Bir yüzük meselesi...

Bu kafa ile ne ondan ne senden adam olmaz.
Ben anlamiyorum arkadas insan sevdigini nasil kirar?
Bulunmus bir bahane sinir ani ile oldu diye birbirinizin gozunu oyun sonra neden boyle oldu...
Tamam elbette kavga olur, tartisma olur, robot degilsiniz sonucda ama ufak seyler icinde bu dereceye gelmek akıl isi degil.
Ne varsa eskilerde varmis iste, nerede simdi biri ates iken digeri su olanlar... Simdi biri ates ise digeri dinamit oluyor.

Tamam siz adam olun da düzgün ilişki yürütün o halde.

Yüzük parmağa girince büyü mü bozuluyor acaba? Kavgalar başlamış hemen. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bence öyle düşünme sinirle söylemiştir bizde eşimle tartışınca can yakmak için bazen ağır konuşuyoruz sonra geçiyor sevince biliyosun öyle düşünmediğini

Bence öyle düşünme sinirle söylemiştir bizde eşimle tartışınca can yakmak için bazen ağır konuşuyoruz sonra geçiyor sevince biliyosun öyle düşünmediğini
Bunun arkasına sığınmasak zaten ilk tartışmada ayrılmıştık. Ama böyle olmasın istiyorum işte,seviyorsak ne gerek var ki?
İlk ben gönderirim dedim kabul ediyorum da o an tamam ya bitti bu kez kesin diye düşünüyor insan.

Canım bende nişanlıyken eşime böyle yapmıştım çöpe at yine almam o yüzüğü dedi kafamdan ne erkek beee dedim:)
Evlendik ilk kavgada düğündeki altınları yanına aldı:)
Yani diyeceğim şu ki evlenmeden de anlayamazsın ama benim hissettiğim canı yanmış ve canını yakmak için söylemiş

Nasıl zor aldıysa parayı verirken eli titredi heralde size habire yüzüğün lafını yapmış

Ev eşyası düğün zamanı neler der bilemedim

Son düzenleme:
Aynen hanımefendi aynen.
Hahhaaa tribe gell
Ya bana su iki satir yazida triplenen kim bilir sevgilisine neler yapiyordur...
Gerci sevgilide "yuzugun ustune yatacan demi koftehor" diyen bir tip.
Tencere kapaksiniz efendim.
Mutlulugunuz daim olsun.

Hiç güleceğim yoktu :)
Evet öyle söylüyor soğuk davranmam öldürüyormuş onu o da beni canımı yakmak istiyormuş. Siz birbirinizi anlamış öyle kabul etmişsiniz ne güzel ama en sevmediğim şeyler başıma geliyor "para" konusu.

Hahhaaa tribe gell
Ya bana su iki satir yazida triplenen kim bilir sevgilisine neler yapiyordur...
Gerci sevgilide "yuzugun ustune yatacan demi koftehor" diyen bir tip.
Tencere kapaksiniz efendim.
Mutlulugunuz daim olsun.
Canınız sıkılıyor anlıyorum teşekkür ediyor sizi üç hayırla uğurluyoruz.
Çok kibledim, sevgiler

Şöyle bir konularına baktımda genelde atarlı cevap veriyorsun insanlara neden konu aćıyorsun peki cevapları beğenmiyorsan ki sevgilinde evlenilecek bir tip değil bence hele uzak ilişki hiç olacak iş değil bu iş yaş gerçekler acıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…