kesinlikle öyle düşünüyorum, ama hiç bi zaman konuşup uzlaşamadık,
şuan çareyi konuşmamakta buluyorum, bi süre konuşmayacağım onunla.
ki arabayı da kimseye verme diye uyarmıştım onu, acil durum olsa neyse, oturmaya gidecekler araba istiyor eşimde hayır demez oh ne ala.
Biz eşimle ikimiz de bir yere giderken haber vermek için ararız. Şuraya gidiyorum haberin olsun diye. Ortak bir davetse ortak karar veririz. Olması gereken de bu diye düşünüyorum. Tek taraflı itici oluyor erkeğin kendini ispatlama çabası diye düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni mi evlisiniz?. azıcık öle gibide. erkekler ilk başlarda böle üstünlük kurma çabasına giriyor...
birde kendilerine ait konu oluncada "ben erkeğim sormam etmem" sanıyor...
siz kesin net tavrınızı koruyun. bir çocuğa birşey öğretir gibi taviz vermeden tavrınızı sürdürün. alışır zamanla
arabayı ödünç vermeye gıcık oluyorum. arabanın başına birşey gelse mahkeme mahkeme uğraşırsınız...
izin almakta neyin nesi oluyor haber vermek yeterli sonucta abeks yerlere gitmiyor çogu bayan ki erkeklerde çogunlukla nerele gittiklerini biliyor ben asla izin almam ama önceden sölerim suraya gidicem haberin olsun bazen çıkmadan önce ara sölerim evde yemek var dısarda yeme sunu kapadım yada gelince sunu yap gibilerinden ama izin almak bana göre değil
planlı değil, kardeşin arıyor, pazar gezmesine çıkalım,
bende eşimi arıyorum kardeşimle çarşıya çıkacağım haberin olsunn,
problem yaptı adam, gidiyorum değil gidebilir miyim sormam lazım-mışşş ..
benmki haber ver gtmeden önce haberim olsun der ya da gittikten sonra gittim dememe kızar ama izin al demez
bizdede durum öyleydi bu yeni çıktı,
inanmıyacaksınız ama dua ettim, inşallah arabayı sürterler felan da belki görür haklı çıktığımı diye.
ancak o zaman vermekten vazgeçer,
gerçi çokta üstüne gitmek istemiyorum, kardeşinin eşine yok demek bana da normal gelmiyor,
isteyenin biraz düşünmesi lazım onu,
4 yıldır evliyiz kimseden araba istemedik, cocuk gece acile gittiğinde babasının arabasıyla gittik o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?