'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

yapma cnm benim düşün erken kurtuldun bu adam ayrılmayı kafaya koymuş bir kere bu kez barıssa başka sefer çekip gidicek seni kırılan ruhunu cok cok iyi anlyorum iyiki bebeğin yok o zaman daha da üzülürdün

canım kendini üzme böyle yaşıyamama onsuz gibi laflar etme herşey bizim için daha güçlü içini temiz tut emin ol o sana layık değilmiş yeniden tertemiz gelinliğinle adam gibi adam biriyle evlenirsin...bırak gitsin sakın üzülme koca olmaya niyeti yokmuş

evet senin kadar mert değilmiş baksana kocalık öyle olmuyo malesef

Anlamadım ki..
Pislik dediğiniz eşiniz mi yani ona mı mesaj attınız?
Madem pislik olduğunu düşünüyorsunuz neden uğraşıyorsunuz ki?
Adam zaten bitti demiş,hadi diyelim ki intihar ettiniz,öldünüz..
Sonuç? Kocaman bir hiç!
Siz neden kendi hayatınıza devam etmiyorsunuz ki?
Bu kadar ağladıkça,onun karşısında eğildikçe adam dönse bile sizi daha çok üzer bence..
Önce kendiniz dik durmayı,sağlam durmayı öğrenmelisiniz..
Onun için değil kendiniz için yaşıyorsunuz..
Allahın verdiği emanete ihanet etmek size mi düşmüş? Ne büyük yanlışlar yapıyorsunuz hayatınızda çok yazık..

süründürcem onlarııı bütün ailesini çok aferdesiniz donlarına kadar alıp fakire ihtiyağcı olanaaa vercem onları orta bırakcam görceklrrr!!! manevi tazminat davasıı için bilgi verin kızlar lütfen:'(

severek evlendiniz, ve 5 ayda bu hale geldiniz,
oysa sizlerin cicim ayinda olmaniz gerekirdi,
bence severek evlendik desenizde, esiniz evlilige hic hazir degilmis,
sizi bir aydir birakip giden biri icin mi ölmek istiyosunuz?
Degmez, inanin hic degmez böyle biri icin,
ne ilk ayrilansiniz ne de son olucaksiniz,
gecmise degil, gelecege bakin lütfen.

canım kendını uzme olur mu?sakın olmeyı dusunme cunku değmez ınan zaman herseyın ılacı zamanla acıların dınınce olmeyı dusunduğun ıcın cok kızıcaksın kendıne bende bır zamanlar senın gıbı değmeyecek bır ınsan ıcın dusunmustum ama allaha sukur ıyıkıde yapmamısım sımdı cok kızıyorum kendıme.neler yasadığını bılmıyorum ama ınanıyorum kı cok zor gunler gecırıyosundur ama ne olursa olsun duzelır zamanla allah yardımcın olsun.

Nazcım okuduklarıma çok üzüldüm. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Bundan sonra barışsanız bile onun gözünde kıymetin olmaz, bu yüzden güçlü durmaya çalış, kendini daha fazla üzme. Maddi manevi tazminat davasına gelince bir arkadaşım 1 hafta önce açtı, o da çok problemler yaşamıştı iyi bir avukat 1,5-5 bin YTl alıyormuş sanıyorum Asliye hukuk mahkemesine bakan iyi bir avukat bulman gerekiyor. Allah yardımcın olsun.

nazcım bişey sorcam senin ailen nerde aynı şehirde degilmisiniz sen evinde tek başına mı kalıyorsun?sende ailenin yanına gitsene yanlız kaldıkça insan daha beter olur.olmayacaksa boşanın ama kendini çok yıpratmışsın sen ölümü bile göze aldıgına göre.degmez kimse için canına kıymaya unutma.

canım aynı şehirdeyim amaa kalamıyorum ewmii o kadar özlüyorum kii nereye bırakıp gitcem herşeyimii okadar öznerek sewerek aldım iiiii gitmem gidememm:S güselim anlıosun dimi:'(

Canım bir yuvanın yıkılması çok zor nedenin ne olduğunu anlayamadım ama değer vermediğin adam için intihar etmek çok boş.Çabaladığın ve uğraştığın halde ipler kopuyorsakendine olan saygını asla kaybetme ve arkadaşın dediği gibi hayata ve zorluklara karşı hep dik dur. ..

nazcım eşinin ailesi seni istemedi mi başta evlenirken.razı değillermiydi.ondan mı şimdi boşanıyo diyolar herkese.yani birleştirmek için deil de ayırmak için çaba sarfediyolar.

yon cnm o kadar istiyolardı ki en baştaaa şimdii ben onların istediklerini yapmadığm için kötü gelin modundayım:S

Nazcım, görünen o ki ortada kurtarılacak bir evlilik falan kalmamış. Bundan sonra sen kendine bakacaksın artık. Kendi hayatını düzene sokacaksın. Ölümü falan düşünmeyi de noolursun bırak artık. Kimin için kendi canına kıyacaksın söyler misin bana? Değecek mi o insana? Dünya iyisine bile değmez, bırak bu adam gibi iki yüzlüleri.

Bi aynaya baksana sen..bi insan göreceksin orada, daha önünde koskocaman bir hayat olan bir insan. Bırakma kendini böyle, dik dur, vurduğun yerden ses gelsin. Bak hepimiz yanındayız. Bir çoğumuz seninkine benzer tecrübeler yaşadık. Benim de 13 yıllık evliliğim dağıldı bak, bir tek bavulla çıktım gittim evden, çocuğumu bile alamadım yanıma, ne ailem vardı, ne kalacak yerim...ama bak yaşıyorum, soktum hayatımı düzene, herkese her şeye inat.

Sen de yapacaksın...yapabilirsin demiyorum.. YAPACAKSIN diyorum. Ben burada senden artık güçlü ve kendine güvenen bir kadının mesajlarını görmek istiyorum. Eminim bütün arkadaşlarımız da bu fikrime katılacaktır. Öyle hemen pes etmek yooooook. Göreyim seni.

bu olayı tamda bugün yaşadığım bi olay üzerine okudum inan seni çok ii anlayabiliyorum. Gerçekten çok zor, seninki yine çok sorunlu olmamış bize rastalayan tam bir ayıydı bu olay kuzenimin başına geldi hemde bizim evde yaşandı. Kuzenime o kadar kötü vurduki (elleri kırılsın) kız bayıldı. Yani tel söyleyeceğim bu tarz olaylarda tek yapmamız gereken dua etmek farklı yollara başvurursak iş daha çok sarpasarar.ALLAH HER DAİM YARDIMCIN OLSUN

canım aynı şehirdeyim amaa kalamıyorum ewmii o kadar özlüyorum kii nereye bırakıp gitcem herşeyimii okadar öznerek sewerek aldım iiiii gitmem gidememm:S güselim anlıosun dimi:'(

anlıyorum tatlım ama bu sekilde çok yıpranıyorsun yaa.off Allah yardımcın olsun inş.

canim benim cok gecms olsun insh bi yil sonra herseyi unutms arkana baktgnda kendimi bukadar yipratmama deymezdi dersin. elimden dua etmekden baska birsey gelmyor... dualarmda olacaksin insh Rabbim herseyin üstesinden gelecek güc versin selamete kavustursun seni..

amin canlarım gönül dostlarım. inşlhh lütfen dualarınızı eksik etmeyin buna ihtyağcım var hepinizden allah razı olsun hakkınız çok geçioo helal edin...

Canim Allah yardimcin olsun..
Evlilikte 2 sene risklidir derler, ciftler birbirlerine ve evlilige alismaya calisirlar derler ki buda dogal olarak uzun bir surecden gecer..
Esin belki evlilige ve evliligin vermis oldugu sorumluluga hazir olmadan bir evlilik yapti..
Surekli evi birakip gitmeleri bunu gosteriyor.
Kadinlarin belirli sebeplerden dolayi evlerini terk ettigini duydumda erkeklerin terk ettigini ilk defa duyuyorum.
Allah kimseye vermesin cok zordur eminim.
Yuva yikmak yuva kurmaktan daha zordur, bence esini ara konusmak istedigini soyle.
Neden ayriliga kadar geldi bu durum, bi anlatsin bakalim. Sen once yorum yapmadan dinle esini guzelce.
Eger ayrilmakta kesin kararliysada malesef yapilacak birsey yok canim..

Ne olacaksa emin ol ki en hayirlisidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…