Bir yorum çok şey değiştirir

erkekler düzdür
yani bir kıyafet hakkında dakikalarca konuşamazlar ki bizim gibi...

Seni beğeniyor ama sürekli beğendiğini söylemek zorunda olma fikri ona senn kaprisinmiş gibi geliyor
Bırak kendi istediğinde söylesin:)

Çok beklenti içine girmişsin,erkekler kadınlar gibi değil. Biz çok detaycıyız,onlar düz mantık. Kötü bir şey demek istememiş,normal bir erkek gibi cevap vermiş.

erkek bu... Her gıydıgınıze detaylı yorum beklemenız sızı onore etmesını ıstemenız onlara gore cok fazla...

onlar kadın deil önce bunu idrak etmeliyiz adam kitap incelerken ancak bu kadar cevap verir söylediği şeyde manasız olmuş bunun ne anlama geldiğini güzelce sorardım...

genelleme yapmayayım da tipik erkek cevabı denilebilir bence kafaya takacak bişey yok :)

Ergence olmuş bu☺ sen ona kendini ispatlamak zorunda değilsin. Onjn güzel demesine ihtiyacin yok. Ben hic sormam esim kendisi der cok gzl olmussun diye. Erkeklere söz hakki vermeyince kendiliğinden dökülüyorlar zaten.

Ben bi sorun görmedim
Sen iltifat beklemişsin olmayınca da trip atmışsın
Hatta ne alakaysa dışardakilerine bakmakla itham etmişsin, ben sözlünün yerinde olsam daha fazla tepki verirdim

Zeki çocuk....sen kaprislisin.Laf çakmak ywrine açikca " bi çift tatli söz" bekliyorum aşkim de...geç

bu şekilde düşünceler seni mutsuz eder..sen mutsuz olursan sözlünüde mutsuz edersin..ikinizde mutsuz olursanız bu ilişki biter
oyüzden bukadar minik şeyleri kafana takma...ki sözlün gerçekten birşey yapmamış...

erkekler hep böyle
biz istıyoruz ki bayan arkadasımızla alışverişe gidince nasıl o kıyafete hemen uygun kombin yaparız ay bunu soyle giyersın sacını böyle yap aman harika oldun canım falan deriz istiyoruz kı erkek arkadasımızda aynısını soylesın. ama üzgünüm.

O sıra kitap okuyormuş. Aslında sözlünüzü rahatsız ediyorsunuz farkındamısınız. O ise tüm efendiliğiyle cevap vermiş bence.

Siz bir soru sormuşsunuz oda cevap vermiş ve gayet düzgün bir cevap olmuş.
Yanınıza koşup hayatım harikasın lütfen bunu al diye yalvaracak hali yoktu herhalde

dışarda olsa dönüp bakarsınız diyerek ortada birşey yokken suçlamanız çok hatalı
böyle ufak ayrıntılara, tartışmalara takılırsanız evlilik hayatı zehir olur

okadar büyük dertler okuduktan sonra çok komik geldi ya
neyse erkeklerin birkısmı odundur oda sizin payınıza düşen kereste... mutluluklar.

seni beğenmediğimi mi düşünüyorsun demek zaten beğeniyorum demek değil midir?Ben söylediği hiç bişeyi garip bulmadım açıkçası yanlış anlamış ve abartmışsınız

Boş bi tavir olmus sizin ki ne gerek var sikinti almaya begenmese seni es olarak secmezdi cnm

Biz hep böyle yapıyorz adamlara.yazık valla trip manyağı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…