Bir yıl olmadan bıktım

Yani diyo ki bu insanligim evlenene kadar evlenince icimden bi hanzo cikacak smdiden bil de sasirma diyo. Eve giren parayi sen bilince biye bereketi kaciyomus? Ugursuz bereketsiz misin sen? Bu adamin baba olup kiz yetistirdigini dusun bi de. Kadin parayi bilince bereketi kacarmis

Ya size birşey anlatacağım kızlar. Çok yakınım en yakın kız arkadaşım. Çok seviyorlar çok aşıktı ama bunlar 2 yılın içinde evlendiler. Ve hamileyken bilee bi kaç defa vurmuş. Küfür desen gırla..
Huzursuzluk kavgalar falan..
Ama evlenmeden önce herşey gerçekten çok açık ortada idi.. Yani evlenmeden önce büyük kavgaları oldu. Küfür ediyordu sevgilisi falan. Ve alkol kullanıyordu.. Biraz bişeyler gözüküyor demek istediğim süpriz yumurta da değil bence bu işler..

Ailem çok yaşlı kalp hastası bir kez dargınlığımız farkedildi çok üzüldüler ne sebeplerle ayrıldığımızı anlayamazlae jenerasyon farkı.Sanırım boşanırdım durum olmasa
Bu sizin bahaneniz....
İnsanlar nelere alışıyor,hatta ölüme bile.
Zamanla onlar da alışır,iyi düşünün,birde böyle sorumsuz bir insandan çocuk olup,ayrılınca daha da yıpranırsınjz.kandırmayın kendinizi.
çç

Evliliğin ilk yılları hep böyle geçiyor nedense duzelirsiniz inşallah . Kaç defa boşanmadan döndük şuan kedi gibi pesimde herşeyi düzelttik

Yanlış düşünce, cepteki parayı iki taraf da kuruş kuruş bilmeli. Bizde ödemeleri birikimi eşim yapar ama ben hangi hesapta kaç para var, ne kadar borç ne kadar yatırım var kuruşuna kadar bilirim. Çok şükür evimizi arabamızı aldık, tadilatımızı bile yaptık. Bereketi falan kaçmadı çok şükür. Safsata bunlar. Evlendiniz allah korusun adama bir şey oldu, siz nerede ne var nasıl bileceksiniz. Eşler birbirinin her türlü borcunu alacağını yarın diğeri ölecekmiş gibi bilmeli. Yarın kime ne olacağını kim bilebilir. Evlilikte şeffaflık farzdır. İsteyeceğinizi de bekleteceğinizi de çok iyi bilmelisiniz.

Kısa sürede evlenince yan yana kişiliğiniz birlikte uyumlu değişir belkiyıllara takılmayın hiç şans o biraz. Diğer konuda da ailenizden alışkınmışsınız şimdiye kadar sizin aklınıza takılmadıysa şimdi de takmayın belki size de normaldirde şimdi gözünüz korkmuştur

Sizinki iyi evlendikten sonra göstermiş benim ki çocuktan sonra gösterdi bu yüzünü. Benim eşim de 4 yıllık sevgililik dönemi boyunca çok saygılı, kibar ve naifti. Sonra coştu. Bana ilk "keseceksin sesini ve susacaksın" dediği zamanı çok iyi hatırlıyorum. Söyledi söyledi, saçma sapan bir olayı büyüttü ve bana karşımda dikilip parmak savurarak bunu söyledi. Kucağımda çocuk 3 aylık falandı o zaman. Gidip anahtarını alıp cebime koydum, s.kt.r g.t lan bu evden diye bağırdım. Defol git ,boşuyorum seni, ben seni çekemem, gidiyorsun, bende teyzemi arıyorum şu an diye bağırdım. Telefonuma yürüdüm. Teyzemin ev benim eve 3 dakika yürüme mesafesindeydi. Öyle bir pıstı ki, yalvarmalar özür dilemeler neler neler. Sonraki yıllarda da hep bunu gördüm, terbiyesizleşen erkekle evli kalmayı düşünüyorsan her an gemileri yakmaya hazır olacaksın. Baktın kendini düzeltiyor, çaba gösteriyor, önem veriyor devam. Yok atara gidere tribe devam ediyor, burnu kaf dağını aşmışsa gönder gitsin, hayat bunlarla harcanmayacak kadar değerli. Ben şahsen düşünüyorum çocuk olmadan bu yüzünü gösterse evli kalır mıydım diye, bilemiyorum. Gerçi bana yapamadığını çocuğa yapmaya çalışıyor bazen bu konuyla ilgili de çok büyük problemlerimiz var.

Canım öylede deme yaa..
Ama haklısın bencede daha evlenmedim sonuçta sizden fikir alıyorum iştw onunla konuşacağım bu konuları. Bi çok konuyu konuşuyoruz zaten. Dediğin gibi hanzo değil yaa hemen 1 olaydan şeyapma sevdiğime

Evet doğru en masum haliyle benim borcumu eşim bilsin isterim ki. Ölünce borçlu gitmek istemem

Yani bu zamana kadar hiç düşünmedim de sizin konuyu okuyunca etkilendim yani. Tavsiyelerinizi almak istedim..

Haklısınız bencede..

He bu arada daha evlenmiyoz yaa. Daha bi 2 yılımız var

Yüzyıllardır erkek kendini bir pipi yüzünden üstün görmekten vazgeçmedi gerçekten. Çoğu babasından gördüğünü yapar karşıdakini annesi givi çaresiz sanar malesef

Cok uzucu bu durum.. terbiyesiz saygisiz erkek zor… rahat batiyor bence bazisina.. bazende inceldigi yerden kopsun diyeceksin belki

Cok uzucu bu durum.. terbiyesiz saygisiz erkek zor… rahat batiyor bence bazisina.. bazende inceldigi yerden kopsun diyeceksin belki
Ya aslında aynen rahat batıyor bir zora girilse anlayacak ama ille oraya kadar beklemenin ne anlamı var. Mesela ayrılma fikri düşse ortaya o saatten sonra o düzelse ne olur düzelmese ne olur laçka olur zaten

Ya aslında aynen rahat batıyor bir zora girilse anlayacak ama ille oraya kadar beklemenin ne anlamı var. Mesela ayrılma fikri düşse ortaya o saatten sonra o düzelse ne olur düzelmese ne olur laçka olur zaten
O raddeye zaten kadin bitirince geliyorsun merak etme, dedigin gibi o saatten sonra duzelse ne duzelmese ne… insaninda bi delirme noktasi var. Saygi bitmisse ama ne yazikki uzun surmez

evlenmeden önce herşeyin 100% bilinebileceğine inanmıyorum..daha doğrusu bilsen bile değişmek de her zaman mümkün. o yüzden bir beklenmedik sürpriz olabilmesini her zaman anlarım

ama siz para yönetimi konusunu nasıl fark edemediniz onu çözemedim
çünkü aileden öyle görmüş diyorsunuz
yeni de değil hep öyleydi, benim anladığım
kaldı ki şimdi 30 yaşında bu adam 20sinde daha da betermiştir

ben de hiç birlikte yaşamadım sevgilimle, kimsenin aylık gelirini sormadım, ölçmedim. ortak bütçem olmadı.

ama ne kadar kazanıyor ne kadar harcıyor para yönetmeyi biliyor mu bilmiyor mu abii ki bunların farkındayım..bunlar basit konular değil ki...
bence bir insanın 1)dini/siyasi/ideolojik görüşü (tabii sadece dildeki değil pratikteki) 2)bütçe yönetimi 3)cinsellikte uyum 4)birbirini dinleyebilme orta yol bulabilme yeteneği evlilik gibi bir ilişki düşünülüyorsa en başta bakılacak 4 şey...

bir insan bütçe yönetemiyorsa e sizinle orta yolu da bulamıyorsa olmaz o iş. başa çıkılmaz ki bunul hele bu devirde...

Her erkek aynı mıdır yani evlenince hepsi mi değişiyor
Aslında şöyle bişey var kimse değişmiyoruz biz görmezden geliyoruz o kadar emek verdim heba olmasın diyoruz yeni birini tanı sev alış zor geliyor haliyle olumsuz gelen şeyleride sineye çekip devam ediyoruz sonrada değişti diyoruz hayır değişmedi o hep öyleydi görmek istemedik bi yerden sonra sabır bitincede göze batmaya başlıyor.
kısa zaman önce 10 yıllık ilişkimi bitirdim benim gözlemlerim bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…