kusura bakmayın kızlar dünden beri giremedim kk!!! dün o pislik adam msj attım.nasıl o yastığı başını rahar rahar yatiosun 1 aydan beri nasıl vicnada sahip bi adamsın o msjım üstüne tlfn kapandı ve bidaha hiç açılmadı. az öncee yaşadığm şehir kocaman bi dağ tepesi var oraya çıktım arabaylaa beni ilk sevdiği ve ilk evlenme teklifi ettiği yerdii gözyaşarına boğularak çıktım arabanın el frenini çekmeyii düşündüm bi yaşadıklarıma hayata isyan ettim nedir bu çektiklerim. eşim geçen pazar bana msj çektii biraz zamana bıraklım düzelir gibilerinden dün şerefsiz babası babamın arkdşına boşanıo demişlerr kızlar çıldırcam aklımı yitirmek üzereyimmmm herşeyden bıktık sadece ölmek istiorum. çünküüü başkaa çarem kalmadıı....
süründürcem onlarııı bütün ailesini çok aferdesiniz donlarına kadar alıp fakire ihtiyağcı olanaaa vercem onları orta bırakcam görceklrrr!!! manevi tazminat davasıı için bilgi verin kızlar lütfen:'(
Anlamadım ki..
Pislik dediğiniz eşiniz mi yani ona mı mesaj attınız?
Madem pislik olduğunu düşünüyorsunuz neden uğraşıyorsunuz ki?
Adam zaten bitti demiş,hadi diyelim ki intihar ettiniz,öldünüz..
Sonuç? Kocaman bir hiç!
Siz neden kendi hayatınıza devam etmiyorsunuz ki?
Bu kadar ağladıkça,onun karşısında eğildikçe adam dönse bile sizi daha çok üzer bence..
Önce kendiniz dik durmayı,sağlam durmayı öğrenmelisiniz..
Onun için değil kendiniz için yaşıyorsunuz..
Allahın verdiği emanete ihanet etmek size mi düşmüş? Ne büyük yanlışlar yapıyorsunuz hayatınızda çok yazık..
canım aynı şehirdeyim amaa kalamıyorum ewmii o kadar özlüyorum kii nereye bırakıp gitcem herşeyimii okadar öznerek sewerek aldım iiiii gitmem gidememm:S güselim anlıosun dimi:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?