Selam kizlar. Biz 5 kardesiz .babamin maddi durumu gayet iyi. 2 erkek kardesimi ve 1 ablama ev vermistir.diger ablamin da cocuguna bakiyor 9 senedir . Ablam calistigi icin .banada ev almistir ama gel otur demez .erkek kardesim benden sonra evlenmistir evini hemen aldi kira odemesin diye.. ben 5 yildan beridir oduyorum ama. Yine ses etmem ama gelinlerin afrasi cekilmiyor . Bi havadalar yani . Bende bu aralar anneme babama bozugum . Oyle iste sizler napardiniz.abime birde okumadi icin isyeri ve araba vermistir.
ablan var yazmistin galiba...onada verdiler mi ev? eger oyleyse sana neden yapmiyorlar...
ama onada yapmiyorlarsa bilki kizlara bi ayrimcilik var...birde su mantik oluyor...elin oglu yiyecek deniyor damatlar icin..sanki gelinleri babalarinin evinden getiriyorlar...haksizliga tahammulum yok bu konularda...
aynen oyle bizim eslerimiz elin oglu ee gelinler elin kızı değil mi... kucuk ablama ev verildi .yalnız ev alınırken ona altınlarını verdı . 10 yıl once . bi de annem ablama ve bana yapılanları hep laf eder moralimizi bozar ağlatır bızı . ama oğlanlarına yapılan hıc bırsey göze gelmez nedense ....
Babanız madem size ev vermiş,babanıza açık açık söyleyin benim bir evim var artık kira ödemek istemiyorum evime taşınacağım diye söyleyin.Selam kizlar. Biz 5 kardesiz .babamin maddi durumu gayet iyi. 2 erkek kardesimi ve 1 ablama ev vermistir.diger ablamin da cocuguna bakiyor 9 senedir . Ablam calistigi icin .banada ev almistir ama gel otur demez .erkek kardesim benden sonra evlenmistir evini hemen aldi kira odemesin diye.. ben 5 yildan beridir oduyorum ama. Yine ses etmem ama gelinlerin afrasi cekilmiyor . Bi havadalar yani . Bende bu aralar anneme babama bozugum . Oyle iste sizler napardiniz.abime birde okumadi icin isyeri ve araba vermistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?