- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Ay tabirin çok hoş tren misalicanım benim ki o kadar zor oldu ki başta anlatamam. bir sene boyunca her karşılaştığımızda tren misali baktı. sonra ben ondan hoşlandığımı belli ettim. 7 ay git gel yaşadık bazen yaklaştı bazen uzaklaştı.net olmadı bana karşı. ben bu dönemlerde çok acı çektim her gün öldüm resmen. o da farklı değilmiş benden. bir de ben tavır yaptım bayağı görmezden geldim, konuşmadım. hep kendi kendine acı çekmiş ama icrat yok. 3 ay önce artık ne olduysa konuşalım dedi. her şeyi açıkça konuştu. gayet net davrandı. hiç olmadığı kadar. bu şekilde başladık. durum böyle anlayacağın.
ama yengeçlerin şöyle bir huyu da var bir şeyi kafasına koydu mu er ya da geç yapıyorlar. benim ki öyle yaptı. malesef olan geçen zamana ve senin kendi kendini yemene oluyor. ne hissediyor ne düşünüyor.
beklemek istemiyorsan açıl onun ağzından laf almaya çalış direk söylemen gerekmiyor. cesaretlendir onu biraz. çünkü benim anladığım kadarıyla o da istiyor bu beraberliği yok sa neden o kadar vakit geçirsin seninle. dediğim gibi sen bir şeyler yapmalısın. ne olacaksa olur böyle kendini yiyip bitirmezsin.
Ay tabirin çok hoş tren misaliAma cidden öyleler hani demiştimya bazen özledim vs diyorum, tren misali bu da bakıyor sadece, ben çatlamak üzereyken 7 ay mı Sende de sabır varmış ama işte onun uğruna bir şekilde katlanmışsın. Ben de aynı senin dediğin gibi her gün ölüp ölüp diriliyorum, hayır işin kötüsü olay sadece hoşlantı iken, böyle ulaşılmaz olunca iyice aşka saplantıya dönüştü. Neyse en azından hoşlanıp hiç çaktırmama ihtimaline pay bırakıyorum, ümit işte bendeki de :26: Ben kendi içimde de o kadar kararsızım ki, ona açılma konusunda utanma çekinme gibi bir durumum yok ancak eğer istemiyor ise onu kaybetmeyi göze alabiliyor muyum, kendi duygularımdan emin değilim. Tek bildiğim böyle çılgın gibi onu beklediğim hep
Aman allahim nasil tanidik haller( ama o hallerini bile ozledim ve cok.suphecidir guvenene kadar canina okur aynen oyle okudu canima..
supheciliyi yuzunden sucsuz yere harcadi bizi ayrildik.
ne dediysem dinlemedi inanmadi bana hala deger veriyormus ama bitmis.. oyle yazdi bana
ya kızlar bende şuan yengeç erkeğiyle tanışma aşamasındayım :)
daha çok yeni olduğu için fazla tanımıyorum onu fakat anladığım kadarıyla tutucu ve kıskanç bi yapısı var...
herkes öyle şeyler yazmış ki hiç başlamasam mı diyede düşünmedim değil :))
Bende yengec burcuyum ve anlattigin kadari uyuyo baya yengec burcuna. Ici kapanik insanlariz, en buyuk sorunda dengesiz insanlariz. Ama bi gercek var sevdimmi tam severiz.
Fakat ici icini yiyodur yani konusmasa etmesede emin ol icinde firtinalar kopuyodur. Ama hic pismanligini rya yanlisini dile getirmez.
Kendimden biliyorum :)
Ama bagli insanlariz yani birine baglandigimizda zor birakiriz gôzumuz baska bisey görmez
aynen oyle takma ki ne takma...
bukadar saygisizlikdan sonra dönmesin artik.
bilmemmiii denge sıfır sevgi var olmazmiiama saygisizlik diz boyu iste..
acitanda o yaisinide iyibilirler bi sevecen civil civil sevisi var insana kendini degerli hissetdirmeleri.. kizdiklarindada yerin dibine sokmalari oooofffff sìsdim yine
senin hikayenle benimki çok benziyor.bende ilk defa birinden çok hoşlandım ve ilk görüşte oldu.burcu yengeç ilk başlarda hiç bakamıyordu konuşamıyordu ama o kadar ilgilendim ki artık gözlerime bakabiliyor ve soru sorabiliyor.
ona ilgimi belli etmek için daha neler yapabilirim bu konuda kafa yoruyorum, ben ona açılamayacağım sanırım ama onun benden hoşlanıp bana açılmasını çok istiyorum.off napcaz bu yengeçlerle niye bu kadar zorlar ya
zor açılmaları bir bayan olarak açılmak daha sıkıntılı cesaretlendir bir süre sonuç ne olur görelim.
sen acıldın mı peki?bütün konuyu okuyamadım. benimki bu ayın sonunda belli olacak. eğer olumsuz olursa burayada yazarım sen git konuş diye:)
ya sallayın şu yengeçleri nefret ediyorum erkeğin den. Denge sorunu yaşayan özrü kabahatinden büyük olur adım atmaz zıkkımın kökü nefret ediyorum umarım karşılaşmam bir daha
senin hikayenle benimki çok benziyor.bende ilk defa birinden çok hoşlandım ve ilk görüşte oldu.burcu yengeç ilk başlarda hiç bakamıyordu konuşamıyordu ama o kadar ilgilendim ki artık gözlerime bakabiliyor ve soru sorabiliyor.
ona ilgimi belli etmek için daha neler yapabilirim bu konuda kafa yoruyorum, ben ona açılamayacağım sanırım ama onun benden hoşlanıp bana açılmasını çok istiyorum.off napcaz bu yengeçlerle niye bu kadar zorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?