- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
İnanmıyorum ya siz bi de sevgilisiniz, sevgiliyken de mi böyle bunlar. Bi de demişsinya hiç bir şey olmamış gibi 2 gün sonra yazıyor, aynen aynen nasıl bir rahatlık o, nasıl bir doğallık. Bence özellikle yapmıyordur seninki de, sinir etmeye çalışmıyordur da işte herkesin bahsettiği gibi huyu öyle. Ben olsam ben de sinirden çatlardım haklısın. Ama dediğin gibi biz açmasak süründürsek onlara sökmez, küçücük ters bi adım onları geriye götürüyor, aman sakın! Ben bir defa aradığında müsait olamamıştım da günlerce beni aramamıştı. Hiç tavsiye etmem aranız bozulmasın =)
Bizde gelişme yaşandı o olaydan sonra. Akşamına açıklama yaptı kendiliğinden, uyuyomuş ve kızdığımı anladığı için yazmış. Çok kısa yazıştık ama çok mutlu oldumÇünkü ben hep cool tavırlardaydım hani aramazsa "neden aramadın" deme hakkını bulmuyordum kendimde. İlk defa kızıp tribe girince "sevgili tribi modu"na girdiğim için biraz çekinmiştim açıkçası. Ama demek ki kızmama önem vermiş diye düşündüm, sevindim. Ancaaaaak bir ileri bir geri mehter marşımıza devam eder şekilde, 2 gündür yine aramıyor :99: En son arayan bendim ama yine aramayı düşünüyorum battı balık yan gider modundayım
Önemsemişti beyefendi "bir zamanlar":) öyle rahatız biz. yok canım bilerek yaptı biliyor cevap vermediğinde ne kadar kızdığımı. küsünce böyle yapıyo hep. ya ben adım atarım ya onun keyfi çatınca arar. nazlı bebeğim benim.
sizin için önemli bir gelişme olmuş bencede önemsemiş seni çok güzel :) bence de git üzerine ne olacaksa olsun. umarım her şey güzel olur.
Mesaj attım ve bu saat oldu hala cevap vermedi kızlar, sinirden çatlıyorum. Ki mesajımda da kızdığımı belirtmiştim. " O kadar sordun ne zaman geleceğimi, geldim ama görüşmek için müsait olmanı bekliyoruz şimdi de, insan bi haber verir" içerikli bi mesaj atmıstım. Biyerine takmadı diyorum kaba tabir ile. Off off nerde yanlıs yapıyorum hala anlayamıyorum :2:
Yok canım senin ne suçun var tabi ki söyle, hem öyle bir şey var ise yapan o yani onun suçu. Ben de şimdiye kadar sevgilim varken bile kutlamadım bu günü, ama aday olunca insan hani bir şeyler bekliyo, sevgili miyiz değil miyiz merakından. Yani normalde baya işkolik, cevap vermediği çok oluyor, normalde olsa garipsemezdim. Ama yani insan bi cevap atmaz mı yaaaa 5 dklık bi iş =( Ki sevgililer günü kutlaması bile değil ki, normal bi mesajlaşma haliydi sadece. Sinir oldum sinirgülüm benim aklıma başka birşey geldi. ben bu yengeç erkeklerinden her şeyi beklerim. başka birisi olmasın aklını karıştırmak istemem ama dikkatli ol derim. bu gün aramaz mı insan bi nasılsın der. tamam ben de sevmem 14 şubatı ama sevgili adayı biri var hayatında ama hiç aramıyor çok garip. kusura bakma içine kurt düşürmek istemezdim ama böyle düşündüm şimdi.
Bende yengecim ama hiç öyle konunun üstünü kapatmam tam tersi açarım konuyu konuşurum, özürde dilerim nasıl bir yengeçmiş o öyle:)))cık cık hiç yakıştıramadım romantik yengeç erkeğine:))
Yok canım senin ne suçun var tabi ki söyle, hem öyle bir şey var ise yapan o yani onun suçu. Ben de şimdiye kadar sevgilim varken bile kutlamadım bu günü, ama aday olunca insan hani bir şeyler bekliyo, sevgili miyiz değil miyiz merakından. Yani normalde baya işkolik, cevap vermediği çok oluyor, normalde olsa garipsemezdim. Ama yani insan bi cevap atmaz mı yaaaa 5 dklık bi iş =( Ki sevgililer günü kutlaması bile değil ki, normal bi mesajlaşma haliydi sadece. Sinir oldum sinir
Mantığım öyle diyor zaten, ama duygularım bitmedi ona karşı offf. 3 aydır çırpınıyorum onu düşünmekten. Ama cidden artık kızmaya bile başladıysan artık hislerim yavaş yavaş eksilir diye düşünüyorum. Yani umarım :26: Ama en azından artık onu kaybetmeye göze alırsam, direk açılmak değil de biraz ciddi konuşup sorarım herhalde. Biraz daha geçsin daha da kızgın olup göze alıcam gibi geliyor. Yani ne güzel bi rutine bağlamıştık arayıp soruyordu. Noldu da şimdi böyle oldu anlamadım, beni bi daha hiç aramıcak gibi bi korkuya kapıldım, biticekse de böyle olmasın bitişi. Kendi içinde ne fırtınalar kopuyordur yengeç erkeğinin, kimbilir ne geçiyor aklındancanım sana tavsiyem boş ver gitsin. her şey olacağına varır. takma bu kadar kafana. klişe bu söylediklerim söylemesi kolay ama görüyorum ki aylardır sen olsun artık bir sonuç bulsun diye çırpınırken, o ağırdan alıyor. olan sana oluyor. değmiyor gerçekten canını sıktığına.
Mantığım öyle diyor zaten, ama duygularım bitmedi ona karşı offf. 3 aydır çırpınıyorum onu düşünmekten. Ama cidden artık kızmaya bile başladıysan artık hislerim yavaş yavaş eksilir diye düşünüyorum. Yani umarım :26: Ama en azından artık onu kaybetmeye göze alırsam, direk açılmak değil de biraz ciddi konuşup sorarım herhalde. Biraz daha geçsin daha da kızgın olup göze alıcam gibi geliyor. Yani ne güzel bi rutine bağlamıştık arayıp soruyordu. Noldu da şimdi böyle oldu anlamadım, beni bi daha hiç aramıcak gibi bi korkuya kapıldım, biticekse de böyle olmasın bitişi. Kendi içinde ne fırtınalar kopuyordur yengeç erkeğinin, kimbilir ne geçiyor aklından
Olur da reddederse tümden kaybederim diye korkuyordum, ama artık onun yoklugunu göze alabiliyorum. Üzülmeye ve kızmaya başladığımı farkettim çünkü. O 26 yaşında, ben 22. O yaşa gelmiş insanın yetişkin ilişkiyi bilmesi gerek bence. Bakalım tekrar iletişim kurar ise benimle, dediğin gibi bi şekilde sormaya çalışıcam. Yani ne münasebet canım ben 3 aydır rapunzel gel rapunzel git, onun keyfine göre onun düzenine göre beklemek zorunda mıyım. Aşkımdan ölsem bile kızıyorum artık =(eminim neler kuruyordur. işleri de hep bu hale getiren onlar oluyor. sonra ne fırtınası anlamıyorum. bence bekleme daha fazla ya gidişatına bırakcaksın bu kadar canını sıkmayacaksın ya da artık sor ne bileyim benim hakkımda ne düşünüyorsun biz dostmuyuz arkadaşmıyız gibisinden onun açılmasını sağlacak şeyler sor. yoksa açılmaz o neyi bekliyor allah bilir. bu arada kaç yaşında bu yengeç.
Benimki olmadı arkasına bakmadan gitti :)
Mesaj attım nasılsın diye cevap vermedi bende üstelemedim.
ilk günler kötüydüm çok üzüldüm ama şimdi iyiyim.
Ay şaka gibi bu adamlar. Bana da aynısı oldu malum. Madem cevap vermeyeceksin be adam, niye ilgi gösteriyosun kıza. Yanlış anlamamıza olanak yaratıyolar, sonra da biz arayınca cevap yok. İlla onların keyfini beklicez. Bak seninkine de çok kızdım şimdiBenimki olmadı arkasına bakmadan gitti :)
Mesaj attım nasılsın diye cevap vermedi bende üstelemedim.
ilk günler kötüydüm çok üzüldüm ama şimdi iyiyim.
Olur da reddederse tümden kaybederim diye korkuyordum, ama artık onun yoklugunu göze alabiliyorum. Üzülmeye ve kızmaya başladığımı farkettim çünkü. O 26 yaşında, ben 22. O yaşa gelmiş insanın yetişkin ilişkiyi bilmesi gerek bence. Bakalım tekrar iletişim kurar ise benimle, dediğin gibi bi şekilde sormaya çalışıcam. Yani ne münasebet canım ben 3 aydır rapunzel gel rapunzel git, onun keyfine göre onun düzenine göre beklemek zorunda mıyım. Aşkımdan ölsem bile kızıyorum artık =(
merhaba kızlar;yengeç burcu sevgilim var. fakat sürekli gel gitler yaşıyoruz. ben onu çok seviyorum bir türlü vazgeçemiyorum. çok çektiriyo bana fakat hep alttan alıyorum hiç bir zaman özür dilemiyor. dengesiz. bir hali bir hallerini tutmuyor. çok içine kapalı ketum. ben tam tersi bir sorun olduğunda konuşup durumu çözmeye çalışıyorum. o üzerini kapatıyor. o karmakarışık hep bi muallakta bırakıyo beni boğuyo neden böyle oldu nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. ben başak burcuyum. sizce bu durum hep böyle mi sürer. hep kafamda bir soru işareti mi olcak. yengeç burcu özelliklerini bire bir taşıyor kendisi. burçlar hakkında bilgisi olanlar veya yengeç burcu bir erkekle birliktelik yaşamış, yaşayan herkesten yorum bekliyorum.
bence beklemekten iyidir bir sonuca varması. dediğin gibi onun keyfine göre olmamalı. yaşı da olgunmuş niye bu kadar kasıyor anlamadım. belkide başkasını seviyor olabilir ya da unutamadığı birileri ondan bu kadar uzatıyor olabilir. bir yengeç zede olarak bekliyorum herşeyi ben. hiç belli olmuyor ne yapacakları. en azından benimki öyle. umuyorum senin için hayırlısı olur.
Sen de bitiricem falan demişsin senin noldu canım? Bu genel dengesizlik hali mi, başlığı ilk açtığındaki sorun mu var hala?
Ya evet artık kafamda karar verdim bi sonuca ulaştırıcam da, sanırım o bitirdi kafasında. Hala cevap yok ve beklemiyorum da artık. Böyle olduğuna göre bir şey demeden gitti sanırım hayatımdan, bunu yazasım gelmiyor ama öyle görünüyor :2: En azından bi konuşup kızmak istiyorum, bittiyse de içimde kalanları söyleyim yani ona kızgınlığımı. Napsam bilemedim bi süre daha bekliyim hala aramazsa bi şekilde görüşüp söyleyim diyorum. Ama nasssııııılllll
bbenim eşimde yengeç biz 3 yıldır evliyiz ....
ben de çok çekiyorum sorun olduğu zaman asla konuşmaz sen kendini yırt parçala umurunda olmaz böyle tuhaf bi yapısı var............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?