bir yuva daha yıkılıyor hemde sadakatsizlikten

Bence gurur hayattaki her şeyden daha değerlidir.Sizi çok tebrik ediyorum,sırf tek basına ayaklarının ustunde duramayacagını dusunup sizi fiziksel olarak aldatmasa bile buna niyetlenen biriyle evliliğinize devam etmemişsiniz.Bu büyük bir cesaret istiyor,keske herkes sizin kadar onurlu olabilse.Bir kez yapan veya niyetlenen bir daha yapardı,hatta eyleme de dönüştürebilirdi belki de dönüştürdü.Allah yolunuzu açık etsin,umarım oğlunuzla birlikte çok güzel,mutlu bir hayat sürersiniz

Tebrik ederim sizi ama yinede uzuldum..emekleriniz var..yillariniz..gencliginiz vardi.. buda gelir gecer icinizi yaka yaka ama gececek sonucta hakkinizda hayirlisi olsun..
Gecen sene bu zamanlardi sanirim esimle artik koptuk vee ihanetleri vardi ,artik saklama geregi de duymuyordu..bosanmaya yanasmadi,cekismeliye dondu..yine olmadi ben zaten asiri stres,sinirden sanirim bilemiyorum suan kanser hastasiyim.. tek dusuncem sagligima kavudmsk,cocuklarimla omrumun yettegince vakit gecirmek..anlasmaya varsin diye kendisinden ve cocuklarim.icin nafaka,mal mulk hic bisey istemedim kabul ettiremedim yinede..ben anne ve babam tarafindan memleketimde taninmis is adamlarinin torunuyum maddiyatimiz cok iyi esim bunu biliyor.. ne zaman miras bana gececek esim beni o zaman bosayacakmis ,benden nafaka ve mal mulk isticekmis falan...coookk bekleerrr,bi kendi akilli.11 yillik evliyim bu arada.

İnşallah o pislikten tez vakitte kurtulursunuz.

Umarım tecrübeleriniz ile mutlu ve huzurlu bi hayatınız olur

alakasiz olacakta bebde bikac kez ruyamda esimin aldattiginu gormustum. acaba pesine dussemiydim ruyalari n

belki herkes bana kizacak ama keske zaman tanisaydiniz bi sans daha . yani tek numara yakalmissiniz bilemedim ya ben olsam napardim ki cok karisik zor ama ani karar vermekde ne bilim aceleci olmamasi mi sizce ?

Oncelikle cok gecmis olsun bir an once atlatin insallah.
Esiniz kendini baya akilli saniyor heralde cok guldum.size kalan mirastan pay zaten alamaz nasil nafaka alcakmis cok merak ettim.
Bukadar dusuncesiz birini bir an once hayatinizdan def edersiniz insallah

belki herkes bana kizacak ama keske zaman tanisaydiniz bi sans daha . yani tek numara yakalmissiniz bilemedim ya ben olsam napardim ki cok karisik zor ama ani karar vermekde ne bilim aceleci olmamasi mi sizce ?
Bi kaç tane mi numara yakalamak gerekiyor adamın ne yaptığını teyit etmek için..
Bunun biri, yarımı, üçü, beşi hepsi aynı.

Tebrik edecek bir durum yok anne olup kadın olmayı unutanları bir daha görmüş olduk hayırlısı olsun

güçlü duruşunuzun bazı kadınlara ilham olması dileğiyle..
tebrik ediyorum sizi..
umarım yeni hayatınızda hakettiklerinizi yaşarsınız..
Malesef olmuyor dayak yiyip düzelir diyenide gördüm burada. Eskort nasıl olsa sevgilisi değil diyende..

Sebep ne olursa olsun aldatmaya kalkisacak seyler yapmak affedilemez problemleriniz olmus cinsel acidan haksiz oldugunuz kisimlarda var ama eger karsiniza gecip ben boyle yapamam cinsel hayatimiz yok ya toparla ya bosanalim dese ozaman iste karakterli bir davranis olurdu

Allah yeni yoluna yol açıklığı versin üzüldüm aslında. Keşke böyle olmasaydı ama seninde dediğin gibi aldatmış sayılması için illa bir kadınlar yatması yakalanması gerekmiyor. Her şey kafada başlar ve biter. Eşin maalesef ki kalbini bozmuş

erkeklerin derdi ne anlamıyorum. yani madem sevmiyorsun, istemiyorsun; boşan. bi gün eskortla sevişip ertesi gün eve gidip gusul almanın manası ne?
Hastalık kapma, suçu günahı belki de haberi olmayan karısına hastalık bulaştırma ihtimali birsürü pislik sebebi var ya

Yatakları ilk başta neden ayırdınız acaba benimde 1 yaşında oğlum var bazen bende sinirleniyorum eşime kızıyorum ama hiç öyle yatakları ayıralım gibi bişey düşünmedik gerekiyorsa ikimizde uykusuz kaldık ben anneysem oda baba kalksın valla umrumda olmaz sabah işe gitmesi falan

Allah yardımcınız olsun
eviniz ve varsa arabanızı ona bırakmayın anlaşmalı boşanma şartlarınız nedir?
çocuğunuza nafaka isteyin mutlaka? unlarda gurur yapmayın
o kuzu onunda çocuğu bakacak mecbur

demek yaptığıma bişey yok diyor hasbammmm.. deseydiniz ya aynısını ben yapsaydım
napardın'!!!!

gitmemiş fiyat sormuş. sonra pişman olmuş ama niyeti gitmekte. Bunun bir izahı olamaz. O kalp karardı bir kere.
o gitmedim diyor. siz gitmediğine yüzde yüz emin olabilir misiniz? yakalanınca kim evet gittim hataydı der ki. herkes valla gitmedim diye yeminler ediyor.

Peki ya yaparsa dediğini

Hiç bir parcanızı kaybetmediniz.Hep kadınlar ezılıyo.Bu evlatları anneler yıne kadınlar yetiştirio

Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…