Bir yorum çok şey değiştirir

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhabalar hanımlar yorumlarınıza o kadar ihtiyacım var ki. Sözlümle aramızda geçen bir şeyi paylaşmak istiyorum. O bir kitabı inceliyordu ben de kıyafet denedim nasıl olmuş diye sordum. Bana bakıp güzel dedi sadece eee biz de kadınız ya güzel şeyler duymak istiyoruz. Ben de buna dışarıda olsa dönüp bakarsınız ama yanınızda giyen olunca kıymet bilmezsiniz dedim he hee gibisinden takmadı sonra da bana dönüp çok kaprislisin seni beğenmediğimi düşünüyorsun dedi tabi ben çok şaşırdım. Bu söylediklerime nasıl bu cvbı verebildi? Gerçekten beğenmiyor da onu mu söylemek istedi acaba? Ne yapmaya çalışıyor :-(

Hossik deseydin sen de.

Seni begenip begenmedigini anlayamayiz bir yorumdan
Ama boyle dediyse aklima su geldi: son zamanlarda sende bir degisiklik mi oldu kilo alma falan gibi

bence herzamanki gereksiz anlamsız yersiz erkek cümlesi kurmuş gibi,, Boşver takılma beğenmese sözlüsü olmazdın :)

Beğenmişte, beklediğin ayrıntıya girmemiş. Beğenmese farklı olurdu.

Beğenmediğini filan vurgulamamis adam sıradan öylesine bi yorum yapmıs
Beğenmemekten çok fazla ilgi bekleyip bunalttığınızı ima etmiş bence

Disarda biri giyse bakarsin ben giyince umrun degil demek beni begenmiyosun demek zaten adam hakli

Tipik erkek tavırları işte ben ima falan goremedim konuda

Begeniyorum ama sen kaprislisin demiş.
Regl döneminde misiniz ?

Cevabı normal.bi sıkıntı yok bence. Erkekler öyledir. Bakar begendim veya begenmedim der. Biz kadınlar gibi,ay çok hoşş ama ne bilim biraz kısa miii.. Bide diğer rengini giy..bu seni açmadı sankii..ama aslında actii.. Digeri daha mi iyiydii..Gibi cümleler kurmazlar.. Bekleme.cevapla yetin..alış verişe çıkarak yeterince özverili davranmiş zaten

Yorum yaptigina sukretmeniz lazim alisverise gelen erkek sayisi cok az

Büyük beklentilere girerseniz çok uzulursunuz.. Olduğu gibi kabullenmek gerek..Ki begendigini dile getirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…