bir yere çıkarken..

eşim olmadan fazla bir yere gitmem. ama gitmem gerektiği zaman da "gidiyorum" diyorum. hatta "şurada işim var" ya da "x arkadaşım gelmiş" gibi sözler söylediğimde kendisi "git" der. ne ben eşimi zor durumda bırakırım ne eşim beni bırakır.

fln yere gidiyorum kocam haberin olsun derim o da sen bekle ben seni oraya bırakıp alayım der aşırı kıskançtır kendisi çünkü bütün şehir yollara döküldü onun karısı geçsin diye bekliyor

evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?

haber veriyorum, o benim sahibim mi ki izin alayım?
ama şehir dışı ise ve onu da ilgilendiren bir durum ise gideyim mi sence, ne yapalım diye fikir danışıyorum.

Buraya buraya gidecegim diye haber veririm dogal olarak, tabi ki o da...
Daha arada kaldigim bir konu ise de fikrini alirim... Ama benden izin alacaksin biraz sacma olmus...
O ne mudur gibi tepende, oldu olacak gecikirsen gec kaldi kagidi al...
Esine soyle onun karsisinda cocuk degil yetiskin bir kadin var, bir dusunuversin bunu...

Bir yere giderken haber veririm oda bana habeer verir bu sekilde surekli iletisim halindeyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir yere gideceğim zaman haberi olur. Bazen olmaz. İzin almıyorum. Başta bir kaç kere izin veriyorum izin mi istiyorsun gibi laflar etti tabi şakaya vurarak ama uzun sürmedi. Çok kafaya takarsanız inada biner.

Planlı bir şeyse önceden haber veririm; şu gün şuraya gideceğim sana uyar mı, bir planın var mı diye
O gün belli olmuş bir şey ise şuraya gideceğim derim
O da bana söyler, haberleşiriz, izin almak gibi bir durumumuz olmadı hiç

aynen katılıyorum.

Olay arkadaşlarla buluşmak gibi basit bir konuysa giderken haber verilir. Ama örneğin birkaç gün ailemde kalacaksam izin alırım. Bizde durum böyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzak bı yerse veya aksam vaktıyse gıdebılır mıyım dıyorum..gönlü olsun dıye..

gun ıcınde sıradan bı yere gıdıyorsam sadece haber verıyorum..

evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?

Gidebilir miyim ne demek?Çocuk musun sen ? O da velin mi.Bir insanın karısı zaten evlendiyse nereye gidip nereye gidilmemesi gerektiğini bilir.Kocanı buna alıştırma.Beklentisi bu yöndeyse de uyar.Haber vermek bilgilendirmek başka birşey,izin istemek başka birşey.Ne diyeceksin bir arkadaşına gitmene izin vermediğinde.Kusura bakma kocam yollamıyor mu? O kendi senden izin alıyor mu bir yeer giderken.Yapmayın şöyle şeyler.Bunlara müsade etmeyin.Evlilik parmaklıksız hapishane değildir.Bir ömür izin mi alacaksın.

Oldu canım başka derdi de var mıymış?
Uzak bir yere gideceksem arar gidiyorum derim.
Onun dışındaki şeylerde haber vermem.

Onu rahatsız edebilecek bi yerse gideceğim yer gidebilir miyim diye sorarım.
Ama öyle anlık şeyler için ya da rahatsız olmayacağını bildiğim yerlerde sadece haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…