bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

Donsun kendine bir baksin. Siz o kiloyla anca m olursunuz adam large.
ben de kilo almak istiyorum ama olmuyo naapalim Allah ta bizi boyle yaratmis.
gicik adam huh.

O zaman bir anlaşma yapın kendisi large bedenden çıkıp small a girsin kaslı bir vücut yapsın, sizde istediği 56 kiloya ineceğinizi söyleyin. Tek taraflı isteklerle olmuyor ben 56 kiloya inip manken gibi olunca yanımda göbekli bir koca istemiyorum deyip kısasa kısas yapın

Bence o seni bu şekilde bastıracağını sanıyo yada kendisi kilo veremiyosa seni kıskanıyor olabilir :) kilon gayet güzel ayrıca başarı öyküsünü açar mısın biraz canım

Canım senin yerinde olsam hırs yapar zayıflar ve eşine dönüp bende senin göbeğini sevmiyorum adonislerin çıksa çok mutlu olurum fln de.
Özgüven nasıl kırılmış görsün sen zayıflayabilirsin ama o zor adonisleri çıkartır.

Bende baklava istiyorum de , armut gibi kas değil ayva gibi kas istiyorum de o zaman sexi şempazem olursun de birlikte spora başlıyoruz , ben zayıflarsam seni beğenmem de dalga geç bak bakalım gıkı çıkacak mı

Cok guzel yazmissin arkadasim aynen katiliyorum.

vücut şekliniz nasıl bilmiyorum ama, ince ve kalın kemik arasında da 5 kg oynar, sizle aynı boydayım 57-58 civarıyım sanırım ama ince kemiğim yani 62-63 kg birisi kalın kemikli ise benimle aynı durur. 65 kg ile sanırım 38 bedensin? sana tavsiyem pilates, kilo vermeden en az 1 beden sıkılaşıyorsun, ben 36 bedenim mesela. herkesin vücut yapısı, kaldırabildiği kilo farklıdır, kemik torbası vs yazanların da tabirleri hiç hoş değil.

Bu mesaj sonrasi herkesin vücudunda boy kilo cidden başka duruyor diye düşündüm:)))
1.60 52 kilo ve 36 bedendeym 50 ve asagisinda cook zayif oluyorum ama bilemedim simdi ben mi objektif bakamiyorum kendime acaba:)))))
1.60 boya 50 kiloyum tatlım ama iskelet olduğumu düşünmüyorum. Daha doğrusu bana göre şişman bile sayılırım ama çevreme göre kırılıyorum. Hayır benim mi gözüm bozuk anlamadım ki
Bu arada kilo konusunda kimseyi mutlu edemezsin tatlım 72 kilodan 50 kiloya indim ama gel gör ki zamanında şişko diyenler şimdi de kilo al diyor. O yüzden takma kimseyi, nasıl mutluysan öyle kal

ben 158 boya senden şişmanım benimki ölsün bari sende onunkilere tak 65 i aşmazsan bence tüm ömrü problem olmaz o kendine baksın

Beraber zayiflayalim seninde göbeği gözüme batıyor hiç hoş durmuyor de.

Kilo biraz kemik iriliği ile alakalı.Misal ben 74 kiloyum 166 yada 167 civarı boyum var lakin 40 beden giyerim.Asla 74 kilo olduğumu tahmin edemezler.(doğumdan sonra kaldı birazı)
55 kilo olduğumda 36 beden giyiyordum.Anacığım sürekli ballı süt içiriyordu:)
Sonuç:kimseyi mutlu edemiyorsun.Kendin mutlu ol yeter.
10 kilo versem benden mutlusu yok

O kiloya o boya 36 olamazsin...

bence arkadas gereken cevabı vermış.sende kas yap daha seksı olursun dıyın bakalım yapacak mı??? ne destursuz bu herifler ya.....zaten bayan kılouyken begenmışsın şimdi bu terbıyesızlık nıye???? hadsiz

Bende 1.68e 57kiloyum.1buçuk yıl önce 52-53tüm.ilaç kullanıyorum ve kilo aldım.eşim evlnmden önce zayıftın dıo.göbegmle ve bacaklrmla dalga gecıo.hormon ilacı kullanyrm mecbur kilo aldım.ben takmyrm artk dediklrni.eşim normal çok az göbeği var bna laf söyleynce göbeğine vuryrm bı:) spor yapcm dıyo ama yapmıyo tabi.bnde diyet yapacam deyınce yapma sağlğın önemli yediklrne dıkkat edrk zayflrsn boşver takma bu kdr dıyo.tutarsz davranıo yani ama takmıyorum ilaçtan alıyorm çnkü

Evlenirken zaten 75 mişsiniz. O zaman aklı nerdeymiş 5 kg alıncamı çok mutsuz olmuş beyfendi,.sallaa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…