- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
1 buçuk aydır falan takılıyoruz işte, hani aşkından ölmüyordur ama azıcık da olsa değer veriyor herhalde diye düşünüyorum. Evet kesinlikle gizli kapaklılar, yani iki sözcüğü de geçtim azıcık daha net olsa yeticek bana. Ben de açılmayı düşünüyorum canım. Aslında böyle takılmayı da seviyordum, en azından haftada bir falan görüşmek bana yetiyordu, çok ciddi düşünmüyordum. Ama baktım ki çok bağlanmaya başladım, arayacak mı aramayacak mı çok takmaya başladım. Şimdi nasıl olsa çok da görüşmüyoruz beyefendi işinden taviz veremiyor. E açıldığımda terslerde üzülürüm tabi ama hani bir şey kaybetmiş olmam. Sürekli takılıyor zaman geçiriyor olsak benden uzaklaştı diye üzülürdüm de, yani artık o da yok. En azından netlik olsun. Şu an daha cesaretim yok ama ilerleyen zamanlarda açılmayı düşünüyorum.
bence de açıl canım cesaretini topladığında. ben de nefret ederim sürüncemede kalınca takılıp kalıyorsun. öyle mi böyle mi. zaman kaybı olmayacaksa da ona göre davranırsın hiç değilse iyice bağlanmadan. ama iki ihtimalide düşün ona göre hazırla kendini. işin ucunda hayal kırıklığına uğramak da var iyice kendini hazır hissettiğinde söylersin. umarım senden önce açılır. :)
Ne reddetmesi direk atlayacağım azıcık yaklaşsaBen de çekiniyorum, o yazmadığı sürece hiç yazmıyorum mesaj falan. E o da yazmıyor, sadece buluşalım demek için yazıyor, tamam diyorum bitiyor. Görüştüğümüzde sıcak samimi, ben o zamanlar daha rahatım daha çok belli ediyorum. Beni hiç terslemiyor gayet olumlu yaklaşıyor. Ama niyeyse duygu ifadeleri hiiiç yok kendisinde Hatta geçenlerde seni özledim dedim, mutlu oldu tahminimce yani öyle anladım, çok olumlu güzel karşıladı romantik romantik. Ama karşılık vermedi, ben de özledim falan demedi. Hani başkası olsa kesin beni tersledi diye düşünürdüm, benden hoşlanmıyo derdim. Ama yengeçler böyle herhalde dedim, bozulamadım bile Haftada 1 ancak görüşüyoruz, görüşmediğimiz zamanlar ben hep onu düşünüp bekliyorum, acaba o da öyle midir ya çatlayacağım burda
Bende bir yengecim ve şöyle söyleyeyim yengeçler çok çekingendir, yani ben öyleydim. Birine açılmakta çok başarlılı olduklarını düşünmüyorum, kabuğundan çıkana kadar yani, çıkıncada tutamazsınız o derece :) Hatta bir yorum var, bir yengeçin harekete geçmesini beklerseniz çok beklersiniz diye.)
6 yıl oldu hala sevgilime güzel sözler edemem, bir kere söylediysem tamam, ama bir kere söylemediysem de tekrar ağzımdan çıkması zaman alıyor.
Genel yorumum; Evet, yengeçler çok anneci olurlar, ( 2 anneci yengeç erkeği ile sevgili/ evli olan arkadaşım var) gel-gitler yaşarlar, benim en büyük sıkıntım geçmişime aşırı bağlı olmam, özlem duymam, aniden aklıma gelen geçmişte yaşadığım bir şey sanki o an yaşamışım gibi üzerinden onca zaman geçmesine rağmen beni üzebilir. Hayal dünyamın genişliği sınırsızlığı bazen zorlar, derin düşünen, derin duyguları olan biriyim. Çok çabuk kırılırım, kin tutamam unuturum ama beni üzen bir şey içimde senelerce yer edebilir içimi burkar her aklıma geldiğinde.
Burçlar ne kadar doğru tartışılır ama her kişiye her özellik uymuyor olacak ki, rahat ve tembel bri hiç değilim. Yengeçlerin mutfakla arası iyidir derler, ben mutfağı hiiiiç sevmezdim. Şimdi seviyorum ama öyle pasta yapayım, börek yapayım alışkanlıklarım yoktur.
Dağınık kelimesi de bana hiç uymayanlardan biri, temizlik konusunda psikopat sayılabilecek düzeydeyim. 8-9 yaşlarında deli gibi temizlik yapardım elime bez vermiyorlar diye ortalığı yıkıyordum. Hiç unutmam, tatile gittiğimiz misafir olduğumuz ailenin evini gelir gelmez toparlamaya başlamıştım. Herşeyi de burçlara bağlamamak lazım, insan anasından, babasından hiç mi bir şey almıyor? görmüyor? Aile ve genlerle de çok ilgisi var bence.
Ay sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim =( Neyse en azından onun bu tavırlarını şahsıma karşı algılamayıp, onun karakterine bağlayım. Tabi ki genlerden ve çevreden gelen bir karakter yapısı var ama burçlar da bir bakıma etkiliyor. Yani hangi yıldızın hangi gezegenle yaptığı açının etkilemesi bence saçma. Ama insanları gruplara ayırırsak belli bir ayda doğan insanlar çevreden benzer şekilde etkilenip benzer karakter özellikleri gösteriyorlar.
Yengece gelirsek, ya kesinlikle kendi kabuğunda bu adam. Yani duygusal olduğu çok belli, ama kesinlikle sözle ifade etmiyor. Kendi içinde yaşıyor herhalde o yoğun duygularını. Hatta şöyle bir şeyler söylemişti, kendisini her şeye hazırlar en baştan üzülürmüş olmamış bir olay için, böylece o kötü olay yaşanırsa çok üzülmeden hasar almadan atlatırmış. Resmen kendini kabuğu ile koruyor. Ben çok adım attım yanyana iken belli ettiğimi düşünüyorum. Niye hala onu açamadım anlayabilmiş değilim. E hala da görüşüyor benimle yani istemiyor değil, anlayamıyorum neyi bekliyor =( Geçende üstüne basa bana "arkadaşınım" benzeri bir şeyler söyledi. Ben de bir şey demedim normal konuşmaya devam ettim. Bu ne yani şimdi, benim tepkimi ölçmek için mi diyor diye düşündüm. Sonuçta her arkadaşına bana davrandığı gibi davranıyor ise herkesle flört ediyor herhalde çapkınNe güzel 6 yıldır berabermişsiniz çok sevindim adınıza, umarım bizimki de açılır da kapatamamaya razıyım
Çapkın olduğunu pek sanmıyodum ama işte bana " arkadaşım" demesi beni düşündürdü. Sonuçta tüm arkadaşlarına böyle davranıyor ise çapkın kategorisine girmiş olacak, ki hiç saamıyorum. Laf söylemiş olmak için söyledi herhaldeKetum, sert görünür baştan, sonradan aslında çok duygusal olduğunu sadece bunu içinde yaşadığını öğrenirsiniz.
Ben insanların içinde kolay kolay ağlayamam, zayıf olduğumu görecekleri için. Kolay kolay beni üzen, yaralayan konulara giremem birilerine anlatamam...
Çapkın olduğunu sanmam yengeçler eğer gerçekten severse çabuk bağlanır, çok sadıklardır. Sadakatli olmaları belki de en iyi yönleridir. Hayalperesttirler kim bilir sizinle ilgili ne hayaller kuruyordur. Yani birini sevdikleri zaman aklına düşsün yeter, 7/24 sizi düşünür, senle yatar senle kalkar ama senin ruhun duymaz, belkide ne kadar vurdumduymaz birisi dersin onun için.
Çapkın olduğunu pek sanmıyodum ama işte bana " arkadaşım" demesi beni düşündürdü. Sonuçta tüm arkadaşlarına böyle davranıyor ise çapkın kategorisine girmiş olacak, ki hiç saamıyorum. Laf söylemiş olmak için söyledi herhaldeBir de beni düşünüyor mu o konuda ben çok şüpheliyim işte. Yani bir adam 10 gün boyunca hiç mi aramaz, nete girip 10 dk durup çıkıyo o arada hiç mi yazmaz. Yok yok yok! Ama buluşunca güzel. Ben de o yüzden sadece buluşcağımız gün aklına düşüyorum herhalde diyorum. Oysa ben sabah akşam onu düşünüyorum Belki de dediğiniz gibi o düşünürken beni ruhum duymuyodur :26:
Yorumları okumadım canım. Direkt cevap yazıyorum mesajına.
Gerçekten yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyorsa; sana %100 işe yarayacak önerim şu: Kendi haline bırak. Kendini çektiğin anda o sana dönüş yapacak. Emin olabilirsin. Yengeç burcu böyledir
Bir de dediğiniz gibi siz kız tarafısınız, ben erkekten bekliyorum haliyle böyle şeyleri. O da benden mi bekliyor ah bi bilsem. Bilsem direk yaklaşıcam amaBenim şuan ki sevgilimden ilk gördüğümde çok etkilenip hoşlanmıştım ama aylarca karşıdan karşıya bakışmalarla sürdü.
Kesinlike o açılana kadar bilmiyordu ona olan duygularımı, onun için döktüğüm gözyaşlarını öğrenince acayip şaşırdı, birazda mutlu oldu onu düşündüğüm için, tabii ben dumur kardeşime ne yaptın sen diye ateş püskürdüm!
Belkide sizin ona hislerinizin olup olmadığını ölçmeye çalıştı. :26:
Ben çıkma aşamasında sevgilim yazmadan yazmazdım mesela, imkanı yok..
Hatta bana bir kere '' bazen sevgilim olduğundan şüphe duyuyorum '' demişti, hiç o izlenimi, hissi vermiyordum çünkü.
Dışarıdan nerede bu yengeçin duygusallığı çok rahat diyebilirlerdi.
Ama evime gidince odama geçip, radyomu açar hayallere başlardım aşkımla..
Aşkımı bile içimde yaşıyordum..
Öyle mi diyorsunuz gerçekten? Benim yengecim de eninde sonunda ben de mesaj atmayınca geri dönüyor ama görüşüyoruz orda bitiyor. Yani dediğiniz gibi devam ederse, onun ne zaman canı isterse o zaman görüşmüş oluyoruz biz. Nereye kadar böyle devam edicek, ne zaman tümden açılacak ki acabaYorumları okumadım canım. Direkt cevap yazıyorum mesajına.
Gerçekten yengeç burcunun tüm özelliklerini taşıyorsa; sana %100 işe yarayacak önerim şu: Kendi haline bırak. Kendini çektiğin anda o sana dönüş yapacak. Emin olabilirsin. Yengeç burcu böyledir
Bir de dediğiniz gibi siz kız tarafısınız, ben erkekten bekliyorum haliyle böyle şeyleri. O da benden mi bekliyor ah bi bilsem. Bilsem direk yaklaşıcam amaAhh ah yine ses yok benimkinden kaç gündür
Öyle mi diyorsunuz gerçekten? Benim yengecim de eninde sonunda ben de mesaj atmayınca geri dönüyor ama görüşüyoruz orda bitiyor. Yani dediğiniz gibi devam ederse, onun ne zaman canı isterse o zaman görüşmüş oluyoruz biz. Nereye kadar böyle devam edicek, ne zaman tümden açılacak ki acaba
Ayyy böyle erkekler de mi varEvet canım erkek ilk adımı atan olur ama mesela benim sevgilimde atmamıştı o da acayip utangaç, sessizdi. Aslan burcuna çok zıttı :) İkimizin işi oldu derken kaç ay sonra aynı işyerinde ilk defa konuşmaya başladık. İlk defa kabuğumdan çıkıp numarasını isteyecektim ki, o benden önce davrandı :)
İyiki de öyle yapmış, sonra ilk numarasını istediğim, açıldığım kişisin sen deyip durdu.
Bundan önceki flörtlerinde genelde ilk teklif kızlardan gelir veya direkt arkadaşları aralarını yaparlarmış. Sevdiği biri olmamış, hiç kendisi birine açılmamış bu yüzden. Sonradan iyi ki almamışım numarasını diye ne sevindim bilsen?
Erkek kardeşim başak burcu; Ben uğraşamam öyle, kimsenin nazını çekemem, ben kendimi ağırdan alırım diyor.
Kızların yapması gerekeni yapıyor deli oluyorum, gururu varmış onun bunun neresinde gurur yapılacak şey var anlamadım valla.
Yani yanlış ama bazı erkekler ilk adımı kendisi atmak yerine karşı taraftan bekleyebiliyor. Ama yine de bana soracak olursan o adım atmadan sen atma, ben kaç ay bekledim aşkımı oohooooo..
Ben öyle yapsam içim içimi yer, aynen dediğiniz gibi düşünüp bi daha beni aramaz küser diye şeklinde bir psikolojiye girdim o nerden çıktıysa. Şurdan çıktı: Bir defa işim var demiştim, işim bitince ona geri dönüş yaptım, bu sefer o beni tersledi işi varmışmış.Gerçekten böyle bana güven. Asla pişman olmazsın. Nasıl açılacak biliyor musun? Onun canı istediği zaman görüşmeyeceksin. Ben cesaret edemiyodum. Aman cevap vermezsem bi daha aramaz, aman küser, aman ben arıyım diye diye 1 sene adamı pohpohladım. Sonra bu olayı çözdüm. Sınavım vardı bahane oldu arayamadım soramadımBuluştuğumuzda yüz vermedim, üstüme düştükçe kaçtım. Taktik de değil he sınavım vardı ondan Üstüne alındı yavrucak. Yola geldi. 1 sene daha çıktık öyle. Sonra ayrıldım, gerçekten tamamen sildim her şeyiyle. Ayrıldık 1 sene boyunca daha peşimden koştu
Benim yengeçten yine ses yok kızlar =( Yani düz mantık ile bakarak, benden hoşlanmıyor diye düşünmeye başlayacağım. Bu zamana kadar ümit etmem bile hata sanki, belki beni istiyordur ama yengeçler duygularını kendi içlerinde yaşarlarya o yüzden ses vermiyordur diye düşünüyordum. Hata ediyorum sanki? Anlayamıyorum sizin yengeçlerde de böyle uzuuuun uzuuun tanıma dönemi mi oldu, ben kendi açımdan bakınca 1-2 ay böyle devam ettiysek bir adım daha ileri gitme vakti diye düşünüyordum ama yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?