Hossik deseydin sen de.Merhabalar hanımlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki. Sözlümle aramızda geçen bir şeyi paylaşmak istiyorum. O bir kitabı inceliyordu ben de kıyafet denedim nasıl olmuş diye sordum. Bana bakıp güzel dedi sadece eee biz de kadınız ya güzel şeyler duymak istiyoruz. Ben de buna dışarıda olsa dönüp bakarsınız ama yanınızda giyen olunca kıymet bilmezsiniz dedim he hee gibisinden takmadı sonra da bana dönüp çok kaprislisin seni beğenmediğimi düşünüyorsun dedi tabi ben çok şaşırdım. Bu söylediklerime nasıl bu cvbı verebildi? Gerçekten beğenmiyor da onu mu söylemek istedi acaba? Ne yapmaya çalışıyor :-(
Merhabalar hanımlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki. Sözlümle aramızda geçen bir şeyi paylaşmak istiyorum. O bir kitabı inceliyordu ben de kıyafet denedim nasıl olmuş diye sordum. Bana bakıp güzel dedi sadece eee biz de kadınız ya güzel şeyler duymak istiyoruz. Ben de buna dışarıda olsa dönüp bakarsınız ama yanınızda giyen olunca kıymet bilmezsiniz dedim he hee gibisinden takmadı sonra da bana dönüp çok kaprislisin seni beğenmediğimi düşünüyorsun dedi tabi ben çok şaşırdım. Bu söylediklerime nasıl bu cvbı verebildi? Gerçekten beğenmiyor da onu mu söylemek istedi acaba? Ne yapmaya çalışıyor :-(
Disarda biri giyse bakarsin ben giyince umrun degil demek beni begenmiyosun demek zaten adam hakliMerhabalar hanımlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki. Sözlümle aramızda geçen bir şeyi paylaşmak istiyorum. O bir kitabı inceliyordu ben de kıyafet denedim nasıl olmuş diye sordum. Bana bakıp güzel dedi sadece eee biz de kadınız ya güzel şeyler duymak istiyoruz. Ben de buna dışarıda olsa dönüp bakarsınız ama yanınızda giyen olunca kıymet bilmezsiniz dedim he hee gibisinden takmadı sonra da bana dönüp çok kaprislisin seni beğenmediğimi düşünüyorsun dedi tabi ben çok şaşırdım. Bu söylediklerime nasıl bu cvbı verebildi? Gerçekten beğenmiyor da onu mu söylemek istedi acaba? Ne yapmaya çalışıyor :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?