- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Yani bence bu vucut yapisiyla alakali bir sey.
Ben de 1.70 ve 58 kgim , 36 giyiyorum her magazada. Kemiklerim ince, bileklerim, ellerim, ayaklarimm kucuk. Belimi kalcami bilmiyorum ama genis degiller. Kardesim de 1.72, 40 beden giyiyor cunku kendisi biraz irice
Arkadaslarim da zayif gorundugumu soyluyor.
Ote yandan 1.75seniz kemik yapiniz irice olabilir , uzun insanlar genelde yapili& iri de oluyor. Ben ince yapiliyim mesela cunku cok uzun degilim.[/QUOTE
sizinle aynıymışız :) arkadaşlar deminden beri bir türlü inanamadı bana nedense...sizin ölçüleriniz kaç acaba?
hay bin yaşayın siz :) deminden beri yalancı muamelesi görüyorum nedense. herkesi kendileri gibi olmalı sanıyor insanlar.ya bende oyleyim sadece bu kızcagız degil173 boyum 56 kilom 89-70-94 olculerim ve evet 36 bedenlerin bel kısmı bol olur 34 beden cuk diye oturur ustume
Adam seni taniyip seninle evlendiginde 75 kiloymussun, su an 65 ama sana siskosun seksi degilsin diyo sen de uzuluyosun. E niye almis o zaman almasaymis yani niye ezdiriyosun kendinimerhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
58 kiloyla 34 beden mi ahahaarkadaşım sana yalan borcum mu var, konuyu sabote etmeyelim ama, ister inan ister inanma :) ben 36 bedenimle gayet mutluyum, evet 57-58 kg, 1.70 boy, 36 bedenim ayrıca da yağ oranım düşük kas oranım fazla o yüzden kilom fazla görünüyor. 34 beden bir çok kıyafetim de var. her neyse dediğim gibi kimseye hava atma derdim yok ya da yalan borcum da yok.
Yalniz bazilari 170 56 olur mu kemik torbasi mi istiyor filan demisler ya kiskanmayinizzz kilolu hatunlar ornek olarak lanareyin fizigi cokta guzeldi bence kemik torbasi degil ideal moral yapacam diye guzel olan birseyi yerden yere vurmayin öggghh oluyor artik .. konu sahibine gelince kansizlik varsa zorlamayin derim kendinizi okadar sagligini kaybedersen kilo gozunde olmaz busefer bosver oldugu kadar esinede bunu boyle soyleya bende oyleyim sadece bu kızcagız degil173 boyum 56 kilom 89-70-94 olculerim ve evet 36 bedenlerin bel kısmı bol olur 34 beden cuk diye oturur ustume
neyse canım olsun inanmak istemeyen inanmaz yapıcak birsey yok:)hay bin yaşayın siz :) deminden beri yalancı muamelesi görüyorum nedense. herkesi kendileri gibi olmalı sanıyor insanlar.
noldu beğenemediniz mi :)58 kiloyla 34 beden mi ahaha
konu benim ölçülerime bedenime döndü nedense. konu da sabote edilmiş oldu...neyse canım olsun inanmak istemeyen inanmaz yapıcak birsey yok:)
Begenenedim degilde komik buldum ondan güldüm. Ayni boylardayiz, yag oranim cok dusuk, 47-48 kiloyum ve 34 bedenim. Sen benden 10 kilo fazlasin nasi 34 olacan a gülümnoldu beğenemediniz mi :)
tesekkur ederim canım o senin guzelliginYalniz bazilari 170 56 olur mu kemik torbasi mi istiyor filan demisler ya kiskanmayinizzz kilolu hatunlar ornek olarak lanareyin fizigi cokta guzeldi bence kemik torbasi degil ideal .. konu sahibine gelince kansizlik varsa zorlamayin derim kendinizi okadar sagligini kaybedersen kilo gozunde olmaz busefer bosver oldugu kadar esinede bunu boyle soyle
İste benimde gicigima giden ortada ideal bi kilo var ve yok kurdan yok kemik torbasi yok okadar zayiflik cirkinlik tarzi konusuyorlar ya cok ifrit oluyorum sahip olamadigi herseye ay zaten o cok kotu demiyorlar mi......tesekkur ederim canım o senin guzelligin170 ve 56 kilo kemik torbasımı yok okadarda degil doktora gttiginizde bu boy ve kiloya ideal bakıyor hatta ben 173um ona ragmen bile ideal dedi bana ama ben daha balıketli olucam derse bir kadın 61-62 olabilir bu boya o ayrı
o da gitsin spora kas yapsın... bu ne böyle ya... sen de ona söyle beğenmedğinikendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
Begenenedim degilde komik buldum ondan güldüm. Ayni boylardayiz, yag oranim cok dusuk, 47-48 kiloyum ve 34 bedenim. Sen benden 10 kilo fazlasin nasi 34 olacan a gülüm
Biraz zayifla o zaman olursun belki...sana cok iyi cevaplar gelmis gercek 34 beden kadinlardan canim...38 beden olmakda kotu degil zaten...iddia etmiyorum öyleyim zaten.
Kas oranı fazla yağ oranı düşükse tam tersine kilonuzdan zayıf görünürsünüz fazla değilarkadaşım sana yalan borcum mu var, konuyu sabote etmeyelim ama, ister inan ister inanma :) ben 36 bedenimle gayet mutluyum, evet 57-58 kg, 1.70 boy, 36 bedenim ayrıca da yağ oranım düşük kas oranım fazla o yüzden kilom fazla görünüyor. 34 beden bir çok kıyafetim de var. her neyse dediğim gibi kimseye hava atma derdim yok ya da yalan borcum da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?