Eğer çocuklara bir ev alınıyorsa o tapu çocukların üstüne verilmesi gerek,tapu annenizin üzerine ama AllAh korusun annenize birşeyler olsa o ev üzerinde diğer kardeşler hak iddia eder yasal mirasçı olarak.
Suan anneme kirginim cok konusmuyorum. Herseye laf ediyor. Babam hergun ogluma para verir harcamasi icin .annem Aylik onu hesap etmis su kadar yapiyor biriktir harcama diyor. Sen gelinlerine ev verdin araba verdin onun hesabini niye yapmiyorsun ogluma verdigin 2 kurusun hesabini yapiyosun dedim. Annemle tartistim cok konusmuyorum bu aralar. Tabi cokta uzuldum ama bakiyorum annem oglan cocuklariyla cokta mutlu. Onlata yemek yapmalar cocuklarina bakmalar
Eğer çocuklara bir ev alınıyorsa o tapu çocukların üstüne verilmesi gerek,tapu annenizin üzerine ama AllAh korusun annenize birşeyler olsa o ev üzerinde diğer kardeşler hak iddia eder yasal mirasçı olarak.
güzelim sen o zaman işine sağlama alacaksın..annene küsmekle de birşey olmaz. sonuça annen.. onlarla mutluysa mutlu olsun..para veriyorsa versin.. bırak öyle rahat ediyorsa etsin..ama dediğim gibi sen o eve oturmazsan elinden gider. sahip çık evine..
ne zamandan itibaren iki yıl doluyor dememişsin ama 1,5 yıl olduysa.. bir altı ay sonra taşınmak istediğini söyle.. iki yıl oldu de..ancak idare ettim iki yıl dediğiniz için de..
Evet ben anneme kuserek biryere varamiycam. Yoksa gelin yaglar baglar o eve de konar. Ev cok buyuk ve susan ki herkesin evinden guzel. Gerci abim o evi bana yar etmiycek. Ben o eve ciktigimda sorun kavga cikaracak her zaman yaptigi sey .
Anladım derdini şimdi. Eşinle mutluysan bırak naparlarsa yapsınlar zamanı geldiğinde yasal olarak hakkını elbet alırsın. Şuan verdiğin 700 lirayıda ev al krediye bağla. Olurda annenler verirse evi çifte evin olmuş olur senin evlatların faydalanır. Ailen evleri üstüne yapıyorsa mirasta kim kimin hakkı belirtmesi gerek.