• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıldır çocuk deniyoruz depresyona girdim resmen :(

Needababy84

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
137
15
643
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıldır evliyim ve 1 yıldır çocuk istiyoruz ancak hala hamile kalamadım. Eşimdede bendede hiçbir sorun yok kafama çok taktığım için olmuyormuş. Önümüzdeki günlerde tekrar doktora gidicem bu arada hiç birşey kullanmadık (klomen vs.) benimle aynı durumda olup gebe kalan varmı ? İnsanlar takma boşver dedikçe onları öldüresim geliyor resmen, takmışım birkez işte sizin demenizlemi bırakıcam takmayı...
Artık antidepresan kullanıcak duruma geldim sex hayatım sadece çocuk için yapılan bir iş haline geldi..

kimseye anlatma millet anlamazki senin halinden, bebek için üzülürken bide sinirlerin bozulmaz en azından
bizimde 16 ay oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun

kimseye anlatma millet anlamazki senin halinden, bebek için üzülürken bide sinirlerin bozulmaz en azından
bizimde 16 ay oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya soruyorlar ister istemez söylüyorum o da belki birşey tavsiye ederler diye çok değişik bir psikolojiymiş Allah sağlıklı evlatlar versn hepimize.

arkadaşımın akrabasının ikinci çocuğu tam 18 yıl sonra olmuş ve kadın her ay acaba tuttu mu diye düşünüyordum hamile kaldığım ay ise hiç aklıma gelmedi demiş
aslında stres çok büyük düşman ama kafadan atmanın bir yolu olsa keşke olmuyor işte:KK43:
bir kere düştü mü evlat hasreti içine yapamıyorsun işte düşünmeden:KK46::KK46:
Rabbim daha fazla bekletmeden lutfeylesin inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere

[
Merhaba arkadaşlar,
Ben yıldır evliyim ve 1 yıldır çocuk istiyoruz ancak hala hamile kalamadım. Eşimdede bendede hiçbir sorun yok kafama çok taktığım için olmuyormuş. Önümüzdeki günlerde tekrar doktora gidicem bu arada hiç birşey kullanmadık (klomen vs.) benimle aynı durumda olup gebe kalan varmı ? İnsanlar takma boşver dedikçe onları öldüresim geliyor resmen, takmışım birkez işte sizin demenizlemi bırakıcam takmayı...
Artık antidepresan kullanıcak duruma geldim sex hayatım sadece çocuk için yapılan bir iş haline geldi..

bende 2 buçuk yıldır istiyorum pcos var olmuyor 1 kez aşılama yoluyla kimyasal gebelik yaşadım 2.aşılama düşünüyorum ama kenidmi bitmiş ve yorgun hissdiyorum piskolojik olarak
kendimi çaresiz bitik hissediyorum başkalarının bebeklerini sevmek hamile kadınlar görmek bana acı vermeye başladı kendimi işe yaramaz ve yaşama gücü bitmiş sadece nefes alan bir varlık olarak görmeye başladım tedaviye başlama gücünü bulamıyorum kendimde
allah yardımcımız olsun sen yine şnslısın herhangi bir rahatsızlığın yok ve hiç tedavi olmamışsın yolun başındasın testleriniz vs yapılsın tedaviyle olur mutlaka inşallah

[

bende 2 buçuk yıldır istiyorum pcos var olmuyor 1 kez aşılama yoluyla kimyasal gebelik yaşadım 2.aşılama düşünüyorum ama kenidmi bitmiş ve yorgun hissdiyorum piskolojik olarak
kendimi çaresiz bitik hissediyorum başkalarının bebeklerini sevmek hamile kadınlar görmek bana acı vermeye başladı kendimi işe yaramaz ve yaşama gücü bitmiş sadece nefes alan bir varlık olarak görmeye başladım tedaviye başlama gücünü bulamıyorum kendimde
allah yardımcımız olsun sen yine şnslısın herhangi bir rahatsızlığın yok ve hiç tedavi olmamışsın yolun başındasın testleriniz vs yapılsın tedaviyle olur mutlaka inşallah
bende de hem pko hemde haşimato tiroidi var tiroid neyse ilaçla kontrol altına alınıyor ama bu pko başka bişey Allah yardımcımız olsun inş.

bende de hem pko hemde haşimato tiroidi var tiroid neyse ilaçla kontrol altına alınıyor ama bu pko başka bişey Allah yardımcımız olsun inş.
allah yardımcımız olsun çok zor pco benm adetlerim neredeyse kendiliğindne hiç olmuyor gibi bişey ayda yılda bir adetim kendiliğindne olur kiloluda sayılmam çokzyıfkende adetlerim çok düzensizdi
tekrar aşılaama olup aynı stresli sürece girmek beni korkutyr çünkü hertedavi yenibir umut ve eğer sonucu negatifse çok büyük yıkım oluyor ama şuan tekrar aşılama olmaktan başka çarem yok çok yorgunum ççok allah sizede bana da tüm isteenlere nasipeder inşallah

allah yardımcımız olsun çok zor pco benm adetlerim neredeyse kendiliğindne hiç olmuyor gibi bişey ayda yılda bir adetim kendiliğindne olur kiloluda sayılmam çokzyıfkende adetlerim çok düzensizdi
tekrar aşılaama olup aynı stresli sürece girmek beni korkutyr çünkü hertedavi yenibir umut ve eğer sonucu negatifse çok büyük yıkım oluyor ama şuan tekrar aşılama olmaktan başka çarem yok çok yorgunum ççok allah sizede bana da tüm isteenlere nasipeder inşallah
evet umut yıkılınca daha zor toparlanıyor insan ben ilk denemeye başladığımız aylarda çok sık test yapardım ve her negatifte ağlardım artık test yapmayı bıraktım adetim gelince en azından daha az üzülüyorum ama öyle zor bir bekleyiş ki her ay yeni bir umutla yeniden başlamak ve sonunda hüsran çok yıpranıyor insan

evet umut yıkılınca daha zor toparlanıyor insan ben ilk denemeye başladığımız aylarda çok sık test yapardım ve her negatifte ağlardım artık test yapmayı bıraktım adetim gelince en azından daha az üzülüyorum ama öyle zor bir bekleyiş ki her ay yeni bir umutla yeniden başlamak ve sonunda hüsran çok yıpranıyor insan
aynen artık testten korkar oldum benm düşün heray adetim olmuyor ve her ay acabamı diyorum adetolsam en azından acabamı demm ama artık tükendim negatiflerden birkez yaşadım pozitifi oda aşılamayla ama mutluluğum 2 hafta sürdü sadece
yine günüm geçiyor herzamanki gibi ama olmadığını bile bile test yaptrıacğım mecbur ilaç içmek için

aynen artık testten korkar oldum benm düşün heray adetim olmuyor ve her ay acabamı diyorum adetolsam en azından acabamı demm ama artık tükendim negatiflerden birkez yaşadım pozitifi oda aşılamayla ama mutluluğum 2 hafta sürdü sadece
yine günüm geçiyor herzamanki gibi ama olmadığını bile bile test yaptrıacğım mecbur ilaç içmek için
Allah aynı mutluluğu sağlıklı bir gebelikle tekrar yaşatsın inşallah benimde günüm geçiyor ama pko dan dolayı adetlerim geç geldiği için umutlanamıyorum:KK43:

Allah aynı mutluluğu sağlıklı bir gebelikle tekrar yaşatsın inşallah benimde günüm geçiyor ama pko dan dolayı adetlerim geç geldiği için umutlanamıyorum:KK43:
sağol canım allahım isteyen herkese sana bana herkese yaşatsın inşallah gebe olduğumu öğrendiğim gün dünyanın en mutlusuydum ama düşükolduğu gün sanki mutlulktan göklere çıkan ben hızla yere çakılmış gibi darmadağınoldum parçalndım sanki allah daha büyük acıdan sakınsın inşalalh hamilesindir ondan günün geçmiştir ben cuma yada pazartesi kan vereceğim olmadığını bile bile ama allahımdan umut kesilmezz

Arkadaşlar konuyu açıp kaçmış gibi olmuşum kusura bakmayın lütfen :oops: Biraz dışarı çıktık eşimle iyi geldi bide bugün passiflora alıp içtim ki ben asla alkolü bile ağzıma sürmem. Artık yarın doktor randevum war eğer dene derse küfür edip çıkmayı düşünüyorum muaynehaneden. Klomen çat. İğnesi neyse gereken yapın dicem artık Allah kerim

Merhaba canim ben 19. Ayimdayim istiyorum olmuyo inşallah en kisa zamanda hepimize versin güzel rabbim aynen bizimde sorunumuz yok doktor stresten dedi duyansa tekrarliyoo bak doktorda demis stresten diye bin pişman oldum soyledigime gelen giden takma diyo o kadar kolay mı yaa o arada umudum hep var annem beni 16 yil sonra dogurdu ve tek cocugum en büyük umudumda annemm rabbim o kadar zaman sonra verdiyse bizede verir herkese veren rabbim buzide gorur inşallah en kisa zamanda

Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 yıldır evliyim ve 1 yıldır çocuk istiyoruz ancak hala hamile kalamadım. Eşimdede bendede hiçbir sorun yok kafama çok taktığım için olmuyormuş. Önümüzdeki günlerde tekrar doktora gidicem bu arada hiç birşey kullanmadık (klomen vs.) benimle aynı durumda olup gebe kalan varmı ? İnsanlar takma boşver dedikçe onları öldüresim geliyor resmen, takmışım birkez işte sizin demenizlemi bırakıcam takmayı...
bende 4 senelik evliyim hiç kimse halimizden anlamaz üstümüze gelirler sadece bu konuya baya cnm sıkkın seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun..

Bende 13 aylik evliyim bizdede yok daha çok istiyorum..insallah hepimize tez zamanda rabbim nasip eder.

Kızlar herşey nasip arkadaşım doktora gidiyor hamile miyim diye doktor ne hamilesi sen yumurta bile geliştirmemişsin senin doğal yolla hamile kalman imkansız deyip yolluyor.Kız tabi bunalımla baska doktora gidiyor sıkıntılar var ama tedavi ile aşılır diyor 2ay sonra kız hamile doğal yoldan...

Back
X