?
Off canım ya seninki benimkinden de betermiş, sürünceme devam etme konusunda =( Durup dururken aramayı kesiyor, sen de aramıyorsun doğal olarak. İşte bizim durumun aynısı olmuş. Biz de kafamızda sorular ile, noldu acaba diye diye kendimizi yiyoruz. Ha bide kızla ayrılacak, 3 ay daha bekleyecek bak sen şuna. Söyledikleri doğrudur o konuda bir yorum yapamam ama niye adam gibi karar vermiyor ki bu kadar bekletiyor 2 arada bi derece. Neyse sonunda çıkmaya başlamışsınız derken seni onunla kıyaslaması da hiç hoş değil. Madem onu istiyor niye seninle beraber, gayet düz mantık bu kadar basit. Çünkü kendi de ne istediğini bilmiyor. Böyle bu adamlar arkadaşım, seni sevdiklerini görüyosun hissediyosun ama nedense akıllarından binbir şey geçiyor, oysa ki bu kadar düşünmeyi bıraksalar mutlu mesut bir ilişki devam edecek. Benimki neler neler dinletirdi bana yok efendim "seni seviyorum"lu şarkılar, "benim ol" diyen şarkılar. Ya ben anlamıyorum bir anda çekti gitti hiç mi o anlarımızı özlemiyor, hiç mi boşluk hissetmiyor. Herhalde başkasını buldu ki boşluk hissetmiyor =( Seninki de senin nasıl biri olduğunu biliyormuş, sonradan o kızla kıyaslaması çok çirkin. Arar da gönlünü alırsa seni ikna ederse devam edersiniz umarım. Aramazsa da ne hali varsa görsün, sen de diğer çocuğa şans verirsin, bu sefer seni onla görünce o üzülsün. Benim de çevremde var benden hoşlanan öyle teklifte bulunan, yaaa ben bir şey hissetmiyorum ve malesef öyle olunca onunla çıkamıyorum, içimden hiç gelmiyo. Keşke senin gibi yapabilsem bi şans verebilsem ona. Zaten hep bizim hoşlanma hissetmediğimiz adamlar çok düzgün dürüst tam çıkılacak adamlar olur ve gelir bizden hoşlanırlar, biz de gidip öküzlerden hoşlanırız.mesaj attım cevap vermedi. sonra aramadım ben de. niye böyle yapıyor diye düşünürken kızla gördüm okulda. tabi ki ne aradım ne sordum bir daha. sürekli okulda karşılaşınca utanmadan bakıyodu hala yüzüme. ben yüzümü çeviriyordum. kızla devam etmişler. tekrar ayrıldılar. kızdan ayrıldıktan üç ay sonra bana geldi. mesaj attı konuşabilir miyiz diye. ben zaten bekliyordum tamam dedim. konuştuk. mecbur kaldığım için oldu bunlar dedi. tartıştık falan sonra gönlümü aldı. o şekilde başladı.
anlıyacağın başından beri gel gitlerimiz meşhur. kızla da görüşüyor hala başka kızlar da var asılıyorlar internetten. okuldan arkadaşları. bir şey desem eski kız arkadaşıyla kıyaslıyor beni hepiniz aynısınız kıskançsınız diyo. birde o kızla baya uzun süre ilişkileri olmuş aynı evde yaşamışlar. ben ailemle yaşadığım şehirde okuyorum o kadar rahat değilim onun her istediğinde gidemiyorum buluşamıyoruz. her istediğini yapmıyorum. beraber olmak istedi karşı çıktım. problemimiz burdan kaynaklanıyor. o kız avucunun içinde her şeyi yaşayabilir onunla. bu gün gel dese gelecek kız. ondan galiba böyle yapıyor bilmiyorum ki. belkide tekrar döner ona dönmüşte olabilir. sesi çıkmıyor. eğer o kıza dönerse bende birinden teklif aldım önce de söylemiştim bilmiyo biriyle çıktığımı. bizim okulda inadına çıkcam o çocukla görcek gününü.. kendi bilir bundan sonra hep söylüyorum. artık çekemiyorum nazını niyazını. kimse vazgeçilmez değil. başından beri biliyordu benim ilk erkek arkadaşımın kendisi olduğunu, onun her istediğini yapacak biri olmadığımı. Hiç başlamasaydı. eğer adım atmazsa evet diyecem o çocuğa. açık dürüst biri onun gibi iki yüzlülük yapmıyor hiç değilse.
Off canım ya seninki benimkinden de betermiş, sürünceme devam etme konusunda =( Durup dururken aramayı kesiyor, sen de aramıyorsun doğal olarak. İşte bizim durumun aynısı olmuş. Biz de kafamızda sorular ile, noldu acaba diye diye kendimizi yiyoruz. Ha bide kızla ayrılacak, 3 ay daha bekleyecek bak sen şuna. Söyledikleri doğrudur o konuda bir yorum yapamam ama niye adam gibi karar vermiyor ki bu kadar bekletiyor 2 arada bi derece. Neyse sonunda çıkmaya başlamışsınız derken seni onunla kıyaslaması da hiç hoş değil. Madem onu istiyor niye seninle beraber, gayet düz mantık bu kadar basit. Çünkü kendi de ne istediğini bilmiyor. Böyle bu adamlar arkadaşım, seni sevdiklerini görüyosun hissediyosun ama nedense akıllarından binbir şey geçiyor, oysa ki bu kadar düşünmeyi bıraksalar mutlu mesut bir ilişki devam edecek. Benimki neler neler dinletirdi bana yok efendim "seni seviyorum"lu şarkılar, "benim ol" diyen şarkılar. Ya ben anlamıyorum bir anda çekti gitti hiç mi o anlarımızı özlemiyor, hiç mi boşluk hissetmiyor. Herhalde başkasını buldu ki boşluk hissetmiyor =( Seninki de senin nasıl biri olduğunu biliyormuş, sonradan o kızla kıyaslaması çok çirkin. Arar da gönlünü alırsa seni ikna ederse devam edersiniz umarım. Aramazsa da ne hali varsa görsün, sen de diğer çocuğa şans verirsin, bu sefer seni onla görünce o üzülsün. Benim de çevremde var benden hoşlanan öyle teklifte bulunan, yaaa ben bir şey hissetmiyorum ve malesef öyle olunca onunla çıkamıyorum, içimden hiç gelmiyo. Keşke senin gibi yapabilsem bi şans verebilsem ona. Zaten hep bizim hoşlanma hissetmediğimiz adamlar çok düzgün dürüst tam çıkılacak adamlar olur ve gelir bizden hoşlanırlar, biz de gidip öküzlerden hoşlanırız.
E hoşlandıysan, içinde bir his varsa ne güzel, şansını denemiş olursun. Hani çivi çiviyi söker mantığı ile hemen başkasını bulanlar oluyorya nasıl özeniyorum, kafaları rahat oluyor hoşlanmasalar bile zaman geçiriyorlar. Bizde o yok işte hoşlantı hissetmeyince yeni biri ile görüşemiyoruz. Bulmasına buluruz biz de, ancak görüşmemiz takılmamız için illa hoşlandığımız biri olmak zorunda dimi. Sen en azından bir şeyler hissetmişsin, zaten güzel olan şey o hisler, hissedebilmek.. Dene bence de. Ben de kafa dağıtmak adına görüşmek istiyorum o bahsettiğim yeni talibim ile ama hiç içimden gelmiyor, yine de görüşücem "arkadaşça", aklım hala yengeçte =( Ne kadar kızsam da bir anda bitmiyor içimdeki.ben de senin gibiyim hoşlanmayınca sevmeyince kimseyle çıkamam umut vermem kimseye. bu dediğim çocuk haricinde bir kaç kişi daha var direk geri çevirdim onları erkek arkadaşım olduğunu söyledim. bu dediğim çocuk arkadaşımın arkadaşıydı sevgilim yokken bir ara ondan hoşlanmıştım. sonra görüşemedik başka bölümde haliyle. o yüzden şans vermek istiyorum. bir de okulda dediğin gibi görecek beni onla sürekli. o üzülcek. hala aramadı kaç hafta oldu. okul kapalı okulada gitmiyorum ne haltlar karıştırıyor Allah bilir.
senin durumunda benimkiyle aynı baktı iş ciddiye binecek aramıyor sormuyor. Üzme kendini ben alıştığım için hiç üzülmüyorum. ben çok duygusal bir insanım. eskiden olsa hayata küserdim ki çok küstürdü hayata, çok ağlattı. artık inan koymuyor. sende sana açık davranan biriyle arkadaş ol hoşlandığın zaman. unut gitsin ne istediğini bilmeyen öküzü. benim gibi zamanını boşa harcama.
E hoşlandıysan, içinde bir his varsa ne güzel, şansını denemiş olursun. Hani çivi çiviyi söker mantığı ile hemen başkasını bulanlar oluyorya nasıl özeniyorum, kafaları rahat oluyor hoşlanmasalar bile zaman geçiriyorlar. Bizde o yok işte hoşlantı hissetmeyince yeni biri ile görüşemiyoruz. Bulmasına buluruz biz de, ancak görüşmemiz takılmamız için illa hoşlandığımız biri olmak zorunda dimi. Sen en azından bir şeyler hissetmişsin, zaten güzel olan şey o hisler, hissedebilmek.. Dene bence de. Ben de kafa dağıtmak adına görüşmek istiyorum o bahsettiğim yeni talibim ile ama hiç içimden gelmiyor, yine de görüşücem "arkadaşça", aklım hala yengeçte =( Ne kadar kızsam da bir anda bitmiyor içimdeki.
Hayata küsme tabi ki, baksana bizi üzdükleri anlar mutlu ettikleri anlardan daha fazla. Ancak yine de beraberken yaşattıkları güzel şeyleri özlüyor insan işte. Çok merak ediyorum seninki ne zaman arayacak, hadi benimkini geçtim de sizinkinin adı var yani "sevgilisiniz", araması gerek.
Yengecin kadını-erkeği birbinden çok farklıdır, çoğunlukla öyle yazar, ben de öyle düşünüyorum. Sadıklık konusunda da arıza var, en çok aldatan burçlardan biridir yengeç çünkü eskisinden kopamadan yenisine başlar. İnatçılık yapacak kadar sert ve sağlam değil karakterleri. Dediğim gibi kadını erkeği farklı bence, bu başlıktaki tüm yengeç erkeklerini okudum sizinkinden farklı biraz sanki.canım,ben yengeç burcuyum ve burcumun özelliklerini de bire bir taşıdığımı düşünüyorum.
merak edip burçlarla ilgili araştırma yapıyorum.
astroloji kitapları aldım.
yengeç burcunun kadını da erkeği de aynıdır.
benim okuldan çok yakın bir arkadaşım (erkek kendisi) o da yengeç burcu onunla her konuda fikirlerimiz çok uyuşuyor.
yengeç burçları hassastır,çabuk kırılır.
çok inatçıdırlar,başının dikine giderler,duygusaldırlar ve pohpohlanmayı severler.
ailelerine düşkündürler,sevdikleri insanlara tam bağlanırlar ve sevdiklerini aşırı kıskanırlar,sadıktırlar.
sevdikleri insanlar olduktan sonra gururlarını bir köşede bırakıp duygularıyla hareket ederler.
mesela ben kendi adıma söyleyeyim canım hiç erkek arkadaşım olmadı ama olsa kesinlikle mantığımla hareket edebileceğime inanmıyorum.
çok duygusalım ve duygularım her zaman ağır basıyor. gerek aile ilişkilerimde olsun gerek arkadaşlık ilişkilerimde.
benim okuduğum her yerde sana saydığım özelliklerin aynısı yazıyor canım genellikle yengeç burçlarıyla ilgili ve ben bu özellikleri taşıyorum gerçekten.
erkek arkadaşının alttan almadığından bahsetmişsin bu durum üzücü canım bence tartıştığınızda eğer hatalı olan
kendisiyse sen,ona hatalarını fark ettir.
bunu yüzüne vuracak bir şekilde yapma konuşarak anlatmaya çalış.
eğer gerçekten kendisi hatalı olduğu halde topu sana atıyorsa sen bir şey yapma canım.
1 olur,2 olur ama her zaman haklı olduğun halde sen tamam deyip sineye çekersen her zaman üzülen sen olursun canım.
Allah büyük canım üzülme. İnşAllah her şey yoluna girer.
Yengecin kadını-erkeği birbinden çok farklıdır, çoğunlukla öyle yazar, ben de öyle düşünüyorum. Sadıklık konusunda da arıza var, en çok aldatan burçlardan biridir yengeç çünkü eskisinden kopamadan yenisine başlar. İnatçılık yapacak kadar sert ve sağlam değil karakterleri. Dediğim gibi kadını erkeği farklı bence, bu başlıktaki tüm yengeç erkeklerini okudum sizinkinden farklı biraz sanki.
canım,ben yengeç burcuyum ve burcumun özelliklerini de bire bir taşıdığımı düşünüyorum.
merak edip burçlarla ilgili araştırma yapıyorum.
astroloji kitapları aldım.
yengeç burcunun kadını da erkeği de aynıdır.
benim okuldan çok yakın bir arkadaşım (erkek kendisi) o da yengeç burcu onunla her konuda fikirlerimiz çok uyuşuyor.
yengeç burçları hassastır,çabuk kırılır.
çok inatçıdırlar,başının dikine giderler,duygusaldırlar ve pohpohlanmayı severler.
ailelerine düşkündürler,sevdikleri insanlara tam bağlanırlar ve sevdiklerini aşırı kıskanırlar,sadıktırlar.
sevdikleri insanlar olduktan sonra gururlarını bir köşede bırakıp duygularıyla hareket ederler.
mesela ben kendi adıma söyleyeyim canım hiç erkek arkadaşım olmadı ama olsa kesinlikle mantığımla hareket edebileceğime inanmıyorum.
çok duygusalım ve duygularım her zaman ağır basıyor. gerek aile ilişkilerimde olsun gerek arkadaşlık ilişkilerimde.
benim okuduğum her yerde sana saydığım özelliklerin aynısı yazıyor canım genellikle yengeç burçlarıyla ilgili ve ben bu özellikleri taşıyorum gerçekten.
erkek arkadaşının alttan almadığından bahsetmişsin bu durum üzücü canım bence tartıştığınızda eğer hatalı olan
kendisiyse sen,ona hatalarını fark ettir.
bunu yüzüne vuracak bir şekilde yapma konuşarak anlatmaya çalış.
eğer gerçekten kendisi hatalı olduğu halde topu sana atıyorsa sen bir şey yapma canım.
1 olur,2 olur ama her zaman haklı olduğun halde sen tamam deyip sineye çekersen her zaman üzülen sen olursun canım.
Allah büyük canım üzülme. İnşAllah her şey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?