- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi kelebekmenekse
-
Güven konusu büyük problem onlar için evet bu doğru. Ama napıyım da güvenini kazanıyım? Yani başkalarıyla görüşmüyorum tek o var, duygusal olarak bana güvensin istiyorum. Ama bunu ona nasıl söyleyeceğim ki, biz böyle şeyleri konuşmuyoruz politika konuşuyoruz falan, çıldırıcamBi de zaten yüzyüze görüşme dışında iletişim kurmadığımız için hani mesajlaşmaya kalksam garipser. İşkolik zaten, beyefendi zaman buluabilirse arıyo buluşuyoruz işte. Bi de günlerce aramıyo diye ben kendi kendime üzülüyorum bozuluyorum, kafamda neler kuruyorum. Ama buluşunca bi bakıyorum her şey güzel normal yani bana bi soğukluğu falan hiç yok. Anladığım kadarıyla telefon görüşmesini önemsemiyor hatta bilmiyor. Kesinlikle sabır yok ikizlerde, ben böyle durduğum yerde çatlıcam, ama kendisi nasıl rahat nasıl rahat, o kadar görüştük ettik yuvarlanıp gidiyoruz, hani bi sonuca bağlansın ya da sevgili miyiz değil miyiz şeklinde hiç merakı yok sanırım, memnun yani durumdan Gerçi ben de memnunum ama fazlasını istiyorum.
4 yılımı yedi bitirdi doymadı o yengeç... bi prenses gibi davranır bide sanki hiç tanımadığın biri ikizler burcundan daha dengesiz... sever gerçekten sever bazen aşırı hissettirir bazen buz dolabı gibi olur bırakıcaksın kendi haline sevdimi cidden seviyo çünkü hem kıskanılmak ister hemde kıskançlığa gelemez heran ilgi ister ama fazla ilgilendinmi bunalır :) mesela biz konuşurduk 5 dk geç cevap yazayım ne yapıyosun neden geç cevap yadın kimle konuşuyosun der ertesi günü bütün gün msj yazmazdı gece aradı bütün gün ne aradın ne msj attın naptın derdim (kardeşinden alırdım ama haberleri evde bilirdim) felsefik felsefik konuşurdu kafasına bişeyi taktımı yerinden bile kımıldamaz çeker battaniyeyi kafasına sadece onu düşünür alıklaşır byle bi erkek yengeç burçları ama çok tatlılar yaa ahh ahh
Okurken evet evet evet ayniiiiisi demeden alamiyorum kendimi gercekden ayni fabrikadan cikmislar :)
kafaya takma olayi kesinlikle dogru ben hep.kendimi kafaya takar diye dusunurdum ben sifir onun yaninda
birde supheciligiyle karistir aman allahim cikamazsin isin icinden takar kurar inanir
kizdimi yerin dibine sokar sevdimi goklere... cok ozledi. onucokda kirginim
umarım senin için hayırlısı olur canım, belki affettirir sana kendini hiç belli olmaz. özlediğine göre hala seviyosun. benim ki bana neler yaptı daha başlamadan sonra herşeyi unutturdu. onca şeye rağmen affettim onu hiç biri aklımın ucuna bile gelmiyor şimdi. gülüp geçiyorum sadece. belki de bu kadar zor olmasa bu kadar da değerli olmazdı benim için diyorum.
Ben ayriligimi pek anlamadim tuhaf seviyorum deger veriyorum... diyor kuruntu yapdi kiskanclikla karisdirdi ayrildi benden anlatmaya calisdim anlamadi.simdide intden gondermeler yapiyor pek anlamis degilim ne yapmaya calisdigini
gormemezlikden geliyorum cok.aci cekdirdi bana zaten inanmayip beni.boyle suclauip.ayrilmasi bana yapabilecegi en kotu seydi
agir suclamalar ve gonderler suruyor
butsin bu aciiiii bitsin
Ayyy ben de anlam yükleyip çıldıra çıldıra bi hal olmuştum ilk başlardatatlım ya benim sevgilim de yengeç. dediğin gibi telefon görüşmelerini hiç önemsemiyordu. telefonda konuşmamak mesajlaşmamak normal bi durum onun için bense bu duruma anlam yükleyip çıldırıyordum. ama naptım azmettim çalıştım çabaladım tabi taviz vermeden kendimden özümü bozmadan çıldırdığımı belli etmeden yavaştan yavaştan işledim onu. o artık alıştı msj a fln. hoş şimdi askerde amayavaştan ilgini belli edip ama ona çok da bayılıyomuş gibi imajı vermeden gizemini koruyarak bi politika izle bakalım. çünkü biliyorum ilgiye övülmeye bayılıyorlar
Sevmiyor mu mesaj atmayı, ben de tek benimki sevmiyor diye deli oluyordum. Hani şu ilgili yengeç efsanesi varya, nerde o ya bulursam bırakmıcam :2: Gün gelip sabaha kadar mesajlaşırlar diyorsun da, bizde o gün 3 aydır gelemedi, beyefendi buluşma mesajlarına bile "ok" diye cevap atıyor geçen sayfalarda yazmıştımkızlar çok güldüm bi arkadaş yazmış bide bunlar msj atmayıda sevmezgerçi birgün gelir bütün gün msjlaşır sabaha kadar sizinle tlfnda konuşurlar ertesi günü attığınız msj a cevap bile vermezler ama aldatmaz ya o sırada derin bi din konularını düşünüyodur ya ülke nereye gidiyo diye düşünüyodur emin olun ve zaten bu dengesizlikleri aşık edio kendine yapmacık olmamaları doğal olmaları. sizi etkilicek bişey yapmaya kasmamaları bakışından hissettirio bunları yengeç erkekleri yada sesinin tonundan... ben boğa burcuyum mesela en iyi anlaşabildiğim burç yengeç ve benim yükselenimde yengeç düşünün hali :) biz ayrıldık ama hala arada görüşüyoruz telefon falan mesela gecer 1 de başlıyosak sabah 7 de kapanıyo o telefon bi daha 1 hafta sonra ararsa arar :) kabullendim artık napalım. ama sevmediği biriyle kesinlikle ilgilenmez karşısında kendinizi derbeder edin dönüpte bakmaz bi kız vardı ordan biliyorum
Sevmiyor mu mesaj atmayı, ben de tek benimki sevmiyor diye deli oluyordum. Hani şu ilgili yengeç efsanesi varya, nerde o ya bulursam bırakmıcam :2: Gün gelip sabaha kadar mesajlaşırlar diyorsun da, bizde o gün 3 aydır gelemedi, beyefendi buluşma mesajlarına bile "ok" diye cevap atıyor geçen sayfalarda yazmıştım"Ok" yazarsa kendimi şanslı hissediyorum çünkü aynen günlerce arayıp sormayıp cevap da vermediği çoook oluyor. Hele sosyal ağlarda hiç yok hiç! Ah o sesinin tonu yok mu, kesinlikle hissettiriyor aramızdaki elektriği Zaten o da olmasa "yok benden hoşlanmıyor kesin" diyeceğim. Ama yengeç erkeği başkaymış işte. Hala da emin olamıyorum belki hoşlanmıyordur, sadece arada görüştüğü bir kızımdır diyorum. Sevmese ilgilenmez diyor bütün yengeçci kızlar, inanmak istiyorum. Sevgisi böyle herhalde şapşalımın Ben ikizler olarak hayatımda ilk defa bu kadar sabrettim, 3 aydır görüşüyoruz, yengeç değil başka bi erkek olsa şimdiye evlenip çoluk çocuk sahibi olmuştuk
merhaba kızlar;yengeç burcu sevgilim var. fakat sürekli gel gitler yaşıyoruz. ben onu çok seviyorum bir türlü vazgeçemiyorum. çok çektiriyo bana fakat hep alttan alıyorum hiç bir zaman özür dilemiyor. dengesiz. bir hali bir hallerini tutmuyor. çok içine kapalı ketum. ben tam tersi bir sorun olduğunda konuşup durumu çözmeye çalışıyorum. o üzerini kapatıyor. o karmakarışık hep bi muallakta bırakıyo beni boğuyo neden böyle oldu nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. ben başak burcuyum. sizce bu durum hep böyle mi sürer. hep kafamda bir soru işareti mi olcak. yengeç burcu özelliklerini bire bir taşıyor kendisi. burçlar hakkında bilgisi olanlar veya yengeç burcu bir erkekle birliktelik yaşamış, yaşayan herkesten yorum bekliyorum.
Neden cevap yazmadın diye trip atmaya çok çekiniyorum ya, "bu ne böyle sevgili tribi gibi" diye düşünürse diye çok korkuyorum nedense. Bi öyle bi böyle yapınca mı yola geliyolar diyosun yani. İşte bu sefer de ben arıyım ondan beklemeyim diyip aramıştım, en son aramama 5 saat sonra geri dönüş yaptı ve laf arasında yarın konuşuruz diyip durmuştu. Kaç tane yarın geçti hala aramadı. Zaten dediğin gibi ilerliyo bizimki, 1 hafta boyunca o yazmazsa hiç yazmıyorum, sonra o ararsa falan ben sıcak davranıyorum. Ama niye hala böyleyiz anlamıyorum. O aramızda var olduğunu sandığım elektriği sadece ben mi hissediyorum yoksao elektiriği hissediyosan biraz üstüne düş onun taktiğini uygula daha doğrusu merak ettir kendini mesela bigün çok konuş şişir kafasını ciddi ciddi şişir abuk subuk şeyler konuş msjına cevap yazmıyosa üstüne düş neden cevap yazmıyosun işin mi var beni neden takmıyosun kırılıyorum falan filan ama sonraki 1 hafta o yazsada hiçbişey yazma bak nasıl yana yakıla arıyo seni ve açılıyo. bunlar biraz tuhaf ay'ı görür aya tabar güneşi görür güneşe tapar. ama sevdimi tamam!
merhaba kızlar;yengeç burcu sevgilim var. fakat sürekli gel gitler yaşıyoruz. ben onu çok seviyorum bir türlü vazgeçemiyorum. çok çektiriyo bana fakat hep alttan alıyorum hiç bir zaman özür dilemiyor. dengesiz. bir hali bir hallerini tutmuyor. çok içine kapalı ketum. ben tam tersi bir sorun olduğunda konuşup durumu çözmeye çalışıyorum. o üzerini kapatıyor. o karmakarışık hep bi muallakta bırakıyo beni boğuyo neden böyle oldu nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. ben başak burcuyum. sizce bu durum hep böyle mi sürer. hep kafamda bir soru işareti mi olcak. yengeç burcu özelliklerini bire bir taşıyor kendisi. burçlar hakkında bilgisi olanlar veya yengeç burcu bir erkekle birliktelik yaşamış, yaşayan herkesten yorum bekliyorum.
benim esimde yengeç aynı sorunları ben de yaşıorum galibaa bıktım artık 3 gün iyiyiz 5 gün kötü barışmak için hiç uğrasmaz sallamaz beni artık tahammül edemiom ben barışmak isteyince de naz yapar içine kapalı ketum hep ben konusurom ewde iddia oynamaktan başka bişry yapmaz internetten kalkmaz hep keskelerle yaşıorumm
canım ben yengeç burcu bir erkekle bir ilişki yaşamadım ama zaten burçlara da inanmam
ama seninkine benzer bir ilişkim oldu .
sürekli gel-git halinde.bir an mutluysa 3 saat sonra durduk yere sorun çıkartan bir sevgilim oldu.
ben hiç çözememiştim bu durumu sen inşallah çözersin.
ben çok aşık olmuştum ona dediğin gibi hep alttan alan da ben olmuştum.kendimi haklı görsem bile hep özür dileyen bendim.
en son yoruldum.son kavgamızda 3 hafta boyunca ne ben onu aradım ne o beni aradı.(muhtamelen melis yine gelir alttan alır durumu toparlar) diye düşündü beni bekledi
baktı gelen giden arayan soran yok.uzun bir süre o aradı bir mesajlar atmaya başladı ki aklın hayalin durur sanırsın ki o insan değişmiş yerine ultra romantik bir erkek gelmiş.galiba sorun hep yapıcı olmakta bilmiyorum.galiba onlara çok güven veriyoruz.her anlarında yanılarında olucağımızdan eminler.sevildiklerini biliyorlar.aslında bir bayandır bu duygulardan emin olmak isteyen.yeninda bir güç hissetmek isteyen ...
dediğim gibi ben yorulmuştum , bıraktım ... şuan hala özlüyorum . bazen penceresinin altına bile gidiyorum aramadan sormadan saatlerce izliyorum ... sen inşallah çözersin arkadaşım , benimki gibi olmaz sonu.
Siz çıkıyormusunuz şu anda?
benim yengecimde beni aradı :) Mutluluktan çıldırabilirim. Normalde iştende arayıp bana söyleyebileceği şeyi cebimden arayarak söyledi.ben ona mailde yazmıştım telimi.
tabi ilgili davrandım. şimdi şehir dışında o..mesaj atayım diyorum nasıl olur?
Siz çıkıyormusunuz şu anda?
benim yengecimde beni aradı :) Mutluluktan çıldırabilirim. Normalde iştende arayıp bana söyleyebileceği şeyi cebimden arayarak söyledi.ben ona mailde yazmıştım telimi.
tabi ilgili davrandım. şimdi şehir dışında o..mesaj atayım diyorum nasıl olur?
Ay ne hoş, ancak o şekilde arayabilmiş iş muhabbeti ileBence mesaj at hatta beraber atalım benim son durumu da anlatıyım da Diğer arkadaşlar bilir 3 aydır hala flört aşamasında ileri gidemediğimiz yengecim, yarın konuşuruz diyip aramayan yengecim, sonunda aradı. Bir şey olmamış gibi, naber nasılsın falan dedi gayet rahat adam. 5 dk konuştuk ama tabi ben de hemen sevindim ve onun aramasından cesaret alarak birkaç gün sonra da ben arayım ya da mesaj atayım diyorum. Hani onlar aramasaydı biz arayıp mesaj attığımızda durum acayip kaçabilirdi, adamlar bi anda hönk diye bu kız neden aradı diye şoka girerlerdi herhalde Yavrucaklar fazla mı çekingen anlamadım. Arayıp sormanın acayip bir şey olmadığı idrak edebildik neyse ki sonunda, ama hala aradığında naber nasılsından öteye gidemiyor ne konuşacağını bilemiyor kıyamam ZehreNurcum bence sen de ara ben de arayayım sonra sonuçları paylaşırız
Kelebekcim ben aramadan o bir defa daha aradı, hal hatır sormalık. Gayet güzel her şey derken, bu sefer yine ben aradım kendimi tutamayıp. Uyuyorum diyerek 1 dk konuşup kapattı. Nasıl sinir oldum yaaaa. O canı istediğinde arıyor, ama ben aradığımda müsait olmuyor. Neyse kızdığımı belirten bir mesaj yazdım. Uyuyodum gibisinden bir şey yazdı o kadar. Normalde hiç kızamıyorum kin tutamıyorum öyle. Bu sefer ciddi anlamda bozdu benibence de aramalısınız madem bir adım atmışlar ( mesaj atmış aramış). onlar zaten çekingen sizde çekinirseniz daha çok bekletirler sizi. cesaret almaları lazım biraz. ZehreNur evet cnm biz çıkıyoruz. inşallah siz de bir an önce sevgili olursunuz. iyi haberlerinizi bekliyorum.
Kelebekcim ben aramadan o bir defa daha aradı, hal hatır sormalık. Gayet güzel her şey derken, bu sefer yine ben aradım kendimi tutamayıp. Uyuyorum diyerek 1 dk konuşup kapattı. Nasıl sinir oldum yaaaa. O canı istediğinde arıyor, ama ben aradığımda müsait olmuyor. Neyse kızdığımı belirten bir mesaj yazdım. Uyuyodum gibisinden bir şey yazdı o kadar. Normalde hiç kızamıyorum kin tutamıyorum öyle. Bu sefer ciddi anlamda bozdu beni
İnanmıyorum ya siz bi de sevgilisiniz, sevgiliyken de mi böyle bunlar. Bi de demişsinya hiç bir şey olmamış gibi 2 gün sonra yazıyor, aynen aynen nasıl bir rahatlık o, nasıl bir doğallık. Bence özellikle yapmıyordur seninki de, sinir etmeye çalışmıyordur da işte herkesin bahsettiği gibi huyu öyle. Ben olsam ben de sinirden çatlardım haklısın. Ama dediğin gibi biz açmasak süründürsek onlara sökmez, küçücük ters bi adım onları geriye götürüyor, aman sakın! Ben bir defa aradığında müsait olamamıştım da günlerce beni aramamıştı. Hiç tavsiye etmem aranız bozulmasın =)her şey onların canının istediğinde mi olmalı bunu bende çözemiyorum. geçen hafta benzer durumu ben de yaşadım. aramız bozulmuştu. cumartesi öğlen mesaj attım pazartesi akşama kadar cevap yazmadı. ben elimde telefon 2 gün sinirden çatladım. o hiç bir sorun yok gibi aradan 2 gün geçmiş normal normal cevap veriyor. ben de cevap atmadım aradı sonra. ama kırıyor beni bu hareketleri. bilerek beni sinir etmek için cevap yazmıyor. var mı böyle bir şey ya.
senin kine de kızdım şimdi uyuyormuş biraz uykusunu bölseymiş senin için ne var. onlar aradığında biz cevap vermekle veya msj attıklarında karşılık vermekle hata ediyoruz belkide.
biraz süründürsek onu istiyorlar herhalde. ama bunlara o da sökmez. zaten içlerine kapalı bu sefer iyiden iyiye uzaklaşırlar. ne yapacağımı ben de şaşırdım artık ne diyeceğimi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?