bir yuva daha yıkılıyor hemde sadakatsizlikten

Çok küçükmüş. Allah yardımcınız olsun Ben de babasız büyüttüm özel nedenlerden dolayı. Çok ama çok zor. Tekrar Allah yardımcınız olsun Umarın çok iyi bir hayatınız olur bundan sonra.

Sizi önceki konunuzdan hatırlıyorum. Evliliğiniz için toparlamaya çalıştığınızada inanıyorum.Şimdi çok üzgünsünüz.Kabullenmesi zor geliyor.Eşinizin neden böyle yaptığını, bunu hak etmediğinizi düşünüyorsunuz.Kesinlikle çok haklısınız.Ama,şöyle düşünün bazı erkekler evliliğin ve çocuk sahibi olmanın getirdiği sorumluluğu taşıyamıyor.Onlar başkalarını görünce, öyle her şey güllük gülistanlık oluyormuş,başkaları bu sıkıntılarla hiç karşılaşmıyor sanıyorlar.Oysa,herkesin hayatı çocuğu olunca sekteye uğruyor.Birlik beraberlik, karşılıklı fedakarlık, destek,anlayış ve sevgiyle üstesinden gelebiliyor insanlar.
Bütün yükü ve sorumluluğu kadının üzerine yıkıp, hiç şikayet etmeden, sevgi pıtırcığı gibi olmasını bekleyen erkekten kocada, babada olmuyor.
Sevgi, saygı ve sadakat bitmişse zaten olay bitmiştir. Üzerine yorum bile yapmaya gerek kalmamıştır.
Ben içinde bulunduğunuz üzüntülü halinizden bir an evvel kurtulup, hayatınızı kendiniz ve bebeğiniz için daha mutlu, huzurlu olacağınız şekilde yaşayabilmenizi diliyorum. Allah kolaylıklar göstersin inşallah.

Demişsiniz ya bütün yükü sorumluluğu kadının üstüne yıkıp, sonra sevgi pıtırcığı olmamızı istiyorlar. Evet işte olay bu. Niye böyle, hayat kadınlara neden çok acımasız. Niye doyumsuz bu kocalar evde kendilerini bekleyen karılarını neden ayaklar altına alıyorlar. Ben de eşimden ayrıldım aldatma yoktu, içkisi kumarı yoktu. Ama olmadı işte ben de çok üzgünüm, canım acıyı. Benim çocugum yok herkes cocuk olsa cok zor olurdu şanslısın diyorlar. Ama ben kazara hamile kalıp düşük yapmış, sonrasında ise o kadar çok cocugum olmasını isteyip buna asla yeltenememiş bir insanım. Hayır Allahtan gelir. Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

çocuk olmasa daha kolaydır elbette. Bir oğlum var 1 yaşında daha temkinli adım atıyorum. Daha dik duruyorum
Daha çok yoruluyorum. Daha çok acı çekiyorum.

Kendi kendını tatmin etmek dahamı kolayına gidio adamın?Bılmıorum çok netsınız.maşallah dıyesım var sıze.Herkes sızın gıbı olsa hıc bır kadın ezılmez

Kendi kendını tatmin etmek dahamı kolayına gidio adamın?Bılmıorum çok netsınız.maşallah dıyesım var sıze.Herkes sızın gıbı olsa hıc bır kadın ezılmez
ezildiğim zamanda oldu ama sınırlarım vardır benim. Sadakatsizliğe tahammülüm yok. En ufağına bile. Yani illa yatakta basmama gerek yok konuşmuş işte. Fiyat sormak nedir. Belli ki gidecekti veya gitti allah bilir ama benim midem bulandı bir kere.

Kalsam ne yüzle kalırdım ki zaten. Gururum el vermezdi bir kere. Sonra bir yapan affettim diye beterini yapmaz mı?

Ayrıca ben susamam affedip sineye çekip koynuna giremem. Kalmam daha kötüydü. En iyisi bu. Aşıktım hem de çok. Üzülüyorum evet ama bunlarda geçecek en azından geriye dönüp baktığımla kendimle gurur duyacağım. Oğlum benimle gurur duyacak. O da istemezdi eminim. Ileride bana demez miydi neden devam ettin diye. Bu herkese zulumdu. Kangren kolu kestim evet bir parçamı kaybettim. Ama en azından başım dik.

Cok akıllı bır kadınsın hakkında artık hayırlısı olsun ama neden kendını sucladın benm yuzumden sabrı tukendı benım yuzumden ilgisi bıttı falan yok oyle bısey. Senın zaten omun yuzunden o durumlara dusuyorsun. Onun yuzunden toparlanamıyorsun. Bır ıs yapıalcaksa bırlıkte yapıp bırlıkte yorulcaktınız. Isınız bıtınce bırlıkte ytagınıza gırecektınız. Yanı sonucta cocugu bız tek basımızanyapmıyoruz bırlıkte karar alıyoruz. E dusunsene erkeklerde calısıyor yıpranıyor yoruluyor bızde onlardan calıstıklsrı ve yoruldukları ıcın soguyalım ne bıleyım ilgimizi degiştirelim. Yanı demek ıstedıgım kendınızde hata aramayın demekkı nıyeti varmıs. Aramıs sorusturmus. Sızde helal olsun hem akıllı hem kararlısınız. Allah per perisan etsın onu. Keske anlasmalı ayrılöasaydın eskortlara fiyat soracak parası varsa sıze verecek parasıda vardır. Bubarada sızın yanınızdamı acık acık mast yaptı

hayır odaları ayırdık sabah kalkar abdest alırdı. Yani ben hiç görmedim ama 2 3 güne bir banyoya girer abdest alırdı. Abdest aldığına surdan biliyorum. Gusül abdestsiz asla birşey yiyip içmez sabah kahvaltı hazır olurdu ben bi duşa gireyim derdi yani yemeģi yemeden. Normal zamanda kahvaltı eder öyle girer.

Anlaşmalı boşanıyoruz. Ben yakamı kurtarmak istiyorum sadece. Bir ömür malesef yüz yüze geleceğiz ortak bir çocuğumuz var. Cirkinleşmek istemiyorum. Biraz altınım vardı onları verdi. Birikmiş dolar euro vardı onları verdi. Çocuğun takıları zaten bende. Çocugada 500 nafaka vericek. Velayette bende olucak zaten. Çok şükür o konuda bir sorun olmadı ne istediysem öyle hazırlandı protokol

Iyı cok sukur boyle anlasıldıysa dahasına tenezzulnetme zaten. Pekı duan o ne durumda. Nasıl kabul ettı hemen ne bıleyın pısmanlık falan yokmu. Bende esım gusul alınca fıskıye hanı yukarda aparatta takılı olur ya. Gusul alınca fıskıye kullanıp musluklarun uzunerıne bırakır ordan anlarım ya da kırlı sepetınde ıc xamsırlarında akıntı falan varsa anlarım. Hemen sıkıstırırım. Yanı genelde refl donemımdeysem asla yaklastırmam adam surtunme yoluyla olsa olmszmı der yıne kabul etmem ve bunu yapscak vaktı varsa yapar bende anlarım kıyametı koparırım bu sefer yıne suclu ben olurum pekı bu bingo ne oluyor uygulamamı nromalde hıc bakmıyormuydunz telefonuna yanı o kadınlarla konusmasınıa falan hıc denk gekmedınzmı

hayır yok. Boşluğa düşmüş. Hatalı değilmiş sonuçta yatmamış ben iftira atıyormuşm.
Seven insan iftira atıyosun der mi ya bu erkekler sevgiyi nasıl bişey algılıyolaf aklım almıypr delircem nasıl bu kadar basit e alıyolar bende boşanma aşmasındayım bende elle tutulur biley olmadan eşim tarafından açılmış bir dava ile boşanıyorum

Siz eve döndükten sonra mi eskort aratmis ben annengildeyken aratti sandım tabiki ikiside kabul edilemez ama sen eve döndükten yapması dahada üzücü çok üzüldüm adına ins hakkında hayırlısı olsun

bende baba evinde sığıntıyım şuan
Net yazamamisim. Bir ailenin çöküş yolu demekki herkeste böyle oluyormus Üzgünüm. Demek ki herkes bu sebeple.ayrilirken ayni seyleri yasiyormus.Esimi cok sevmiştim bende cok.
Siz calisiyormussunuz sabit bir işiniz varmis benm malesef yok nasil olacak neyi nereye koysam napsam diye kara kara düşünüyorum

Düşünmeyin kara kara lütfen. İnsan dibe vurmadan yukarı çıkamıyormış maalesef. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz da. Allah bütün yardım isteyenlere yardım etsin inşallah.

Düşünmeyin kara kara lütfen. İnsan dibe vurmadan yukarı çıkamıyormış maalesef. Hepimiz yaşadık yaşıyoruz da. Allah bütün yardım isteyenlere yardım etsin inşallah.
Kaldigin yerde de mutlu degilsen hocbir yere sigamiyorsan mecbur düşünüyorsun ister istemez
Bende o sekilde düşünüyorum bugünlerde geçecek diye ama cok zorlanıyorum.insaallah tüm darda olanlara hepimize yardim etsin Rabbimiz.

Amin canım benim Amin inşallaj

Hep mutlu ol ınsallah. Benımde kaldıramayacagım tek sey sadakatsızlıktır. Fızıken aldatma olmasına gerek yok beynen, kalben bende degıl bedenen yanımda yatsa ne olur hakkında en ıyısı olmus. Oglunla bırbırınıze sımsıkı sarılır hersey gonlunuzce olsun allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…