bir yengeçle başım dertte:(

bence de açıl canım cesaretini topladığında. ben de nefret ederim sürüncemede kalınca takılıp kalıyorsun. öyle mi böyle mi. zaman kaybı olmayacaksa da ona göre davranırsın hiç değilse iyice bağlanmadan. ama iki ihtimalide düşün ona göre hazırla kendini. işin ucunda hayal kırıklığına uğramak da var iyice kendini hazır hissettiğinde söylersin. umarım senden önce açılır. :)

Sonuç kötü olursa burda gelir anlatırım aşk acımı =) Şaka bi yana ben dediğim gibi tevcanlıyım böyle hemen olsun bitsin falan. Hani öyle takılma flörtleşmeyi de seviyorum ama içten içe bunun adı ne düşünürken tadını çıkaramıyorum.

Ben de son gelişmeyi anlatmak için bekliyordum ki geldin. Israrcı tavırlarıma, terslemeler ile karşılık veren yengecim, kendiliğinden geldi sonunda yemek davetime Ve yine her zamanki gibi hiç soğuk değildi, güzel zaman geçirdik Hani beni terslememiş, onun için bu çok normal olağan bir şey, işi varmış o kadar basit. Ben kendi kendime neler neler kurdum geçirdim kafamda, bana da yazık değil mi kızlar yani Adam cool, ben her seferinde onun terslemesini(daha doğrusu o terslemiyormuş, ben işim var cevabını direk tersleme olarak algılıyorum) takmıcam diyorum, ama ister istemez takıyorum.

Benim sevgilimde yengeç burcu ben yay burcuyum. Yengeç burçlarıyla anlaşabilmek için onun üstünlüğünü kabul etmelisin. Anlayışlı olmalısın. Huyuna gidip tatlı dille istediklerini yaptırabilirsin. İnada binerse yada konuşma tarzını beğenmezse ömrü billah yaptıramazsın istediğini..
Mesela dışarı çıkma konusunda katıdır. Ben önceden şurdayım, burdayım dediğimde kızar gitmeyeceksin bir daha derdi. Sonra konuştuk oda rahatladı söyledi içindekileri.. "Benden izin al nereyede olsa (makul ölçütte) izin veririm zaten. Beni kızdıran ben yokmuşum gibi kafana göre gitmelerin.. Bana bi sor bana sorarsan izin veririm zaten sen yeter ki sor." dedi. Bende o gün bugündür izin alarak çıkıyorum ve hiç sorun yaşamıyoruz çok şükür.
Evet dediğin "ketumluk" konusu bizdede var. Ama inanki bunu bilerek yapmıyorlar. Kişilikliği bu yani. Ama çok şükür ben açmasını bildim.
Onu karşına alıp, "Bitanem ben seninle herşeyimi paylaşıyorum üzüntümü, sevincimi hep yanımda oluyorsun değil mi, sen bana anlatmayınca kendimi kötü hissediyorum sana yararım olmuyor gibi geliyor benimle paylaş üzüntülerini" dedikten sonra şimdi sivilcesi çıksa haberim oluyor

Bende bir yengecim ve şöyle söyleyeyim yengeçler çok çekingendir, yani ben öyleydim. Birine açılmakta çok başarlılı olduklarını düşünmüyorum, kabuğundan çıkana kadar yani, çıkıncada tutamazsınız o derece :) Hatta bir yorum var, bir yengeçin harekete geçmesini beklerseniz çok beklersiniz diye. )
6 yıl oldu hala sevgilime güzel sözler edemem, bir kere söylediysem tamam, ama bir kere söylemediysem de tekrar ağzımdan çıkması zaman alıyor.

Genel yorumum; Evet, yengeçler çok anneci olurlar, ( 2 anneci yengeç erkeği ile sevgili/ evli olan arkadaşım var) gel-gitler yaşarlar, benim en büyük sıkıntım geçmişime aşırı bağlı olmam, özlem duymam, aniden aklıma gelen geçmişte yaşadığım bir şey sanki o an yaşamışım gibi üzerinden onca zaman geçmesine rağmen beni üzebilir. Hayal dünyamın genişliği sınırsızlığı bazen zorlar, derin düşünen, derin duyguları olan biriyim. Çok çabuk kırılırım, kin tutamam unuturum ama beni üzen bir şey içimde senelerce yer edebilir içimi burkar her aklıma geldiğinde.
Burçlar ne kadar doğru tartışılır ama her kişiye her özellik uymuyor olacak ki, rahat ve tembel bri hiç değilim. Yengeçlerin mutfakla arası iyidir derler, ben mutfağı hiiiiç sevmezdim. Şimdi seviyorum ama öyle pasta yapayım, börek yapayım alışkanlıklarım yoktur.
Dağınık kelimesi de bana hiç uymayanlardan biri, temizlik konusunda psikopat sayılabilecek düzeydeyim. 8-9 yaşlarında deli gibi temizlik yapardım elime bez vermiyorlar diye ortalığı yıkıyordum. Hiç unutmam, tatile gittiğimiz misafir olduğumuz ailenin evini gelir gelmez toparlamaya başlamıştım. Herşeyi de burçlara bağlamamak lazım, insan anasından, babasından hiç mi bir şey almıyor? görmüyor? Aile ve genlerle de çok ilgisi var bence.

Son düzenleme:

Ay sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim =( Neyse en azından onun bu tavırlarını şahsıma karşı algılamayıp, onun karakterine bağlayım. Tabi ki genlerden ve çevreden gelen bir karakter yapısı var ama burçlar da bir bakıma etkiliyor. Yani hangi yıldızın hangi gezegenle yaptığı açının etkilemesi bence saçma. Ama insanları gruplara ayırırsak belli bir ayda doğan insanlar çevreden benzer şekilde etkilenip benzer karakter özellikleri gösteriyorlar.
Yengece gelirsek, ya kesinlikle kendi kabuğunda bu adam. Yani duygusal olduğu çok belli, ama kesinlikle sözle ifade etmiyor. Kendi içinde yaşıyor herhalde o yoğun duygularını. Hatta şöyle bir şeyler söylemişti, kendisini her şeye hazırlar en baştan üzülürmüş olmamış bir olay için, böylece o kötü olay yaşanırsa çok üzülmeden hasar almadan atlatırmış. Resmen kendini kabuğu ile koruyor. Ben çok adım attım yanyana iken belli ettiğimi düşünüyorum. Niye hala onu açamadım anlayabilmiş değilim. E hala da görüşüyor benimle yani istemiyor değil, anlayamıyorum neyi bekliyor =( Geçende üstüne basa bana "arkadaşınım" benzeri bir şeyler söyledi. Ben de bir şey demedim normal konuşmaya devam ettim. Bu ne yani şimdi, benim tepkimi ölçmek için mi diyor diye düşündüm. Sonuçta her arkadaşına bana davrandığı gibi davranıyor ise herkesle flört ediyor herhalde çapkın Ne güzel 6 yıldır berabermişsiniz çok sevindim adınıza, umarım bizimki de açılır da kapatamamaya razıyım

Son düzenleme:

Ketum, sert görünür baştan, sonradan aslında çok duygusal olduğunu sadece bunu içinde yaşadığını öğrenirsiniz.
Ben insanların içinde kolay kolay ağlayamam, zayıf olduğumu görecekleri için. Kolay kolay beni üzen, yaralayan konulara giremem birilerine anlatamam...

Çapkın olduğunu sanmam yengeçler eğer gerçekten severse çabuk bağlanır, çok sadıklardır. Sadakatli olmaları belki de en iyi yönleridir. Hayalperesttirler kim bilir sizinle ilgili ne hayaller kuruyordur. Yani birini sevdikleri zaman aklına düşsün yeter, 7/24 sizi düşünür, senle yatar senle kalkar ama senin ruhun duymaz, belkide ne kadar vurdumduymaz birisi dersin onun için.

Çapkın olduğunu pek sanmıyodum ama işte bana " arkadaşım" demesi beni düşündürdü. Sonuçta tüm arkadaşlarına böyle davranıyor ise çapkın kategorisine girmiş olacak, ki hiç saamıyorum. Laf söylemiş olmak için söyledi herhalde Bir de beni düşünüyor mu o konuda ben çok şüpheliyim işte. Yani bir adam 10 gün boyunca hiç mi aramaz, nete girip 10 dk durup çıkıyo o arada hiç mi yazmaz. Yok yok yok! Ama buluşunca güzel. Ben de o yüzden sadece buluşcağımız gün aklına düşüyorum herhalde diyorum. Oysa ben sabah akşam onu düşünüyorum Belki de dediğiniz gibi o düşünürken beni ruhum duymuyodur :26:

Benim şuan ki sevgilimden ilk gördüğümde çok etkilenip hoşlanmıştım ama aylarca karşıdan karşıya bakışmalarla sürdü.
Kesinlike o açılana kadar bilmiyordu ona olan duygularımı, onun için döktüğüm gözyaşlarını öğrenince acayip şaşırdı, birazda mutlu oldu onu düşündüğüm için, tabii ben dumur kardeşime ne yaptın sen diye ateş püskürdüm!

Belkide sizin ona hislerinizin olup olmadığını ölçmeye çalıştı. :26:
Ben çıkma aşamasında sevgilim yazmadan yazmazdım mesela, imkanı yok..
Hatta bana bir kere '' bazen sevgilim olduğundan şüphe duyuyorum '' demişti, hiç o izlenimi, hissi vermiyordum çünkü.
Dışarıdan nerede bu yengeçin duygusallığı çok rahat diyebilirlerdi.
Ama evime gidince odama geçip, radyomu açar hayallere başlardım aşkımla..
Aşkımı bile içimde yaşıyordum..

Son düzenleme:
Yorumları okumadım canım. Direkt cevap yazıyorum mesajına.
Gerçekten yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyorsa; sana %100 işe yarayacak önerim şu: Kendi haline bırak. Kendini çektiğin anda o sana dönüş yapacak. Emin olabilirsin. Yengeç burcu böyledir

%100 haklısın canım ben de öyle yapıyorum zaten :)

Bir de dediğiniz gibi siz kız tarafısınız, ben erkekten bekliyorum haliyle böyle şeyleri. O da benden mi bekliyor ah bi bilsem. Bilsem direk yaklaşıcam ama Ahh ah yine ses yok benimkinden kaç gündür

Öyle mi diyorsunuz gerçekten? Benim yengecim de eninde sonunda ben de mesaj atmayınca geri dönüyor ama görüşüyoruz orda bitiyor. Yani dediğiniz gibi devam ederse, onun ne zaman canı isterse o zaman görüşmüş oluyoruz biz. Nereye kadar böyle devam edicek, ne zaman tümden açılacak ki acaba

Bir de dediğiniz gibi siz kız tarafısınız, ben erkekten bekliyorum haliyle böyle şeyleri. O da benden mi bekliyor ah bi bilsem. Bilsem direk yaklaşıcam ama Ahh ah yine ses yok benimkinden kaç gündür

Evet canım erkek ilk adımı atan olur ama mesela benim sevgilimde atmamıştı o da acayip utangaç, sessizdi. Aslan burcuna çok zıttı :) İkimizin işi oldu derken kaç ay sonra aynı işyerinde ilk defa konuşmaya başladık. İlk defa kabuğumdan çıkıp numarasını isteyecektim ki, o benden önce davrandı :)

İyiki de öyle yapmış, sonra ilk numarasını istediğim, açıldığım kişisin sen deyip durdu.
Bundan önceki flörtlerinde genelde ilk teklif kızlardan gelir veya direkt arkadaşları aralarını yaparlarmış. Sevdiği biri olmamış, hiç kendisi birine açılmamış bu yüzden. Sonradan iyi ki almamışım numarasını diye ne sevindim bilsen?

Erkek kardeşim başak burcu; Ben uğraşamam öyle, kimsenin nazını çekemem, ben kendimi ağırdan alırım diyor.
Kızların yapması gerekeni yapıyor deli oluyorum, gururu varmış onun bunun neresinde gurur yapılacak şey var anlamadım valla.
Yani yanlış ama bazı erkekler ilk adımı kendisi atmak yerine karşı taraftan bekleyebiliyor. Ama yine de bana soracak olursan o adım atmadan sen atma, ben kaç ay bekledim aşkımı oohooooo..

yengeç burcu erkekleri çok duygusal olur die biliyorum..
ama kimse üstüne alınmasın tanıdığım kızlarını hiç sevmem.

Gerçekten böyle bana güven. Asla pişman olmazsın. Nasıl açılacak biliyor musun? Onun canı istediği zaman görüşmeyeceksin. Ben cesaret edemiyodum. Aman cevap vermezsem bi daha aramaz, aman küser, aman ben arıyım diye diye 1 sene adamı pohpohladım. Sonra bu olayı çözdüm. Sınavım vardı bahane oldu arayamadım soramadım Buluştuğumuzda yüz vermedim, üstüme düştükçe kaçtım. Taktik de değil he sınavım vardı ondan Üstüne alındı yavrucak. Yola geldi. 1 sene daha çıktık öyle. Sonra ayrıldım, gerçekten tamamen sildim her şeyiyle. Ayrıldık 1 sene boyunca daha peşimden koştu

Ayyy böyle erkekler de mi var Yani kötü bir şey mi iyi bir şey mi bilemedim. Bence iyi bir şey ya; demek ki adım atmamaları, bizi beğenmedikleri ya da hoşlanmadıkları anlamına geliyor. Sizin aslan yine sonunda adım atmış ama kardeşiniz baya zoru oynuyor yani =) E onlar da haklı, hep kızların peşinde koşacak değillerya. Yani kendi yengecimin öyle olduğundan emin olsam direk açılıcam ama işteeeee, bir de sizin bahsettiğiniz erkeklerin tam tersi var. Düz mantık olanlar. Seviyosa gelip konuşan, sevmiyosa hiç adım atmayan. Ay ben iyice karıştırdım olayı ama işte benim yengecim işte bu düz mantık olanlardan ise ben yandım. Kendi kendime 2 aydır gelin güvey oluyorum buralarda dolanıyorum, ah beni mahvetti ki bilirsiniz yengeçlerin çekiciliğini, kopamıyorum kendisinden

Ben öyle yapsam içim içimi yer, aynen dediğiniz gibi düşünüp bi daha beni aramaz küser diye şeklinde bir psikolojiye girdim o nerden çıktıysa. Şurdan çıktı: Bir defa işim var demiştim, işim bitince ona geri dönüş yaptım, bu sefer o beni tersledi işi varmışmış. Neyse birkaç gün sonra geri dönüş yaptı, görüştük tekrardan. Ama o yüz vermeme olayını yapamıyorum işte, hani direk bana adım attığı an kullanıyorum hoşuma gidiyo, e görüşüyüm işte diyorum Cidden bir işim olsa da ona yüz veremesem, ancak o şekilde olur. Benim yengecim hepsinden daha mı beter bilemedim ya niye mesaj atmıyo aramıyo üstüme düşmüyo, ortadan kayboluyo hep oof

Benim yengeçten yine ses yok kızlar =( Yani düz mantık ile bakarak, benden hoşlanmıyor diye düşünmeye başlayacağım. Bu zamana kadar ümit etmem bile hata sanki, belki beni istiyordur ama yengeçler duygularını kendi içlerinde yaşarlarya o yüzden ses vermiyordur diye düşünüyordum. Hata ediyorum sanki? Anlayamıyorum sizin yengeçlerde de böyle uzuuuun uzuuun tanıma dönemi mi oldu, ben kendi açımdan bakınca 1-2 ay böyle devam ettiysek bir adım daha ileri gitme vakti diye düşünüyordum ama yoook

canım benim ki o kadar zor oldu ki başta anlatamam. bir sene boyunca her karşılaştığımızda tren misali baktı. sonra ben ondan hoşlandığımı belli ettim. 7 ay git gel yaşadık bazen yaklaştı bazen uzaklaştı.net olmadı bana karşı. ben bu dönemlerde çok acı çektim her gün öldüm resmen. o da farklı değilmiş benden. bir de ben tavır yaptım bayağı görmezden geldim, konuşmadım. hep kendi kendine acı çekmiş ama icrat yok. 3 ay önce artık ne olduysa konuşalım dedi. her şeyi açıkça konuştu. gayet net davrandı. hiç olmadığı kadar. bu şekilde başladık. durum böyle anlayacağın.
ama yengeçlerin şöyle bir huyu da var bir şeyi kafasına koydu mu er ya da geç yapıyorlar. benim ki öyle yaptı. malesef olan geçen zamana ve senin kendi kendini yemene oluyor. ne hissediyor ne düşünüyor.

beklemek istemiyorsan açıl onun ağzından laf almaya çalış direk söylemen gerekmiyor. cesaretlendir onu biraz. çünkü benim anladığım kadarıyla o da istiyor bu beraberliği yok sa neden o kadar vakit geçirsin seninle. dediğim gibi sen bir şeyler yapmalısın. ne olacaksa olur böyle kendini yiyip bitirmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…