bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

sizinle aynı

Adam seni taniyip seninle evlendiginde 75 kiloymussun, su an 65 ama sana siskosun seksi degilsin diyo sen de uzuluyosun. E niye almis o zaman almasaymis yani niye ezdiriyosun kendini

58 kiloyla 34 beden mi ahaha

ya bende oyleyim sadece bu kızcagız degil 173 boyum 56 kilom 89-70-94 olculerim ve evet 36 bedenlerin bel kısmı bol olur 34 beden cuk diye oturur ustume
Yalniz bazilari 170 56 olur mu kemik torbasi mi istiyor filan demisler ya kiskanmayinizzz kilolu hatunlar ornek olarak lanareyin fizigi cokta guzeldi bence kemik torbasi degil ideal moral yapacam diye guzel olan birseyi yerden yere vurmayin öggghh oluyor artik .. konu sahibine gelince kansizlik varsa zorlamayin derim kendinizi okadar sagligini kaybedersen kilo gozunde olmaz busefer bosver oldugu kadar esinede bunu boyle soyle

O kürdan istiyor sanırım.

1.70 boya 65 kilo 38 beden falan eder.
Hadi sık sık 40 beden olsun boyunda belli etmez o da.
Sen bana sor bedenleri.

Adam tanıştığında 70 kiloymuşsun.
65 oldun da çene mi yapıyor?

Benden selam söyle, ağzının payını ver de az konuşsun bir de..

Bende sana yakın ölçüler deyim. O yüzden yazma ihtiyacı duydum.. benim boy 175 kilom 65 - 66 arası. . Ölçülerim 95 -65-96 .düzenli spor yapıyorum belime özellikle belimi inceltme ye yönelik çalışıyorum 64 u geçti mi daralıyor.m.. benim amacım Kum saati denilen fizik te kalabilmek..
Seni bilmiyorum ama eşim beni gayet normal buluyor.. ben fazla diye düşünüyorum ama..
Yine de ekleyeyim bak o boy o kiloda insan bence dışardan gayet normal görünüyor. .

Benim boyum 158, bazen yemek yiyemem 35 kiloya düşerim, bazen 50 olurum ama oturmuş bir bedenim var göbek olmadığı için pantolonlarım hep olur. 34 beden büyük geliyor mesela genelde. Göbek varsa ilk iş göbeği eritmek olmalı. Göbek olmadı mı her şey normal olur. Ama asıl sorun sizi daha fazla kiloyla sevmiş bir adamın şu an beğenmemesi bence. Acaba birileri mi bir şey dedi? Bilemiyorum kendisi de göbekli L giyen bir adammış insan söylemeye çekinir.

Kendinizi kendiniz için yıpratın, kocam beğenmiyor diye değil. Acaba siz ona ben kaslı erkek istiyorum, kas yap deseniz ne tepki verir? Her şey kendimiz için, kurtulamayacağımız tek şey kendimiziz çünkü. :)

tesekkur ederim canım o senin guzelligin 170 ve 56 kilo kemik torbasımı yok okadarda degil doktora gttiginizde bu boy ve kiloya ideal bakıyor hatta ben 173um ona ragmen bile ideal dedi bana ama ben daha balıketli olucam derse bir kadın 61-62 olabilir bu boya o ayrı

herkes kendi kilosunu boyunu söylemiş ama her insan başkadır.yağ oranı,kemik ağırlığı,kas oranı..aynı kiloda aynı boyda olan iki kadın çoook farklı görünebilir bu oranlar yüzünden.neyse..
konu sahibi arkadaşım aynada kendini nasıl görüyorsun bu önemli.kilon boyuna göre normal gibi ama bölge kilo sorunun var mı mesela..diyetisyene git en güzeli bu.bi kadın yada bi erkek eşinin güzel görünmesini isteyebilir ama aşağılar gibi konuşması kesinlikle terbiyesizlik

İste benimde gicigima giden ortada ideal bi kilo var ve yok kurdan yok kemik torbasi yok okadar zayiflik cirkinlik tarzi konusuyorlar ya cok ifrit oluyorum sahip olamadigi herseye ay zaten o cok kotu demiyorlar mi...... tamam herkes zayif olacak diye bi kaide yok herkes kiloda veremeyebilir sagligi el vermez vs ama basbaya guzel oldugu ortada olan bi fizigide yerden yere vurmak komik geliyor yilbasi konseptinde ozellikle sana oy vermistim asiri zarif gorunuyordun buarada

arkadaşlar merhaba ancak girebildim eve öğretmenim öğleci olunca ancak...yorum yapan herkese teşekkürler..bazı arkadaşlar evlenirken beğenmiş te şimdi daha zayıfsın niye beğenmiyor diyorlar haklılar ama durum şu 80den 60a indim ya ben bi ara ha işte o halimi çok beğenmiş 65 olunca bi ton laf etmeye başladı .....
benim üst bedenimde resmen kemiklerim çıkık small giyiyorum ama gel gelelim alt beden 40
ilk işim 56-57 olup eşimin ağzının payını vermek, kansızlığıma da dikkat edeceğim tabi...

o da gitsin spora kas yapsın... bu ne böyle ya... sen de ona söyle beğenmedğini

Kas oranı fazla yağ oranı düşükse tam tersine kilonuzdan zayıf görünürsünüz fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…