- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Donsun kendine bir baksin. Siz o kiloyla anca m olursunuz adam large.kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
Yok ya deyince de uğraşıyorlar bir de ciddi ciddiAdonis kası yapmasını iste, çıldırsın, bence bi erkeği delirtmenin en etkili yolu
Yok ya deyince de uğraşıyorlar bir de ciddi ciddi
Eşinizin istediği rakamlar sacma. Sizin de ona bu kadar söz hakki taniyip uzulmeniz gereksiz. "Ben bu şekilde mutluyum sen de buna alissan iyi edersin ha bu arada ben senin kasina göbeğine bir şey demiyorum bence bu konularda birbirimizi uzmeyelim canini skmak istemem" diyip kapatin.
Kendinizi sevin ya.. Erkekler hassas tarafimiza oynamayi hep çok sever üstünlük kurmak için. Oyununa gelmeyin
vücut şekliniz nasıl bilmiyorum ama, ince ve kalın kemik arasında da 5 kg oynar, sizle aynı boydayım 57-58 civarıyım sanırım ama ince kemiğim yani 62-63 kg birisi kalın kemikli ise benimle aynı durur. 65 kg ile sanırım 38 bedensin? sana tavsiyem pilates, kilo vermeden en az 1 beden sıkılaşıyorsun, ben 36 bedenim mesela. herkesin vücut yapısı, kaldırabildiği kilo farklıdır, kemik torbası vs yazanların da tabirleri hiç hoş değil.merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
1.60 boya 50 kiloyum tatlım ama iskelet olduğumu düşünmüyorum. Daha doğrusu bana göre şişman bile sayılırım ama çevreme göre kırılıyorum. Hayır benim mi gözüm bozuk anlamadım kiBu mesaj sonrasi herkesin vücudunda boy kilo cidden başka duruyor diye düşündüm:)))
1.60 52 kilo ve 36 bedendeym 50 ve asagisinda cook zayif oluyorum ama bilemedim simdi ben mi objektif bakamiyorum kendime acaba:)))))
Beraber zayiflayalim seninde göbeği gözüme batıyor hiç hoş durmuyor de.kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
O kiloya o boya 36 olamazsin...vücut şekliniz nasıl bilmiyorum ama, ince ve kalın kemik arasında da 5 kg oynar, sizle aynı boydayım 57-58 civarıyım sanırım ama ince kemiğim yani 62-63 kg birisi kalın kemikli ise benimle aynı durur. 65 kg ile sanırım 38 bedensin? sana tavsiyem pilates, kilo vermeden en az 1 beden sıkılaşıyorsun, ben 36 bedenim mesela. herkesin vücut yapısı, kaldırabildiği kilo farklıdır, kemik torbası vs yazanların da tabirleri hiç hoş değil.
170 boy 65 kilo, eger orantisiz bir fiziginiz yoksa cok kotu durdugunuzu dusunmuyorum.
Ama asill soru su , siz cok zayif olmak istiyor musunuz. Evlenmeden cok zayiftiniz da sonradan kilo aldiniz desek adam Hakli da oyle gormus begenmis simdi neden kulp takiyor.
Kendisi kac kilo, saclari dokuldu yada beyZladi mi. Sizin istediginiz herseyi yapar mi. Ben kasli erkekleri daha sexi bulurum deseniz spora gider mi gunde 2 saat ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?