Niye bu derece sorun oluyor ki?
Benim esim de bana ben suraya gidebilir miyim ne dersin, der.
Ego tatmin etmek efendime soyleyeyim muthis bi haz duymak gibi bi durumum yok.
Sadece bu onun kibarligidir.
Bense giderken gidiyorum, derim.
Alismamisim.
Sorun cikarmayacagini da biliyorum ama lafini soyler hii tabii gidebilir miyim demek yok tabii, der.
Gulerim canimmsin gidebilir miymisim pasam derim
Esim de guler ve giderim.
Bu kadar buyutulmemeli bence.
Karsilikli birbirinize hos kelimeler ederek tatliya baglanabilir.
İlla da egosunu ustumde tatmin ediyor, ayari bozuldu, beni eziyor moduna girmeye gerek yok bence.
kişiliğini bulamamış senin eşin. kime nasıl davranacağını bilmiyor bence kusura bakma.
ben çok kızıyorum böyle erkek modellerine.
Sizin eşinizin size şaka yollu söylediği ortada. Gerçekten de izin vermeyecek bir durumu yok gibi görünüyor. Kaldı ki öyle bile olsa o size zaten izin alır gibi soruyor. Hani sizden kendisinin yapmadığı bir şeyi de beklemiyor. Ama konu sahibinin durumu bu değil. Gülerek "ooo hiç beni adam yerine koymuyorsun" falan demiyor. Öyle olsa buraya konu açmazdı diye düşünüyorum. Sizin durumunuzda tabiki bir ego tatmini yok. Ama sizin durumunuzla konu sahibinin durumunun uzaktan yakından bir alakası yok.
evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?
planlı değil, kardeşin arıyor, pazar gezmesine çıkalım,
bende eşimi arıyorum kardeşimle çarşıya çıkacağım haberin olsunn,
problem yaptı adam, gidiyorum değil gidebilir miyim sormam lazım-mışşş ..
Kacirdiysam, goremediysem o ayri ama esiniz de ben erkegim, izin almam izin veririm ancak, gibi zirvalamamis.
Belki dedim, bu aralar ruhunun oksanmaya ihtiyaci vardir.
Siz de sizi eziyor gibi dusunmeyip sevimli yaklassaniz sorun cozulebilir diye dusundum.
Her kosulda kadinlar tatliya baglamali demek gibi bi cabam yok.
Ama niyeyse asiri bir durum goremedigim icin konuda, konu sahibinin evindeki tatsizligi tatliya baglamak icin oneri verirken kendisini kotu hissettirmemeye calistim.
İnsallah tatliya baglarsiniz.
planlı değil, kardeşin arıyor, pazar gezmesine çıkalım,
bende eşimi arıyorum kardeşimle çarşıya çıkacağım haberin olsunn,
problem yaptı adam, gidiyorum değil gidebilir miyim sormam lazım-mışşş ..
normalde gittiğim yerden arardım,ben şuraya gittim haberin olsun diye,
uyardı ki gitmeden haber ver , eyvallah,
şimdide izin ala döndü olay...
sıkıntısı başka galiba,
dün anneler günüydü annem ve kızkardeşimle çıktık ona bozuldu, diyemedi, diğer yandan prüz yapıyor gibi geldi bana.
evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?
Gidebilir miyim diyorum çukuru öyle denilmeli..evden bi yere gidecek olduğunuz zaman eşinize ben şuraya gidiyorum mu diyorsunuz, gidebilir miyim mi soruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?